Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - ايران خواسته آمريکا براي دسترسي به سايت هاي نظامي اين کشور را «صرفا يک رؤيا» خوانده و درعين حال اعلام کرده بسيار بعيد است که آژانس با چنين خواسته اي موافقت کند.
به گزارش سرويس سياسي جام نيـوز، اظهارات محمد باقر نوبخت سخنگوي دولت ايران درباره عدم امکان دسترسي به پايگاه هاي نظامي، انعکاس وسيعي در رسانه هاي انگليسي زبان داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


خبرگزاري رويترز، واشنگتن پست، گاردين، هيل، يو اس نيوز اند ورلد ريپورت، اسپوتنيک، ژاپن تودي و ... از جمله رسانه هايي هستند که به اين موضوع پرداخته اند.
رويترز (Reuters) در انعکاس اين خبر تيتر زد: ايران درخواست آمريکا براي بازديد سازمان ملل از سايت هاي نظامي را رد کرد.
در ابتداي اين گزارش مي خوانيم: ايران خواسته آمريکا براي دسترسي به سايت هاي نظامي اين کشور را صرفا يک رؤيا خوانده و درعين حال اعلام کرده بسيار بعيد است که آژانس بين المللي انرژي هسته اي با چنين خواسته اي موافقت کند.
رويترز افزود: نيکي هيلي نماينده آمريکا در سازمان ملل، هفته گذشته [ميلادي] به آژانس فشار آورد که به دنبال دسترسي به سايت هاي نظامي ايران باشد تا اطمينان حاصل شود که اين کشور فعاليت هاي مخفيانه مخالف با توافق هسته اي 2015 انجام نمي دهد.
در ادامه اين گزارش آمده است: دونالد ترامپ رئيس جمهور آمريکا، توافق هسته اي انجام شده در زمان باراک اوباما را بدترين توافق تاريخ لقب داده است. وي در ماه آوريل دستور بازنگري در اين توافق را داد تا مشخص شود آيا تعليق تحريم هاي هسته اي ايران در راستاي منافع آمريکا بوده است يا خير.
محمد باقر نوبخت سخنگوي دولت ايران در کنفرانس خبري هفتگي خود که روز سه شنبه از تلويزيون پخش شد به درخواست آمريکا براي دسترسي به سايت هاي نظامي واکنش نشان داد.
آقاي نوبخت ضمن بيان اينکه سايت هاي نظامي ايران کاملا سري هستند گفته: ايران هرگز اجازه چنين بازرسي هايي را نخواهد داد. به چنين اظهاراتي که فقط بيان آرزوي آمريکايي هاست توجه نکنيد.
رويترز نوشت: پس از آن، حسن روحاني رئيس جمهور ايران گفته بسيار بعيد است که ناظر هسته اي سازمان ملل با درخواست آمريکا موافقت کند.
آقاي روحاني در مصاحبه تلويزيوني اظهار داشت: بسيار بعيد است که آژانس بين المللي انرژي هسته اي درخواست آمريکا براي بازرسي از سايت هاي نظامي ما را بپذيرد.
پيش از اين نيز پايگاه آمريکايي سي ان اس نيوز (CNS News) با انتشار گزارشي به انعکاس اظهارات سردار فيروزآبادي در رابطه با بازرسي از پايگاه هاي نظامي ايران پرداخته بود.
در اين گزارش آمده است، ايران پاسخ سفير آمريکا در سازمان ملل را داد: هيچ کس بدون اجازه رهبر ايران پايگاه هاي نظامي اين کشور را نخواهد ديد.
اين پايگاه آمريکايي نوشت: دو سال پس از آنکه دولت اوباما مدعي شد که توافق هسته اي به دست آمده با ايران باعث باز شدن درهاي پايگاه هاي نظامي ايران به روي بازرسان بين المللي است، يکي از مشاوران ارشد نظامي رهبر ايران رسما اعلام کرد که چنين اجازه اي وجود ندارد.
سي اس ان نيوز افزود: رسانه هاي ايران به نقل از اين ژنرال ايراني نوشتند: برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) اجازه هيچ گونه بازرسي از مراکز نظامي ايران را نمي دهد.
ناظران سياسي مي گويند، دسترسي به اماکن نظامي همان سياستي است که آمريکا پيشتر براي تخليه اطلاعاتي برخي کشورها و تجاوز نظامي عليه آنان به کار برده است.
اسليت مگزين (Slate Magazine)ديگر رسانه آمريکايي، تلاش هاي ضدبرجامي ترامپ را يکي از نقطه ضعف هاي آمريکا دربرابر ايران بر شمرده است.
اسليت مگزين در عين حال مي نويسد: ترامپ گفته نمي خواهد بار ديگر پايبندي ايران به توافق را تاييد کند اما صاحب نظران مي گويند بسيار بعيد است که وي به سادگي برجام را از بين ببرد. به احتمال قوي تاکتيک ترامپ اين است که براي بازرسي هاي قوي تر و قوي تر در چارچوب توافق هسته اي فشار بياورد و اين همان چيزي است که روز جمعه توسط نيکي هيلي نماينده آمريکا در سازمان ملل مطرح شد.
همچنين گزارش هايي وجود دارد که مي گويد دولت ترامپ درحال متقاعد ساختن مقامات اطلاعاتي آمريکاست تا بهانه اي براي اعلام عدم پايبندي ايران به برجام پيدا کنند. اين رويکرد، يادآورد خاطره بد تاثيرگذاري بر نهادهاي اطلاعاتي در جريان جنگ 2003 عراق است.
اين رسانه آمريکايي افزود: مشکل اين استراتژي، روشن و آشکار بودن آن براي همه است و اظهارات ترامپ نيز واضح ساخته که وي به دنبال بهانه اي براي نابود کردن برجام است. اگر ترامپ موفق شود برجام را از بين ببرد بسيار بعيد است که کشورهاي اروپايي با وي همکاري کنند و تحريم ها عليه ايران را بازگردانند. چين و روسيه نيز هرگز اين کار را نخواهند کرد.



111

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۶۵۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش خلجی به کنایه رسانه‌ها با عبارت «دولت کجاست؟»

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، «سپهر خلجی» رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت در گفت‌وگو با ایرنا، با اشاره به سخن‌پراکنی برخی رسانه‌ها که با بیان عباراتی همچون «دولت کجاست؟» سعی در کمرنگ نشان دادن دستاوردهای دولت سیزدهم داشتند، گفت: آنها که می‌گویند نقش دولت کجاست باید به این اقدامات توجه داشته باشند. تورم کشور در فروردین ماه وارد کانال ۳۰ درصد شد، این در حالی است که در سال گذشته نیز شاهد کاهش تورم بودیم و اما کاهش آن به کانال ۳۰ درصد دستاورد بزرگی است که نشان می‌دهد سیاست‌های دولت در حال به بار نشستن است.

آواربرداری از خرابی ۱۰ ساله زمانبر است

وی با تاکید بر اینکه آواربرداری از یک خرابی ۱۰ ساله زمانبر است، تصریح کرد: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود و در چند سال متمادی درگیر تورم بالای ۴۰ درصد بود اما دولتِ مردمی تمام این کارها در ۲ سال و نیم انجام داد ، نرخ تورم به میزان قابل توجهی کاهش یافت، رشد نقدینگی به شدت کاهش یافت از بیش از ۴۰ درصد به ۲۴ درصد رسید.

رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت با تاکید بر اینکه نیم نگاهی به این دستاوردها نشان می‌دهد که دولت نقش سیاستگذاری و اجرایی خود را به خوبی انجام می‌دهد، بیان داشت: سیاست‌های تبیین شده با همین رویکرد فعلی در حوزه‌های اقتصادی و بین‌المللی و با قوت در حال پیش رفتن است. نمونه آن سفر رئیس جمهور به پاکستان و سریلانکاست که اتفاق بسیار مهمی است پاکستان یکی از همسایگان مهم ماست که پیوندهای فرهنگی بسیار و ناگسستنی با یکدیگر داریم. در پاکستان شاهد استقبال بی نظیر از رئیس‌جمهور بودیم که این نیز پیام مهمی به همگان مخابره کرد.

قادریم در تحولات منطقه‌ای سیاست‌های خود را اجرا و اعمال کنیم

خلجی افزود: پروژه عظیمی که در سریلانکا رقم خورد نیز نشان داد که جمهوری اسلامی این توان را دارد که در حوزه تحولات منطقه‌ای سیاست‌های خود را اجرا و حتی اعمال کند.

اعلام کرد: در طول ۲ تا سه هفته گذشته اقدامات بسیار مهمی در سطح ملی و بین‌المللی انجام دادیم که اینها به اتکا پشتوانه مردم بوده است، شما دیدید که جمهوری اسلامی ایران در مسائل منطقه‌ای‌ با اتکا به ظرفیت مردم و به اعتماد و پشتوانه مردم در مقابل زورگویی و جریان سلطه با اقتدار ایستاد.

وی با تاکید بر اینکه اقدام نیروهای مسلح کشورمان بسیاری از مناسبات و تحلیل‌های مرتبط با موضوعات بین‌المللی را تغییر داد، افزود: تمام دنیا، اعم از دوست و دشمن پیام پاسخ مقتدرانه جمهوری اسلامی ایران را دریافت کردند و این نتیجه یک انسجام و وحدت کلمه است که امروز در ارکان مختلف نظام وجود دارد و به حمدالله دولت نقش مهمی در کمک به همه این مباحث دارد.

خلجی تصریح کرد: در همین ایام که شرایط بین‌المللی دستخوش تغییراتی بود، رئیس جمهور به استان سمنان رفتند؛ این موضوع حاکی از این است که همه چیز در حال تدبیر است و بعد استقبال مردم را می‌بینید و ادامه پیدا کردن سفر ایشان از یک روز به دو روز و ادامه سفر به شهرستان دامغان، یک پیام روشنی برای همه طرف‌ها داشت. در بسیاری از کشورها با اتفاق کمترین مسائل امنیتی سفرها را لغو می‌کنند اما اینجا در اوج اقتدارآفرینی ارکان نظام علیه دشمن، آیت الله رئیسی به توسعه و پیشرفت استان سمنان و کشور توجه دارند و لذا تمام سفرهای از قبل پیش‌بینی شده مطابق برنامه انجام می‌شود.

مردم پشتوانه نظام هستند

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت افزود: درهمین ایامی که جمهوری اسلامی اراده کرد که پاسخ دشمن را قاطع و اثربخش بدهد، بسیاری از مسافرت‌های مسئولان و سران کشورها لغو شد. اینها همه پیام است و نشان می دهد که جمهوری اسلامی مطابق فرمایش حضرت آقا از نظر ساخت درونی نظام و ظرفیت‌های بزرگ و اعتمادی که نظام به پشتوانه مردم دارد کارها در حال جلو رفتن است.

دیگر خبرها

  • درخواست اسرای صهیونیست از نتانیاهو درباره پذیرش توافق آتش بس
  • فشار نظامی به حماس شکست خورده است
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • واکنش خلجی به کنایه رسانه‌ها با عبارت «دولت کجاست؟»
  • گاف تاریخی محمدجواد کریمی قدوسی چه بود؟
  • هشدار روسیه درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان
  • طرح آمریکا و ۱۷ کشور دیگر برای آتش‌بس در غزه
  • طرح پیشنهادی آمریکا و ۱۷ کشور دیگر به حماس درباره غزه
  • واکنش آمریکا به گزارش اخیر گروسی درباره ایران
  • واکنش مسکو: به قطعنامه سلاح‌های هسته‌ای در فضا