Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر سرتیپ پوردستان در این مراسم خطاب به دانشجویان حاضر در این دوره آموزشی گفت: شما دانشجویان فرصت حضور در این دانشگاه را غنیمت بشمارید و از ظرفیت‌های علمی و تجربی اساتید خود نهایت بهره را ببرید.

وی در ادامه با اشاره به اینکه جنگ‌های آینده، دانش بنیان هستند، خاطرنشان کرد: اگر می‌خواهیم در جنگ‌های نوین قدرتمند ظاهر شویم و اثرگذار باشیم، باید دانش خود را ارتقا داده و بار علمی خود را بیفزاییم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جانشین فرمانده کل ارتش توضیح داد: دوره دافوس یکی از مهمترین دوره‌های ارتش جمهوری اسلامی است، که افراد بعد از گذراندن این دوره‌ها در سطوح عالی مدیریتی ارتش کار خود را دنبال می‌کنند؛ از این رو دانشجویان دافوس باید شاخصه‌های یک فرد و مدیر نظامی را در خود ارتقا دهند.

پوردستان ادامه داد: دانشجویان باید در حوزه‌های مختلف بر مهارت‌ها، توانمندی‌ها و قابلیت‌های خود بیفزایند تا بتوانند در آینده با تلاش و ممارست یگان عملیاتی خود را مدیریت کنند.

در این مراسم که امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش، امیرسرتیپ خلبان نصیرزاده جانشین نیروی هوایی ارتش، امیر سرتیپ صباحی‌فرد جانشین پدافند هوایی ارتش، امیر سرتیپ دوم ولی‌وند فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش، امیر سرتیپ دوم فولادی فرمانده دانشگاه افسری امام علی(ع)، حجت الاسلام والمسلمین صنعت‌پور امیری رئیس اداره عقیدتی سیاسی ستاد آجا و اساتید پیشکسوت دافوس و دانشجویان خارجی از کشورهای دوست و هم پیمان ایران نیز حضور داشتند، امیر سرتیپ دوم ستاد حسین ولی‌وند زمانی فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش اظهار داشت: دافوس آمادگی جذب دانشجویان از کشورهای دوست و همسایه را دارد و در این رابطه تمامی امکانات لازم را فراهم کرده است.

وی افزود: امسال چهار دانشجو از کشور دوست و هم‌پیمان پاکستان را در این دانشگاه پذیرا هستیم.

فرمانده دافوس آجا در ادامه توضیح داد: همچنین برای نخستین بار، ۲ دانشجو از کشور دوست و برادر هندوستان را پذیرا هستیم و امیدواریم روند پذیرش دانشجویان خارجی در دافوس آجا رو به گسترش باشد.

در این دوره آموزشی، ۲۷۰ دانشجو از نیروهای ارتش جمهوری اسلامی ایران در شاخه های زمینی، هوایی، دریایی، پدافند، جنگال و سایبر و پشتیبانی خدمات رزمی حضور دارند.

همچنین ۶ نفر از منتخبین نیروهای مسلح کشورهای دوست و همپیمان پاکستان و هندوستان در رسته ها و تخصص های نظامی زمینی، هوایی، دریایی و پدافند هوایی در این دوره آموزشی حضور دارند.

در دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش(دافوس)، آموزش پرسنل منتخب ارتش بمنظور مسوولیت پذیری در رده های میانی تیپ به بالا، یگان های همتراز آجا و سایر نیروهای مسلح(مقطع کارشناسی ارشد و کارشناس ارشد حرفه ای) در رشته های مدیریت دفاعی با چهار گرایش عملیاتی، شامل زمینی، هوایی، دریایی و پدافند هوایی و چهار گرایش پشتیبانی خدمات رزمی شامل اداری، پرسنلی، مالی، آماد و پشیتبانی، آموزش، جنگال و علوم سایبری انجام می گیرد.

دافوس آجا در راستای ارتقاء سطح آموزش های علمی، عملی، میدانی و تقویت مبانی عقیدتی و سیاسی افسران ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ستاد کل نیروهای مسلح، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، نیروی انتظامی و منتخبین نیروهای مسلح کشورهای دوست و همپیمان در رسته ها و تخصص های نظامی زمینی، هوایی، دریایی و پدافند هوایی با استفاده از اساتید مجرب، فرماندهان و پیشکسوتان دوران دفاع مقدس اقدامات موثری انجام می دهد.

مهمترین بخش آموزش دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش این است که تهدیدات منطقه ای و فرامنطقه ای نیز در این دانشگاه رصد می شود و تمامی سرفصل های آموزشی، موضوعات پژوهشی، تدوین کتب درسی و آموزشی بر مبنای تهدیدات تنظیم می شود و دانشجویان و دانش پژوهان، ضمن شناخت آگاهانه از شرایط ، راهکارهای مقابله با آنها را می آموزند و با فراگیری آموزش های نوین به روز، با پیشرفت های نظامی، علمی و صنعتی ایران و جهان و همچنین عوامل سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی در تامین امنیت، آشنا شده و پس از دانش آموختگی موفق به اخذ دانشنامه کارشناسی ارشد مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می شوند.

فارغ التحصیلان این دانشگاه با کسب مهارت های مختلف علوم دفاعی، صاحبنظر در زمینه مسایل فرماندهی، اطلاعات، اداری، آماد و پشتیبانی می شوند تا جایی که پس از طی دوره، توان ایفای نقشی موثر در مشاغل فرماندهی و ستادی در رده های بالای نیروهای مسلح را با درک مناسب از محیط جنگ های آینده در شرایط ناهمتراز بدست می آورند.

انتهای پیام

ایسنا

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۸۱۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود

کمال اکبری در نشست خبری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین که در سالن جلسات دانشکده دین و رسانه قم برگزار شد از ارسال ۱۵۳ مقاله به دبیرخانه خبر داد و گفت: از این تعداد ۵۰ مقاله چاپ و در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت.

رئیس دانشکده دین و رسانه افزود: استقبال مراکز علمی از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه قم، پژوهشگاه‌های وابسته به حوزه و دانشگاه و نیز مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین بسیار عالی بود. نیازمند استفاده از ظرفیت‌های حوزوی و دانشگاهی برای تولیدات صدا و سیما هستیم.

دبیر همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین، محور‌های این همایش را "دین، فرهنگ و نظامات رسانه‌ای"، "دین، جهانی شدن و رسانه‌های نوین"، "دین و زیبایی‌شناسی رسانه‌های نوین"، "زبان دین و زبان رسانه‌های نوین" و "دین دیجیتال و رسانه‌های نوین" اعلام و خاطرنشان کرد: "روش‌شناسی مطالعات دینی و رسانه‌های نوین"، "فرهنگ، حکمرانی و رسانه‌های نوین"، "رسانه، خرده‌فرهنگ‌ها و تفاهم فرهنگی"، "رسانه‌های نوین، خانواده و سبک زندگی"، "هویت دینی، عدالت‌طلبی و رسانه‌های نوین"، "دین و قالب‌های برنامه‌سازی در رسانه‌های نوین" از دیگر محور‌های این همایش است.

اکبری عنوان کرد: "استعاره و تمثیل در رسانه‌های نوین"، "فرصت‌ها و چالش‌های دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های اخلاقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های حقوقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "هنر‌های رسانه‌ای و عرفی‌سازی دین"، "دین، رسانه‌های نوین و چالش‌های زیست‌محیطی"، "تنظیم‌گری رسانه‌های نوین و حکمرانی فضای مجازی"، "فرهنگ و آینده‌پژوهی رسانه‌های نوین"، "علوم شناختی، دین و رسانه‌های نوین"، "هوش مصنوعی، دین و رسانه‌های نوین"، "رسانه‌های نوین و بازآفرینی انقلاب اسلامی" و "دین و تنوع زیبایی‌شناسی‌های نوظهور" از دیگر محور‌های این همایش ملی است.

رئیس دانشکده دین و رسانه قم گفت: این همایش برای تولید ادبیات علمی و فرهنگی در مبحث رسانه‌های نوین است، بنا به تغییرات ساختاری سازمان صداوسیما در استفاده از فرصت رسانه‌ای و فضای مجازی، پژوهش علمی در این زمینه ضروری است. همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» تلاشی از سوی همه اندیشمندان، اساتید حوزه و دانشگاه برای تولید ادبیات نظری در حوزه رسانه‌های جدید است.

دبیر این همایش تصریح کرد: اولین همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» پس از برگزاری ۱۷ پیش نشست در طول ۶ ماه گذشته و برگزاری ۱۱ نشست علمی، هشتم و نهم خرداد در استان تهران و قم با معرفی مقالات برگزیده برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رتبه علمی دانشگاه ارومیه ارتقا یافت/۱۵۰ در بین دانشگاه‌های آسیایی
  • در دیدار مهم امروز فرمانده کل ارتش با دانشجویان چه گذشت؟
  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • فیلم | تصاویری از حملات هوایی اسرائیل به رفح در جنوب غزه
  • همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود
  • زیرساخت‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی شهر جدید مهستان ارتقا می‌یابد
  • ارتش رژیم صهیونیستی نقاط مختلف غزه را هدف قرار داد
  • نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز برگزار می‌شود
  • امضای تفاهم‌نامه و رونمایی از پوستر برگزاری آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی
  • امضای تفاهم‌نامه آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز