Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران از ایجاد جایگاه موقت اجتماعی فرهنگی و سامانه های نشاط ویژه عید قربان در مناطق 22گانه پایتخت خبر داد و گفت: در کنار جایگاه عرضه بهداشتی دام، برنامه های اجتماعی، فرهنگی و آموزشی ویژه شهروندان اجرا می‌شود.

به گزارش ایسنا، مجتبی عبدالهی ضمن تبریک فرارسیدن عید سعید قربان اظهار داشت: روز دهم ماه ذی الحجه، مصادف با عید سعید قربان از گرامی ترین اعیاد و از جمله تعطیلات رسمی مسلمانان است و مسلمانان در سراسر جهان با برگزاری مراسم قربانی در این عید گوسفند،گاو یا شتری را قربانی کرده وگوشت آنرا بین همسایگان و مستمندان تقسیم می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر "قربانی کردن"به عنوان نمادی از قطع وابستگی و دلبستگی ها و جلوه ای از ایثار مال و جان در راه رضای خدا از جمله آموزه های اسلام برای تکامل و رشد انسان ها، ایثار از جان و مال است که انسان همه دارایی ها و امکاناتش را امانت الهی بداند که باید در طریق بندگی هزینه کند.
وی با تشریح اقدامات اجتماعی و فرهنگی طرح جهادی عرضه بهداشتی دام به مناسبت عید سعید قربان گفت: به منظور پاسداشت اعیاد دینی بویژه سنت حسنه قربانی بصورت یک هنجار اجتماعی وگسترش و تعمیق شناخت شهروندان و انتقال آموزه های شهری درحوزه سلامت و امنیت غذایی و برخورداری از شهری «زیبا، سالم و پاک» برابر سنوات گذشته، معاونین امور اجتماعی و فرهنگی مناطق شهرداری تهران با ایجاد جایگاه موقت اجتماعی فرهنگی و سامانه های نشاط ویژه عید قربان در برگزاری هرچه بهتر این مراسم مدیریت شهری تهران را یاری می‌کند.
عبدالهی درباره ضرورت پیشگیری از سرایت بیماری ها بخصوص درکودکان، تاکید کرد: در اجرای این برنامه‌ها نسبت به تفکیک غرف اجتماعی فرهنگی و آموزشی و جداسازی آن از داخل جایگاه های نگهداشت دام و قربانگاه اقدام خواهد شد.
وی از تدارک برنامه‌های اجتماعی فرهنگی و آموزشی در جایگاه عرضه بهداشتی دام و قربانگاه خبر داد و گفت: در جایگاههای اجتماعی فرهنگی، یک فضای معنوی همچون نمایشگاه عکس،کتاب و پوستر از مناسک حج و سنت حسنه قربانی ( داستان حضرت اسماعیل- هابیل و قابیل- قربانی کردن از منظر قرآن کریم و سنت پیامبر(ص) ) با فاصله مناسب از مراکز عرضه بهداشتی دام، ایجاد می شود.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، ایجاد و استقرار غرف سلامت و آموزش شهروندی و تامین نیروهای ماهر، انجام آذین بندی وغرفه آرایی با موضوع عید سعید قربان و دهه ولایت، تبلیغات و درج پیام های فرهنگی با موضوعات (عید سعید قربان و دهه ولایت ، زیست شهری، اخلاق و رفتار شهروندی، آسمان آبی زمین پاک..)، برپایی استیج هنری و نصب تجهیزات صوتی و تصویری مناسب همراه با برگزاری مسابقات فرهنگی، پخش سرود ، تواشیح و کلیپ های تصویری مناسب با عید سعید قربان را از جمله برنامه های اجرای مناطق 22گانه عنوان کرد.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران ادامه داد: از دیگر برنامه‌های مدنظر می‌توان به اهدای بروشورهای آموزشی و بسته های فرهنگی مناسب با عید سعید قربان و دهه ولایت به شهروندان، ایجاد غرفه نقاشی و دلنوشته ها ویژه کودکان و نوجوانان با موضوع عید قربان و اهدای بادکنک و هدایای فرهنگی مناسب ویژه کودکان، حمایت از مراکز خیریه، ایتام و مستمندان منطقه و پذیرایی جهت تبریک عید و تکریم شهروندان اشاره کرد.
عبدالهی خاطرنشان کرد: این برنامه روزهای پنجشنبه و جمعه 9 و10 شهریور96 مصادف با روزهای عرفه و عید سعید قربان از ساعت 9 الی 15 به فراخور موضوع فعالیت اجرا می شود.


وی، اجرای طرح جهادی عرضه بهداشتی دام را در راستای اسناد فرادست در حوزه اجتماعی فرهنگی چون برنامه 5 ساله دوم شهرداری تهران و رویکردهای 18 گانه اجتماعی و فرهنگی دانست و افزود: در همین زمینه سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران با توجه به اسناد فرادست ودر جهت ارتقای فرهنگ نظافت ؛ بهداشت و سلامت اجتماعی و بسترسازی درحوزه سلامت و امنیت غذایی و برخورداری از شهری"زیبا، سالم وپاک" همه ساله در روزهای "عرفه و عید سعید قربان " طرح عرضه و ذبح بهداشتی دام را با استناد بر مفهوم مدیریت جهادی و با مشارکت و همدلی مناطق شهرداری تهران برگزار می نماید.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه این طرح در سه رأس مثلث شهر، شهروند و شهرداری تأثیرگذار است، افزود: انجام نظارت و کنترل های بهداشتی قبل و بعد از کشتار توسط دامپزشکان، جمع آوری ضایعات دام به صورت بهداشتی، ایجاد قربانگاه بهداشتی با کانال مناسب فاضلاب، توزین دیجیتال و ارائه فاکتور فروش، پرداخت غرامت در ازای ضبط جزیی و یا کلی لاشه، تخلیه و شستشوی بهداشتی سیرابی و تحویل به مشتریان، استقرار ناظر شرعی برای امر قربانی، استقرار مبلغ روحانی جهت پاسخگویی به سوالات شرعی و دینی از جمله ویژگی های این طرح به شمار می رود.
براساس گزارش روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، عبداللهی، گرامیداشت بزرگترین عید مسلمانان، اجرای سنت حسنه قربانی با رعایت نکات کامل بهداشتی، حفظ محیط زیست و منظر شهری، توجه به اوقات فراغت شهروندان با رویکرد خانواده محوری، بهره گیری از ظرفیت گروهها و افراد خیر جهت رسیدگی به نیازمندان را از جمله اهداف فرهنگی اجرای طرح جهادی عرضه بهداشتی دام برشمرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۷۲۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید بیش از ۲٠ هزار گردشگر از اماکن تاریخی شهرداری کاشان

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان گفت: طی روزهای سیزدهم و چهاردهم اردیبهشت سال‌جاری، ۲٠ هزار و ۶۲۶ نفر از اماکن تاریخی شهرداری بازدید کرده‌اند.

محمدعلی فرجی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در اصفهان با اشاره به اینکه کاشان دارای جاذبه‌های تاریخی و فرهنگی است که هریک منحصربه‌فرد محسوب می‌شود، اظهار کرد: خانه تاریخی طباطبایی، خانه عباسیان و حمام سلطان امیر احمد از بناهای تاریخی شهرداری کاشان است که در حال حاضر تحت نظارت سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری قرار دارد.

وی با بیان اینکه خانه تاریخی طباطبایی به عنوان عروس خانه‌های ایران با استقبال کم‌نظیر گردشگران در تعطیلات اردیبهشت و همزمان با پیچیدن عطر گل سرخ و موسم گلاب‌گیری روبه‌رو شده است، افزود: بیش از ۱۲ هزار گردشگر داخلی و خارجی از این مکان بازدید کرده‌اند.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان خاطرنشان کرد: با توجه به فصل بهار و همزمانی تعطیلات اردیبهشت و موسم گلاب‌گیری، شاهد استقبال هموطنان از اقصی نقاط کشور از اماکن گردشگری شهرداری کاشان بودیم، به نحوی که طی این دو روز ۳۹۰۳ نفر گردشگر داخلی و خارجی از حمام سلطان امیر احمد و ۴۵۴۶ نفر گردشگر داخلی و خارجی از خانه عباسیان بازدید داشته‌اند.

فرجی اضافه کرد: هنرمندان نمایشگاه صنایع‌دستی، عرقیات و سوغات کاشان در قالب غرفه‌ها و ایستگاه‌هایی در خانه‌های تاریخی طباطبایی و عباسیان مستقر بودند و راهنمایان گردشگری نیز با ارائه اطلاعات و معرفی هر بنا به انجام وظیفه پرداختند.

وی افزود: طی این مدت سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان به عنوان متولی مدیریت پارکینگ‌های موقت شهرداری خدماتی را به گردشگران ارائه کرد.

کد خبر 750994

دیگر خبرها

  • کرمان، زیرسایه خورشید/ اجرای ۵۰۰ برنامه فرهنگی ویژه دهه کرامت در پایتخت مقاومت اسلامی
  • ضرورت اهتمام شهرداری ارومیه برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر سالگرد ارتحال شیخ غلامرضا حسنی
  • هشدار سطح نارنجی در گیلان/ مردم از توقف و برپایی چادر در کنار رودخانه‌ها خودداری کنند
  • بازدید بیش از ۲٠ هزار گردشگر از اماکن تاریخی شهرداری کاشان
  • ساخت مسکن‌های «استطاعت پذیر» در پایتخت به کجا رسید؟
  • تکلیف‌نامه شهرداری تهران برای پارک‌های پایتخت چه می‌گوید؟
  • اتوبوس‌های تولید گروه بهمن به پایتخت رسید
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران