Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-28@04:38:10 GMT

باید زمینه رفتن مردم را به بهشت محیا کنیم

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۶۹۲۳۸

باید زمینه رفتن مردم را به بهشت محیا کنیم

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری برنا،حجت الاسلام و المسلیمن علی سعیدی در مراسم تکریم و معارفه نماینده ولی فقیه در سپاه ثارالله استان کرمان گفت: اگر به تاریخ اسلام مراجعه کنیم پنج مقطع بعثت، غدیر، عاشورا، انقلاب اسلامی ایران و عصر ظهور و جهانی شدن فلسفه بعثت را فراروی خود داریم.

وی بعثت را آغاز اسلام دانست و عنوان کرد: بعثت مبتنی بر دو رکن اساسی شریعت جامع و کامل و رهبری مطلوب بنا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی وظایف رهبری مطلوب را برشمرد و اظهار کرد: مجرای تحقق ولایت الهی، مرجعیت تبیین شریعت، محور تحقق حاکمیت توحیدی و صیانت از شریعت از جمله وظایف رهبری است.

وی با اشاره به فرمایشات امام راحل مبنی بر اینکه جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم و نه یک کلمه بیشتر است، عنوان کرد: اختلاف ما با بسیاری از این آقایان به شکل مبنایی و ریشه ای است. اینکه بازرگان می گوید جمهوری دموکراتیک اسلامی و امام می فرمایند که جمهوری اسلامی نه یک کلمه زیاد و نه یک کلمه کم.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به شهادت شهید حججی گفت: زمانی که جنگ بود یک نفر به امام راحل گفت که «چه کسی می خواهد جواب این خون ها را بدهد؟»، امام فرمودند که به این آقا بگویید که جواب من همان جواب امام علی(ع) است که در جنگ صفین و جمل دادند که برای حفظ اسلام 70 هزار نفر انسان هم کشته شود، اشکالی ندارد، بالاخره برای حاکمیت دینی باید هزینه کرد.

وی غدیر را تحقق فلسفه بعثت دانست و عنوان کرد: مسیر انحرافی می تواند در هر نقطه ای باشد و گاهی یک انحراف سرنوشت بشریت را می تواند تغییر دهد، اگر جایگاه خود را در تاریخ بدانیم، می توانیم در تغییر مسیر تاریخ تاثیر گذار باشیم.

سعیدی با بیان این که عاشورا احیای فلسفه بعثت بود، تصریح کرد: تغییر در رهبری سیاسی، تغییر در حاکمیت دینی، تغییر در شریعت از جمله نقش های امام حسین (ع) برای تحقق شریعت بود.

وی ادامه داد: اگر شورای نگهبان نباشد، تفاوت ما با پاکستان چیست؟ شورای نگهبان تضمین حاکمیت شریعت در این کشور است و مجلس خبرگان تضمین مشروعیت حاکمیت نظام جمهوری اسلامی است.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان کرد: آقایان می گویند، مردم را نباید به زور به بهشت برد، اما باید در پاسخ به این افراد باید گفت که باید زمینه رفتن مردم را به بهشت محیا کنیم نه اینکه جهنم را با یکسری کارها برای آنها فراهم کند.

وی انقلاب اسلامی ایران را زمینه ساز جهانی شدن اسلام دانست و تصریح کرد: برخی اوقات بیان می کنیم که فلسطین، سوریه، عراق، لبنان، به ما چه ربطی دارد و یک بار می گوییم یک رسالتی برای نظام قائلیم و ما در نظام دنیا مسئولیت داریم و زمینه ساز ظهور هستیم و باید هم ملت و کشورمان را آباد کنیم و هم زمینه ساز بعثت باشیم.

سعیدی با طرح این سوال که آیا ما آماده زمینه سازی ظهور هستیم؟ اظهار کرد: آمادگی فردی، آمادگی اجتماعی و فعال، آمادگی سیستمی، آمادگی منطقه ای، آمادگی جهانی و بین المللی از جمله آمادگی های زمینه سازی ظهور هستند.

وی دفاع از حریم اهل بیت را اولین خط قرمز کشور در سوریه دانست و مطرح کرد: دومین خط قرمز ما در سوریه، حفظ سوریه در جبهه مقاومت بود. قابل توجه است که مهمترین خطری که جمهوری اسلامی را تهدید می کرد، جدا کردن سوریه از منطقه و حلقه مقاومت بود و ایران باید با تمام وجود آن را حفظ کند.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استقلال و تمامیت اراضی سوریه را سومین خط قرمز در سوریه برشمرد و اظهار کرد: حفظ بشار اسد خط قرمز چهار ما بود و این خطوط قرمز را با تفاوت هایی در عراق داشتیم.

وی آمادگی منطقه ای را مهم دانست و با طرح این سوال که چه کسانی در این آمادگی سنگ اندازی و مخالفت می کنند؟ مطرح کرد: باید جهان را آماده کرد و نامه های امام راحل و رهبری به سران کشورها و سخنان آنها نیز آمادگی جهان را دنبال می کند.

سعیدی زمینه های لازم برای ظهور را استمرار ولایت الهی، استمرار ولایتمداری، شکل گیری دولت انقلابی و اسلامی، تحقق شاخص های جامعه اسلامی، استمرار سیاست های نظام برشمرد و افزود: مبارزه با استکبار و دفاع از مظلومین از سیاست های نظام جمهوری اسلامی است و اگر تسلیم دشمن شویم، نمی توانیم ادعا کنیم که زمینه ساز ظهور هستیم.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۶۹۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنها راه امنیت در منطقه از زبان نماینده ایران در سازمان ملل

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما، امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد روز پنجشنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد پیرامون: «وضعیت خاورمیانه: (سوریه)» گفت: وضعیت انسانی در سوریه همچنان وخیم است. مردم سوریه از چالش‌های اقتصادی عمیقی رنج می‌برند. بر اساس آخرین گزارش سازمان ملل متحد، ۱۶.۷ میلیون نفر، یعنی نزدیک به ۷۰ درصد جمعیت سوریه، به کمک‌های بشردوستانه فوری نیاز دارند. سطح بودجه فعلی تخصیص‌یافته برای رسیدگی به بحران انسانی در سوریه نگران‌کننده است.

دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل تصریح کرد: گزارش سازمان ملل تاکید می‌کند که برای اجرای کامل طرح واکنش بشردوستانه سوریه در مجموع ۴.۰۷ میلیارد دلار نیاز است. این مبلغ جهت برآورده‌سازی نیاز‌های فوری ۱۰.۸ میلیون فرد آسیب‌پذیر از میان این ۱۶.۷ میلیون نفر، مورد نیاز است.

وی گفت: ارائه کمک‌های فوری بسیار مهم است، با این حال، این یک راه حل پایدار در دراز مدت نیست. تلاش‌ها باید بر بازسازی زیرساخت‌های حیاتی، ایجاد شرایط برای بازگشت امن پناهندگان و آوارگان داخلی و پیشبرد روند سیاسی متمرکز شود.
ایروانی تاکید کرد: متأسفانه ایالات متحده و متحدانش تصمیم گرفته‌اند چشمان خود را بر وضعیت انسانی ببندند و به برنامه سیاسی خود در سوریه ادامه دهند. آنها از تحریم‌ها به‌عنوان ابزاری برای دستیابی به اهدافی استفاده می‌کنند که از طریق مجاری نظامی یا دیپلماتیک نتوانسته‌اند به آن دست یابند.

سفیر ایران در سازمان ملل ادامه داد: همچنین، آنها تلاش‌های مذبوحانه‌ای مانند سیاسی کردن کمک‌های بشردوستانه و ممانعت از بازگشت آوارگان انجام دادند. چنین اقدامات غیرقانونی تنها می‌تواند به طولانی‌تر شدن بحران و تشدید رنجی که مردم سوریه متحمل شده‌اند کمک کند.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد افزود: جمهوری اسلامی ایران خواستار لغو فوری تحریم‌های یکجانبه است. تداوم چنین اقدامات غیرانسانی حقوق اولیه بشری مردم سوریه را نقض می‌کند، کل جمعیت سوریه را مجازات می‌کند و وضعیت اسفبار آسیب‌پذیرترین اقشار جامعه را تشدید می‌کند.

ایروانی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران از دولت سوریه به دلیل همکاری با سازمان ملل متحد و سایر نهاد‌های بین‌المللی، که تسهیلات ضروری برای امدادرسانی و کمک به مناطق آسیب‌دیده از بحران را فراهم می‌کند، قدردانی می‌کند. هر مکانیسم کمکی باید با هماهنگی نزدیک با دولت سوریه اجرا شود و نهایت احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه را تضمین کند.

دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل گفت: جمهوری اسلامی ایران بار دیگر حملات تروریستی بزدلانه رژیم اسرائیل در ۱ آوریل ۲۰۲۴ علیه اماکن دیپلماتیک ما در دمشق را به شدت محکوم می‌کند.

ایروانی افزود: رژیم اسرائیل مرتکب نقض آشکار منشور ملل متحد، به‌ویژه ماده ۲ (۴) منشور سازمان ملل متحد، قوانین بین‌المللی، حاکمیت، استقلال و تمامیت ارضی جمهوری عربی سوریه شد. این نقض فاحش نیز نقض مصونیت نمایندگان و اماکن دیپلماتیک و کنسولی بود. ما همچنین اقدامات تجاوزکارانه رژیم تروریستی اسرائیل علیه حاکمیت و تمامیت ارضی جمهوری عربی سوریه را که با مصونیت کامل و بدون هیچ واکنشی از سوی شورای امنیت ادامه دارد، به شدت محکوم می‌کنیم.

وی گفت: جمهوری اسلامی ایران متعهد به حل این بحران از طریق راه حل سیاسی است. ایران به حمایت از یک فرآیند سیاسی که به‌صورت واقعی تحت رهبری و مالکیت سوریه و با تسهیل سازمان ملل، و همچنین کمک به مردم و دولت سوریه برای بازگرداندن وحدت و تمامیت ارضی کشورشان، قرار دارد ادامه خواهد داد.

ایروانی تاکید کرد: ما به حمایت خود از تلاش‌های آقای پدرسون، فرستاده ویژه، برای از سرگیری جلسات کمیته قانون اساسی به عنوان مکانیزمی مؤثر برای پیشبرد روند سیاسی ادامه می‌دهیم.

سفیر ایران در سازمان ملل اضافه کرد: احیای تمامیت ارضی سوریه مستلزم تلاش‌های بی‌وقفه برای مبارزه مداوم با تمامی گروه‌های تروریستی است. در این زمینه، جمهوری اسلامی ایران به‌طور کامل از دولت سوریه در تلاش‌های ضد تروریسم حمایت و کمک می‌کند.

وی تاکید کرد: با این حال، ضروری است که حفاظت از غیرنظامیان در طول تلاش‌های ضد تروریسم مورد توجه ویژه قرار گیرد.

ایروانی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران بار دیگر درخواست خود را برای خروج فوری تمامی نیرو‌های نظامی آمریکا از سوریه که بخش‌هایی از خاک این کشور را اشغال کرده‌اند، تکرار می‌کند. ادامه حضور غیرقانونی نیرو‌های آمریکایی در سوریه نه تنها حاکمیت و خاک سوریه را نقض می‌کند، بلکه منشأ اصلی بی‌ثباتی وناامنی در این کشور است و تنها فضا را برای گروه‌های تروریستی فراهم می‌کند تا موقعیت خود را مستحکم نموده و جنایات بیشتری مرتکب شوند.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل اضافه کرد: همراه با شرکای خود در فرایند آستانه، جمهوری اسلامی ایران متعهد به کار در جهت عادی‌سازی شرایط به صورت طولانی‌مدت و پایدار در داخل و اطراف سوریه است. همچنین بسیار مهم است که تمام تلاش ممکن را برای تسهیل بازگشت امن و شرافتمندانه آوارگان سوری به وطن خود و رفع نیاز‌های بشردوستانه آنها انجام دهیم.

سفیر ایران در سازمان ملل تاکید کرد: در پایان، تنها راه عملی برای بازگرداندن صلح و امنیت به منطقه این است که شورای امنیت رژیم سرکش اسرائیل را مجبور کند تا فوراً جنگ و نسل‌کشی در غزه را متوقف نموده، آتش‌بس فوری و دائمی برقرار کند و به فعالیت‌های بی‌ثبات کننده‌اش در منطقه پایان دهد.

دیگر خبرها

  • رفتارهای متناقض در زمینه عرضه زمین و پرداخت وام ساخت مسکن، مردم را سردرگم کرده است
  • احمد خاتمی: به زور کسی را به بهشت نمی‌بریم، جلوی ناهنجاری خواهیم ایستاد | انگ زدن بی‌حجابی را حل نمی‌کند
  • عملیات وعده صادق هیمنه پوشالی اسرائیل را از بین برد/ معلم تراز انقلاب اسلامی محور تحول است
  • خطیب نماز جمعه تهران: به زور کسی را به بهشت نخواهیم برد
  • احمد خاتمی : به زور کسی را به بهشت نمی‌بریم، اما جلوی ناهنجاری خواهیم ایستاد
  • به زور کسی را به بهشت نخواهیم برد اما در برابر این ناهنجاری ایستاده‌ایم
  • بازی با ایران بازی با دم‌ شیر است/به‌زور کسی را بهشت نخواهیم برد اما مقابل ناهنجاری ایستاده‌ایم
  • خاتمی: به زور کسی را به بهشت نمی‌بریم، اما جلوی ناهنجاری خواهیم ایستاد
  • اعلام آمادگی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • تنها راه امنیت در منطقه از زبان نماینده ایران در سازمان ملل