Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-02@12:11:30 GMT

آموزش های دولتی بر قشر کم درآمد متمرکز می شود

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۸۴۵۰۳

آموزش های دولتی بر قشر کم درآمد متمرکز می شود

فاطمه زهرابی پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: امسال بیشتر آموزش های مرکز خواهران بر اساس تفاهم با نهادهایی چون بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) انجام شده است.
وی به اجرای طرح مهارت آموزی به دانش آموزان بر اساس تفاهم نامه با آموزش و پرورش هم اشاره کرد و گفت: بر اساس این طرح که اجرای آن از سال پیش آغاز شد، دانش آموزان پایه دهم باید با یکی از مهارت های فنی و حرفه ای آشنا شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


زهرابی اضافه کرد: حرفه هایی چون عکاسی، نقاشی روی شیشه و کیف دوز پارچه ای ، توسط مربیان مرکز و رایانه ، خیاطی و آرایش و پیرایش از طریق قرارداد مدرسه ها با آموزشگاه های آزاد، به دانش آموزان آموزش داده شد.
وی همچنین درباره اجرای طرح کارورزی بیان کرد: بر اساس آمار اعلام شده، در چهار ماهه نخست امسال، از مجموع بیش از سه هزار فردی که برای کارورزی نام نویسی کردند، 10 تن جذب بازار کار شدند و یکی از دلایل آمار پایین جذب، این است که تعداد متقاضیان واجد شرایط، کم تر از 50 درصد تعداد واحدهای پذیرنده است.
سرپرست مرکز فنی و حرفه ای خواهران شاهرود اضافه کرد: در فرآیند رهگیری که از پارسال در حال اجراست، میزان جذب افراد آموزش دیده در مرکزهای فنی و حرفه ای در بازار کار مشخص شده و بر اساس آن، رشته هایی که نتوانسته نیاز جامعه را تامین کند، از گردونه آموزشی مرکز حذف می شود.
زهرابی با اشاره به تغییرات انجام شده در رشته های آموزشی در مرکز فنی و حرفه ای خواهران در سال جاری، بیان کرد: برای 6 ماهه دوم، رشته های جدید در حوزه های صنایع دستی سفال و سرامیک، صنایع چوب، عکاسی و تولید محتوای دیجیتال به هنرجویان آموزش داده می شود.
وی همچنین کمبود اعتبار در بروز رسانی تجهیزات را یکی از چالش های پیش روی این مرکز دانست و گفت: کارگاه های سرامیک، چوب و برق دارای تجهیزات خوبی هستند اما کارگاه های صنایع دستی و سمعی و بصری با وجود تعداد زیاد متقاضیان نمی توانند نیاز آن ها را برآورده کنند.
زهرابی اضافه کرد: تولید محتوای دیجیتال نیاز به تجهیزات جدیدی است که خرید آن ها به حدود 40 میلیون تومان اعتبار نیاز دارد.
وی ادامه داد: درمورد صنایع دستی اما این نیاز با 10 میلیون تومان برآورده می شود چرا که بیشتر، مواد مصرفی و ابزار مورد استفاده حرفه آموزان قرار می گیرد.
سرپرست مرکز فنی و حرفه ای خواهران شاهرود بر لزوم ارتقای نیروی انسانی هم تاکید کرد و گفت: مربیان به دلیل آموزش های مداومی که توسط سازمان فنی و حرفه ای کشور به آن ها داده می شود، چالشی در این زمینه ندارند اما بروز شدن برخی کارکنان در حوزه اداری، نیازی جدی است.
زهرابی کمبود فضای فیزیکی را یکی دیگر از مشکلات این مجموعه برشمرد و یادآور شد: آموزش به گروه های آسیب پذیر زیر نظر بهزیستی و کمیته امداد و یا آموزش به دانش آموزان و همچنین برپایی نمایشگاه در زمان های مختلف سال، نیازمند مکان مناسب است.
وی با بیان اینکه مرکز فنی و حرفه ای برادران شاهرود یکی از بزرگ ترین مرکزهای فنی و حرفه ای کشور است، افزود: با این وجود مرکز خواهران به اندازه کافی فضا در اختیار نداشته و اعتباری هم برای احداث ساختمان جدید در نظر گرفته نشده است.
47 آموزشگاه وابسته به مرکز آموش فنی و حرفه ای خواهران شاهرود هستند.
هم اکنون این مرکز با پیشینه ای 20 ساله به عنوان نخستین مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران استان سمنان دارای پنج کارگاه فعال و بیش از 60 حرفه در سطح شهر است.
7359/6167 خبرنگار: مهسا شانیان ** انتشار دهنده : محسن شاکری
(برای آگاهی از اخبار شهرستان های شاهرود و میامی به کانال تلگرامی اخبار ایرنا شاهرود به آدرس @irnashahroud مراجعه فرمایید)

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۸۴۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد نرخ فقر در غزه به ۹۰ درصد | خسارت ۳۳ میلیارد دلاری جنگ غزه

به گزارش جام جم آنلاین، مرکز اطلاع‌رسانی دولتی در نوار غزه گزارشی درباره وضع اقتصادی این باریکه هفت ماه پس از تجاوز رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر منتشر کرد.

بر اساس این گزارش، نرخ فقر در نوار غزه در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به بیش از ۹۰ درصد رسیده است.

مرکز اطلاع‌رسانی دولتی در نوار غزه همچنین تأکید کرد که ۹۵ درصد مؤسسات اقتصادی این باریکه به دلیل جنگ اسرائیل کار خود را متوقف کرده‌اند.

این مرکز افزود که خسارات مستقیم اولیه جنگ در نوار غزه بالغ بر ۳۳ میلیارد دلار بوده است.

این آمار در حالی است که مرکز دیده‌بان حقوق بشر اروپا- مدیترانه هم در گزارشی اعلام کرد که اسرائیل ۸۰ درصد مدارس غزه را به طور کامل یا جزئی ویران و آنها را به بازداشتگاه یا محل شکنجه تبدیل کرده است.

دیگر خبرها

  • رشد نرخ فقر در غزه به ۹۰ درصد | خسارت ۳۳ میلیارد دلاری جنگ غزه
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس، ضرورت رقابت با حرفه ای‌ها
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • زنگ سپاس معلم در خراسان شمالی به صدا درآمد
  • نمایشگاه صنایع دستی در شاهرود گشایش یافت
  • ۲۳ درصد درآمد بودجه از سودِ سهام روی دوش بانک مرکزی
  • ویژه برنامه‌های هفته معلم در شاهرود
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است