Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@13:32:39 GMT

بهره‌برداری از 33 پروژه حوزه دریایی و بندری هرمزگان

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۶۷۷۹۵

۳۳ پروژه حوزه دریایی و بندری استان هرمزگان به مناسبت هفته دولت امروز با حضور سعیدنژاد، مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی و معاون وزیر راه و شهرسازی به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: به‌منظور توسعه بنادر هرمزگان و افزایش سهم ایران از بازار منطقه خلیج‌فارس در هفته دولت امسال، ۳۳ پروژه سرمایه‌گذاری فنی، عمرانی، دریایی و بندری با مبلغ یک هزار و ۸۳۰ میلیارد ریال آماده بهره‌برداری شده که امروز با حضور مقامات ارشد سازمان بنادر و مسئولین استانی افتتاح می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اله مراد عفیفی پور افزود: این پروژه‌ها باهدف توسعه نرم‌افزاری و سخت‌افزاری بنادر و ارتقاء کیفیت خدمات حوزه حمل‌ونقل دریایی در مهم‌ترین استان ساحلی کشور اجرایی شده است.

وی ساخت یک آب‌شیرین‌کن با ظرفیت تولید روزانه چهار هزار مترمکعب را به‌عنوان یکی از مهم‌ترین پروژه‌های آماده افتتاح در هفته دولت سال ۹۶ دانست و عنوان کرد: این پروژه با رقمی بالغ‌بر ۱۳۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری بخش خصوصی تأثیر مثبتی در ارتقاء کیفیت خدمات‌رسانی به کشتی‌ها و تأمین منابع آب شرکت‌های مستقر در منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی خواهد داشت.

عفیفی‌پور با اشاره به پیگیری‌های این اداره کل برای خودکفایی بزرگ‌ترین بندر تجاری کشور در زمینه تولید آب و برق، اضافه کرد: ساخت یک مجتمع بزرگ آب‌شیرین‌کن به ظرفیت ۱۰۰ هزار مترمکعب نیز توسط سرمایه‌گذار دیگر در حال احداث است که فاز نخست آن با ظرفیت تولید ۲۰ هزار مترمکعب تا پایان سال جاری آماده بهره‌برداری می‌شود.

وی تصریح کرد: در زمینه تولید برق نیز به دنبال جلب مشارکت بخش خصوصی به‌منظور ساخت یک نیروگاه در اراضی پشتیبانی بندر شهید رجایی هستیم.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان ادامه داد: در حال حاضر بالغ‌بر سه هزار میلیارد ریال پروژه در زمینه توسعه اسکله‌های نفتی و فازهای یک و دو طرح توسعه کانتینری بندر شهید رجایی، نصب تجهیزات استراتژیک و توسعه ظرفیت‌های ریلی از محل اعتبارات داخلی سازمان بنادر و دریانوردی در حال اجراست.

عفیفی‌پور خاطرنشان کرد: توسعه زیرساخت‌های مربوط به گردشگری و سفرهای دریایی در بنادر شرق، مرکز و غرب استان در دستور کار قرار دارد که از جمله آن مطالعات مربوط به توسعه بندر شهید حقانی بندرعباس به‌عنوان بزرگ‌ترین پایانه مسافری دریایی کشور است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان با اشاره به وجود 2238 کیلومتر نوار ساحلی و ۱۴ جزیره بزرگ و کوچک در آب‌های این استان، اظهار کرد: سالانه بالغ‌بر ۲۰ میلیون نفر- سفر در ۱۴ بندر مسافری هرمزگان ترابری می‌شوند که اجرای برنامه‌هایی مدون را به‌منظور توسعه فضای فیزیکی بنادر و افزایش ناوگان شناورهای مسافری و تفریحی در دستور کار داریم.

وی در خصوص ظرفیت‌های صنعت حمل‌ونقل دریایی در زمینه اشتغال‌زایی و جذب متقاضیان کار گفت: پروژه‌های هفته دولت امسال بالغ‌بر ۵۵۰ نفر اشتغال‌زایی مستقیم به دنبال دارد که اولویت جذب نیروی انسانی با نیروهای ماندگار و بومی است که طی سال‌های اخیر از طریق اداره خدمات و اشتغال منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی ثبت‌نام‌ شده‌اند.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان ضمن تبیین ابعاد اجتماعی و اقتصادی سرمایه‌گذاری در حوزه بنادر و دریانوردی تصریح کرد: این سرمایه‌گذاری‌ها علاوه بر تقویت اقتصاد ملی و توسعه زیرساخت‌های کشور، پیامدهای مثبت قابل‌توجهی در حوزه اجتماعی دارد و باعث می‌شود تا بسیاری از جوانان متخصص و تحصیل‌کردگان جویای کار با تکیه‌بر این سرمایه‌گذاری‌ها به فرصت‌های شغلی پایدار دست یابند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۶۷۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه قزوین- الموت در تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدمهدی اعلایی استاندار قزوین اظهار داشت: بسیاری از مشکلات بخش الموت غربی در سفر دور اول رئیس جمهور به استان قزوین در دستور کار قرار گرفته و بسیاری از آنها اجرایی و باقی مانده هم اجرایی خواهد شد.

وی افزود: برای توسعه الموت غربی در سال گذشته سه استاندار قزوین، گیلان و مازندران به همراه مدیران وزارت راه و شهرسازی از مسیر قزوین-رحیم آباد- کلاچای بازدید کردند و هر ۳ استان به همراه وزارت راه و شهرسازی مکلف شدند اعتباراتی را برای تکمیل پروژه در نظر بگیرند.

اعلایی گفت: بعد از پروژه قزوین-الموت که در اوایل تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد بالاترین تمرکز وزارت راه پروژه قزوین-رحیم آباد-کلاچای خواهد بود که می‌تواند پیشران توسعه باشد و وزیر راه و شهرسازی هم در سفر به قزوین بر این موضوع تاکید کردند.

استاندار قزوین با بیان اینکه استان قزوین در زمینه راه مشکلات جدی دارد، اضافه کرد: استان به ویژه در راه روستایی با عقب ماندگی‌های زیادی مواجه است و موضوع پرهزینه ای هم می‌باشد ولی مجموعه مدیریتی استان تمام تلاش خود را برای برطرف شدن مشکلات انجام می‌دهد.

نماینده عالی دولت در استان با بیان اینکه موضوع راه الموت از ۲ جهت در اولویت قرار دارد، اظهار داشت: راه الموت واقعاً فضای نامناسبی دارد و بهسازی مسیر نه تنها تردد ساکنین را هموار می‌کند بلکه می‌تواند الموت را به عنوان یکی از ظرفیت‌های اقتصادی استان در زمینه گردشگری تبدیل کند و راه مناسب توسعه گردشگری را هم به همراه خواهد داشت.

وی افزود: اگر این ۲ راه جدید عملیاتی شود با حجم زیاد تردد مواجه خواهیم شد و همین موضوع به طور قطع گردشگری منطقه را بهبود خواهد بخشید.

کد خبر 6089559

دیگر خبرها

  • بهبود شاخص ایمنی عملیات بندری بنادر کشور/ افزایش ضریب ایمنی بندرانزلی
  • استقرار شناور یدک‌کش بُرنا در حوضچه بندر جاسک
  • بندر کنگ نماد حفظ و صیانت از فرهنگ و معماری بومی است
  • خطوط ریلی بندر شهید رجایی توسعه می‌ یابد
  • پروژه قزوین- الموت در تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد
  •  تاکید بر افزایش همکاری‌های بنادر گلستان و بندر امیرآباد
  • خطوط ریلی بندر شهید رجایی توسعه می‌یابد
  • عملیات اجرایی زیرگذر پرتردد سرخون آغاز شد
  • عملیات احداث زیرگذر روستای سرخون آغاز شد
  • نصب علائم کمک ناوبری در مسیر تردد شناورهای دریایی گلستان