Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی همدان در همایش «سرمایه‌های انسانی و فرصت‌های اقتصادی» از ایجاد یک اکوسیستم کارآفرینی با هدف ارتقای علمی کارآفرینان در اتاق همدان خبر داد.

علی‌اصغر زبردست در این همایش گفت: بحث اشتغال در کشور موضوع جدیدی نیست و بار جمعیتی اوایل دهه ۶۰ در حال حاضر به نیروی جویای کار مبدل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



علی‌اصغر زبردست افزود: منظور از سرمایه فقط سرمایه مالی نیست بلکه مهم‌تر از آن سرمایه انسانی است. ایران در سال ۲۰۱۶ به لحاظ شاخص توسعه انسانی رتبه ۶۹ در میان ۱۶۹ کشور جهان را کسب کرده است.

وی تأکید کرد: سرعت تحولات تکنولوژیک در دنیا به‌قدری است که اگر فعالان اقتصادی از آن غافل شوند کسب‌وکار آن‌ها آسیب می‌بیند.

رئیس اتاق همدان با تأکید بر حمایت از ایده‌ها و نوآوری‌ها گفت: اتاق همدان ایجاد یک اکوسیستم کارآفرینی با هدف ارتقای علمی کارآفرینان را در دستور کار قرار داده است.

پدرام سلطانی، نایب رئیس اتاق ایران نیز طی سخنانی در این همایش گفت: برخی بر این باور بودند که اگر به جوان فرصت داده شود جای آنها در مدیریت گرفته می‌شود، در صورتی که اگر این ریل گذاری از گذشته صورت می‌گرفت، اینک وضع مدیریت کشور بهتر بود.

وی تاکید کرد: رئیس جمهوری هنگام تشکیل کابینه جدید اذعان کردند که تمامی تلاش خود را برای استفاده از توان مدیران جوان به‌کار بسته‌اند ولی بی توجهی به مساله جانشین پروری رسیدن به این هدف را با تنگناهای جدی مواجه کرد. در حال حاضر جانشینان و مدیران خوب زیادی در کشور وجود ندارند و بی‌توجهی به مساله جانشین پروری در حوزه‌های مختلف به یک مخاطره جدی تبدیل شده است.

به گفته وی جانشین پروری با هدف شناسایی استعدادها و دادن فرصتی به جوانان با هدف آماده کردن خود برای قبول مسئولیت ها نیاز امروز جامعه است.

نایب رئیس اتاق ایران اضافه کرد: جوانان علاوه بر یادگیری نحوه مدیریت اقتصادی ، دیگر مهارت‌های مدیریتی را نیز فرا گرفته و می‌توان از این بستر برای جانشین پروری استفاده کرد.

همایش سرمایه‌های انسانی و فرصت‌های اقتصادی هم‌زمان با ۳۰ سالگی سمپاد (مدارس استعدادهای درخشان) در همدان برگزار و از پیشکسوتان سمپاد تجلیل شد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۸۳۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمجتبی حسینی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان در مراسم افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» در دانشگاه آزاد اسلامی همدان اظهار کرد: با توجه به برگزاری این رویداد‌ها باید ابتدا رویداد«عارضه‌یابی عدم حضور دانشجویان در این همایش‌ها و برنامه‌ها» را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه شاید بخشی از استقبال کمرنگ دانشجویان به خاطر عدم عمل‌گرایی مسئولان در تحقق وعده‌ها بوده، افزود: یکی از دغدغه‌های دولت سیزدهم ایجاد اشتغال پایدار برای فارغ‌التحصیلان است که در استان همدان نیز روی این موضوع متمرکز شده‌ایم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با طرح این سؤال که با وجود ایجاد اشتغال در استان و رشد در این زمینه چرا این اتفاق در جامعه محسوس نیست، گفت: یکی از دلایل این موضوع عمده ایجاد اشتغال برای جامعه غیردانشگاهی بوده و انتظار بیشتر نیز از سوی این قشر است.در سال جاری ۴۲ درصد تسهیلات و تعهد اشتغالزایی در استان را به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص خواهیم داد در همین راستا از ۱۷ هزار و ۶۹۹ مورد تعهد اشتغال برای قریب به ۷ هزار و ۵۰۰ نفر از فارغ‌التحصیلان استان اشتغال پایدار ایجاد می‌کنیم.

حسینی روح رویداد صدرا را نقطه اتصال دانشگاه و صنعت عنوان کرد و با طرح این سؤال که دفاتر ارتباط با صنعت در دانشگاه‌ها چقدر کارایی داشته، تأکید کرد: باید چگونه مهارت‌آموزی را به دانشجو آموزش دهیم و بعد از او انتظار داشته باشیم. آموزش؛ کارآفرینی و اشتغال سه مؤلفه رشد جامعه بوده و دنیای امروز عصر دانش است و گذار به سمت هوش مصنوعی و دنیای پیچیده دیجیتال. نمی‌توان مفاهیم سال‌های پیش را به دانشجو آموزش داد و انتظار تحول داشت.

وی با بیان اینکه باید به‌روز بود و رویکرد آینده‌پژوهی داشت، اضافه کرد: توسعه فعالیت‌های فناورانه؛ برخورداری از خلاقیت، تکنیک حل مسئله و تفکر خارج از چارچوب اداری برای تحول باید مدنظر باشد امروز دیگر وقت آزمون‌وخطا نیست. تحقیقات و پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد به‌واسطه سونامی فناوری برخی مشاغل از دست خواهد رفت؛ بنابراین حتماً باید نوآور و به‌روز باشیم؛ البته به لطف دانشگاه در بسیاری از علوم فناورانه پیشرو هستیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان مطرح کرد: پیشنهاد می‌کنم دانشگاه آزاد اسلامی رویدادی را برگزار کند و از ابتدا و تا انتها یک شغل مولد را آموزش دهد، خلق ایده و ایجاد مشاغل پیگیری را کند و آموزش‌ها کاملاً عملیاتی شود.
حسینی بر لزوم برگزاری«ایده بازار» در دانشگاه تأکید کرد و توضیح داد: برای مشارکت مردم در اقتصاد ایده‌ها به جد پیگیری می‌شود؛ در استانداری نیز فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای نحوه واگذاری به مردم را احصا کرده‌ایم ضمن اینکه اقناع‌سازی مردم برای مشارکت با تضمین سود لحاظ خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • اکوسیستم فناوری کشور زیر سقف «اینوتکس ۲۰۲۴»
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • چری در نمایشگاه خودروی پکن ۲۰۲۴ با رویکرد «اکوسیستم متنوع»
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • برگزاری همایش سرمایه‌گذاری «کرمان آیدکس ۲۰۲۴»