Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست ؛ رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن، کشاورزی اصفهان در این نشست با اشاره به اینکه کمیته حمایت قضایی از سرمایه‌گذاری استان اصفهان در کشور رتبه نخست را به خود اختصاص داده گفت: این جایگاه به دلیل تعداد جلسه و رسیدگی به مسایل و مشکلات فعالان اقتصادی محق شده است. چتر حمایت قضایی از سرمایه‌گذاران می‌تواند زمینه جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی را برای استان فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سید عبدالوهاب سهل‌آبادی نرخ بالای سود بانکی را از عوامل موثر در تعطیلی برخی از واحدهای تولیدی دانست و گفت: برخی از تسهیلات بانکی با رقم 39 درصد برای دریافت‌کننده محاسبه می‌شود که این عدد به‌هیچ‌عنوان قابل پرداخت و وصول برای شبکه بانکی نیست.

سهل‌آبادی خاطرنشان کرد: ثبت و ضبط وثایق برای دریافت تسهیلات مجدد از سوی بانک‌ها چالش دیگر واحدهای تولیدی است.

رئیس اتاق اصفهان در بخش دیگری از سخنان خود از رفتار برخی از بانک‌ها برای دریافت بازپرداخت تسهیلات از فعالان اقتصادی انتقاد کرد و گفت: فعال اقتصادی که از دولت طلبکار است و از طرفی به بانک بدهکار است و در برابر طلب خود هیچ دیرکردی دریافت نمی‌کند ولی برای بدهی خود باید بهره دیرکرد پرداخت کند.

وی با اشاره به شرایط سخت و دشوار فعالان اقتصادی استان اصفهان گفت: چنانچه مسئولان استان و دادگستری در کمیته‌های حمایت قضایی از سرمایه‌گذاری از واحدهای تولیدی حمایت نمی‌کردند در حال حاضر روند تعطیلی این واحدها سرعت بیشتری به خود گرفته بود.

دغدغه بانک‌ها رونق تولید و اشتغال‌زایی باشد

رئیس‌کل دادگستری استان اصفهان در این نشست گفت: در سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال همه بخش‌های جامعه بر اساس فرمان رهبری باید در این مسیر حرکت کنند و موانع پیش روی تولید و اشتغال با هم‌افزایی بین دستگاه‌های حاکمیتی و بخش خصوصی برطرف شود.

احمد خسروی وفا با اشاره به اینکه وضعیت تولید و اشتغال نابسامانی‌هایی دارد، افزود: بخشی از رکود اقتصادی به تحریم‌ها و بخشی به نوع مدیریت و رفتار بخش‌های دولتی و خصوصی بازمی‌گردد که با همکاری‌های بین بخشی می‌توان زمینه رونق اقتصادی و اشتغال‌زایی واحدهای تولیدی و خدماتی را فراهم کرد.

رئیس‌کل دادگستری استان اصفهان با اشاره به وظیفه ذاتی کمیته حمایت قضایی از سرمایه‌گذاری گفت: یکی از مسائل مهم پیش روی فعالیت‌های اقتصادی استان نحوه ارائه تسهیلات از سوی بانک‌هاست که برگزاری نشست با سرپرستان بانک‌ها ازجمله مصوبات این کمیته است.

وی افزود: یک فعال اقتصادی برای تولید و اشتغال همه سرمایه مادی و معنوی خود را به میدان می‌آورد و زمانی که دچار مشکل می‌شود نهادهای مرتبط از جمله بانک‌ها باید از این فعال اقتصادی حمایت کنند تا اشتغال ایجادشده از بین نرود.

خسروی وفا تأکید کرد: بانک‌ها نباید نگاه یک‌طرفه به جامعه داشته باشند و فقط به فکر کسب سود و منفعت باشند بلکه رونق تولید و اشتغال‌زایی برای جوانان بایستی دغدغه بانک‌ها نیز قلمداد شود.

وی از بانک‌ها خواست تا با قراردادهای ارفاقی بخشی از مشکل سرمایه‌گذاران و مدیران واحدهای تولیدی را برطرف کنند و به جریان تولید واقعی کمک کنند.

وی با تأکید بر این نکته که فصل الخطاب همه بخش‌ها باید قانون باشد، افزود: دادگستری از فعالیت قانونی بانک‌ها حمایت همه‌جانبه انجام می‌دهد ولی نسبت به دریافت سود غیرمتعارف 39 درصدی بی‌تفاوت نیست.

خسروی وفا خواستار تعامل دوطرفه بانک‌ها با دادگستری شد و گفت: حمایت دستگاه قضا از بانک‌ها در جریان پرونده‌ها دوطرفه است و حمایت از تولید و اشتغال دغدغه دستگاه قضایی استان است.

تشکیل کارگروه شناسایی بخش‌نامه‌های متناقض با قوانین بانکداری

خسروی وفا از تشکیل کارگروهی با حضور نمایندگان دادگستری، اتاق بازرگانی، بانک‌ها، سازمان بازرسی و استانداری اصفهان باهدف شناسایی مصوبات و بخش‌نامه‌های متناقض با قانون در سیستم بانکداری استان خبر داد و گفت: این کارگروه با انطباق قوانین بانکداری با رویه‌های موجود بانک‌ها موانع پیش روی فعالان اقتصادی را برای دریافت تسهیلات در مسیر تولید شناسایی و برطرف خواهد کرد.

او از مدیران بانک‌های عامل خواست که در پرداخت وام‌های سنگین نظارت بیشتری از خود نشان دهند و افزود: در دریافت وثایق تسهیلات سنگین دقت بیشتری صورت گیرد و تسهیلات به‌صورت مرحله‌ای و با بررسی دقیق هزینه شدن آن در موضوع درخواست ارائه شود.

رئیس‌کل دادگستری استان اصفهان افزود: متأسفانه بخشی از تسهیلات بانکی به‌جای هزینه در بخش تولید و تجارت به خرید زمین اختصاص‌یافته و بانک‌ها در نحوه هزینه تسهیلات بایستی نظارت دقیقی داشته باشند.

سپرده شدن اجباری بخشی از تسهیلات بانکی

دادستان اصفهان نیز در این نشست با انتقاد از سپرده شدن اجباری بخشی از تسهیلات بانکی ارائه‌شده به فعالان اقتصادی گفت: این رفتار قابلیت تعقیب قضایی دارد و بانک‌ها نباید بخشی از تسهیلات را در بانک الزام به سپرده‌گذاری کنند.

حسن رحیمی با اشاره به اینکه چنانچه مشکلی برای یک فعال اقتصادی پیش آید بانک‌ها هم به‌نوعی مقصر شناخته می‌شوند، افزود: تسهیلات بانکی باید بر اساس ضوابط و شرایط درخواست‌کننده پرداخت شود.

رحیمی تأکید کرد: صدور حکم ورشکستگی به نفع هیچ‌کس نیست؛ نه بانک و نه دادگستری انتفاعی از تعدد احکام ورشکستگی نمی‌برند.

65 هزار میلیارد ریال، معوقات بانکی استان اصفهان

مشاور بانکی استاندار اصفهان در این نشست گفت: بانک‌ها هم در اقتصاد ایران به‌عنوان یک بنگاه اقتصادی شناخته می‌شوند و هم واسطه وجوه.

مرادعلی صدر مجموع مطالبات معوق بانک‌های دولتی استان را 50 هزار میلیارد ریال و معوقات بانک‌های خصوصی را 15 هزار میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: درصد مطالبات معوق بانکی در استان 11 درصد است که نرخ استاندارد آن در شرایط بحرانی 5 درصد و در شرایط عادی 2 درصد است.

صدر با اشاره به نظارت دستگاه‌های نظارتی و بازرسی بر بانک‌های استان گفت: نظارت‌های سخت‌گیرانه بر مدیران شعب بانکی باعث شد که هزینه ریسک تصمیمات را بالابرده است.

او مشکل اصلی پیش‌آمده بین بانک‌ها و فعالان اقتصادی را رکود اقتصادی دانست و گفت: نبود تقاضا مهم‌ترین چالش اقتصاد کشور است که همه بخش‌ها را درگیر خودساخته است.

مشاور بانکی استاندار اصفهان افزود: متأسفانه بخشی از تسهیلات بانکی در مسیر غیر خودش هزینه شده و به همین دلیل شاهد مطالبات معوق هستیم.

شعب ویژه دادگستری برای بانک‌ها

سرپرست بانک ملی استان اصفهان در این نشست خواستار اختصاص یک شعب ویژه دادگستری برای رسیدگی به دعاوی بانک‌ها در استان اصفهان شد و گفت: تسلط قاضی‌های فعال در این شعبه به پرونده‌های دعاوی بانک‌ها بیشتر از شعب عمومی است.

مرتضی نصری افزود: ارجاع برخی از پرونده‌ها به کانون کارشناسی رسمی دادگستری که در حوزه بانکی با کمبود کارشناس مجرب روبروست یکی از چالش بانک‌های عامل استان است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۶۸۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید بر رونق تولید برای ایجاد اشتغال و سرمایه در کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه.  نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه با بیان نقش و اهمیت کارگران در رونق تولید و پیشرفت جامعه؛ اساس و بنای توسعه کشور را کارگران دانست که در همه عرصه ها اعم از صنعتی، خدماتی، کشاورزی با تلاش و پشتکار در پی آبادانی کشور هستند.

حجت الاسلام و المسلمین«حبیب الله غفوری» در خطبه های این هفته نماز جمعه کرمانشاه؛ یازدهم اردیبهشت ماه روز کارگر را به کارگران کشور، که با عرق جبین در پی کسب روزی حلال هستند تبریک گفت. وی همچنین به نقش مهم کارفرمایان در رونق تولید و سرمایه در کشور اشاره کرد که محصولات مورد نیاز را تولید و برای کارگران اشتغال ایجاد می کنند. امام جمعه کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سالگرد شهادت آیت الله مطهری و روز معلم در ۱۲ اردیبهشت ماه؛ هفته معلم را به معلمان و فرهنگیان استان تبریک و از آنان خواست در کنار تعلیم، به تربیت اخلاقی و رفتاری دانش آموزان اهتمام ویژه داشته باشند.

حجت الاسلام غفوری همچنین به روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای در هفته آتی اشاره کرد گفت: پهلوان در تاریخ کشورمان یعنی فرهنگ انسانیت، جوانمردی و مردانگی؛ پهلوانان محلات از حق مظلوم و فقرا در مقابل زورگویان و ظالمان دفاع می کردند و همیشه به اخلاق های جوانمردی و خوب مزیّن بودند و الگوی برای جوانان و نوجوانان محلات محسوب می شدند لذا باید این فرهنگ را پاس بداریم

دیگر خبرها

  • بدهی ابر بدهکاران بانکی؛ بیش از ۷۰ درصد پایه پولی کشور
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • مسدود شدن مسیر‌های انحراف در تسهیلات تولید با برات الکترونیکی
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • لزوم سرعت بخشی بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد
  • تسهیلات بانکی به سمت رونق تولید هدایت شود
  • تاکید بر رونق تولید برای ایجاد اشتغال و سرمایه در کشور
  • بانک‌ها پرداخت تسهیلات مددجویان را سرعت ببخشند