Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@04:47:14 GMT

تعلیق 592 واحد سوری در استان یزد

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۸۵۵۲۳

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت یزد با اشاره به دستاوردهای این سازمان در طی چهار سال گذشته، گفت: 45 هزار شغل پایدار در استان یزد ایجاد شده است.

به گزارش ایسنا، «محمدرضا علمداری یزدی» در نشست خبری که با حضور معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت معدن و تجارت برگزار شد، با بیان این‌که استان یزد چهارمین استان توسعه یافته کشور است، اظهار کرد: استان یزد با فعالیت بیش از ۳۴۰۰ واحد صنعتی و اشتغال بالغ بر ۱۰۰ هزار نفر چهارمین استان توسعه یافته صنعتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هم‌اکنون 1650 طرح در حال تکمیل با پیشرفت فیزیکی بیش از ۲۰ درصد در استان یزد وجود دارد که بهره‌برداری از آن‌ها به تحقق سرمایه‌گذاری ۱۴۵۰۰ میلیارد تومان و اشتغال ۶۰ هزار نفر منجر می‌شود.

این مقام مسئول تصریح کرد: از این تعداد طرح ۱۰۰۰ فقره از آن با اشتغال ۳۰ هزار نفر بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یزد گفت: استان یزد حائز رتبه اول تولید کاشی و سرامیک کشور با سهم ۵۰ درصد و ظرفیت ۲۵۰ میلیون متر مربع می‌باشد که باعث شده یزد به تنهایی نهمین تولید کننده کاشی و سرامیک دنیا باشد.

وی ادامه داد: عمده‌ترین کالای صادراتی استان با سهم ۸۰ درصد وزنی و ۳۷ درصد ارزشی کاشی و سرامیک است.

علمدار یزدی در بخش دیگری از سخنان خود با توجه به پتانسیل‌های استان از مردادماه سال جاری مسئولیت ریاست میز توسعه صادرات کاشی و سرامیک کشور به رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان محول شده است، خاطرنشان کرد: استان یزد رتبه دوم کشور در تولید محصولات نساجی را دارد.

این مقام مسئول کسب رتبه سوم کشور در تولید فولاد با تولید بیش از ۸۰۰ نوع کالا و رتبه دومی استان معدنی کشور را از دیگر ظرفیت‌های استان یزد است.

علمدار یزدی افزود: استان یزد با 282 فقره پروانه اکتشاف و 74 فقره گواهی کشف رتبه اول صدور گواهی کشف کشور در سال ۹۵ را به خود اختصاص داده است.

وی با بیان این‌که استان یزد در تولید سنگ آهن، خاک صنعتی و باریت رتبه اول کشور را دارد، گفت: برخورداری از 527 فقره پروانه بهره‌برداری با ظرفیت ۶۹ میلیون تن و ذخیره قطعی ۱.۸ میلیارد تن و سرمایه‌گذاری ۱۱۰۰ میلیارد تومان و اشتغال ۱2 هزار نفر از دیگر ظرفیت‌های استان یزد است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت یزد، گفت: استان یزد هشتمین استان برتر صادرکننده غیر نفتی کشور است. عمده کالای صادراتی استان کاشی، مقاطع فولادی، پسته، کابل، فرومولیبدن، شیشه جام، ظروف شیشه ای، انواع نایلون و پلاستیک است.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: با گشایش‌هایی که در زمینه صادرات و تجارت به وجود آمده ارزش کل صادرات استان ۱۲ میلیون دلار افزایش یافته و به عدد ۴۹۶ میلیون دلار رسیده است.

وی تصریح کرد: ریاست میز توسعه صادرات محصولات خیارسبز گلخانه‌ای کشور به رییس سازمان صمت یزد محول شد.

علمدار یزدی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و تقویت تولید و اشتغال استان، ۳۸ جلسه کارگرو اصلی تسهیل و رفع موانع تولید را به ریاست استاندار و دبیری سازمان صنعت، معدن و تجارت تشکیل دادیم که نتیجه آن تصویب بیش از ۲۳۰۰ مصوبه برای حدود ۲۲۰۰ پرونده بود.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: هم‌چنین صنایع نساجی، صنایع شیمیایی و سلولزی، صنایع معدنی، صنایع فلزی و برق، و صنایع غذایی و دارویی به‌ترتیب بیشترین سهم از مصوبات را داشتند.

وی در ادامه افزود: این تلاش‌ها مجموعاً موجب تثبیت اشتغال 45 هزار نفر و حفظ بیش از۷۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه در بخش صنعت استان شده است.

علمدار یزدی افزود: در سال ۹۵ مبلغ ۱۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات با هدف توانمندسازی واحدها و اتمام پروژه‌های نیمه تمام به بخش تولید کشور اختصاص یافت.

وی ادامه داد: در ابتدا سهم استان یزد مبلغ ۴۶۰ میلیارد تومان بود که نهایتا آن را به رقم ۱۱۰۰ میلیارد تومان رساندیم و تاکنون بیش از ۸۵۰ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کردیم که از این حیث در رتبه چهارم کشور هستیم.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: طرح تسهیلات رونق تولید در سال ۹۶ با قدرت بیشتر تمدید شد به طوری‌که مبلغ ۲۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای تأمین نقدینگی واحدهای نیمه فعال یا نیمه تمام کشور در نظر گرفته شده هم‌چنین ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار جهت بازسازی و نوسازی صنایع اختصاص یافته است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت یزد تصریح کرد: 119 واحد تولیدی صنعتی جهت برخورداری از اعتبارات اسنادی مدت دار(یوزانس) به ارزش ۷۶ میلیون دلار معرفی شدند.

وی افزود: در زمینه صدور مجوزهای تأسیس رتبه اول کشور را داریم و یکی از دستآوردهای ما در بهبود فضای کسب و کار تسریع در صدور مجوزهاست به طوری که ظرف مدت کمتر از یک روز مجوز تاسیس را صادر می‌کنیم.

علمدار یزدی گفت: رتبه اول صدور معافیت گمرک در سال ۹۵ را داریم به طوری‌که روزانه ۱۶۰ میلیون تومان معافیت صادر می‌کنیم و این به معنی است که ماهیانه به طور متوسط ۲۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری جدید در استان رقم می‌خورد.

وی در راستای شفافیت اطلاعات طرح پایش اطلاعات واحدهای صنعتی انجام شد که طی آن ۵۹۲ پروانه تعلیق شدند.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: 28 پهنه امیدبخش به میزات ۱۰۰۰۰ کیلومتر در استان شناسایی شده که به زودی مزایده‌های آن برگزار خواهد شد.

وی در پایان سخنان خود با بیان این‌که اخیراً معدن سنگ‌آهنی که از لحاظ ذخیره و عیار در ایران بی‌نظیر و در دنیا کم‌نظیر است در استان یزد کشف شده است، گفت: این معدن حدود دو میلیارد تن ذخیره با عیار ۷۰ درصد دارد، که برای اکتشاف آن عمیق‌ترین چاهک اکتشافی با استفاده از پیشرفته‌ترین تکنولوژی‌های روز حفر شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۸۵۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام شرکت ها از لیست فعالان مجاز گمرک تعلیق شدند؟​

تین نیوز

براساس اعلام گمرک ایران ۹ شرکت از فهرست فعالان مجاز گمرکی تعلیق شده اند که باید در خصوص علت این اقدام شفاف سازی شود.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، گمرک ایران طی ابلاغیه ای فهرست فعالان مجاز اقتصادی گمرک را اعلام کرده است، و 9 شرکت از این فهرست تعلیق شدند.

شرکت های پارسیان مهد خلیج فارس، حباب کف توس، نفت بهران، زرین غزال، صنایع خالص سازان روی زنجان، بازرگانی نیک مهر عمرانی، تولیدی آفتاب کالای سبلان زرین، تولیدی اکسین گستر پوشاک نوین ارون و تولیدی موتور گیربکس و اکسل سایپا از فهرست مذکور تعلیق شده اند.

متن ابلاغیه گمرک ایران در خصوص اعلام فهرست فعالان مجاز اقتصادی گمرک به شرح زیر است:

در راستای ابلاغ دستورالعمل نحوه اخذ ضمانت نامه تعهد ذی حسابی و بیمه نامه معتبر در سال ١٤0٣ موضوع بخشنامه شماره 3838 مورخ 1403/01/5 و تصریح ابلاغ عناوین تجمیعی شرکتهای فعال اقتصادی برگزیده گمرکی (AED) بخش ضوابط عمومی بخش پایانی، دستورالعمل به پیوست عناوین شرکتهای AEO به تفکیک رتبه های برگزیده جهت برخورداری از تسهیلات مصرّح در دستورالعمل فعالان اقتصادی برگزیده گمرکی بخشنامه شماره 397421 مورخ 1402/03/29 با رعایت ضوابط تعیین شده در دستورالعمل ضمانت نامه ها، قوانین، مقررات و بخشنامه های مرتبط و همچنین مورد توجه قرار دادن نکات زیر ابلاغ می گردد؛

الف) تعداد 548 (پانصد و چهل و هشت) شرکت تا کنون از سوی کمیته مرکزی فعالان اقتصادی برگزیده گمرکی به عنوان AEO مصوب که طی بخشنامه های مختلف به گمرکات کشور ابلاغ شده است. فهرست پیوست تجمیع شرکتهای برگزیده مشمول برخورداری از تسهیلات تعیین شده متناسب با هر رتبه می باشند. لازم به ذکر است خروج هر شرکت از فهرست یادشده صرفاً منوط به اعلام مراتب از سوی دبیرخانه کمیته مرکزی دفتر مدی است اطلاعات و برنامه ریزی ) خواهد بود.

ب) در خصوص رتبه تاکنون تعداد 352 (سیصد و پنجاه و دو) شرکت حائز رتبه سطح یک بندی شرکتهای برتر و 94 شرکت با رتبه دو و سایر شرکتها (102) شرکت دارای رتبه سه بوده و تسهیلات مرتبط با هر سطح به آنها تعلق خواهد گرفت در خصوص عناوین ابلاغی آتی نیز مطابق رتبه های تعیین شده در بخشنامه می بایست تسهیلات به شرکتها ارائه گردد.
تبصره: هر گونه تغییر سطح در شرکتها منوط به داشتن شرایط متقاضی تصویب کمیته و ابلاغ دبیرخانه خواهد بود.

ج) با عنایت به ضرورت اعمال ضوابط ابلاغی بانک مرکزی در خصوص آن دسته از شرکتهای AEO که نسبت به انجام تعهد بازگشت ارز حاصل از صادرات اقدام ننموده اند و ذیل ستون وضعیت تعلیق به عنوان مشمولان تعلیق مشخص شده اند همچنین برخی از شرکتها وفق مصوبات کمیته مرکزی در وضعیت تعلیق می باشند، می بایست از ارائه تسهیلات AEO به آنها خودداری گردد. بدیهی است در صورت تغییر وضعیت بدهی آنها متعاقباً مراتب رفع تعلیق اطلاع رسانی خواهد گردید.

لازم به ذکر است که در وضعیت مشمول تعلیق محدودیتی برای فعالیت تجارت خارجی شرکتها وجود نداشته و گمرک صرفاً در خصوص ارائه تسهیلات AEO می بایست به صورت مقطعی تا زمان رفع تعلیق محدودیت ایجاد نمایند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • هنرمند سیستان و بلوچستانی جایزه جشنواره ملی دانش سنتی محیط زیست را از آن خود کرد
  • دستیار نماینده پارلمان اروپا به اتهام جاسوسی برای چین از کار تعلیق شد
  • افزایش ۲۲ درصدی تولید برق در نیروگاه رامین اهواز 
  • سهم ۱۷ درصدی تهران از صادرات کشور/ ۲۰۰ واحد راکد احیا شد
  • بومی سازی کاربردی ترین تجهیزات گلخانه ای کشور در مازندران
  • روایت بشار اسد از خروجی دیدارهای سوری‌ها با مقامات آمریکایی
  • ساخت ۸۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در سراسر کشور کلید خورد
  • محرومیت سنگین یک پرسپولیسی تعلیق شد
  • اجرای طرح «نفوذ دانش در واحدهای تولیدی کشاورزی» در استان فارس
  • کدام شرکت ها از لیست فعالان مجاز گمرک تعلیق شدند؟​