Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - گمرک با انتشار نصف و نيمه آمار واردات کشور در سال جاري، نشان داد دليل سانسور اين آمار در چند ماه اخير چه بوده است:‌ واردات بي‌سابقه کالاهاي مصرفي به کشور.
سرويس اقتصاد مشرق - بر اساس آمار گمرک، در 4ماهه اول امسال، مجموع واردات کالا به کشور نسبت به مدت مشابه سال قبل 24 درصد بيشتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جزئيات اين آمار هم نشان مي‌دهد عمده کالاهاي وارداتي به کشور در 4 ماهه اول امسال، اجناس مصرفي بوده است.

به عنوان مثال، واردات برنج به کشور از لحاظ وزن 15 درصد و از لحاظ ارزش دلاري 27 درصد بيشتر شده است.
واردات ذرت دامي هم در اين مدت از لحاظ وزن 42 درصد و از لحاظ ارزش دلاري 44 درصد افزايش پيدا کرده است.

گزارش گمرک نشان مي‌دهد که در 4 ماهه اول امسال، واردات قطعات منفصله جهت توليداتومبيل سواري با ساخت داخل کمتر از 30 درصد، از لحاظ ارزش دلاري نسبت به سال قبل 37 درصد رشد کرده است.
ارزش واردات خودروي سواري با حجم موتور2000 تا 2500 سي سي هم در اين مدت 5 درصد بيشتر شده است.
اما رشد چشمگير را بايد در واردات خودروهاي با حجم موتور 1500 تا 2000 سي سي دانست که نسبت به سال قبل بيش از دو برابر شده است. در 4 ماهه سال قبل 7٬174 خودروي سواري 1500 تا 2000 سي سي وارد کشور شد که امسال تعداد آن به 15٬474 خودرو افزايش يافته، يعني بيش از دو برابر شده است. از لحاظ ارزش دلاري هم واردات اين نوع خودورها 129 درصد بيشتر شده است.
بر اساس آمار گمرک، ارزش دلاري واردات موز به کشور در 4 ماهه اول امسال 36 درصد و واردات گوشت قرمز منجمد 16 درصد افزايش پيدا کرده است. واردات گوشت قرمز منجمد از لحاظ وزني نيز 20 درصد نسبت به پارسال بيشتر شده است.
واردات قطعات منفصله براي مونتاژ خودروهاي با ساخت داخل بيشتر از 50 درصد هم نسبت به سال قبل دو برابر شده است.
رشد سرسام‌آور واردات کالاهاي مصرفي يقينا خلاف اقتصاد مقاومتي است و به ضرر توليد داخلي محسوب مي‌شود.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۷۱۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان 

جواد محمدی گفت: وزن کالا‌های صادر شده در این مدت از گمرک همدان به خارج از کشور ۱۰۹ هزار و ۹۵ تن و ارزش ریالی آنها نیز ۱۹ هزار و ۲۳۳ میلیارد ریال بوده است.

او گفت: البته باید توجه داشت بخش قابل توجهی از محصولات تولیدی استان همدان از سایر گمرکات به خارج از کشور صادر شده و آمار یاد شده مجموع کالا‌ها و ارزش صادراتی استان نیست.

این مسئول گفت: در این مدت محصولات و کالا‌های صادراتی از گمرک استان ۶۴ قلم بوده که از عمده کالا‌ها می‌توان به شیشه، فروسیلیس، انواع کشمش، کابل آلومینیومی، وازلین، سیمان سفید، پودر شیرخشک بدون چربی، منسوج نبافته، قرص بیوتین، انواع سس و کنسرو و رب گوجه فرنگی، زیتون، شور، شور مخلوط و ترشی مخلوط و نشاسته سیب زمینی اشاره کرد.

محمدی با بیان اینکه این کالا‌ها به ۱۸ کشور دنیا صادر شده است، گفت: عمده مقصد‌های صادراتی کشور‌های عراق، ترکیه، گرجستان، روسیه، افغانستان، پاکستان، قزاقستان، ارمنستان، هند، ایتالیا، عمان و کانادا است.

او با اشاره به واردات استان در سال گذشته نیز افزود: آمار واردات تا پایان سال ۱۴۰۲ به وزن حدودی ۱۰ هزار و ۴۳۶ تن که ارزش تقریبی آن بیش از ۳۵ میلیون و ۲۸۴ هزار دلار است.

مدیرکل گمرک استان همدان: ارزش ریالی واردات استان همدان در مدت یاد شده نیز به ۱۰ هزار و ۴۵ میلیارد ریال می‌رسد که عمده اقلام وارداتی به گمرک استان ۳۷ نوع کالا شامل انواع نخ (پلی آمید و پلی استر مقاوم)، قطعات خودرو، ماشین آلات بافندگی، ماشین فرز، روغن سیلاستول، رزورسینول، دیسپرس، فیلم پلی اتیلن، گرانول و انواع لاستیک خودرو است.

او گفت: از کشور‌های طرف معامله نیز می‌توان به گرجستان، چین، امارات متحده عربی، بلژیک، آلمان، بلغارستان و ترکیه اشاره کرد.

محمدی در خصوص درآمد‌های گمرکی نیز گفت: درآمد وصولی گمرک استان همدان با افزایش ۷۹ درصدی نسبت مدت مشابه سال گذشته بیش از یک هزار و ۶۱۳ میلیارد ریال رسیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • ارزش صادرات محصولات کشاورزی به ۶.۲ میلیارد دلار رسید
  • صادرات ۶.۲ میلیارد دلاری کشاورزی در ۱۴۰۲/ واردات گندم نصف شد
  • وفور کالاهای اساسی و آرامش در بازار/ تخلف برخی کسبه به بهانه مالیات ارزش افزوده
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمد گمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • صدور بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان
  • صادرات بیش از ۵۰ میلیون دلار کالا از گمرک استان همدان 
  • رسانه عبری: جنگ غزه واردات خودرو را در اسرائیل فلج کرد