Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی نیک نفس عصر پنج شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بیشتر این ترک خوردگی ها بر اثر نزدیکی این روستاها به کانون زمین لرزه 5.4 ریشتری شهر زیارتعلی در استان هرمزگان و 3.1 ریشتری شهرستان فاریاب در جنوب استان کرمان ایجاد شده اند.
وی علت بسیاری از این ترک خوردگی ها را فرسودگی منازل بافت قدیم بیان کرد و گفت: کارشناسان در حال برآورد خسارت هستند ولی پیش بینی می شود که خسارت احتمالی بسیار ناچیز باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: صبح امروز نیروهای امدادی جمعیت هلال احمر شهرستان دقایقی پس از وقوع زلزله به نقاط مختلف شهرستان برای بررسی وضعیت، اعزام شدند و تاکنون به جز این 10 مورد ترک خوردگی، خسارت دیگری اعلام نشده است.
فرماندار فاریاب ادامه داد: بدنبال وقوع این زلزله، ستاد بحران به حال آماده باش درآمده است و نیروهای امدادی و خدماتی آمادگی لازم را برای واکنش در صورت وقوع هرگونه احتمالی را دارند.
به گزارش ایرنا، شبکه لرزه نگاری وابسته به موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران گزارش داد: زمین لرزه ای با شدت 3.1 درجه در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) ساعت 6 و 18 دقیقه و 39 ثانیه امروز (پنج شنبه) در عمق 10 کیلومتری شهرستان فاریاب در جنوب استان کرمان به وقوع پیوست که پس از آن هفت پس لرزه نیز این منطقه را لرزاند.
علاوه بر این زمین لرزه، زمین لرزای به بزرگی 5.4 ریشتر، ساعت 6 و 26 دقیقه بامداد امروز شهر زیارتعلی در استان هرمزگان در فاصله 54 کیلومتری فاریاب را هم لرزاند که 14 پس لرزه به همراه داشت.
شهرستان فاریاب با 34 هزار نفر جمعیت در فاصله 332 کیلومتری جنوب شرقی مرکز استان کرمان واقع شده است؛ این شهرستان با شهرهای رودان و زیارتعلی در شمال استان هرمزگان هم مرز است.
خبرنگار: هادی شفیعی مجاز ** انتشاردهنده: روح الله صائب *
7450/6003

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۸۶۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه آب ۲۸ روستای سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان متصل شد

 علیرضا قاسمی  بیان کرد: مجتمع آبرسانی بندینی در جنوب استان مشتمل بر ۲۸ روستا در شهرستان‌های زرآباد و کنارک است که طول خط انتقال اصلی و فرعی این مجتمع به بیش از ۱۱۰ کیلومتر می‌رسد و این خط انتقال آب را از منطقه جهلو زرآباد تا روستای ساحلی تنگ در کنارک منتقل می‌کند.

وی ادامه داد: بارندگی‌های اواخر فروردین ماه سال جاری منجر به وقوع سیلاب، طغیان و تغییر مسیر رودخانه‌های محلی شد که در پی این اتفاق خط انتقال در پنج نقطه دچار حادثه و آب بردگی شد. 

قاسمی افزود: پس از فروکش سیلاب ضمن ارزیابی مسیر‌های اصلاح خط، نسبت به تهیه لوله اقدام شد و با استقرار تیم اجرایی طی مدت زمان کمتر از ۱۰ روزعملیات لوله گذاری به طول بیش از سه کیلومتر صورت گرفت. 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با بیان اینکه، پیش بینی می‌شود طی ۲۴ ساعت آینده کلیه روستا‌های مسیر به مرحله آبگیری برسند، افزود: در مدت قطع آب در شبکه‌های روستایی با استقرار ۱۳ دستگاه تانکر، آبرسانی سیار به اهالی منطقه انجام می‌گرفت.

 در پی وقوع سیلاب در جنوب سیستان و بلوچستان تدمین آب شرب ۲۹۵ روستا و ۶ شهر استان دچار اختلال شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • فرایند الحاق زمین به محدوده ۲۰ روستای دشتستان انجام شد
  • لرزه تردد خودروهای سنگین دوباره روی تن پل تاریخی بابل نشست
  • از رکوردشکنی فیزیکدانان تا از آب باتری ساختن چینی‌ها
  • شبکه آب ۲۸ روستای سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان متصل شد
  • بندرچارک لرزید
  • (تصاویر) خسارت تگرگ به منازل و خودرو‌ها در شهر مرزی درح _سربیشه خراسان جنوبی
  • خوزستان لرزید
  • زلزله خوزستان را لرزاند
  • ۴ شهرستان خراسان رضوی دچار سیلاب و آبگرفتگی شد
  • ۱۳۰ مورد تخلیه آب از منازل و امدادرسانی به ۱۴۰ خودرو و ۲۴۰ خانوار متاثر از شرایط جوی اخیر