Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-01@01:11:38 GMT

دهه آخر ذی‌الحجه دهه «حی علی‌العزا» نیست

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۶۰۷۱۰

حجت الاسلام روحانی نژاد گفت: برخی سعی دارند دهه آخر ذی الحجه را دهه «حی علی العزا» اعلام کنند، در حالیکه مناسبتهای مذهبی مهمی در این دهه هست که می تواند نشاط اجتماعی ایجاد کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام حسین روحانی نژاد با تأکید بر لزوم هویت یابی انجمن های اسلامی گفت: ما به شدت در سازمان به دنبال این هستیم که انجمنهای اسلامی هویت خودشان را پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک روزی انجمنهای اسلامی سرآمد همه تشکلهای مذهبی، فرهنگی و حتی سیاسی و اجتماعی کشور بوده است. یک بخش در اختیار ماست که باید موانع پیش رو را با تصویب مقرراتی که شما پیشنهاد می هید برداریم. یک بخش هم مربوط به خود شماست که در هر کجا از کشور هستید به خوبی فعالیت کنید.

وی با تاکید بر اهمیت استفاده از ظرفیت رسانه برای هویت بخشی به انجمن های اسلامی از دریافت شناسه خدمت ویژه انجمنهای اسلامی خبر داد و این حرکت را یک گام بزرگ رو به جلو در این زمینه ارزیابی کرد.

روحانی نژاد در ادامه از انجمن های اسلامی خواست تا مطالبات رهبری را برآورده کنند و تصریح کرد: حنجره ما باید حنجره ولی فقیه باشد. دولتمردان در هفته دولت ملاقاتی با ولی فقیه داشته اند که معظم له خیلی صریح مطالبات خودشان را مطرح کرده اند. این مطالبات، بسیار کلیدی است.باید این مطالبات را زنده نگه داریم.

معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان در بخش دیگری از سخنانش به لزوم دفاع از مدافعین حرم و حفظ حرمت آنها اشاره کرد و افزود: متاسفانه حنجره های بیگانه و همسو در داخل کشور می خواهند این حرکت بسیار عظیمی که در این دوارن اتفاق افتاده زیر سوال ببرند. ما امروز به برکت عناصر انقلابی و رهبری مرز مبارزه با دشمن را برده ایم هزاران کیلومتر آن طرفتر.

وی ادامه داد: اخیرا عده ای می‌گویند جمهوری اسلامی به دنبال تشکیل امپراطوری مثل دولت عثمانی است در حالیکه جمهوری اسلامی مدافع مسلمانان و مظلومان است و هیچ طمعی به کشورهای دیگر ندارد. بنابراین آنهایی که این مسیر را بدون چشمداشت انتخاب می‌کنند و می روند به شهادت می رسند باید مورد تکریم قرار بگیرند.

روحانی نژاد با بیان اینکه شهید محسن حججی یک تحول ایجاد کرد، گفت: شهید حججی یک جوان بود که در مکتب ولایت فقیه تربیت شده بود.اگر نیروهای انقلاب از شهدا دفاع نکنند دشمن افکار عمومی را نسبت به مدافعان حرم و حرکت جمهوری اسلامی در سرکوب گروه های تکفیری و دفاع از خیزش های اسلامی، بدبین می‌کند.

وی همچنین یادآور شد: از منظر رهبری اولویت امروز همه نظام مقابله با آسیب های اجتماعی است. معظم له همه نظام را در این زمینه موظف فرموده اند. تقسیم کار ملی هم شده است. البته تا ملت به عرصه و میدان نیانید معلوم نیست اتفاق خاصی بیفتد. شما می توانید مردم را نسبت به رفع و کاهش آسیب های اجتماعی بسیج کنید

روحانی نژاد با اشاره به دهه آخر ماه ذی الحجه و مناسبتهای مذهبی پیش رو آنها را فرصت های استثنایی دانست و تاکید کرد: عده ای سعی دارند این دهه را حی علی العزا اعلام کنند در حالی که مناسبتهای مذهبی مهمی در این دهه هست که می تواند نشاط اجتماعی ایجاد کند. باید تلاش کنیم اعیاد و مناسبتهای این دهه را برجسته کنیم.

وی در پایان تصریح کرد: تشکلهای دینی در محرم نقش مهمی دارند. دشمن به دنبال این است که این حرکت عظیمی که در خصوص سید الشهدا به وجود آمده خدشه دار کند. مراسم عزاداری با شور و شوق وب احساس و با شعور و فکر و اندیشه و با قدرت هر چه تمام تر باید برگزار شود نگذاریم این مراسم ها تضعیف بشود. خطای یک مداح یا مسئول هیئت را نباید به پای همه نوشت.

گفتنی است، سومین نشست رؤسای اتحادیه های انجمن های اسلامی استانها ششم شهریور در سالن اجتماعات معاونت امور فرهنگی و تبلیغ سازمان برگزار شد.


منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۶۰۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم به شکل مطلوب برگزار خواهد شد

وزیر کشور در نشست هم اندیشی استانداران بر برگزاری مطلوب مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی و کاهش آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

به گزارش مشرق، احمد وحیدی در نشست هم اندیشی با استانداران سراسر کشور با تقدیر از استاندارهای سراسرکشور در برگزاری مطلوب انتخابات، نکات تکمیلی را در برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در روز جمعه ۲۱ اردیبهشت به حاضرین در جلسه یادآور شد.

وزیر کشور انتخابات مرحله اول مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان در اسفند ۱۴۰۲ را از جهات مختلف قابل قبول و مطلوب دانست و افزود: با عنایت به راهبردهای چهارگانه انتخاباتی رهبر معظم انقلاب اسلامی، مرحله دوم انتخابات نیز به یاری خداوند متعال به شکل مطلوب برگزار خواهد شد.

رییس شورای امنیت کشور با اشاره به مسئولیت توأمان استانداران در ستاد انتخابات و شورای تأمین استان اظهار کرد: همواره ممکن است اشکالات و خطاهای کوچکی در عرصه اجرا وجود داشته باشد اما استانداران محترم باید فرمایش مقام معظم رهبری در حق الناس بودن رأی مردم را در نظر داشته باشند و تلاش کنند تا انتخابات پیش رو در مطلوب ترین وضع ممکن برگزار شود.

وحیدی افزود: انتخابات یکی از عرصه هایی است که معاندان و بداندیشان آن را فرصتی برای ایجاد بدبینی نسبت به نظام جمهوری اسلامی در جامعه می شمارند و از این رو تمامی دست اندرکاران برگزاری انتخابات، باید پیش بینی های لازم را انجام دهند تا چنین افکاری همانند گذشته ناکام بماند.

در بخش دیگری از این نشست، استانداران، گزارشی از وضعیت آسیب های اجتماعی و برنامه های پیش رو با تاکید بر ماموریت های استانی ارائه کردند و به بحث گذاشتند.

وزیر کشور آسیب های اجتماعی را در کنار استحکام اقتصادی و مسئله عدالت سه مسئله اصلی پیش روی نظام جمهوری اسلامی دانست و افزود: آسیب های اجتماعی بنا به فرمایشات رهبر معظم انقلاب حتی در اولویتی بالاتر از مسائل امنیتی و سیاسی قرار می گیرد و از این رو توجه دو چندانی را می طلبد.

وحیدی با اشاره به مسئولیت وزارت کشور در زمینه آسیب های اجتماعی عنوان کرد: استانداران باید در صف مقدم مبارزه با معضلات و آسیب های اجتماعی باشند. از این رو نیازمند تدوین برنامه ای جامع با خصوصیات کیفی و کمّی هستیم که نه تنها خصوصیات خاص هر استان و شهر در نظر گرفته شده باشد بلکه دارای انسجامی در روش باشد تا طرح به شکل ملی اجرایی شود.

وی وظیفه استانداری ها را متولّی گری در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی دانست و افزود: استانداری ها نمی توانند با تصدی گری در امور اجتماعی نقش مناسب و متناسب خود را در این حوزه انجام دهند. از این رو باید نهادهای واسطه ای تقویت شوند تا بتوانند با تقدم رویکرد پیشینی و پیشگیری بر رویکرد پسینی و درمانی، کاهش و حل معضلات و آسیب های اجتماعی را به ثمر رسانند.

دیگر خبرها

  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • فعالیت ۷۰۰ ناظر آموزش‌دیده برای نظارت بر دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در گنبدکاووس
  • وزیر کشور: انتخابات در بهترین وضع برگزار شود
  • استانداران در صف مقدم مبارزه با آسیب‌های اجتماعی باشند
  • مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم به شکل مطلوب برگزار خواهد شد
  • لزوم ایجاد یک سایت فرهنگی و هنری در استان البرز
  • اولین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس - 2
  • اولین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس - 1
  • نخستین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی آغاز به کار کرد
  • نگاه ویژه شورای ششم به فعالیت‌های فرهنگی در مشهدالرضا