Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - نماينده ولي‌فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي گفت: کشور بايد يکپارچه به فرمان رهبري باشد و تفکيک اصلاح‌طلب و اصولگرا معنايي ندارد، اما در اختلاف سليقه‌ها بحثي نيست.
به گزارش خبرگزاري فارس از کرمان، آيت‌الله علي سعيدي صبح امروز در آيين تکريم و معارفه نماينده ولي‌فقيه در سپاه ثارالله استان کرمان با اشاره به اينکه در آستانه هفته امامت و ولايت هستيم، اظهار داشت: اگر ما به تاريخ اسلام مراجعه کنيم، پنج مقطع شامل بعثت، غدير، عاشورا، جمهوري اسلامي و اصل ظهور را فرا روي خود داريم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي بيان داشت: بعثت به عنوان آغاز اسلام، غدير، استمرار و استکمال دين، عاشورا، احياي اسلام و بعثت، جمهوري اسلامي ايران، اصل ظهور و جهاني‌شدن دين اسلام و فلسفه بعثت را در تاريخ اسلام داريم که جمهوري اسلامي زمينه‌ساز و بسترساز جهاني شدن اسلام به شمار مي‌آيد.
نماينده ولي‌فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي ابراز داشت: فلسفه بعثت در يک بيان ساده مبتني بر دو رکن اساسي شامل شريعت جامع و کامل و رهبري مطلوب است و امکان ندارد، بشر بتواند با صندوق رأي به قانون جامع و کامل و رهبري مطلوب برسد.
وي از مجراي تحقق ولايت الهي، مرجعيت تبيين شريعت، تحقق حاکميت توحيدي و صيانت از شريعت به‌ عنوان ويژگي‌هاي رهبري مطلوب نام برد و ابراز داشت: بدون نظام و سيستم نمي‌توان، شريعت را پياده کرد و حکومت ديني به سيستم اجرايي و ساختار نياز دارد.
سعيدي با اشاره به اينکه ديپلماسي بازيگري و بازي‌خوردگي داريم، اما در عرصه بين‌المللي به ديپلماسي بازيگري نياز است، متذکر شد: سخنگوي حزب کارگزاران مي‌گويد «اسلام، سيستم ندارد»، مشکل ما با افرادي است که فهم آن‌ها از دين ناقص است، اما ادعاي مديريت کشور را هم دارند در حالي‌ که امام راحل فرمود «جمهوري اسلامي، نه يک کلمه کم و نه يک کلمه زياد».
وي با تأکيد بر اينکه اختلاف ما با بسياري از اين آقايان به شکل مبنايي و ريشه‌اي است، تصريح کرد: اينکه بازرگان مي‌گويد «جمهوري دموکراتيک اسلامي» و امام مي‌فرمايد «جمهوري اسلامي، نه يک کلمه کم و نه يک کلمه زياد»، فاصله اين دو از زمين تا آسمان است و برآيند آن ساختاري و رفتاري است و آقايان براي توجيه مي‌گويند «اين يک اختلاف لفظي است».
نماينده ولي‌فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با اشاره به شهادت شهيد حججي و طرح اينکه چه کسي پاسخ اين خون‌ها را مي‌دهد، اضافه کرد: هنگامي که فردي به امام پيغام داد «به آن سيد بگوييد، جنگ را متوقف کند، جواب اين خون‌ها را چه کسي مي‌خواهد، بدهد»، امام فرمود «همان جوابي را که اميرالمؤمنين علي (ع) در جنگ صفين و جمل دادند، مي‌دهم»، براي حفظ اسلام 70 هزار نفر انسان هم کشته شود، اشکالي ندارد، زيرا بالاخره براي حاکميت ديني بايد هزينه داد.
سعيدي ابراز داشت: حوادثي که بعد از واقعه غدير روي داد، انحرافي در تاريخ به‌ وجود آورد که سرنوشت بشريت را تغيير داد و ملت ايران در مسير سرنوشت بشر است و اگر بتوانيم، جايگاه خود را در تاريخ بدانيم، مي‌توانيم در مسير آن تأثيرگذار باشيم.
وي ادامه داد: غدير تحقق فلسفه بعثت است و بنا بود، امام علي (ع) فلسفه بعثت را محقق کند و مجراي تحقق ولايت الهي باشد و عاشورا نيز احياي اسلام و فلسفه بعثت بود و امام حسين (ع) براي تحقق آن قرباني شد تا ولايت در جايگاه خود قرار گيرد و شريعت از خطر نابودي کامل نجات پيدا کند.
نماينده ولي‌فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي تأکيد کرد: اگر شوراي نگهبان نباشد، ايران با پاکستان چه فرقي دارد و شوراي نگهبان تضمين حاکميت شريعت در کشور و خبرگان رهبري تضمين مشروعيت حاکميت نظام جمهوري اسلامي است، آقايان مي‌گويند «مردم را نبايد به‌ زور به بهشت برد»، اما بايد در پاسخ به آن‌ها گفت «بايد زمينه بهشت رفتن مردم را فراهم کرد، نه اينکه جهنم را با يکسري کارها براي آن‌ها مهيا ساخت».
سعيدي ابراز داشت: انقلاب اسلامي ايران زمينه‌ساز جهاني شدن اسلام است و يکبار مي‌گويند «ما به دنيا و منطقه کاري نداريم و سوريه، عراق، لبنان و فلسطين به ما چه ربطي دارد»، اما يکبار يک رسالتي براي نظام قائل هستند و مي‌گويند «ما در نظام دنيا مسؤوليت داريم و زمينه‌ساز ظهور هستيم و بايد هم ملت و کشورمان را آباد کنيم و هم زمينه‌ساز تحقق بعثت باشيم».
وي ادامه داد: رهبري انقلابي هم مجلس، دولت، جامعه و شوراي انقلابي نياز دارد، مگر بدون اين مي‌توان، زمينه ظهور را فراهم کرد، دفاع از حريم اهل بيت (ع) نخستين خط قرمز ما و حفظ سوريه در جبهه مقاومت به عنوان دومين خط قرمز است، جدا کردن سوريه از منطقه و حلقه مقاومت مهم‌ترين خطري بود که جمهوري اسلامي را تهديد مي‌کرد و ايران با تمام وجود توانست، اين مهم را حفظ کند.
نماينده ولي‌فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي اظهار داشت: استقلال و تماميت ارضي سوريه و حفظ بشار اسد به ترتيب سومين و چهارمين خط قرمز ما در سوريه بودند و اين خطوط قرمز را با تفاوت‌هايي در عراق هم داشتيم، آمادگي منطقه‌اي را حائز اهميت مي‌دانيم، اما چه کساني در اين آمادگي، سنگ‌اندازي و مخالفت مي‌کنند.
وي همچنين از آمادگي جهاني و بين‌المللي نيز سخن به ميان آورد و خاطرنشان کرد: بايد جهان را آماده کرد و نامه‌هاي امام راحل و رهبري را به سران کشورها ارسال کرد، زيرا سخنان آن‌ها نيز آمادگي جهاني را دنبال مي‌کند، استمرار ولايت الهي، ولايتمداري و سياست‌هاي نظام، شکل‌گيري دولت اسلامي و تحقق شاخص‌هاي جامعه اسلامي انقلابي زمينه‌ساز ظهور است.
وي با بيان اينکه مقام معظم رهبري تمام استانداردها و شرايط لازم براي رهبري را دارد و اين رهبري به حمايت، مبارزه و جهاد نيازمند است، گفت: کشور بايد يکپارچه به فرمان رهبري باشد و تفکيک اصلاح‌طلب و اصولگرا معنايي ندارد در اختلاف سليقه‌ها بحثي نيست، اما هنگامي که اختلاف در مباني و اصول قرار گرفت، بحث ديگري پيش مي‌آيد.
نماينده ولي‌فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با تأکيد بر اينکه جامعه اسلامي، جامعه‌اي است که حدود 60، 70 درصد شاخص‌هاي اسلامي در بازار، خيابان، حجاب و اداره آن وجود داشته باشد، ابراز داشت: مبارزه با استکبار و دفاع از مظلومان از سياست‌هاي نظام جمهوري اسلامي است و اگر تسليم دشمن شويم، نمي‌توان ادعا کرد، زمينه‌ساز ظهور هستيم.
انتهاي پيام/و

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۶۹۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایروانی: شورای امنیت اسرائیل را مجبور به توقف فوری جنگ کند

آفتاب‌‌نیوز :

 امیرسعید ایروانی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد امشب (پنجشنبه) ششم اردیبهشت ماه به وقت تهران در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره: «وضعیت خاورمیانه: (سوریه)» به ایراد سخنرانی پرداخت.

 وی با بیان اینکه وضعیت انسانی در سوریه همچنان وخیم است؛ و مردم سوریه از چالش‌های اقتصادی عمیقی رنج می‌برند، گفت: بر اساس آخرین گزارش سازمان ملل متحد، ۱۶.۷ میلیون نفر، یعنی نزدیک به ۷۰ درصد جمعیت سوریه، به کمک‌های بشردوستانه فوری نیاز دارند. 

 ایروانی با ذکر این نکته که سطح بودجه فعلی تخصیص یافته برای رسیدگی به بحران انسانی در سوریه نگران کننده است، افزود: گزارش سازمان ملل تاکید می‌کند که برای اجرای کامل طرح واکنش بشردوستانه سوریه در مجموع ۴.۰۷ میلیارد دلار نیاز است. این مبلغ جهت برآورده‌سازی نیاز‌های فوری ۱۰.۸ میلیون فرد آسیب‌پذیر از میان این ۱۶.۷ میلیون نفر، مورد نیاز است.

این دیپلمات ارشد ایرانی ارائه کمک‌های فوری را بسیار مهم خواند و یادآور شد: با این حال، این یک راه‌حل پایدار در دراز مدت نیست. تلاش‌ها باید بر بازسازی زیرساخت‌های حیاتی، ایجاد شرایط برای بازگشت امن پناهندگان و آوارگان داخلی و پیشبرد روند سیاسی متمرکز شود.

* تحریم‌های یکجانبه علیه سوریه فورا لغو شوند

ایروانی خاطرنشان کرد: متأسفانه ایالات متحده و متحدانش تصمیم گرفته‌اند چشمان خود را بر وضعیت انسانی ببندند و به برنامه سیاسی خود در سوریه ادامه دهند. آن‌ها از تحریم‌ها به‌عنوان ابزاری برای دستیابی به اهدافی استفاده می‌کنند که از طریق مجاری نظامی یا دیپلماتیک نتوانسته‌اند به آن دست یابند.

وی گفت: همچنین، آن‌ها تلاش‌های مذبوحانه‌ای مانند سیاسی کردن کمک‌های بشردوستانه و ممانعت از بازگشت آوارگان انجام دادند. چنین اقدامات غیرقانونی تنها می‌تواند به طولانی‌تر شدن بحران و تشدید رنجی که مردم سوریه متحمل شده‌اند کمک کند.

ایروانی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران خواستار لغو فوری تحریم‌های یکجانبه است، افزود: تداوم چنین اقدامات غیرانسانی حقوق اولیه بشری مردم سوریه را نقض می‌کند، کل جمعیت سوریه را مجازات می‌کند و وضعیت اسفبار آسیب‌پذیرترین اقشار جامعه را تشدید می‌کند.

سفیر و نماینده ایران در سازمان ملل همچنین گفت که جمهوری اسلامی ایران از دولت سوریه به دلیل همکاری با سازمان ملل متحد و سایر نهاد‌های بین‌المللی، که تسهیلات ضروری برای امدادرسانی و کمک به مناطق آسیب‌دیده از بحران را فراهم می‌کند، قدردانی می‌کند.

وی یادآور شد: هر مکانیسم کمکی باید با هماهنگی نزدیک با دولت سوریه اجرا شود و نهایت احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه را تضمین کند.

* محکومیت حملات تروریستی بزدلانه رژیم اسرائیل در یک آوریل ۲۰۲۴

ایروانی اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران بار دیگر حملات تروریستی بزدلانه رژیم اسرائیل در یک آوریل ۲۰۲۴ علیه اماکن دیپلماتیک خود در دمشق را به شدت محکوم می‌کند. رژیم اسرائیل مرتکب نقض آشکار منشور ملل متحد، به‌ویژه ماده ۲ (۴) منشور سازمان ملل متحد، قوانین بین‌المللی، حاکمیت، استقلال و تمامیت ارضی جمهوری عربی سوریه شد. این نقض فاحش نیز نقض مصونیت نمایندگان و اماکن دیپلماتیک و کنسولی بود. 

وی ادامه داد: ما همچنین اقدامات تجاوزکارانه رژیم تروریستی اسرائیل علیه حاکمیت و تمامیت ارضی جمهوری عربی سوریه را که با مصونیت کامل و بدون هیچ واکنشی از سوی شورای امنیت ادامه دارد، به شدت محکوم می‌کنیم.

ایروانی عنوان کرد: جمهوری اسلامی ایران متعهد به حل این بحران از طریق راه‌حل سیاسی است. ایران به حمایت از یک فرآیند سیاسی که به‌صورت واقعی تحت رهبری و مالکیت سوریه و با تسهیل سازمان ملل و همچنین کمک به مردم و دولت سوریه برای بازگرداندن وحدت و تمامیت ارضی کشورشان، قرار دارد ادامه خواهد داد.

این دیپلمات ارشد ایرانی خاطرنشان کرد: ما به حمایت خود از تلاش‌های گیر پدرسون، فرستاده ویژه، برای از سرگیری جلسات کمیته قانون اساسی به عنوان مکانیسمی موثر برای پیشبرد روند سیاسی ادامه می‌دهیم.

ایروانی ادامه داد: احیای تمامیت ارضی سوریه مستلزم تلاش‌های بی‌وقفه برای مبارزه مداوم با تمامی گروه‌های تروریستی است. در این زمینه، جمهوری اسلامی ایران به‌طور کامل از دولت سوریه در تلاش‌های ضد تروریسم حمایت و کمک می‌کند.

* ضرورت خروج فوری نیرو‌های نظامی آمریکا از سوریه

وی یادآور شد: با این حال، ضروری است که حفاظت از غیرنظامیان در طول تلاش‌های ضد تروریسم مورد توجه ویژه قرار گیرد.

ایروانی افزود: جمهوری اسلامی ایران بار دیگر درخواست خود را برای خروج فوری تمامی نیرو‌های نظامی آمریکا از سوریه که بخش‌هایی از خاک این کشور را اشغال کرده‌اند، تکرار می‌کند. 

به گفته وی ادامه حضور غیرقانونی نیرو‌های آمریکایی در سوریه نه تنها حاکمیت و خاک سوریه را نقض می‌کند، بلکه منشأ اصلی بی‌ثباتی و ناامنی در این کشور است و تنها فضا را برای گروه‌های تروریستی فراهم می‌کند تا موقعیت خود را مستحکم کرده و جنایات بیشتری مرتکب شوند.

سفیر ایران در سازمان ملل اضافه کرد: همراه با شرکای خود در فرآیند آستانه، جمهوری اسلامی ایران متعهد به کار در جهت عادی‌سازی شرایط به صورت طولانی‌مدت و پایدار در داخل و اطراف سوریه است.

* شورای امنیت رژیم اسرائیل را مجبور به توقف جنگ کند

وی افزود: همچنین بسیار مهم است که تمام تلاش ممکن را برای تسهیل بازگشت امن و شرافتمندانه آوارگان سوری به وطن خود و رفع نیاز‌های بشردوستانه آن‌ها انجام دهیم.

ایروانی گفت: در پایان، تنها راه عملی برای بازگرداندن صلح و امنیت به منطقه این است که شورای امنیت رژیم سرکش اسرائیل را مجبور کند تا فورا جنگ و نسل‌کشی در غزه را متوقف کرده، آتش‌بس فوری و دائمی برقرار کند و به فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده‌اش در منطقه پایان دهد.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • دیدار وزیر دفاع ایران با همتای بلاروسی
  • آمادگی بلاروس برای همکاری با ایران باوجود تحریم‌های غرب
  • تاکید وزرای دفاع ایران و بلاروس بر اجرای
  • دیدار وزیر دفاع ایران با وزیر دفاع بلاروس
  • اختتامیه جشنواره قرآن و حدیث در تانزانیا برگزار می شود
  • بیداری جهانی زمینه تحول در جبهه مقاومت را رقم خواهد زد
  • تنها راه امنیت در منطقه از زبان نماینده ایران در سازمان ملل
  • ایروانی: شورای امنیت اسرائیل را مجبور به توقف فوری جنگ کند
  • ایروانی: تحریم های یکجانبه علیه سوریه باید لغو شود
  • ایروانی: تحریم‌های یکجانبه علیه سوریه باید لغو شود