Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ عباس کشاورز روز پنجشنبه در حاشیه نشستی در موسسه تحقیقاتی خاک و آب واقع در منطقه مشکین دشت البرز درمورد برنامه دولت دوازدهم در حوزه زراعت، افزود: دومین دستور کار ما این است که در تمام محصولات افزایش بهره وری بدون توسعه داشته باشیم و سومین دستور کار این است که با توجه به محدودیت آب و بحران آب توجه و تمرکز بر افزایش بهره وری آب باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کشاورز بیان داشت: در بهره وری آب در برنامه ششم بایستی از هر مترمکعب آب تقریبا 1.6 کیلوگرم کالا تولید کنیم که این عدد در ابتدای برنامه تقریبا 1.2 کیلوگرم بوده است.
او اضافه کرد: در این برنامه باید شاهد ارتقای 35-30 درصدی بهره وری آب کشاورزی باشیم.
کشاورز با اشاره به مصرف 3 میلیون و 400 هزار تن انواع کود در کشور، گفت: از این میزان 2 میلیون و 100 هزار تن انواع کودهای شیمیایی، حدود 900-850 هزار تن انواع کودهای آلی و مابقی آن که حدود 160 هزار تن است، انواع کودهای میکرو مثل کود آهن، کود روی و انواع کودهای مایع و مکمل مثل کلسیم است.
او با بیان اینکه حدود 60 هزار کود زیستی در کشاورزی مصرف می شود، اظهار داشت: این میزان مصرف کود خوب است ولی بایستی افزایش یابد.
او گفت: واردات کودهای ازته نداریم، این در حالی است که حدود 60-55 درصد کودهای مصرفی را کودهای ازته تشکیل می دهند و از مابقی کودها هم حدود 65 درصد تولید داخلی است، بنابراین وابستگی کود به خارج از کشور کمتر از 30 درصد است.
کشاورز افزود: با سرمایه گذاری انجام شده توسط بخش خصوصی تا 2 سال آینده از واردات کود بی نیاز می شویم و در برنامه ششم پیش بینی می کنیم که به جز کودهای میکرو و کودهای خاص انواع کودهای اصلی مثل کودهای ازته، پتاس، فسفر و... در داخل کشور تامین خواهد شد.
او در خصوص استاندارد کود، اظهار داشت: از 2 سال گذشته تا کنون هیچ کودی ثبت نشده، مورد مصرف قرار نگرفته بنابراین کشاورزان کشورمان و مصرف کنندگان مطمئن باشند تمام کودها کد 16 رقمی دارند و از طریق آن کد می توانند خانواده و محتوای کود را شناسایی کنند و هیچگونه کود غیراستانداردی در کشور مصرف نمی شود.

منبع: ایرنا

401

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۸۲۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از سامانه گرمسیری ۹۰ هزار تن به محصولات زارعی استان اضافه می‌کند

استاندار ایلام گفت: با بهره‌برداری از سامانه گرمسیری ۹۰ هزار تن به محصولات زراعی استان اضافه و ۱۶۰۰ میلیارد تومان برای کشاورزان ارزش افزوده دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام؛ حسن بهرام‌نیا امروز- پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت‌- در نشست شورای اداری استان با موضوع "تبیین الزامات اطلاع‌رسانی دولت" اظهار کرد: پروژه‌های کلان نظیر ارغوان‌گستر، ان‌جی‌ال دهلران، فولادگستر ایوان و کاغذ سنگی چرداول، سد میمه دهلران، تصفیه‌خانه ایوان و ملکشاهی به زودی افتتاح می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه با افتتاح ابر پروژه گرمسیری ۱۸ هزار هکتار از اراضی استان مشروب می‌شود، افزود: با افتتاح فاز نخست این پروژه ۴ هزار و ۳۰۰ هکتار از اراضی استان مشروب می‌شود.

استاندار ایلام افزود: از مجموع ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته برای سامانه گرمسیری، ۲ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان در این دولت هزینه شده است. هم‌چنین طبق وعده پیمانکار فاز دوم سامانه گرمسیری تا شهریورماه ۱۴۰۳ به بهره‌برداری می‌رسد.

بهرام‌نیا با اشاره به اینکه هزینه تمام شده ابرپروژه تونل کبیرکوه ۳ هزار میلیارد تومان است، گفت: تاکنون حدود یک هزار میلیارد تومان به پیمانکاران پرداخت شده است و مابقی ۲ هزار میلیارد تومان تا قبل از تکمیل و تحویل پروژه، از طریق سازمان برنامه و بودجه تأمین و به پیمانکاران پرداخت می‌شود.

وی با بیان این‌که طبق وعده پیمانکاران این تونل حداکثر تا اوایل تیرماه زیر بار ترافیک می‌رود، اضافه کرد: میزان پیشرفت فیزیکی تونل کبیرکوه از سال ۱۳۸۹ تا سال ۱۴۰۰ حدود ۴۳ درصد بوده است، اما طی دو سال گذشته پیشرفت فیزیکی این پروژه به ۹۳ درصد رسیده است، زمان اتمام پیمان این پروژه، ۱۵ آبان‌ماه سال‌جاری است، اما طبق وعده پیمانکار تا پایان خردادماه به بهره‌برداری می‌رسد.

استاندار ایلام اضافه کرد: ۳ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان در دولت سیزدهم برای دو ابر پروژه سامانه گرمسیری و تونل کبیرکوه هزینه شد.

بهرام‌نیا با اشاره به رشد سرمایه‌گذاری خارجی در استان به ویژه در شهرستان ملکشاهی، گفت: ۵.۲ میلیون دلار برای تولید سیلیکون منگنز آلامتو (ساخت قطعات ماشین‌آلات و هواپیما) توسط شرکت چینی در شهرستان ملکشاهی سرمایه‌گذاری شده است و ایلام از نظر سرمایه‌گذاری خارجی، استان آخر کشور بود، اما در جایگاه دهم کشور قرار گرفت.

وی از انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله خبر داد و گفت: قرارداد توسعه میدان نفتی آذر (چنگوله) برای حفر ۱۹ حلقه منعقد شده است که در اشتغال‌زایی، توسعه و رونق اقتصاد استان بسیار مؤثر است.


استاندار ایلام با اشاره به انتقال پرونده مالیاتی نفت و گاز غرب کشور به استان ایلام، افزود: در مجموع سالیانه حدود ۲۰۰ میلیارد تومان از این طریق وارد استان می‌شود.

بهرام‌نیا اضافه کرد: در حوزه عمرانی تصفیه‌خانه آب ملکشاهی، سالن فرودگاه ایلام و درمانگاه مهران در آستانه افتتاح است.

وی ادامه داد: خوشبختانه در این دولت با نگرش فسادستیزی کشتارگاه دام ایلام دوباره به دامن بیت‌المال بازگشت و به پشیتبانی امور دام استان واگذار شد.

استاندار ایلام با بیان اینکه خوراک پارک پروپیلن از شرکت پتروشیمی ارغوان‌گستر تأمین می‌شود، گفت: با راه اندازی پارک پروپیلن در مهران، ۲۵۰۰ نفر مشغول به‌کار می‌شوند که اخیر تفاهم‌نامه اجرای این پروژه منعقد شده است.

بهرام‌نبا اضافه کرد: روستاهای هدف آب‌رسانی با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) سپاه از ۱۲۸ به ۵۰۰ روستا افزایش یافت و اعتبار آن از ۵۰۷ میلیارد تومان به ۸۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.

کد خبر 750074

دیگر خبرها

  • کشت علوفه دیم در۴۰۰ هکتاراز زمینهای کشاورزی ارومیه
  • بهره گیری از ظرفیت‌های منطقه آزاد کیش با هدف خودکفایی مددجویان کمیته امداد
  • بهره‌برداری از سامانه گرمسیری ۹۰ هزار تن به محصولات زارعی استان اضافه می‌کند
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند
  • سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی منجر به نابودی زمین می‌شود
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • خودکفایی، اشتغال و معیشت با استفاده از پساب‌های کشاورزی