Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ فریده سپاه منصور بازیگر سینما و تلویزیون درباره جدیدترین فعالیت های خود گفت: در حال حاضر مشغول ایفای نقش در سریال «بُرنا» به کارگردانی و نویسندگی عباس رنجبر هستم و تنها چند سکانس دیگر به پایان بازی من مانده البته حدود نیمی از سریال ضبط شده است.

وی افزود: «بُرنا» یک اثر مستند- داستانی و روایتگر مسایلی همچون ایجاد اشتغال و زمینه سازی و سرمایه گذاری برای اشتغال جوانان است و این موضوعات را در قالب یک داستان عاشقانه و خانوادگی بیان می کند، من نیز در این سریال نقش یک مادر را ایفا می کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سپاه منصور بیان کرد: با توجه به اینکه سریال «بُرنا» یکی از مسایل مهم و مفید جامعه را به تصویر می کشید ایفای نقش در آن برایم جذاب بود، این را هم باید بگویم که کار کردن با عباس رنجبر برای من بسیار آموزنده بود و من بعد از این همه سال کار کردن، نکات زیادی را از او یاد گرفتم.

این بازیگر در بخش دیگر از صحبت هایش ضمن ابراز گلایه از شرایط نامطلوب کار در سینما برای افراد پیشکسوت اظهار کرد: من پیش از سریال «بُرنا» حدود سه سال بود بیکار بودم چون نقشی که بتوانم بازی کنم به من پیشنهاد نمی شد. در حال حاضر به افراد پیشکسوت اکثرا نقش هایی پیشنهاد می شود که یا یک پیرمرد عصا به دست را نشان می دهد یا یک پیرزن از کار افتاده که تنها در منزلش مانده است و تحرکی ندارد. این موضوعات نشان می دهد که در تصور نویسندگان و برنامه سازان نمی گنجد که پیرزن و پیرمردهای فعال هم در جامعه وجود دارند ولی واقعیت چیز دیگری است و فیلمسازان ما از جامعه دور هستند و چنین تصوری را نسبت به پیرزن ها و پیرمردها دارند.

بازیگر «پدر آن دیگری» عنوان کرد: برخی از فیلمسازان به من زنگ می زنند و می گویند یک نقش اساسی در اثرمان داریم که می خواهیم شما آن را بازی کنید، سپس می گویند نقش پیرزن از کار افتاده ای است که تنها می خوابد، چنین موضوعاتی به ما بر می خورد چون ما از کار افتاده نیستیم و هنوز توان خلق اثر داریم.

وی در پایان گفت: فکر می کنم نویسندگان و برنامه سازان ما در عالم دیگری زندگی می کنند و از اطراف خود آگاهی ندارند شاید به همین علت است که آثارمان با مخاطبان ارتباط برقرار نمی کند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۷۰۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکر از صداوسیما برای سریال «نون‌خ» / موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد

عزت‌الله ضرغامی صبح امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیأت دولت، گفت: جا دارد از سازمان صداوسیما به‌خاطر انعکاس خوب در حوزه صنایع دستی و سنت‌های بومی مردم در سریال نون خ تشکر کنم. در نمایش دادن سبک زندگی مردم و برنامه‌های محلی و سنتی و ترویج این زندگی پاک خیلی موفق بودند. تصور من این است که اگر اینها به صورت فیلم‌های کوتاه دربیاید، در حوزه تولید شادی و روحیه برای مردم، می‌تواند خیلی موثر باشد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی درباره مقایسه موزه ملی با موزه لوور گفت: از من در مورد قیمت بلیط‌ها سوال شده بود و من گفتم رقم ۳۰ هزار تومان که سال‌ها تغییر نکرده بود، رقمی بسیار پایین و از همه دنیا ارزان‌تر است. حتی من گفتم که نمی‌خواهیم خودمان را با موزه لوور مقایسه کنیم که ۲۲ یورو و معادل ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است.

وی ادامه داد: خدمات خاصی در موزه لوور داده نمی‌شود و تقریبا همه موزه‌ها شبیه هم هستند و ما کارشناسان خیلی خوبی داریم.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری میراث و گردشگری

دیگر خبرها

  • سردار فدوی: مستکبرین عالم فکر نمی‌کردند روزی در منطقه غرب آسیا اساس آن‌ها زیر سوال برود
  • ادامه حواشی جنجالی یک پلتفرم/ «محفل» در صدر دیگر نظرسنجی‌ها
  • تاریخ و ساعت دقیق پخش سریال بدل علی مشهدی
  • سریال مشاور و روایتی از باز کردن کلاف‌های پیچیده زندگی
  • تشکر از صداوسیما برای سریال «نون‌خ» / موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • «دست‌های فیلمسازان ما را در پروژه‌های تاریخی بسته‌اند»
  • شبکه سه؛ پربازدیدترین شبکه تلویزیون
  • قتل پیرزن تنها به خاطر سرقت طلا
  • 10 سریال گانگستری تماشایی که بر اساس داستان واقعی ساخته شدند(+عکس)
  • ۶۹/۲ درصد ایرانیان، تلویزیون می‌بینند | شبکه 3، آی فیلم و شبکه یک؛ به ترتیب پربازدیدترین شبکه‌های تلویزیونی