Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران - ايرنا - دومين سالگرد عروج مظلومانه شهداي منا ويژه شهيدحاج عمار ميرانصاري ايثارگر اين واقعه پيش از ظهر امروز - جمعه - همزمان با روز عيد سعيد قربان با حضورمسئولان کشوري و لشگري در تهران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعي ايرنا، دراين مراسم باشکوه جمع کثيري از مردم شهيد پرور، خانواده معظم شهداي منا ، جانبازان و ايثارگران، روحانيون، جمعي از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي و نمايندگان شوراي اسلامي شهر تهران، فرماندهان سپاه، ارتش و نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران و فرماندهان دوران دفاع مقدس شرکت داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جمعي از مديران دستگاه هاي اجرايي، مديران مسئول روزنامه ها و روساي خبرگزاري ها و پايگاه هاي خبري ، رييس و مديران بنياد شهيد و امور ايثارگران ، شماري از حقوقدانان شوراي نگهبان ، قضات دادگستري و مديران قوه قضاييه ؛ دانشجويان و اساتيد دانشگاه از ديگر شرکت کنندگان در اين مراسم در مسجد همت تجريش بودند.
سردار سرلشگر سيد حسن فيروز آبادي ، سردار سرلشگر صالحي ، حجت الاسلام و المسلمين شهيدي رئيس بنياد شهيد و امورايثارگران ، حجت الاسلام والمسلمين محمد حسن رحيميان ، حجت الاسلام سيد محمود دعايي مدير مسئول روزنامه اطلاعات ،محمد خدادي مدير عامل خبرگزاري جمهوري اسلامي ، دکتر محسن اسماعيلي عضو حقوقدان شوراي نگهبان ، حجت السلام و المسلمين رحماني در اين مراسم شرکت داشتند.
سردار سرتيپ محمد رضا يزدي فرمانده لشگر محمد رسول الله (ص) ،سردار سهرابي ، سردار مهري رئيس پليس فرودگاه، سردار مويدي ، سردار رحيمي فرمانده انتظامي تهران ، سردار مهماندار ، سردار رادان، سردار مشايخي ، خسروي وفا رييس فدراسيون جانبازان ، برخي اعضاي شوراي شهر تهران و نمايندگان تهران در مجلس شوراي اسلامي ، روساي برخي نمايندگي هاي ولي فقيه در سپاه بسيج و ارتش ، تعدادي از فرماندهان نيروي زميني دريايي وهوايي ارتش، سپاه و بسيج از ديگر شرکت کنندگان در اين مراسم بودند.
اين مراسم ابتدا با تلاوتي از آيات قرآن مجيد آغاز شد و در ادامه مداحان اهل بيت (ع) در راستاي مقام شامخ شهيدان بويژه شهداي گرانقدر منا، اشعار مذهبي و سرودهايي را سردادند.
حجت السلام ميثم علي پناه نيز در اين مراسم با گراميداشت ياد و خاطره شهداي منا گفت : حادثه منا و جان باختن حاجيان ايراني در حال عبادت و با لبان تشنه و در زير آفتاب سوزان، حادثه‌اي عميقاً غم‌انگيز و فراموش‌ نشدني است.
وي افزود: در اين حادثه جمع کثيري از ضيوف‌الرّحمان و مؤمنانِ مهاجر الي‌الله از کشورهاي گوناگون جان باختند، که اندوهي بزرگ در جهان اسلام پديد آورد.
حجت السلام علي پناه ، شهيد حاج عمارمير انصاري را يکي ازبسيجيان ناب ولايت و از شهدايي در اين عرصه خواند که نسبت به شرايط مسلمانان جهان بي تفاوت نبود و وي با آن که در اين واقعه جان سالم بدر برده بود اما با ايثار و گذشت و در راه کمک به زائران جان خود را قرباني اسلامي و مسلمانان مظلوم کرد.
سردار محسن انصاري پدر شهيد عمارميرانصاري در گفت و گو با خبرنگار ايرنا گفت: آن شهيد قبل از عزيمت وصيت کرده بود که در صورت وقوع حادثه اي پيکر وي را در همان سرزمين الهي تدفين کنند ، در آن دوران همسرش به من يادآوري کرد که عمارگفته است که من را نياوريد ، مي خواهم همين جا باشم و با رسول الله (ص) محشور شوم.
وي با يادآوري آن روزها( يافتن پيکر پاک شهداي منا درعربستان) ادامه داد: حوالي ظهر با دفتر مقام معظم رهبري تماس گرفتم و گفتم عمار را يافته ايم تکليف انتقال پيکر يا ماندنش در مکه چيست ؟ دفتر رهبري اعلام کردند که چون احتمال دارد پيکر متلاشي و هتک حرمت به پيکر شود، بهتر است نبش قبر نشود .
پدر شهيدحاج عمار ميرانصاري يادآور شد: من هم ديدم که خودش دلش مي خواهد بماند ، مادر و همسرش مي خواهند آنجا باشد بنابر اين ما هم خلاف خواسته عمار عمل نکرديم و پيکر پاکش را در کنار 39 شهيد غريب و مظلوم فاجعه منا در مقبره الشهداي مکه به يادگار گذاشتيم.
قائم مقام بنياد شهيد و امور ايثارگران افزود: سخنان حضرت آيت الله خامنه اي در ديدار با خانواده هاي شهداي فاجعه منا آرامش بخش بود و فرمايشات ايشان نقطه آغازي براي اميدواري خانواده ها براي يافتن پيکرهاي پاک و همچنين صبر و شکيبايي بود.
انصاري پدر شهيد حاج عمار ميرانصاري در دل نوشته اي نيز نگاشته است:« فاصله ها را گذشتي، تاريخ و جغرافيايت رسم عشق گرفت ، عمار بودي ، محمدي شدي ، دلسوخته ي مظلوميتت علي ، گمنام ! عشق بانوي دو عالم به دل . هم نغمه با ناله اي شبانگاه مقبر الشهداي مکه ، بي زائر و بي آلايش تا همنوا با سفره دار مدينه ، حسن آل عبا باشي و تشنه لب تا رسم عاشقي حسين گونه تمام کرده باشي ! غريبانه مظلومانه عطشان شهادت در مکتب حسين چه زيباست».
«عمارجان در نمازت چه زمزه کردي ؟ با آن در سرزمين چه عهد بستي که حالا تا هميشه مقيم خانه ي يار خواهي بود. حالا که عشق وصيت توست، حالا که وصي من نماندي ، شفيع من باش بابا .»
اين مراسم با نوحه خواني و ذکر مصيب اهل بيت عصمت و طهارت در ميان انبوه تاج گل و اشک و سوز مردم شهيد پرور تهران به پايان رسيد.
اجتمام * 1095 **1336
خبرنگار : رضا رضائي مجد ** انتشار: مهرنوش خانزائي
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۹۰۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیکر مطهر دو شهید دفاع مقدس پس از چهار دهه تفحص شد

با تلاش گروه های تفحص شهدا پیکر مطهر دو شهید دفاع مقدس پس از چهار دهه کشف و پس از احراز هویت، خبر شناسایی پیکر به خانواده شهدا اعلام شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، امیر سرتیپ «سلیمان کامیابی» جانشین معاونت نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح و سردار «جمال شاکرمی» فرمانده سپاه امیرالمؤمنین (ع) استان ایلام، با حضور در منزل شهید «محمدشفیع فیضی‌زاده» از تازه تفحص‌شده دوران هشت سال دفاع مقدس، خبر شناسایی هویت‌ این شهید والامقام را به خانواده‌اش اعلام کردند.

شهید «محمدشفیع فیضی‌زاده» سال 1327 در روستای «چشمه پهن» بخش کارزان شهرستان سیروان متولد شد. وی با آغاز جنگ تحمیلی به‌عنوان بسیجی از طرف سپاه ایلام به جبهه‌های نبرد حق علیه باطل اعزام شد و هشتم مرداد سال 1362 در منطقه مهران، در عملیات «والفجر سه» بر اثر اصابت ترکش مستقیم دشمن به درجه رفیع شهادت نائل آمد و به جمع شهدای جاویدالاثر استان ایلام پیوست، تا این‌که این‌روزها پس از 41 سال گمنامی، سرانجام پیکرش تفحص و هویت وی از طریق آزمایش دی.ان.ای شناسایی شد.

هویت 7 شهید گمنام مدفون در فارس مشخص شد

همچنین پیکر مطهر شهید «جهانگیر بیات» از شهدای جاویدالاثر دوران دفاع مقدس نیز پس از 42 سال کشف و شناسایی شد.

جهانگیر بیات، فرزند جهان‌شاه، به‌عنوان بسیجی از کرج به جبهه اعزام و در سال 1361 در عملیات والفجر مقدماتی در منطقه فکه بر اثر اصابت ترکش مستقیم به درجه رفیع شهادت نائل آمد و به جمع شهدای جاویدالاثر پیوست.

مسئولین استان البرز با حضور در منزل این شهید، خبر تفحص و شناسایی پیکر شهید بیات را به بازماندگانش اعلام کردند. برنامه‌های تشییع و خاکسپاری نیز متعاقبا اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری نخستین کنگره شهدای جامعه اطلاعاتی هرمزگان در بندرعباس
  • فارس میزبان پیکر مطهر شهید علاءالدین اسدپور می‌شود
  • پیکر مطهر ۲ شهید دفاع مقدس پس از ۴۰ سال تفحص شد
  • پیکر مطهر دو شهید دفاع مقدس پس از چهار دهه تفحص شد
  • هویت ۸ شهید در استان فارس شناسایی شد
  • هویت ۷ شهید گمنام مدفون در فارس مشخص شد
  • شناسایی هویت ۷ شهید گمنام مدفون در فارس
  • بازگشت پدر به خانه
  • پیکر شهید جاویدالاثر ایلامی پس از ۴۱ سال شناسایی شد
  • پیکر پاک شهید جاویدالاثر ایلامی بعد از ۴۱ سال گمنامی شناسایی شد