Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، دفاع از حریم اهل بیت(ع)، حفظ سوریه در جبهه مقاومت، استقلال و تمامیت سوریه و حفظ بشار اسد را خطوط قرمز ایران در سوریه دانست. /آقایان می گویند، مردم را نباید به زور به بهشت برد، اما باید در پاسخ به این افراد باید گفت که باید زمینه رفتن مردم را به بهشت محیا کنیم نه اینکه جهنم را با یکسری کارها برای آنها فراهم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آفتاب‌‌نیوز : حجت الاسلام و المسلیمن" علی سعیدی" در مراسم تکریم و معارفه نماینده ولی فقیه در سپاه ثارالله استان کرمان گفت: اگر به تاریخ اسلام مراجعه کنیم پنج مقطع بعثت، غدیر، عاشورا، انقلاب اسلامی ایران و عصر ظهور و جهانی شدن فلسفه بعثت را فراروی خود داریم.
به گزارش آفتاب‌نیوز، وی بعثت را آغاز اسلام دانست و عنوان کرد: بعثت مبتنی بر دو رکن اساسی شریعت جامع و کامل و رهبری مطلوب بنا شده است.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی وظایف رهبری مطلوب را برشمرد و اظهار کرد: مجرای تحقق ولایت الهی، مرجعیت تبیین شریعت، محور تحقق حاکمیت توحیدی و صیانت از شریعت از جمله وظایف رهبری است.
وی با اشاره به فرمایشات امام راحل مبنی بر اینکه جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم و نه یک کلمه بیشتر است، عنوان کرد: اختلاف ما با بسیاری از این آقایان به شکل مبنایی و ریشه ای است. اینکه بازرگان می گوید جمهوری دموکراتیک اسلامی و امام می فرمایند که جمهوری اسلامی نه یک کلمه زیاد و نه یک کلمه کم.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به شهادت شهید حججی گفت: زمانی که جنگ بود یک نفر به امام راحل گفت که «چه کسی می خواهد جواب این خون ها را بدهد؟»، امام فرمودند که به این آقا بگویید که جواب من همان جواب امام علی(ع) است که در جنگ صفین و جمل دادند که برای حفظ اسلام 70 هزار نفر انسان هم کشته شود، اشکالی ندارد، بالاخره برای حاکمیت دینی باید هزینه کرد.
وی غدیر را تحقق فلسفه بعثت دانست و عنوان کرد: مسیر انحرافی می تواند در هر نقطه ای باشد و گاهی یک انحراف سرنوشت بشریت را می تواند تغییر دهد، اگر جایگاه خود را در تاریخ بدانیم، می توانیم در تغییر مسیر تاریخ تاثیر گذار باشیم.
سعیدی با بیان این که عاشورا احیای فلسفه بعثت بود، تصریح کرد: تغییر در رهبری سیاسی، تغییر در حاکمیت دینی، تغییر در شریعت از جمله نقش های امام حسین (ع) برای تحقق شریعت بود.
وی ادامه داد: اگر شورای نگهبان نباشد، تفاوت ما با پاکستان چیست؟ شورای نگهبان تضمین حاکمیت شریعت در این کشور است و مجلس خبرگان تضمین مشروعیت حاکمیت نظام جمهوری اسلامی است.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان کرد: آقایان می گویند، مردم را نباید به زور به بهشت برد، اما باید در پاسخ به این افراد باید گفت که باید زمینه رفتن مردم را به بهشت محیا کنیم نه اینکه جهنم را با یکسری کارها برای آنها فراهم کند.
وی انقلاب اسلامی ایران را زمینه ساز جهانی شدن اسلام دانست و تصریح کرد: برخی اوقات بیان می کنیم که فلسطین، سوریه، عراق، لبنان، به ما چه ربطی دارد و یک بار می گوییم یک رسالتی برای نظام قائلیم و ما در نظام دنیا مسئولیت داریم و زمینه ساز ظهور هستیم و باید هم ملت و کشورمان را آباد کنیم و هم زمینه ساز بعثت باشیم.
سعیدی با طرح این سوال که آیا ما آماده زمینه سازی ظهور هستیم؟ اظهار کرد: آمادگی فردی، آمادگی اجتماعی و فعال، آمادگی سیستمی، آمادگی منطقه ای، آمادگی جهانی و بین المللی از جمله آمادگی های زمینه سازی ظهور هستند.
وی دفاع از حریم اهل بیت را اولین خط قرمز کشور در سوریه دانست و مطرح کرد: دومین خط قرمز ما در سوریه، حفظ سوریه در جبهه مقاومت بود. قابل توجه است که مهمترین خطری که جمهوری اسلامی را تهدید می کرد، جدا کردن سوریه از منطقه و حلقه مقاومت بود و ایران باید با تمام وجود آن را حفظ کند.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی استقلال و تمامیت اراضی سوریه را سومین خط قرمز در سوریه برشمرد و اظهار کرد: حفظ بشار اسد خط قرمز چهار ما بود و این خطوط قرمز را با تفاوت هایی در عراق داشتیم.
وی آمادگی منطقه ای را مهم دانست و با طرح این سوال که چه کسانی در این آمادگی سنگ اندازی و مخالفت می کنند؟ مطرح کرد: باید جهان را آماده کرد و نامه های امام راحل و رهبری به سران کشورها و سخنان آنها نیز آمادگی جهان را دنبال می کند.
سعیدی زمینه های لازم برای ظهور را استمرار ولایت الهی، استمرار ولایتمداری، شکل گیری دولت انقلابی و اسلامی، تحقق شاخص های جامعه اسلامی، استمرار سیاست های نظام برشمرد و افزود: مبارزه با استکبار و دفاع از مظلومین از سیاست های نظام جمهوری اسلامی است و اگر تسلیم دشمن شویم، نمی توانیم ادعا کنیم که زمینه ساز ظهور هستیم.
منبع: ایسنا

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۶۹۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسرائیل در باتلاق غزه/ ایران در حال توسعه‌ روابط دیپلماتیک با آسیا

کارشناس مسائل سیاسی و بین‌الملل گفت: اینکه بعد از پاسخ تنبیه ایران به اسرائیل، رییس‌جمهور و مسئولان برای گسترش روابط دیپلماتیک ایران در آسیا به پاکستان سفر می‌کنند، در حالی که نخست وزیر اسرائیل در باتلاق جنگ غزه زمین‌گیر شده است، نشان دهنده اقتدار کشور است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد مرندی در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری درباره دستاوردهای سفر رئیس‌جمهور به پاکستان و سریلانکا و پیام این سفر به جهان در پی تحولات منطقه اظهار کرد: بعد از حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و دریافت پاسخ از سوی جمهوری اسلامی ایران فضای مثبتی نسبت به کشورمان در جهان عرب و اسلام و حتی در کشورهای غربی و در محافل مختلف ایجاد شد.

وی با اشاره به تبلیغات وسیع علیه ایران در منطقه و جهان در راستای اجرای پروژه انزوای جمهور اسلامی افزود: فصل جدید از مقاومت از ۷ ماه پیش آغاز شد، از همان زمان نگاه‌ها به جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان تغییر کرده است، با آغاز موج جدید مبارزات جبهه مقاومت، مردم منطقه از جمله مردم پاکستان دیدند که کشورهای دیگر کاری برای مردم غزه انجام ندادند و فقط ایران بود که از جبهه مقاومت حمایت می‌کند، همین امر موجب شد بسیاری از هجمه‌ها علیه ایران خنثی شود و نگاه‌ها تغییر پیدا کند.

تأثیر عملیات وعده صادق در ارتقای جایگاه ایران در افکار عمومی پاکستان

این استاد دانشگاه در ادامه عنوان کرد: بعد از اینکه ایران پاسخ سنگینی به رژیم صهیونیستی داد باز هم تغییر دیگری ایجاد شد و نگاه‌ها به کشورمان مثبت شد که در سفر رئیس‌جمهور به پاکستان مشهود بود، تا جایی که در فرودگاه مسئولان حفاظت پاکستان ابراز احساسات می‌کردند با وجود اینکه کارشان چیز دیگری بود، حتی در بین مردم، نخبگان و رسانه‌ها نگاه مثبت به جمهوری اسلامی در پی عملیات وعده صادق مشهود بود.

مرندی تاکید کرد: گفت‌وگو کردن در چنین فضایی امتیازات خاص خود را دارد، گرچه سفر رئیس‌جمهور به پاکستان سنگین و فشرده بود اما برای آیت‌الله رئیسی مهم بود که مردم پاکستان ببینند چگونه جمهوری اسلامی ایران و ملت ما برای آن‌ها احترام ویژه‌ای قائل هستند.

سفر رئیس‌جمهور به پاکستان بعد از عملیات وعده صادق اثبات اقتدار ایران است / اسرائیل در غزه زمین‌گیر شده است

وی این سفر را در راستای ایجاد همگرایی بین ایران و پاکستان فرصتی مغتنم خواند و گفت: اینکه بعد از پاسخ تنبیه ایران به اسرائیل، رئیس‌جمهور و مسئولان به کار عادی خود می‌پردازند و سفر می‌کنند و کارهای کشور را پیش می‌برند، نشان‌دهنده اقتدار کشور است در حالی که نخست وزیر اسرائیل درگیر جنگ در غزه بوده و به خاطر مشکلات فوق‌العاده زمین گیر است.

کارشناس مسائل سیاسی و بین‌الملل درباره تاکید ویژه رئیس جمهور به اشتراکات فرهنگی، مذهبی، ادبی و دانشگاهی بین ایران و پاکستان اظهار کرد: اشتراکات فرهنگی و مذهبی ایران و پاکستان قطعاً در مبادلات اقتصادی و حتی امنیتی دو کشور تأثیر مثبتی دارد سال‌ها تلاش شد تا شکاف بین مردم ایران و پاکستان ایجاد شود اما سفر رئیس‌جمهور به شهرهای مختلف پاکستان و دیدار با علمای شیعه و سنی و دانشجویان و اساتید این کشور بلاشک تأثیر مثبتی در روابط دو جانبه این کشورها دارد.

مرندی تصریح کرد: اتفاق مهمی که رخ داد این بود که مردم پاکستان دیدند چگونه بر خلاف تبلیغاتی که علیه کشورمان می‌شود تنها ایران است که از فلسطین با شدت تمام حمایت کرده و می‌کند و این موضوع تحول مهمی را در جامعه پاکستان به وجود آورد.

کد خبر 748059

دیگر خبرها

  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • ضرورت استحکام بخشیدن به اعتقادات و تفکرات اسلامی
  • مهمترین چالش امروز نظام ما با دشمن جنگ ترکیبی و ‏ادراکی است
  • نماینده ویژه رئیس‌ جمهور : نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم
  • اسرائیل در باتلاق غزه/ ایران در حال توسعه‌ روابط دیپلماتیک با آسیا
  • رئیس‌جمهور: تفاوت معناداری در نگاه ایران و کشورهای غربی به قاره آفریقا وجود دارد / لزوم توسعه روابط ایران و آفریقا
  • اراده ایران و کشور‌های آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • تنها راه امنیت در منطقه از زبان نماینده ایران در سازمان ملل
  • تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، تلاشی سیاسی و بی‌اثر برای کسب رضایت صهیونیست‌ها