Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس راه کشور درباره افزایش تلفات حوادث رانندگی در ماه شهریور هشدار داد و گفت: بررسیها نشان می‌دهد ۴۰ درصد تصادفها به دلیل خستگی و خواب‌آلودگی رانندگان رخ می‌دهد. سردار محمدحسین حمیدی با بیان اینکه شهریور پرترددترین و در عین حال پرتلفات‌ترین ماه سال است، افزود: در سال‌های گذشته همواره شهریور دارای بیشترین آمار تصادفات و تلفات حوادث رانندگی بوده و گرچه این آمار از چند سال قبل تاکنون دارای کاهش نسبی بوده اما همچنان بیشترین آمار در میان ماه‌های سال متعلق به شهریور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش نامه نیوز، وی با بیان اینکه در شهریورماه سال ۹۵، ۱۲۵۴ نفر در جاده‌ها جان خود را از دست دادند، گفت: این آمار نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داشته اما همچنان رقم قابل توجهی است که لازم است رانندگان با توجه بیشتری اقدام به رانندگی کنند.
رئیس پلیس راه کشور با بیان اینکه حدود ۴۰ درصد از تصادفات در شهریورماه به دلیل خستگی و خواب‌آلودگی رانندگان رخ می‌دهد گفت: این موضوع نشان می‌دهد که برنامه‌ریزی برای سفر و همچنین استراحت کافی پیش از آغاز حرکت می‌تواند سهم زیادی در کاهش تصادفات رانندگی شهریورماه داشته باشد.
حمیدی، انحراف به چپ و سبقت غیرمجاز در مسیرهای دو طرفه را دو عامل دیگر وقوع تصادفات مرگبار رانندگی در شهریورماه اعلام کرد و گفت: این دو تخلف از جمله تخلفاتی است که پلیس با جدیت و بدون هیچ اغماضی با آن برخورد خواهد کرد.
وی با اشاره به گرمای تابستان اظهار کرد: شهریور، ماه پایانی تعطیلات تابستانی است. از این رو هرچه به روزهای آخر آن نزدیک می شویم حجم سفرها نیز افزایش می‌یابد. از سوی دیگر گرمای هوا نیز سبب می‌شود تا راننده زودتر احساس خستگی کند، بنابراین توصیه ما به شهروندان این است که حتما سعی کنند تا سفرهای خود را به روزهای پایانی تابستان موکول نکرده و حتما با استراحت کافی و هوشیاری بالا پشت فرمان بنشینند.
رئیس پلیس راه کشور با اشاره به غذای رانندگان نیز گفت: متاسفانه بسیاری از رانندگان به خورد و خوراک خود توجه ندارند. غذاهای چرب و سنگین از جمله مواردی است که سبب می‌شود که بدن زودتر احساس خستگی و خواب‌آلودگی کند، بنابراین مصرف چنین غذاهایی پیش و در حین سفر توصیه نمی‌شود

منبع: نامه نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namehnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نامه نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۸۸۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکوردشکنی ایمنی هوایی در 2023

تین نیوز

یاتا گزارش ایمنی سالانه 2023 خود را با نتایج خوبی منتشر کرد. اگرچه در سال 2023بالغ بر 37 میلیون جابجایی هواپیما (جت و توربوپراپ) انجام شد که افزایش 17 درصدی نسبت به سال 2022 داشت، اما در این سال هیچ گونه تلفات یا حادثه مرگباری برای هواپیماهای جت مسافربری رخ نداد.

نکات برجسته این گزارش عبارتند از:

نرخ کل تصادفات 0.80 در هر میلیون (یک حادثه برای هر 1.26 میلیون پرواز) که نسبت به 1.30 در سال 2022 بهبود یافته و کمترین نرخ در یک دهه گذشته است. این نرخ نسبت به میانگین 1.19 پنج ساله (2019-2023) عملکرد بهتری داشت (میانگین یک تصادف برای هر 880293 پرواز).
خطر مرگ و میر از 0.11 در سال 2022 به 0.03 در سال 2023 و 0.11 برای پنج سال 2019-2023 بهبود یافته است. در این سطح ایمنی، به طور متوسط یک نفر باید هر روز به مدت 103239 سال با هواپیما سفر کند تا یک تصادف مرگبار را تجربه کند.
شرکت های هواپیمایی عضو یاتا و شرکت های هواپیمایی ثبت شده در حسابرسی ایمنی عملیاتی یاتا ( آیوسا ) در سال 2023 حادثه مرگباری را تجربه نکردند.
عملکرد ایمنی 2023 همچنان نشان می دهد که پرواز ایمن ترین روش حمل و نقل است. هوانوردی بالاترین اولویت خود را بر ایمنی قرار می دهد و این در عملکرد سال 2023 نشان داده شد. عملیات هواپیماهای مسافری با موتور جت بدون تلفات یا سانحه بدنه بود.

ایمنی منطقه ای

برای اکثر مناطق، نرخ تمام تصادفات در سال 2023 در مقایسه با سال 2022 بهبود یافته است و آمریکای شمالی و آسیا اقیانوسیه استثنا هستند. هیچ منطقه ای در سال 2023 سانحه ای از هواپیماهای جت را تجربه نکرد و آسیا-اقیانوسیه فقط یک سانحه توربوپراپ را ثبت کرد.
آمریکای شمالی: نرخ کل تصادفات از 0.53 در هر میلیون در سال 2022 به 1.14 در سال 2023 افزایش یافت، اما بهتر از میانگین پنج ساله خود برای منطقه 1.21 باقی ماند. بیشترین سهم تصادفات در سال 2023 مربوط به خرابی ارابه فرود بوده است.

آسیا و اقیانوسیه: نرخ کل تصادفات از 0.56 در هر میلیون در سال 2022 به 0.78 در سال 2023 افزایش یافته است، اما بهتر از میانگین پنج ساله برای منطقه 1.06 بوده است. نرخ خطر مرگ و میر در هر میلیون برای اپراتورهای آسیا-اقیانوسیه از 0.00 در سال 2022 به 0.16 افزایش یافته است که دلیل آن حادثه در نپال ژانویه 2023 است.
آفریقا: نرخ تمام تصادفات از 10.88 در هر میلیون در سال 2022 به 6.38 در سال 2023 بهبود یافته است که بهتر از میانگین پنج ساله 7.11 است. در سال 2023 هیچ تلفاتی نداشت. این منطقه از سال 2020 تاکنون هیچ گونه تلفات بدنه جت یا حادثه مرگبار نداشته است.
خاورمیانه و شمال آفریقا: نرخ کل تصادفات از 1.30 تصادف در هر میلیون در سال 2022 به 1.16 در سال 2023 بهبود یافته است و همچنین بهتر از میانگین پنج ساله 0.96 بوده است. اگرچه هیچ حادثه ای به تداخل سامانه ماهواره ای ناوبری جهانی مربوط نمی شود، اما به عنوان یک منطقه مهم نگرانی در منطقه ظاهر شده است.
کشورهای مشترک المنافع: نرخ کل تصادفات از 2.16 تصادف در هر میلیون در سال 2022 به 1.09 در سال 2023 بهبود یافته است. این نرخ بهتر از میانگین پنج ساله منطقه است که 3.19 تصادف در هر میلیون است.
اروپا: نرخ کل تصادفات از 0.98 در هر میلیون در سال 2022 به 0.48 تصادف در سال 2023 بهبود یافته است. این نرخ بهتر از میانگین پنج ساله منطقه است که 0.77 تصادف در هر میلیون بوده است. خطر مرگ و میر این منطقه از سال 2018 به صفر رسیده است. بیشترین درصد تصادفات مربوط به خرابی ارابه فرود بوده است.
شمال آسیا: نرخ کل تصادفات از 0.45 تصادف در هر میلیون در سال 2022 به 0.00 در سال 2023 بهبود یافته است. این نسبت از میانگین پنج ساله منطقه که 0.16 تصادف در هر میلیون بود، بهتر بود. نرخ خطر مرگ و میر از 0.23 در سال 2022 به 0.00 در سال 2023 بهبود یافته است.
آمریکای لاتین و کارائیب: در سال 2023، این منطقه افزایش تصادفات را نسبت به سال قبل معکوس کرد. نرخ کل تصادفات در هر میلیون از 4.47 در سال 2022 به 0.37 در سال 2023 بهبود یافته است که بهتر از میانگین پنج ساله 1.91 است.

فرهنگ ایمنی

فرهنگ ایمنی قوی در صنعت هوانوردی برای بهبود مستمر در تمام جنبه های عملیات ضروری است. ایجاد محیطی که گزارش شفاف و به موقع حوادث و سوانح را تشویق کند، برای شناسایی مسائل سیستمی و جلوگیری از وقوع حوادث آتی ضروری است. یاتا به طور فعال در دو جبهه برای تقویت این تلاش کار می کند:

ارتقای فرهنگ ایمنی خطوط هوایی: در سال 2023، یاتا منشور مدیریت ایمنی را معرفی کرد که برای تقویت فرهنگ ایمنی سازمانی از طریق مدیران خطوط هوایی که به هشت اصل رهبری ایمنی یاتا متعهد هستند، طراحی شده است. تا به امروز 45 شرکت هواپیمایی این پروتکل را امضا کرده اند.
تشویق کشورها به ارائه گزارش های تصادفات به موقع، جامع و عمومی: تجزیه و تحلیل یاتا از تحقیقات تصادفات از سال 2018 تا 2022 نشان داد که بیش از نیمی از آن ها مطابق با کنوانسیون شیکاگو بررسی و منتشر می شوند. کمبود در انطباق، مانع از دسترسی سهامداران مختلف صنعت هوانوردی به اطلاعات حیاتی می شود که می تواند ایمنی پرواز را به طور قابل توجهی بهبود بخشد.
افزایش ایمنی و پیشگیری از حوادث آینده ناشی از یادگیری از حوادث گذشته است. برای خطوط هوایی، این به معنای پرورش یک فرهنگ ایمنی قوی است که در آن هر کارمند نسبت به ایمنی احساس مسئولیت می کند و انگیزه دارد و انتظار می رود اطلاعات مربوط به ایمنی را گزارش کند.
برای ایالت ها، شامل ارائه گزارش های تصادفی به موقع، جامع و عمومی است. از مجموع 226 تصادف در شش سال گذشته، تنها 121 گزارش تصادف نهایی در دسترس قرار گرفته است. این کمبود نه تنها بی توجهی آشکار به کنوانسیون شیکاگو است، بلکه ایمنی مسافران و خدمه ما را نیز تضعیف می کند. دولت ها و سازمان های آنها باید تلاش های خود را افزایش دهند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • سهم ۴۹ درصدی شهری کرمان در تصادفات فوتی درون شهری
  • یک افسر روسی، مسئول آموزش رانندگان در تهران قدیم!
  • شناسایی 22 نقطه حادثه خیز شهری در کردستان
  • مصرف خودسرانه این آمپول خطرات جبران ناپذیری دارد!
  • سهم ۴۹ درصدی شهر کرمان در تصادفات فوتی درون شهری
  • آموختن اتول‌رانی زیر تابلو پرستو | مسئول آموزش رانندگان یک افسر روسی بود
  • رکوردشکنی ایمنی هوایی در 2023
  • کمبود این ویتامین سبب کاهش وزن می‌شود
  • رقیب خسرو حیدری در 38 سالگی مثل 20 ساله‌ها
  • این علائم نشان دهنده کمبود ویتامین B۱ است