Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا سیدمحمد بطحایی روز سه شنبه در نشست شورای اداری خراسان شمالی که با محوریت جشنواره شهید رجایی برگزار شد، گفت: هم اکنون باید در نحوه اداره کشور بازنگری شود، سیستم اداری بشدت تمرکز گرا است، این نوع سیستم هم بهره برداری منابع را کاهش می دهد.
وی اظهار کرد: در موارد غیرحاکمیتی چاره کار کاهش تصدی گری دولت و سپردن کارها به دست مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: رهبری بارها بیان کرده اند دولت باید نقش تنظیم کننده داشته باشد، کارهای غیر حاکمیتی به مردم واگذار شود، عادت کرده ایم که کار توسط دولت انجام شود.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه طرح برون سپاری از 10 سال گذشته تاکنون موفق عمل نکرده است افزود: باید به این مقوله نگاه جدیدی داشت.
بطحایی بر ایجاد اشتغال تاکید کرد و افزود: اگر اشتغال حل نشود، پیامدهای اجتماعی و آسیب های زیادی در جامعه ایجاد خواهد شد، اگر
می خواهیم اشتغال ایجاد شود باید کارها را برون سپاری کنیم.
وی با بیان اینکه تمامی منابع کشور صرف هزینه های جاری می شود اظهار کرد: برای طرح های عمرانی پولی باقی نمی ماند.
وی با بیان اینکه تخصیص اعتبار برای پروژه های عمرانی کاهش یافته است افزود: دولت هم اکنون تنها پول برای حقوق و مزایای کارکنان می دهد پولی برای طرح های عمرانی باقی نمی ماند.

*اداره کشور برای دولت گران تمام می شود
وی با بیان اینکه هم اکنون اداره کشور برای دولت گران تمام می شود گفت: این گرانی حتی از برخی از کشور های اروپایی نیز بیشتر است، خدمتی که به مردم ارائه می دهیم خیلی گران تمام می شود که این امر به دلیل کاهش بهره وری است.

* آینده جوامع از مدرسه پیش بینی می شود
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه آینده هر جامعه از مدرسه پیش بینی می شود افزود: اگر بخواهیم بدانیم در آینده دادگاه ها از نظر شلوغی و خلوتی چه وضعیتی خواهند داشت، نیازی به تحلیل نیست چرا که از وضعیت کنونی مدرسه متوجه خواهیم شد.
بطحایی اظهار کرد: وضعیت آسیب های اجتماعی آینده نیز بستگی به وضعیت کنونی مدرسه دارد.
وی اظهار کرد: آیا دانش آموزان در آینده مقاوم و صبور خواهند بود، آیا گرفتار آسیب ها خواهند شد و یا اینکه مردمی متدین خواهیم داشت از آموزش و پرورش پیش بینی می شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش به مشکلات کمبود فضای آموزشی، مناسب نبودن فضاها، خرابی سامانه های گرمایشی و سرمایشی، و سایر موارد اشاره کرد و گفت: در 30 سال گذشته نیز این مشکلات بوده، سیاست های توسعه ای و اقتصادی کشور موفق عمل نکرده است چرا که مشکلات هنوز هم باقی مانده اند.

* دانش آموزان بعد از فارغ التحصیل شدن مهارت زندگی را نیاموخته اند
بطحایی با بیان اینکه دانش آموزان بعد از فارغ التحصیل شدن کمترین مهارت زندگی را نیز یاد ندارند افزود: مهارت ها در سطح بسیار پایین قرار دارند ، مقصر این پدیده ها آموزش و پرورش است.
وزیر آموزش و پرورش افزود: هم اکنون هجمه های بسیار شدیدی به فرهنگ، آموزه های دینی و باور های اعتقادی وارد شده آیا مدرسه کودکان و نوجوانان را در مقابل این مشکلات محفاظت کرده است؟ آیا در مدرسه به دانش آموزان یاد داده اند که چگونه برخورد کنند؟
بطحایی اظهار کرد: هم اکنون بیشتر دانش آموزان روش برقراری ارتباط حتی با خانواده های خود را یاد ندارند، شاگرد اول مدرسه نمی تواند با پدر و مادر خود ارتباط داشته باشد، در جمع نمی تواند صحبت کند، زود برافروخته می شود.

* روش اداره و مدیریت آموزش و پرورش باید اصلاح شود
وی با بیان اینکه هم اکنون روش اداره و مدیریت آموزش و پرورش نیز باید اصلاح شود گفت: باید به مدرسه توجه کنیم اما حاکمیت از سوی اداره های آموزش و پرورش و وزرات است.
وی با بیان اینکه باید در خدمت مدرسه باشیم افزود: مدیران و مسئولان هم اکنون حاکم هستند، این مسیر باید عوض شود ، مدرسه باید از ما بخواهد که برای آنها باید چه کار کنیم، چرا که مدرسه اصل و محور اساسی است.
3007/ 6042 خبرنگار: ربابه صانعی** انتشار دهنده: سیدحسین قدسی** انتشاردهنده: سیدحسین قدسی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۵۹۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۸ مدرسه شهرستان بیرجند دو نوبته است/نیاز به ۱۰۹ کلاس درس

به گزارش خبرنگار مهر، مجید بهدانی صبح پنج شنبه در نشست خبری اظهار کرد: رشد، توسعه و پیشرفت کشور در گرو ارتقا آموزش و پرورش در بخش‌های مختلف است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند بیان کرد: در سال گذشته پویش «به احترام معلم برپا» را در بیرجند در راستای ارتقا جایگاه معلم را برگزار کردیم که امسال نیز این پویش برگزار خواهد شد.

اشاره به برنامه‌های هفته معلم

بهدانی گفت: غبارروبی مزار شهدای فرهنگی، برگزاری مراسم سپاس معلم در دبیرستان ۱۵ خرداد با حضور مسئولین، دیدار با خانواده شهدای فرهنگی، برگزاری مراسم یادبود فرهنگیان فرهنگی، تجلیل از ۴۰ نفر از فرهنگیان پیشکسوت و … از جمله برنامه‌های است که در هفته معلم برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: در سال جاری پویش «این خنده را فراموش نخواهیم کرد» را برگزار می‌کنیم که در این پویش رسانه وارد کار خواهد شد و فضای پر نشاط مدارس و رابطه صمیمی بین دانش آموزان را انعکاس دهند.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند گفت: در جلسه استانی تجلیل از معلمان نمونه در ۱۶ اردیبهشت ماه از ۲۴ معلم، مدیر و معاون نمونه شهرستان بیرجند تجلیل خواهد شد.

بهدانی افزود: با بیان اینکه تأکید ما بر این است که از نیروهای باسابقه و نیروهای جوان در کنار یکدیگر استفاده کنیم.

وی با تأکید بر برگزاری نماز جماعت در مدارس بیان کرد: در قریب به اتفاق مدارس شهرستان نماز جماعت برگزار می‌شود.

۱۷ مدرسه شهرستان بیرجند نمازخانه ندارند

مدیر آموزش و پرورش بیرجند با بیان اینکه از ۳۸۰ آموزشگاه شهرستان تعداد ۱۷ مدرسه نمازخانه ندارد، ادامه داد: تلاش ما بر این است که مشکل این مدارس را نیز مرتفع کنیم.

بهدانی گفت: طلبه‌های طرح امین که وارد مدارس می‌شوند دوره‌های تخصصی ارتباط با کودک و نوجوان را می‌گذرانند و بر اساس بررسی‌ها ۹۰ درصد آنان نیروهای موفقی هستند.

وی ادامه داد: در حوزه انس با قرآن و موضوعات فرهنگی تأکید ما بر این است که از کارهای نمایشی پرهیز کرده و زمینه رشد نوجوان فراهم شود.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند افزود: در ۶ ماه گذشته ۳۶۰ محفل کوچک قرآنی و دو کرسی تلاوت قرآن با حضور قاریان برجسته با حضور دانش آموزان بیرجندی برگزار شد.

بهدانی با تأکید بر اینکه در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی پویش «موج خواندن» را اجرایی کردیم، گفت: در این راستا از نویسندگان برجسته‌ای که در حوزه نوجوان کتاب تألیف کردند دعوت کردیم.

وی یادآور شد: در مسابقات کتابخوانی با عنوان «کتاب نوش» سه هزار دانش آموز شهرستان بیرجند شرکت کردند.

یک گام شیرین در راستای عدالت آموزشی

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند گفت: در راستای عدالت آموزشی هزینه ایاب و ذهاب ۲۵۰ دانش‌آموز روستایی که در محل زندگی شأن امکان تحصیل نبود، توسط آموزش و پرورش تقبل کردیم.

بهدانی با بیان اینکه در شهرستان بیرجند ۴۰ نفر در دوره آموزش ابتدایی و ۳۰ نفر در دوره متوسطه که ترک تحصیل کرده بودند، شناسایی و مجدد جذب شدند، گفت: امکان جذب ۱۵۰ نفر نیز به واسطه فوت، معلولیت و… میسر نشد.

چالش کمبود کلاس درس در بیرجند

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند ادامه داد: در بیرجند ۸۴ مدرسه ابتدایی و چهار مدرسه متوسطه دو نوبته است.

بهدانی با بیان اینکه رشد دانش آموزان را در مهر سال جاری را خواهیم داشت، گفت: در مهر سال جاری نیاز به ۷۱ کلاس درس در مقطع ابتدایی خواهیم داشت.

وی اظهار کرد: در مجموع در مهر سال جاری نیاز به ۱۰۹ کلاس درس در شهرستان بیرجند خواهیم داشت.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بیرجند یادآور شد: برای مهر ۱۴۰۳ در آزمون‌های استخدامی ۱۵۰ آموزگار ابتدایی، ۷۹ نفر در بخش دبیری و هنرآموزی و ۸۶ نفر معلم پرورشی جذب خواهیم کرد و همچنین ۲۹ فارغ‌التحصیل دانشگاه فرهنگیان را خواهیم داشت.

کد خبر 6088307

دیگر خبرها

  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست
  • رونمایی از نشان نود سالگی دانشگاه تهران
  • ۸۸ مدرسه شهرستان بیرجند دو نوبته است/نیاز به ۱۰۹ کلاس درس
  • هیچ منعی برای ثبت‌نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • هیچ منع قانونی برای ثبت‌ نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • وزیر ضعیف را استاندار نکنید!