Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، خشایار عباس‌آبادی در گفت‌وگویی، درباره حضور در مسابقات قهرمانی آسیا و مشکلاتی که جیوگا درباره قایق گفته بود، اظهار داشت: بعد از مشکلاتی که در مریوان داشتیم، در این 3 ماه تمرینات خوبی را برگزار کردیم. درباره مشکلات قایق هم فکر می‌کنم هنوز برای ما سفارش نداده‌اند اما من خیلی از مواقع به این چیزها فکر نمی‌کنم و تلاش می‌کنم بهترین عملکرد را داشته باشم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: ممکن است قایق‌ها ایراد داشته باشند اما من همیشه این ایراد را در خودم جستجو می‌کنم و تلاش این است با راهکاری موضوع را حل کنم. امیدوارم در تایلند هم با مشکل مواجه نشویم و با مدال برگردیم.
ملی‌پوش روئینگ ایران در پاسخ به این سوال که حریفان آسیایی در اردوها و رقابت‌های برون‌مرزی حضور داشته‌اند اما ورزشکاران ایران در هیچ مسابقه‌ای شرکت نکرده‌اند فکر نمی‌کنید این موضوع شما را در مسابقات قهرمانی آسیا با مشکل مواجه کند، تصریح کرد: شاید اگر به مسابقه می‌رفتیم برای ما خوب می‌شد اما حضور در مسابقه هم به 3 ماه تمرین نیاز داشت در حالی که ما پیش از این تمرینی نداشتیم. امیدوارم قبل از بازی‌های آسیایی جاکارتا در رقابت‌های مختلفی شرکت کنیم.
عباس‌آبادی در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر اینکه قرار است در ماده‌ای شرکت کند که پیش از این محسن شادی در آن مدال‌های مختلفی کسب کرده، تصریح کرد: سطح مسابقات قهرمانی آسیا در این دوره بالاست و در قایق تک نفره سنگین وزن 14 کشور حضور دارند. تمام ورزشکاران نخبه‌ای که المپیکی بوده‌اند و رکوردهای جهانی را زده‌اند در تایلند حضور دارند. رقابت سختی دارم اما به تایم‌ها و رکوردهایم مطمئن هستم و با مدال برمی‌گردم.
وی ادامه داد: دوست ندارم اسمم جای محسن شادی مطرح شود. او ورزشکار نخبه‌ای است اما سطح مسابقات آسیایی فرق کرده است. در آن زمان مهمترین رقیب شادی از هند بود و رقیب کره‌ای وی در کنارش پارو می‌زد اما حالا این رقیب کره‌ای در مسابقات مختلفی شرکت کرده است. در آن زمان کشورهای آسیایی پیشرفت زیادی نکرده بودند در حالی که حالا بعد از 4 سال شرایط متفاوت است.
روئینگ‌سوار تیم ملی ایران یادآور شد: فشاری که روی من و عاقل حبیبیان می‌آید زیاد است چرا که ما دو نفر در قایق تک نفره پارو می‌زنیم. محسن توقعات زیاد را ایجاد کرده است. هدف اصلی ما بازی‌های آسیایی 2018 است و تلاش می‌کنیم در آنجا با روحیه بالا ظاهر شده و دست پر برگردیم.
انتهای پیام/

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۶۵۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سیداحمد فاضل‌زاده رئیس مؤسسه ISC گفت: پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از نظام‌های رتبه‌بندی معتبر در سطح بین المللی است که در سال ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد.

وی افزود: در گزارش اخیر رتبه بندی دانشگاه ­های آسیایی سال ۲۰۲۴ از ایران تعداد ۷۳ دانشگاه حضور داشته اند که ۴ دانشگاه کشور در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفته اند. رتبه بندی آسیایی تایمز در سال ۲۰۲۴، تعداد ۷۳۹ دانشگاه را از ۳۱ کشور در بردارد. همانند سال‌های گذشته، کشور ژاپن با ۱۱۹ دانشگاه بیشترین تعداد دانشگاه را در این رتبه بندی دارد و هند با ۹۱ موسسه در رتبه بعدی قرار دارد. رتبه‌های اول تا دهم در جدول ۱ قابل مشاهده است.

 

رئیس موسسه ISC گفت: سهم ایران از نظر تعداد دانشگاه‌های رتبه بندی تایمز آسیایی ۲۰۲۴، ۷۳ دانشگاه است که در حدود ۱۰ درصد دانشگاه‌های این رتبه بندی را شامل می‌شود که در جدول ۲ قابل مشاهده است.

جدول ۲: تعداد دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی تایمز آسیا در سال‌های مختلف

 

فاضل زاده افزود: در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴، تعداد ۷۳ دانشگاه از ایران حضور دارند. دانشگاه‌های صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، علم و صنعت ایران، تهران و صنعتی شیراز به ترتیب رتبه اول تا پنجم ایران را کسب کردند. نتایج دانشگاه‌های ایران در جدول ۳ قابل مشاهده است.

جدول ۳: جایگاه دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی تایمز کشور‌های آسیایی سال ۲۰۲۴

 

عملکرد دانشگاه‌های کشور‌های اسلامی قاره آسیا در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴

رئیس موسسه ISC گفت: از میان کشور‌های اسلامی قاره آسیا، در مجموع ۳۰۶ دانشگاه از ۱۷ کشور اسلامی در رتبه بندی ۲۰۲۴ حضور دارند این در حالی است که در رتبه بندی ۲۰۲۳ این تعداد ۲۵۳ دانشگاه بوده است. از لحاظ تعداد حضور دانشگاه، کشور ترکیه و ایران به ترتیب با ۷۵ و ۷۳ دانشگاه، بیشترین حضور را داشته اند.

 

دانشگاه‌های کشور‌های اسلامی با رتبه ۱۰۰ و کمتر، در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴ در جدول ۴ قابل مشاهده است.

جدول ۴: دانشگاه‌های برتر کشور‌های اسلامی در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴

 

 روش شناسی رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴

فاضل زاده گفت: روش شناسی رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴ مانند رتبه بندی جهانی تایمز، به طور قابل توجهی تغییر کرده است. تعداد شاخص‌های مورد استفاده از ۱۳ به ۱۸ شاخص رسیده است با این حال مانند روش­شناسی پیشین، شاخص­های عملکردی در ۵ معیار کلی قرار دارند: آموزش، پژوهش، کیفیت پژوهش، چشم انداز بین المللی و صنعت. جدول ۵ شاخص‌های مورد استفاده در هر معیار را نشان می­ دهد.

وی افزود: روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی تایمز است با این تفاوت که در رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی این شاخص‌ها جهت رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی مجددا تنظیم و وزن دهی می‌شوند.

جدول ۵. معیار‌ها و شاخص ­های رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴

دیگر خبرها

  • احمدی: هدفم این است دو طلا کسب کنم / قبل از اینکه ارزش پول پایین بیاید هرچه سریعتر پاداش را بدهند +فیلم
  • افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴
  • تیم دو نفره تنیس پسران ایران قهرمان مسابقات سطح یک آسیا شد
  • کسب نخستین مدال تاریخ بوکس آذربایجان شرقی توسط ورزشکار مراغه‌ای
  • نخستین مدال تاریخ بوکس آذربایجان شرقی برگردن ورزشکار مراغه‌ای
  • امام صادق(ع) تشکیلات عظیم فرهنگی را با شاگردپروری ایجاد کرد
  • امام صادق(ع) تشکیلات فرهنگی عظیم را با شاگردپروری ایجاد کرد
  • رسمی: لیست تیم‌های یورو 26 نفره شد
  • تبریک خاص مس رفسنجان به منتظر محمد(عکس)
  • خوشبین: امیدوار به ارتقای مدال‌های آسیایی هستیم