Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بولتن نیوز»
2024-04-29@08:15:02 GMT

استات اویل از دریای بارنتز دست خالی برگشت

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۸۳۲۶۳

استات اویل از دریای بارنتز دست خالی برگشت

به گزارش بولتن نیوز، اداره نفت نروژ در بیانیه ای اعلام کرد استات اویل میزان اندکی گاز طبیعی در کورپفجل یافته که از نظر اقتصادی، بهره برداری آن به صرفه نیست. این نخستین چاهی بود که در جنوبی‌ترین بخش دریای بارنتز که در سال ۲۰۱۳ برای فعالیت اکتشاف گشوده شد، حفر شده بود.

جز آورتی، مدیر اکتشاف استات اویل در نروژ و انگلیس در بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد این نتایج مایوس کننده هستند اما هنوز زود است که درباره تاثیر این شکست بر فعالیت‌ها در منطقه جنوبی دریای بارنتز نتیجه گیری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کورپفجل چهارمین چاهی است که استات اویل در برنامه اکتشاف سال ۲۰۱۷ خود در دریای بارنتز حفر کرد که تاکنون تقریبا مایوس کننده بوده است.

استات اویل اوایل ماه جاری یک کشف گازی کوچک غیرتجاری در سومین چاه خود در دریای بارنتز داشت که در سال ۲۰۱۷ حفر کرده بود و به انتظارات برای وجود منابع نفتی بیشتر نزدیک به اکتشاف ویستینگ لطمه زد.

چاه کایاک که نخستین چاه حفر شده استات اویل در دریای بارنتز در سال ۲۰۱۷ بود، به کشف ذخایر نفتی معادل ۲۵ تا ۵۰ میلیون بشکه نفت قابل برداشت منتهی شد. استات اویل دو هفته پس از آن در چاه بلامان حجم اندکی گاز یافت در حالی که هدف این شرکت نروژی یافتن نفت بود.

بر اساس گزارش اویل پرایس، استات اویل اعلام کرد چاه کورپفجل که در آن شورون، پتورو، لاندین نروژ و کونوکو فیلیپس شریک این شرکت هستند، برای همیشه رها می‌شود و دکل حفاری به فعالیت‌های این شرکت در بخش غربی دریای بارنتز منتقل خواهد شد.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۸۳۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ملی پوشان اهداف پروازی با دست خالی از قطر بازگشتند

به گزارش خبرنگار مهر، مسابقات قهرمانی جهان و انتخابی المپیک ۲۰۲۴ پاریس اهداف پروازی از ۳۱ فروردین تا ۱۰ اردیبهشت با حضور ۴۳۳ ورزشکار از ۸۳ کشور به میزبانی دوحه قطر برگزار شد.

مرضیه پرورش‌نیا، شیوا فرح پور،‌ بابک یگانه، محمد بیرانوند و محمدحسین پرورش‌نیا در بخش تراپ و علی دوستی و امیرمحمد دادگر در بخش اسکیت با هدایت نریمان نیکخو، ترکیب تیم اعزامی کشورمان در این رقابتها را تشکیل می‌دادند.

در پایان مرحله مقدماتی اسکیت این رقابتها علی دوستی و امیرمحمد دادگر به ترتیب با رکورد ۱۱۵ و ۱۱۳ در رده های ۸۳ و ۱۰۴ قرار گرفتند.

در این مسابقات نمایندگان ایران در بخش تراپ زنان و مردان نیز به رقابت پرداختند که در پایان دور مقدماتی تراپ مردان محمد بیرانوند با رکورد ۱۲۱ با به همراه ۱۱ تیرانداز دیگر در رده پنجم مشترک ایستاد و راهی مرحله تیر حذفی شد.

بیرانوند در مرحله تیر حذفی در جایگاه هفتم قرار گرفت و از رسیدن به فینال بازماند.

در مرحله تراپ امیرحسین پرورش‌نیا با ۱۱۸ امتیاز در رده ۴۱ قرار گرفت و سیدبابک یگانه با ۱۰۷ امتیاز در رده ۱۳۵ ایستاد.

در بخش تراپ زنان نیز مرضیه پرورش‌نیا با ۱۱۴ امتیاز هجدهم شد و شیوا فرح‌پور نیز با ۱۰۷ امتیاز در رده ۴۸ قرار گرفت.

محمد بیرانوند تنها نماینده اهدف پروازی ایران است که سهمیه بازیهای المپیک پاریس را کسب کرده او پیش‌تر و در جریان مسابقات قهرمانی آسیا با کسب مدال طلا مجوز حضور در المپیک ۲۰۲۴ را به دست آورد.

کد خبر 6091253

دیگر خبرها

  • بنر ضوابط پوشش دانشجویان ایران دوباره به دانشگاه برگشت | تصویر
  • ملی پوشان اهداف پروازی با دست خالی از قطر بازگشتند
  • جای خالی نام تراکتور در لیست قربانیان روزبه
  • قلک پورشه خالی شد
  • پرسپولیس جای خالی گوهری را احساس کرد!(عکس)
  • آنچه در پی صدور مجوز اکتشاف معدن سرچهان رخ می‌دهد
  • ماهیگیری با دست خالی! (فیلم)
  • 8 تیم برتر جام حذفی و جای خالی سرخابی‌ها
  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟
  • افزایش ۱۰۰ درصدی اکتشاف سنگ آهن در معادن سنگان خواف