Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@21:41:17 GMT

جزئیات سند درمان ۱۴۰۴ در کشور/ وضعیت تخت های بیمارستانی

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۷۰۵۳۱

جزئیات سند درمان ۱۴۰۴ در کشور/ وضعیت تخت های بیمارستانی

معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به ابلاغ نقشه راه درمان کشور از آن به عنوان یک سند معتبر در افق ۱۴۰۴ نام برد.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمد آقاجانی، ظهر چهارشنبه در نشست خبری به تشریح جزئیات سند درمان ۱۴۰۴ پرداخت و گفت: براساس سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری، وزارت بهداشت مکلف به تهیه این سند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به پنج هدف مهم این سند اظهار داشت: ایجاد عدالت در دسترسی به خدمات درمانی خصوصا مناطق محروم، بهره مندی مناسب و به موقع از خدمات، توسعه مناطق محروم، جلوگیری از سرمایه گذاری ها و هزینه ای غیرضروری و همچنین مدیریت تقاضا برای خدمات تشخیصی و درمانی، ۵ هدف مهم سند درمان کشور است.

معاون وزیر بهداشت با عنوان این مطلب که این سند در یک بازده زمانی دو ساله و توسط ۲۵۰ نفر از کارشناسان و مدیران نظام سلامت آماده شده است ادامه داد: اساس این سند مطالعات جمعیت شناسی و محاسبه بار بیماری ها تا سال ۱۴۰۴ است.

وی افزود: لحاظ کردن مهاجرت ها و ظرفیت های اقتصادی کشور از دیگر موضوعات مورد توجه در تهیه این سند است.

آقاجانی اظهار داشت: براساس این سند جمعیتی را در ابتدای سال ۹۵، ۷۹ میلیون نفر بوده که در سال ۱۴۰۴ به ۸۷ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر خواهد رسید، همچنین تا سال ۱۴۰۴ شاخص بار بیماری ها در این سند محاسبه شده است.

وی تأکید کرد: این سند در حد توان اقتصاد کشور تهیه شده است به طوری که هفت تا هشت درصد سهم سلامت از درآمد ناخالص ملی به عنوان منابع این سند لحاظ شده است.

معاون درمان وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: رشد سالیانه درآمد ناخالص ملی در این سند سه تا پنج درصد و رشد تورم در حوزه سلامت ۱۲ تا ۱۴ درصد لحاظ شده است.

به گفته معاون وزیر بهداشت این سند در سطح بیمارستان های ملی، مراکز جراحی محدود و بیمارستان های محلی اجرایی می شود.

آقاجانی در بخش دیگری از سخنان خود ابراز داشت: براساس همین سند، بیمارستان کوچکتر از ۶۰ تختخوابی احداث نخواهد شد و در مناطق کمتر از ۵۰ هزار جمعیت نیز بیمارستان نخواهیم ساخت.

معاون درمان وزارت بهداشت تأکید کرد: براساس این سند در مراکز استانها ۱.۵ تخت به ازای هر هزار نفر جمعیت و در سایر شهرها یک تخت به ازای هر هزار نفر جمعیت با تعرفه دولتی دیده شده است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر ۱.۵ تخت به ازای هر هزار جمعیت در بخش خصوصی و دولتی وجود دارد که تا سال ۱۴۰۴، نیم تخت به ازای هر هزار نفر جمعیت افزوده خواهد شد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۷۰۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند

عباس مسجدی در جلسه شورای معاونین سازمان که با حضور دکتر سیدرضا مظهری رییس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، گفت: امکان دسترسی برخط به پرونده‌های بیمارستانی افرادی که برای تعیین خسارت به مراکز پزشکی قانونی مراجعه می‌کنند یکی از درخواست‌های جدی سازمان در سال‌های گذشته بود که خوشبختانه با همکاری مناسب وزارت بهداشت به تازگی امکان تبادل الکترونیک پرونده‌های بیماران محقق شده است.

وی افزود: درخواست پرونده‌های بیمارستانی از برخی مراجعین پزشکی قانونی که برای اعلام نظر کارشناسی نیاز به تکمیل پرونده دارند وقت زیادی از مردم تلف می‌کند، اما خوشبختانه با فراهم شدن امکان تبادل الکترونیک این پرونده ها، ضمن عدم نیاز به مراجعه حضوری مراجعین به مراکز درمانی برای دریافت تصاویر پرونده‌های بالینی، از اطاله دادرسی جلوگیری و سرعت در اظهار نظر کارشناسی افزایش می‌یابد.

دکتر مسجدی با اظهار امیدواری در خصوص ادامه دار بودن اجرای این طرح، خاطرنشان کرد: فراهم شدن این امکان برای کارشناسان سازمان در راستای پاسخدهی سریع­تر به مراجعین و تسهیل ارائه خدمت به آنان بسیار مهم است و مراجعین سازمان نیز که عمدتا افراد متألم و آسیب دیده هستند، از آن منتفع خواهند شد لذا امیدواریم زین پس همکاری‌های بین وزارت بهداشت و سازمان پزشکی قانونی کشور برای خدمت رسانی هرچه بهتر به مردم تداوم داشته باشد.

پیگیری‌های پزشکی قانونی برای تسهیل امور مراجعین قابل تقدیر است

در ادامه این جلسه دکتر سید رضا مظهری رییس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: پیگیری و مطالبه پزشکی قانونی برای راه اندازی و فعال شدن سامانه دسترسی به پرونده‌های بیمارستانی مراجعین به منظور تسهیل امور مردم قابل تقدیر و قدردانی است.

وی افزود: موضوع تبادل اسناد بین وزارت بهداشت و سازمان پزشکی قانونی یکی از اهداف برنامه رگلاتور-اپراتور وزارت بهداشت در قالب برنامه پنج ساله هفتم است که به صورت پروژه‌ای مشترک با پزشکی قانونی اجرا خواهد شد.

دکتر مظهری اظهار داشت: در حال حاضر تمام زیر ساخت‌های لازم برای برقراری این تبادل فراهم شده است و پیش بینی می‌شود تا پایان ماه جاری (اردیبهشت ۱۴۰۳) امکان این دسترسی در مراکز پزشکی قانونی سراسر کشور فراهم شود.

به گفته رییس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در قالب این اقدام و از طریق این سامانه کارشناسان پزشکی قانونی که در خصوص میزان و نوع خسارت و آسیب‌های وارد شده به مراجعین اظهار نظر کارشناسی می‌کنند، می‌توانند به جزئیات پرونده‌های بیمارستانی و مراحل درمان او دسترسی داشته باشند و به این واسطه، پاسخدهی در زمان سریع تری به مردم صورت گیرد.

گفتنی است در این جلسه معاونین و جمعی از مدیران کل سازمان پزشکی قانونی کشور و دکتر حسن واعظی رییس مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز حضور داشتند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران
  • شبکه‌های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان تشکیل می شود
  • ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران تخصیص یافت
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده پرستاران
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارائه می دهند
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند
  • جلوگیری از توزیع مواد غذایی فاسد در مهریز
  • وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد