Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-04@13:34:38 GMT

اعتراض ایران به کشتار مسلمان میانمار

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۷۵۰۷۸

اعتراض ایران به نقض حقوق اقلیت مسلمان میانمار و کشتار آنان تنها صدایی است که در سکوت مطلق سایر کشورهای مسلمان در قبال اوضاع اسفبار اقلیت مسلمان میانماری شنیده می شود.

به گزارش تسنیم، ایران در حالی مراتب نگرانی شدید خود را از موارد نقض حقوق مسلمانان میانمار و اعمال خشونت در حق آنان ابراز داشته است که سایر کشورهای اسلامی در این خصوص سکوت مطلق کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش روزنامه رای الیوم، اعتراض ایران به نقض حقوق اقلیت مسلمان میانمار و کشتار آنان تنها صدایی است که در سکوت مطلق سایر کشورهای مسلمان در قبال اوضاع اسفبار اقلیت مسلمان میانماری شنیده می شود.

جای خالی اعتراض به کشتار مسلمانان در رسانه‌های عربی
این در حالی است که در رسانه های عربی چه در سطح رسمی و چه غیر رسمی نشانی از پوشش خبری کشتار مسلمانان میانمار دیده نمی شود، آن هم در شرایطی که مسئولان میانمار اقلیت مسلمان این کشور معروف به روهینگا را به عنوان شهروند میانماری قبول ندارند.

در این شرایط باید پرسید آیا بهتر نیست دولت های عربی و اسلامی به جای تحریم و یا متهم کردن یکدیگر به حمایت از تروریسم، مجازات و تحریم خود را متوجه سران میانمار کنند؟

در این خصوص جمهوری اسلامی ایران از زبان سخنگوی وزارت خارجه خود از نگرانی شدید در قبال وضعیت اقلیت مسلمان میانمار خبر داد و سران این کشور را به توقف نقض حقوق این اقلیت ها فرا خواند.

هرچند موضع جمهوری اسلامی در این خصوص به تنهایی کافی نیست و یا به عبارت دیگر مانع موارد نقض حقوق اقلیت مسلمان در میانمار نمی شود اما در برابر سکوت مطلق سایر کشورهای اسلامی موضعی قابل توجهی است؛ کشورهایی که خود را رهبر جهان اسلام و حامی منافع آنان داسنته و برای حفظ این جایگاه می جنگند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۷۵۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم فلسطین، نیازمند دوراندیشی دولتهای مسلمان

نشیب نامین، رییس اجرایی مرکز مسلمانان رواندا در گفتگو با خبرگزاری تقریب با تاکید بر اینکه اسرائیل در ماههای اخیر مهم ترین بازیگر بحران ساز منطقه خاورمیانه بوده است، اظهار داشت: در طول تاریخ چندین دهه ای مناقشه میان اسرائیل و مردم فلسطین هیچ گاه شرایط مانند وضعیت کنونی، خطیر و هزینه ساز نبوده است. مردم مسلمان فلسطین بیش از هر وقت دیگری نیازمند سیاست و دوراندیشی کشورهای مسلمان هستند. کشورهایی که برای تحقق اهداف همگرایانه خود سازمان ها و نهادهای منطقه ای میان خود به وجود آورده اند.
نشیب نامین ادامه داد: اما سازوکارهایی که دولتهای اسلامی از طریق نهادهای همکاری ایجاد کرده اند، تاکنون اقدام عاجلی برای جلوگیری از اقدامات نظامی اسرائیل به عمل نیاورده است. این در حالی است که در سیاست خارجی کشورهای اسلامی باید ارزشهای دین اسلام معیار باشد نه گرایش ها. امروزه با توجه به توانمندی امت اسلامی و فقدان وحدت در جهت گیری سیاسی دولت های اسلامی، امت اسلامی بر سر دوراهی قرار گرفته است، به طوری که یا وحدت و همبستگی اسلامی را ایجاد و بر استمرار و عملیاتی شدن آن متمرکز شوند یا منافع ملی و سرزمینی خود را ترجیح دهند.
او با بیان اینکه ترجیح منافع سیاسی نتیجه ای جز شکست در پی نخواهد داشت، افزود: برای عملیاتی شدن وحدت امت اسلامی و وحدت در سیاستگذاری دولت های اسلامی می توان انگیزه ها وزمینه های متعددی را مطرح کرد. اما در حال حاضر هیچ انگیزه ای بالاتر از موضوع فلسطین مطرح نیست. زیرا شکست مردم فلسطین و پیروزی اسرائیل در بیرون راندن مردم مسلمان از سرزمین شان معنایی جز شکست همه کشورهای جهان اسلام ندارد.
نشیب نامین ادامه داد: هر یک از کشورهای مسلمان منافع خود را در افزایش توان سیاسی و اقتصادی و در نتیجه نفوذ و دامنه قدرت خود می بینند اما این امر چگونه می تواند اتفاق بیفتد در حالی که در منطقه و جغرافیای منحصر به خودشان، اسرائیل می تواند تا این اندازه نفوذ کند و به اهداف اشغالگرانه اش بپردازد. بنابراین کشورهای مسلمان راهی ندارند جز اینکه زیر پرچم توحید اسلامی جمع شوند و از قرآن و عترت تاسی کنند. این وجهی از وجوه اندیشه اسلامی است؛ که نه به دلیل فشارهای پیرامونی همچون منافع سرزمینی و اقتصادی بلکه به دلیل پایه های ایدئولوژیکی آن تحقق پذیر است.
 

دیگر خبرها

  • غیرمسلمانان به کشتار مردم غزه اعتراض کرده اند ولی خبری از اعتراض در بلاد اسلامی نیست
  • انتقاد از سکوت مدعیان حقوق بشر از کشتار زنان و کودکان در غزه
  • انقلاب اسلامی ایران در حال انتشار در جهان است
  • رئیس دفتر فرمانده معظم کل قوا: رهبر انقلاب از وضعیت موجود رضایت مطلق ندارند
  • تلاش دشمنان برای دین زدایی در جهان اسلام
  • نقش مهم متفکران دینی در ایجاد وحدت
  • مردم فلسطین، نیازمند دوراندیشی دولتهای مسلمان
  • بوی شورش از درون جشنواره کن ۲۰۲۴ می‌آید/کارکنان در طلب حقوق بیشتر
  • ایران برخی نهادها و اشخاص آمریکایی و انگلیسی را تحریم کرد + اسامی
  • واکنش رسانه اصولگرا به گزارش بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی و موضع گیری زیباکلام