Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر امور فنی استانداری مرکزی از معطل ماندن شهروندان ساکن در حریم طرح ۵۵ متری اراک خبر داد.

حمیدرضا نوازنی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به طرح خیابان 55 متری اظهار داشت: پروژه بزرگراه امیرکبیر (55متری) در قالب طرح جامع شهر اراک سال 82 مصوب و توسط شورای عالی شهرسازی و معماری ابلاغ شده و تغییر یا لغو آن هم توسط همان شورا امکان‌پذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شهروندانی که املاکشان در مسیر این طرح واقع شده حق دارند خواستار تعیین تکلیف باشند و این وظیفه مدیریت شهری است که این طرح را تعیین تکلیف کند.

مدیرکل دفتر امور فنی استانداری مرکزی تصریح کرد: به‌عنوان یک کارشناس اعتقاد دارم احداث این معبر برای حل بخشی از مشکلات ترافیکی و تامین دسترسی محلات مرکز شهر ضروری است اما معنای آن این نیست که نسبت به بلاتکلیفی مردم بی تفاوت باشیم.

نوازنی بیان کرد: لازم است مدیریت شهری رویکرد خود را نسبت به اجرای خیابان تعدیل کند، متأسفانه از ابتدای تصویب این طرح نوع نگاه مدیریت شهری به طرح نگاه انتفاعی و سودآوری بوده حال آنکه الزامی در درآمدزا بودن این پروژه برای شهرداری نیست.

وی ادامه داد: ایجاد معبر یکی از وظایف ذاتی شهرداری‌ها بوده که در راستای تأمین خدمات عمومی است و شهرداری باید به این پروژه رویکرد خدماتی و هزینه‌ای داشته باشد.

مدیرکل دفتر امور فنی استانداری مرکزی عنوان کرد: نکته حائز اهمیت دیگر معطل نگه داشتن املاک کسانی است که در طرفین این خیابان (در حریم) قرار گرفته‌اند، به بهانه تضمین توجیه اقتصادی طرح ضرورتی نداشته و شهرداری می‌تواند براساس ضوابطی که به تأیید کمیسیون ماده پنج می‌رساند برای صاحبان این املاک پروانه ساخت صادر نماید.

نوازنی اضافه کرد: بدیهی است کسانی که املاکشان در مسیر خیابان قرار گرفته هم باید براساس قیمت عادله روز املاکشان کارشناسی و حق و حقوقشان تمام و کمال پرداخت شود.

وی افزود: همه افرادی که املاکشان در مسیر طرح قرار دارد حق دارند از مدیریت شهری نسبت به تعیین تکلیف مطالبه داشته باشند و وظیفه مدیریت شهری است که هرچه سریع‌تر این خواسته را اجابت کند.

مدیرکل دفتر امور فنی استانداری مرکزی تصریح کرد: اما کسانی که خواهان لغو این طرح هستند خواسته یا ناخواسته هم به نیازهای فعلی و آتی شهر توجه نمی‌کنند و هم سبب زیان بیشتر شهروندانی که در این مسیر قرار دارند می‌شوند.

نوازنی بیان کرد: زیرا لغو این طرح باید در قالب طرح جامع شهر اراک لحاظ و پس از گذراندن مراحل استصوابی در استان به تأیید شورای عالی شهرسازی و معماری ایران برسد و این مسیر علاوه بر فرسایشی و طولانی بودن در آخر منجر به نتیجه دلخواه آنان نخواهد شد زیرا تصمیمات شورای عالی براساس مبانی کارشناسی و نیازمندی‌های شهر و نظر مشاور تهیه کننده طرح است و احتمالا لغو آن پذیرفته نمی‌شود.

انتهای پیام/

R41371/P36447/S6,73/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۸۷۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب پروژه شاخص در حوزه بازآفرینی شهری است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد آئینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران و معاون وزیر راه و شهرسازی که امروز با هدف شرکت در ستاد بازآفرینی شهری پایدار آذربایجان‌شرقی به این استان سفر کرده است در این سفر از آخرین وضعیت پروژه‌های بازآفرینی شهر تبریز نیز بازدید کرد.

بازدید از پروژه بازآفرینی شهری در شهرک جوانان، احیای میدان تاریخی صاحب آباد، سکونتگاه غیررسمی حاشیه اتوبان پاسداران و همچنین پروژه‌های نوسازی مردمی و پروژه‌های بازآفرینی پیرامون مسجد کبود و میدان شهید بهشتی شهر تبریز از جمله برنامه‌های معاون وزیر راه و شهرسازی در این سفر یک روزه به استان آذربایجان شرقی بود.

محمد آئینی در این بازدیدها خاطرنشان کرد: تبریز و استان آذربایجان شرقی در حوزه بازآفرینی شهری از استان‌های سرآمد کشور بوده و می‌تواند الگویی برای سایر کلانشهرها محسوب شود.

وی یادآور شد: موفقیت طرح‌های بازآفرینی شهری همچون مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب به مدد همراهی و همدلی مدیران شهری و استانی امکان پذیر شده است.

محمد عزتی معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز نیز که در این بازدیدها معاون وزیر راه و شهرسازی را همراهی می‌کرد در خصوص آخرین وضعیت پروژه مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب تصریح کرد: طول مسیرگشایی ۱۸۰۰ متر بود و در مجموع ۷۵۰ ملک در این پروژه نیازمند تملک است.

عزتی از پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی این پروژه مهم شهری خبر داد و افزود: بر اساس برنامه ریزی های انجام یافته مقرر شده این پروژه امسال به اتمام رسیده و به مسیر ایده لو متصل شود.

معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز همچنین اظهار کرد: این پروژه در حوزه منطقه ۱۰ تبریز توسط شهرداری منطقه ۱ در حال اجرا بوده و تا کنون یک هزار میلیارد تومان برای تملک در این پروژه هزینه شده است.

وی ادامه داد: پروژه بزرگ مسیرگشایی خیابان ۴۵ متری انقلاب موسوم به پروژه ملی طرح نجات تبریز با هدف بازگشایی، تعریض معابر و تسهیل تردد عبوری ساکنان و رفع ترافیک شهری در سه فاز به طور همزمان اجرا می‌شود.

عزتی اجرای پروژه‌های مسیرگشایی در بافت‌های حاشیه‌نشین و فرسوده شهر را از اولویت‌های شهرداری تبریز عنوان کرد و گفت: با همراهی شورای اسلامی شهر و نهادهای قضائی و همچنین تلاش‌های شهردار تبریز در حوزه بازآفرینی شهری اقدامات مهمی در این خصوص انجام یافته است.

کد خبر 6086926

دیگر خبرها

  • لزوم گره گشایی ترافیک شهری در رشت
  • مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب پروژه شاخص در حوزه بازآفرینی شهری است
  • لایحه دو فوریتی اصلاحیه بودجه شهرداری کرمانشاه همچنان معطل مانده است
  • خودرو‌ها در این شرایط دچار تخلف ساکن می‌شوند
  • لزوم آسیب‌شناسی پرونده‌های معطل مانده در واحدهای اجرای احکام
  • خودروها در چه شرایطی دچار تخلف ساکن می شوند
  • تخلف ساکن چیست؟  
  • مسیرگشایی‌های مدیریت شهری در خوی طی ۳۰ سال گذشته بی‌سابقه است
  • طرح رصد باید تبدیل به گفتمان نیرو‌های انقلاب در مدیریت شهری شود/ انجام یک پروژه کوچک به خواست مردم به اندازه یک کلان پروژه تاثیر گذار است
  • در راستای تامین منافع شهروندان در کنار شهردار خواهیم بود