Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بولتن نیوز»
2024-05-07@04:11:18 GMT

ضرورت ثبت سرطان با کد ملی در کشور

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۷۴۰۴۹

به گزارش بولتن نیوز، حبیب‌الله‌ محمودزاده رئیس انستیتو سرطان بیمارستان امام(ره) با بیان اینکه سرطان بار اقتصادی و روانی زیادی بر جامعه تحمیل می‌کند، گفت: سرطان بیماری است که هزینه اقتصادی زیادی به خانواده و جامعه تحمیل می‌کند و بنیان خانواده را با مشکل مواجه می‌کند. با پیشرفت درمان سرطان نگاه مردم به این بیماری تا حدی تغییر کرده است‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برگزاری کنگره‌ای به این وسعت‌ و ابعاد در حوزه سرطان‌ موجب ارتقاء آموزش پزشکان و دانشمندان ایرانی شده و راهی برای دور زدن تحریم‌ها در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی محسوب می‌شود، زیرا با آمدن دانشمندان بین‌المللی‌ به ایران تحریم‌ها در این حوزه کمرنگ‌تر می‌شود.

محمودزاده افزود: باید در درمان سرطان‌ کار تیمی انجام شود، عملکرد فردی‌ در درمان این بیماری‌ نادرست‌ است و اکنون باید به سمت‌ درمان تیمی‌ در درمان سرطان پیش برویم‌.

رئیس انستیتو سرطان بیمارستان امام(ره) با بیان اینکه رسانه‌ها بازوی درمانی پزشکان هستند، گفت: نقش رسانه‌ها در آموزش پزشکی و اجتماعی بسیار تأثیرگذار است و با کمک آنها می‌توانیم دانش مردم را در پیشگیری و تشخیص زودهنگام‌ سرطان‌ افزایش دهیم.

وی با بیان اینکه بودجه پژوهشی در تحقیقات سرطان بسیار ناچیز است، افزود: هزینه درمان در سرطان بسیار بالاست‌ و هم‌اکنون انستیتو کنسر بیشتر هزینه‌ها را با کمک خیّران‌ پرداخت می‌کند. تحقیقات در درمان و تشخیص سرطان نقش ویژه‌ای دارد اما در کشور ما بودجه تحقیقاتی‌ در سرطان‌ بسیار ناچیز است زیرا هم‌اکنون با مشکل کمبود منابع درمان سرطان مواجه‌ هستیم‌.

محمودزاده با اشاره به الگوی سرطان در ایران، گفت: الگوی سرطان در یک سال تغییر نمی‌کند و معمولا روند آن در یک دوره ۵ ساله، ۱۰ ساله و بیشتر دستخوش‌ تقدیر می‌شود.

در ادامه، دکتر پریسا عظیم‌نژادان‌ فلوشیپ تخصصی‌ جراحی سینه با بیان اینکه سرطان سینه شایع‌ترین سرطان در میان زنان است، گفت: با وجود اینکه‌ این سرطان شایع‌ترین‌ بیماری در بین خانم‌ها است، اما اولین علت مرگ زنان‌، سرطان سینه نیست زیرا با تشخیص زودهنگام‌ این سرطان درمان‌پذیر است.

وی با تأکید بر لزوم تشخیص زودهنگام‌ در این بیماری، اظهارداشت: در راستای تشخیص زودهنگام‌ دانشمندان در تلاش‌ هستند تا روز به روز علم خود را ارتقاء دهند و نقش جراح‌ کمرنگ‌تر شود؛ در درمان این سرطان‌ نیاز به کار تیمی‌ و بین رشته‌ای است.

عظیم‌نژادان‌ افزود: کار تیمی در درمان سرطان با حضور دانشمندان در کنفرانس‌ها محقق می‌شود و باید در این کنفرانس‌ها به پیشگیری‌ و علوم بنیادین توجه ویژه‌ای داشت، زیرا هدف ما این است که شیوع سرطان سینه در کشور را کاهش دهیم‌.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۷۴۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام‌ سرطان‌ها با سیگار کشیدن سراغ ما می آیند

به گزارش خبرگزاری مهر، مصرف سیگار باعث بروز سرطان‌های ریه، معده، روده، کبد، لوزالمعده، حنجره، مثانه و…، بیماری قلبی، سکته مغزی، بیماری‌های ریوی، دیابت و کبد چرب می‌شود.

سیگار همچنین خطر ابتلاء به سل، بیماری‌های چشمی و مشکلات سیستم ایمنی از جمله آرتریت روماتوئید را افزایش می‌دهد.

به طور متوسط مصرف کنندگان سیگار ۱۴ سال زندگی خود را کوتاه‌تر می‌کنند.

سالانه بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر سیگار جان خود را از دست می‌دهند.

بیش از یک میلیون نفر از افراد غیرسیگاری بر اثر قرار گرفتن در معرض دود جان خود را ازدست می‌دهند.

دود تنباکو و سیگار حاوی بیش از ۷۰۰۰ هزار ماده شیمیایی است که سمّیت بیش از ۴۰۰ نوع آن و سرطان‌زایی بیش از ۷۰ نوع این مواد شیمیایی به اثبات رسیده است.

این محصولات حاوی مقادیر زیادی نیکوتین هستند.

مواد معطر این دستگاه‌ها سرطان زا و به شدت خطرناک است.

کد خبر 6096974 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ماموگرافی برای غربالگری سرطان از ۴۰ سالگی
  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • حقایق مهم و جذاب درباره سلامتی بدن
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • کدام‌ سرطان‌ها با سیگار کشیدن سراغ ما می آیند
  • تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی
  • ضرورت افزایش ظرفیت استخدام ماما در بخش بهداشت و درمان