Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان گلستان با اشاره به اجرای پروژه مهر در استان، گفت: امسال ۳۰۰ هزار دانش آموز در سال تحصیلی جدید در مدارس گلستان تحصیل خواهند کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، ابراهیم حاجیلری صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای سال تحصیلی جدید در استان اظهار داشت: امسال با کمی افزایش دانش آموزان گلستانی به بیش از 300هزار نفر می رسند که برای سال تحصیلی جدید پروژه مهر استان آماده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: دانش‌آموزانی که تاکنون ثبت‌نام نکرده‌اند با مراجعه به مدارس ثبت‌نام کنند تا فرصت ثبت نام را از دست ندهند تا مجبور نشوند برای ثبت‌نام به مدارسی دورتر از مکان‌های زندگی خود بروند و فرصت زیادی وجود ندارد.

حاجیلری درباره ثبت‌نام در هنرستان‌ها هم گفت: دانش‌آموزان علاقمند به رشته‌های مهارت هم ازاین فرصت استفاده کنند و در رشته‌های مورد نظرخود ثبت‌نام کنید چرا که برنامه آموزشی استان تحصیل بیش از 60 درصد دانش آموزان در رشته‌های مهارتی است.

معاون آموزشی آموزش وپرورش گلستان تاکید کرد: توزیع کتاب درسی برای دانش‌آموزان کارودانش در استان گلستان آغاز شده و برای دانش آموزان فنی وحرفه‌ای هم از نیمه شهریور آغاز می‌شود.

وی اظهار کرد: براساس برنامه پنجم توسعه کشور و تا سال تحصیلی آینده باید درصد تحصیل دانش‌آموزان کشور و استان گلستان در هنرستان‌ها و مراکز کار و دانش به 48 درصد افزایش یابد.

حاجیلری با تاکید بر ضرورت فرهنگ‌سازی و تبیین اهمیت رشته‌های فنی و حرفه‌ای در بازار کار برای نسل آینده تصریح کرد: در این نگاه متناسب با بازار کار که برگرفته از نقطه نظرات کارشناسی دیگر دستگاه‌ها و نهادها و براساس ظرفیت‌های بومی و منطقه‌ای است، آموزش و مهارت‌های لازم به دانش‌آموزان داده می‌شود.

معاون آموزشی آموزش وپرورش گلستان گفت: نقش مشاوران مدارس را در آگاهی‌بخشی صحیح به دانش‌آموزان و خانواده‌ها در هدایت تحصیلی بسیار مهم دانست و گفت: در اسناد بالادستی و نیز سند تحول نظام آموزش و پرورش نقش مشاوران پررنگ است.

انتهای پیام/

R41471/P41362/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۶۸۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی اثرگذار است

به گزارش خبرنگار مهر، محسن زارعی شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان کردستان اظهار کرد: ایران اسلامی با انجام عملیات غرورآفرین وعده صادق دفاع از ارزش‌های خود را به نمایش گذاشت و این حرکت شجاعانه توسط نیروهای مسلح درس بزرگی برای همه مدیران بود تا با جسارت و شجاعت برای انجام مسؤولیت و وظایف خود قدم بردارند.

وی به اهمیت برگزاری آزمون‌های نهایی پرداخت و افزود: در گذشته نحوه برگزاری این آزمون‌ها غلط بوده و دانش‌آموزان بیشتر به سمن حافظه محوری سوق یافته‌اند در حالی که این امر آسیبی به نظام آموزشی است.

رئیس مرکز ارزشیابی وزارت آموزش و پرورش با یادآوری اینکه اصلاح ساختار برگزاری آزمون نهایی مورد توجه قرار گرفت، افزود: در سال گذشته سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی به ترتیب هر سال درصد خاصی به خود اختصاص داده که این درصد در سال‌جاری به ۶۰ درصد رسیده است.

زارعی، اذعان کرد: برنامه ما برگزاری آزمون‌های تمام الکترونیک استاندارد در مراکز آزمون است که تا سال ۱۴۰۷ انجام می‌گیرد و البته این مهم نیازمند داشتن مراکزی استاندارد و مجهز است.

وی برقراری تأمین امنیت آزمون‌ها را رسالت وزارت کشور از طریق شورای تأمین استان‌ها و شهرستان‌ها دانست و عنوان کرد: این کار با همکاری دستگاه‌های متولی و شورای تأمین هم در سطح ملی و هم استانی و شهرستانی دنبال می‌شود.

رئیس مرکز ارزشیابی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه قریب ۱۰۰ عنوان آزمون برگزار می‌شود، اضافه کرد: عوامل اجرایی یک ماه درگیر برگزاری این آزمون‌ها هستند لذا باید زیرساخت‌های لازم برای برگزاری آزمون‌های نهایی ایجاد شود.

زارعی تدوین یک نسخه برای کل کشور در حوزه برگزاری آزمون‌های نهایی را نادرست خواند و گفت: ارتقای کیفیت آزمون‌های سنجش باید براساس تحلیل‌ها و داده‌های اطلاعاتی هر استان و منطقه باشد.

گفتنی است؛ در آزمون‌های نهایی پیش رو تقریباً یک میلیون و ۸۰۰ هزار دانش‌آموز سطح کشور به صورت مستقیم درگیر این آزمون‌ها هستند.

کد خبر 6081676

دیگر خبرها

  • بیش از ۹۰ درصد کردستانی‌ها پایبند به حجاب هستند
  • سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی اثرگذار است
  • آموزش یک رشته ورزشی برای دانش‌آموزان در برنامه هفتم توسعه از الزامات است
  • بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند
  • آغاز طرح ملی مهارت آموزی رشته‌های ورزشی در مدارس شهرستان گناوه
  • دانش‌آموزان نهم استان‌ تهران به رشته‌های مهارتی روی‌آوردند
  • طرح شهاب آموزش و پرورش بعد از ۱۲ سال چه دستاوردی داشت؟
  • ۴۰ درصد معلمان امسال وارد نظام دوری می شوند |‌ جزئیات درباره این شیوه به کار گیری معلمان
  • طرح شهاب آموزش و پرورش بعد از ۱۲ سال چه دستاوردی داشت؟ / استعدادیابی تنها روی کاغذ
  • طرح شهاب آموزش و پرورش بعد از ۱۲ سال چه دست‌آوردی داشته؟ / استعدادیابی تنها روی کاغذ