Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - عضو شوراي انقلاب فرهنگي با بيان اينکه دعواهاي امروز همان دعواهاي دهه شصت است، تاکيد کرد: شهيد رجايي معتقد بود وزير سرمايه‌دار در کابينه نمي‌خواهم و در انتخابات بايد شيوه تبليغاتي را از راه‌هاي غربي جدا کنيم.
به گزارش سرويس سياسي جام نيـوز، عضو شوراي انقلاب فرهنگي با بيان اينکه دعواهاي امروز همان دعواهاي دهه شصت است، تاکيد کرد: شهيد رجايي معتقد بود وزير سرمايه‌دار در کابينه نمي‌خواهم و در انتخابات بايد شيوه تبليغاتي را از راه‌هاي غربي جدا کنيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سر مسائل قدرت رقابت نکنيم و از پايين جامعه به بالا برويم و در آموزش و پرورش بچه‌ها را ابوذروارانه پرورش دهيم.
حسن رحيم‌پور ازغدي در مراسم «يادمان آيينه‌داران آفتاب» عصر امروز مجمع فرهنگي رفاه برگزار شد، گفت: عنصري که در شخصيت شهيد رجاي ي و شهيد باهنر وجود داشت، بيش از دولت و دولتمردي بود.
او با بيان اينکه ماجرايي که به شهادت شهيدان بهشتي، رجايي و باهنر انجاميد آن اختلافات همچنان باقي است، اظهار داشت: صحبت از دو جناح فکري است. اشخاص عوض شدند اما باز مواضع و حرف‌ها همان حرف‌هاي دوران انقلاب است. 22 اسفند 59 شهيد بهشتي به امام نامه مي‌نويسند که در حکومت، دوگانه‌اي بين مديران کشور وجود دارد که جنبه شخصي آن مهم نيست و آن به دو بينش برمي‌گردد. بينشي معتقد به اجتهاد پويا و زنده براي اداره حکومت است اما انديشه ديگر، ترکيبي از انديشه‌هاي بينابين و مکتب‌هاي غربي است
اين عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي ادامه داد: اگر اين دو بينش در کشور ادامه يابد، نه مشکلات اقتصادي و اجتماعي در کشور حل مي‌شود و نه مي‌توانيم براي آينده کشور برنامه‌ريزي کنيم.
رحيم‌پور ازغدي با اشاره به هشدارهاي شهيد بهشتي تصريح کرد: وقتي بني‌صدر رئيس‌جمهور بود؛ حاکميت و قدرت در دست او بود و هم نقش اپوزيسيون را بازي مي‌کرد. شهيد بهشتي در آن نامه تاکيد کرد که در تلاش‌هايي اخير اين جريان مشهود است ولايت فقيه را تشريفاتي مي‌کنند و رهبري شخص شما را اکنون پذيرفتند اما براي حذف آن تلاش مي‌کنند.
وي اضافه کرد: شهيد بهشتي در آن نامه به امام مي‌گويد شما مخالف حضور بازرگان در شوراي انقلاب بوديد اما با اصرار ما پذيرفتيد اما وزارت امور خارجه و وزارت اقتصاد را به ابراهيم يزدي و بني‌صدر سپرديد که نشان مي‌داد ما دنبال انحصارطلبي نبوديم.
اين تحليل‌گر مسائل سياسي و فرهنگي با اشاره به نامه آيت‌الله هاشمي در 25 بهمن 59 به امام خاطرنشان کرد: آيت‌الله هاشمي در اين نامه تاکيد مي‌کند خيلي‌ها فکر مي‌کنند ما و جريان مقابل سر قدرت با هم مي‌جنگيم و متساوي ما را نصيحت مي‌کنند. شما تا حالا صلاح ندانستيد ما را از ترديد بيرون بياورد چرا موضع‌گيري صريح نمي‌کنيد. ما راه شما را پيش مي‌بريم اما به ما مي‌گويند افراطي.
رحيم‌پور ازغدي با اشاره به نامه آيت‌الله هاشمي ابراز داشت: آقاي هاشمي در آن نامه خطاب به امام مي‌گويد شما روزنامه آيندگان را تحريم مي‌کرديد و از حضور زنان بي‌حجاب در ادارات جلوگيري ‌کرديد و اين موارد مورد اختلاف ما با کساني مانند بني‌صدر است. آيا بي‌خط بودن و بي‌طرف بودن خوب است؟ لااقل به خود ما بگوييد آيا رواست ما يک طرف و بني‌‌صدر يک طرف و شما ناصح بي‌طرف باشيد.
وي افزود: کل ملت شريف ايران انقلاب نکرد بلکه اقليتي انقلاب کردند و اواخر انقلاب کل ملت پيوستند. همچنين در جنگ هم کل ملت نجنگيدند و عده‌اي هم حزب باد بودند که هنوز هم هستند و اکنون هم يک اقليتي انقلابي هستند.
اين عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي تاکيد کرد: نامه‌هاي شهيد بهشتي و آيت‌الله هاشمي به امام در آستانه دهه شصت نشان مي‌دهد که آنها در مقابله با جريان غرب‌گرا کم آوردند.
رحيم‌پور ازغدي با اشاره به نامه امام (ره) بيان کرد: ملت عزيز بدانند که مبارزه با رفاه‌طلبي در تناقض است، تنها آنهايي تا آخر خط با ما هستند که درد فقر را چشيده‌اند. ما اول انقلاب اشتباه کرديم حکومت را دست ليبرال‌ها داديم. ما راه سازش را برويم اما اگر از مکتب عدول کنيم ممکن است جهان‌خواران ما را به عنوان کشوري ضعيف و بي‌فرهنگ قبول کنند.
عضو شوراي انقلاب فرهنگي با بيان اينکه دعواهاي امروز همان دعواهاي دهه شصت است، عنوان کرد: شهيد رجايي معتقد بود وزير سرمايه‌دار در کابينه نمي‌خواهم و در انتخابات بايد شيوه تبليغاتي را از راه‌هاي غربي جدا کنيم. سر مسائل قدرت رقابت نکنيم و از پايين جامعه به بالا برويم و در آموزش و پرورش بچه‌ها را ابوذروارانه پروش کنيم. در روابط خارجه اول به استقلال فکر کنيم بعد به روابط. هم‌اينک برخي مي‌گويند اگر بشود وزير هم از خارج مي‌آورند خودشان خسته شدند، مي‌گويند ملت خسته شدند، نمي‌توانيد شما کنار برويد لذا تو نمي‌تواني.
رحيم‌پور ازغدي در پايان تاکيد کرد: امام خميني گفت از آمريکا نترسيد از خودتان بترسيد.
ايلنا

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۶۴۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در حالی وارد دومین روز کاری خود شد که حضور سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی در غرفه استان فارس قابل توجه بود، به طوری که در نخستین روز این رویداد حداقل سه تفاهم‌نامه با سرمایه‌گذارانی از کشور‌های روسیه و مغولستان به امضاء رسید.

تفاهم‌نامه‌های کشت فراسرزمینی محصولات کشاورزی، بسته‌بندی میوه و تولید گوشت با این دو کشور به امضاء رسید.

امروز نیز سرمایه‌گذارانی از کشور‌های افغانستان، پاکستان، چین، ایتالیا و اندونزی با حضور در غرفه استان فارس از ظرفیت‌های این استان در حوزه‌های صنعت، معدن، کشاورزی و تولیدات دانش‌بنیان آگاه شدند و چند تفاهم‌نامه همکاری در زمینه صادرات مواد غذایی، واردات و صادرات مواد اولیه تولید بیسکوئیت و همچنین نوشیدنی‌ها و گیاهان دارویی منعقد شد.

از دیگر کشور‌هایی که از غرفه استان فارس بازدید کردند می‌توان به سرمایه‌گذاران کشور‌های عراق، ترکیه، سنگاپور، پاکستان اشاره کرد.

در همین ارتباط حسن شیخ‌نیا، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس از حضور ۳۲ هیات تجاری کشور‌های مختلف در غرفه استان فارس خبر داد و گفت: در جریان این دیدار‌ها و مذاکرات انجام شده ۱۵ تفاهم نامه همکاری به امضاء رسید.

او با بیان اینکه اگر این تفاهم‌نامه‌ها به قرارداد تبدیل شود ظرفیت قابل توجهی برای استان فارس ایجاد می‌شود، اظهار داشت: وزارت کشور دو زنجیره ارزش را برای استان فارسی مصوب کرده که شامل فولاد و گیاهان دارویی است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس یکی دیگر از ظرفیت‌های قابل توجه استان فارس را در زمینه گندم عنوان کرد و گفت: فارس به عنوان دومین تولیدکننده گندم کشور ظرفیت‌های زیادی برای ایجاد زنجیره ارزش این محصول استراتژیک دارد.

شیخ نیا از افزایش برداشت گندم در سطح هکتار به دلیل استفاده از روش‌های علمی و فناورانه در تولید دانه و نهاده خبر داد و گفت: خوشبختانه در زمینه صرفه جویی در مصرف آب برای بخش زراعت اقدامات خوبی انجام شده به طوری که به ازاء هر هکتار کشت غرق آبی، ۹ هکتار کشت به صورت آبیاری قطره‌ای انجام می‌شود.

او با بیان اینکه تلاش می‌شود فارس به عنوان پایلوت مرکز تحقیقات گندم کشور معرفی شود، اظهار داشت: علاوه براین در زمینه تولید آرد و نان کامل و همچنین تولیدات پروتئینی به عنوان پایلوت کشور شناخته می‌شویم.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • اتمام ۱۵ فعالیت تعمیراتی در نیروگاه شهید رجایی قزوین
  • تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری امضا شد
  • رحیم‌پور ازغدی: یهودی‌ها اصلا تمام شدند | در آمریکا می‌گفتند «مارگ بار اسرائیل» +فیلم
  • در دانشگاه آمریکا به فارسی می‌گفتند «مارگ بار اسرائیل»
  • امضای ۱۸ تفاهم‌نامه بین استان فارس و هیئت‌های خارجی
  • نزدیک به ۷۰۰ همت برنامه سرمایه‌گذاری در استان فارس تعریف شده است
  • افزایش ۲۰۰ میلیون یورویی سرمایه صندوق ضمانت صادرات
  • ظرفیت های فارس، چشم ۳۲ هیات تجاری خارجی را گرفت
  • معاون فنی مهمترین گمرک کشور منصوب شد