Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بهترین سن برای کاشت حلزون شنوایی در کودکان را دو تا شش سالگی عنوان و تاکید کرد که بخش زیادی از هزینه تهیه این حلزون‌ها بر عهده هیئت امنای ارزی وزارت بهداشت است.

به گزارش ایسنا، دکتر رحمانی در حاشیه جشن هزارمین عمل موفقیت آمیز کاشت حلزون شنوایی که صبح امروز در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، درباره هزینه تهیه و جراحی حلزون‌های شنوایی گفت: این دستگاه‌ها اگر به صورت آزاد تهیه شوند ۳۵ میلیون تومان قیمت دارند و ممکن است خانواده‌های زیادی نتوانند آن را تهیه کنند، به همین دلیل هیات امنای ارزی وزارت بهداشت بخش زیادی از هزینه تهیه کاشت، جراحی و اقدامات قبل و بعد عمل را می‌پردازد و هزینه خانواده‌ها را به شش میلیون تومان کاهش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین سن مناسب برای کاشت حلزون شنوایی برای کودکان را دو تا شش سالگی اعلام کرد و گفت: قبل و بعد از این بازه سنی انجام جراحی حلزون شنوایی میسر نیست. به همین دلیل خانواده‌ها نگران نوبت‌های چند ماهه مراکز درمانی در این فاصله سنی نباشند.

اختلال ژنتیکی مهم‌ترین علت تولد نوزادان با مشکلات شنوایی

به گزارش ایسنا، دکتر مهدی خواجوی - رئیس انجمن جراحان، گوش، گلو، بینی و سر و گردن- نیزدربارهآمار تولد نوزادان با مشکلات شنوایی گفت: در حال حاضر از میان هر ۱۰۰۰ تولد زنده، دو تا سه مورد با مشکلات شنوایی متولد می‌شوند که مهم‌ترین علت آن مسائل ژنتیکی است. این مسائل اغلب به دلیل ازدواج‌های خانوادگی ایجاد می‌شود. بیماری‌های دوران بارداری مادران، عفونت‌های بدو تولد و همچنین تاخیر در درمان یرقان نوزادان نیز می‌تواند در ناشنوا شدن نوزادان موثر باشد.

وی همچنین اضافه کرد: ساخت دستگاه حلزون گوشدر ایران میسر نیست؛ چراکه باید کالایی ساخته شود که قابلیت رقابت تجاری داشته باشد. با توجه به اینکه این محصول معمولا در دنیا بازده تجاری ندارد، کشورهای زیادی حلزون شنوایی را از چند برند خاص و کشورهایی همچون اتریش و استرالیا وارد می‌کنند.

خواجوی درخصوص میزان موفقیت جراحی کاشت حلزون گوش نیز گفت: معمولا درباره انجام هیچ عمل جراحی نمی‌توان گفت که صددرصد موفق خواهد بود؛ چون ممکن است دستگاه مورد استفاده از کار بیفتد و لازم باشد حلزون جدیدی جایگزین کنیم. همچنین عفونت یا حساسیت به ماده مورد استفاده در این دستگاه نیز می‌تواند در کیفیت این جراحی موثر باشد، اما در عین حال عدم موفقیت در جراحی کاشت حلزون، آمار پایینی دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۷۱۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم پاسخگویی تعرفه‌های آندوسکوپی و کولونوسکوپی به هزینه‌ها

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، کامران باقری لنکرانی، در نامه‌ای به سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت، عنوان داشت: ضمن تشکر از مساعی جنابعالی در ارتقای خدمات سلامت کشور از جمله اصلاح دستورالعمل ارائه خدمات مختلف نظیر کولونوسکوپی، همانگونه که مستحضرید تعرفه‌های پروسیجرها همچون آندوسکوپی و کولونوسکوپی حتی با لحاظ کردن هر دو بخش فنی و حرفه‌ای، در حال حاضر کفاف هزینه‌های نگهداشت و استهلاک این دستگاه‌ها را نمی‌دهد.

در این شرایط، تحمیل هزینه‌های اضافه‌تر به واحدهای ارائه خدمت چه در بخش دولتی و چه خصوصی، برای خدماتی که برای حفظ کیفیت درمان و ایمنی بیماران ضروری هستند و در تعرفه‌های مزبور نه در جز فنی و نه در حرفه‌ای لحاظ نمی‌شوند، باعث فشار مضاعف مالی هم به ارائه کنندگان خدمت و هم بیماران گردیده است.

از جمله خدمات ضروری که در کنار پروسیجرها ارائه می‌شود می‌توان به مواردی همچون پالس اکسی متری، رگ گیری، تزریق سرم و دارو، بررسی وضعیت بیمار، مشاوره قبل و بعد از پروسیجر و…، اشاره نمود.

از طرف دیگر برخی از تجهیزات مصرفی آندوسکوپی و کولونوسکوپی که غیر سرمایه‌ای و یکبار مصرف هستند و بعضاً تهیه آنها برای بیماران امکان پذیر نیست و لزوماً توسط مراکز درمانی، بیمارستان، کلینیک و یا توسط پزشکان در مطب شخصی تهیه می‌شوند که از مهم‌ترین این موارد می‌توان به لوازم مصرفی همچون پنس بیوپسی، سوزن اسکلروتراپی، هموکلیپس، اسنیر، تهیه وسایل ضد عفونی، دهانی، کیت اپرئاز لباس بیمار، داروهای لازم سدیشن و…، نام برد که در حال حاضر با چالش تقبل هزینه توسط بیمه‌ها در برخی از استان‌ها روبرو شده است. حتی برخی از خدمات که دارای تعرفه هستند بعضاً توسط سازمان‌های بیمه گر در صورتحساب‌های ارسالی مورد پذیرش قرار نمی‌گیرند و باعث تضییع حقوق بیماران و ارائه کنندگان خدمت می‌شود که به موارد زیر می‌توان اشاره کرد:

۱- ویزیت بیمار قبل و بعد از پروسیجر و مشاوره پزشکی

۲- کد ۹۶۰۱۸۰ اکسیژن تراپی با نازال یا ماسک

۳- کد ۹۶۰۰۱۰ پایش و ارزیابی مثل فشار گرفتن. کنترل علائم حیاتی و پالس اکسی متری

۴- کد ۹۶۰۱۵۵ برای رگ گرفتن

۵- کد ۹۶۰۱۷۰ برای تزریق هر داروی وریدی

۶- لیست وسایل مصرفی یکبار مصرف ویژه هر بیمار

با توجه به موارد فوق، از جنابعالی درخواست می‌شود ضمن اعلام این موارد به معاونین درمان دانشگاه علوم پزشکی، بیمه‌های پایه و تکمیلی، تاکید گردد که موارد اعلامی مازاد بر تعرفه اندوسکوپی و کلونوسکوپی بوده و در صورت ارائه خدمت و تهیه وسایل مزبور با درج در صورتحساب بیماران، قابل پرداخت از طرف بیمه‌ها هستند.

امید است با تاکید و پیگیری جنابعالی، وضعیت ناهماهنگ فعلی که در برخی از استان‌ها باعث برخورد بین بیماران، بیمه‌ها و ارائه کنندگان خدمت گردیده است و بر کیفیت خدمات و ایمنی آنها تاثیر گذار بوده، به سرعت حل شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هزینه ۵۷۰ میلیارد تومانی تملک در منطقه۷ شهرداری قم
  • عدم پاسخگویی تعرفه‌های آندوسکوپی و کولونوسکوپی به هزینه‌ها
  • چه کسانی باید لوزه‌های خودشان را جراحی کنند؟ | بهترین زمان جراحی لوزه چه سنی است؟
  • کمک‌ ۳۹ میلیارد تومانی هلال احمر زنجان در حوزه درمان
  • ماجرای عجیب تخفیف 30 میلیون تومانی برای یک عمل جراحی!
  • قیمت بهترین انواع آسیاب قهوه و اکسسوری قهوه
  • هزینه‌کرد ۷۰۰ میلیارد تومانی برای آبرسانی به روستاهای کردستان
  • معرفی بهترین روش های لاغری
  • ناریجه؛ کترینگ و تهیه غذا در زمینه سفارش‌گیری غذای سازمانی
  • ۹۷ نوعروس مددجو در ساوه راهی خانه بخت شدند