Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - دبير کل کانون نمايندگان ادوار مجلس بابيان اينکه يکي از مشکلات دولت يازدهم ناهماهنگي در تيم اقتصادي دولت بود، گفت: بعد از تعيين تيم اقتصادي جديد هنوز اين نگراني احساس مي‌شود که هماهنگي لازم به وجود نيامده و فرماندهي واحدي وجود ندارد.
حجت‌الاسلام حسين سبحاني‌نيا دبير کل کانون نمايندگان ادوار مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاري فارس، با اشاره به آغاز به کار دولت دوازدهم اظهار داشت: اميدوارم اين دولت در راستاي وظايف سنگيني که برعهده دارد موفق باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: ما آنچه که امروز مطالبات مردم است و قول‌ها و وعده‌هايي که از جانب دست‌اندرکاران دولت دوازدهم داده شده را بزرگترين وظيفه اين دولت مي‌دانيم که از جمله آن ساماندهي امور معيشتي مردم، بهبود وضعيت اقتصادي، اشتغال و رونق توليدات داخلي و مسائلي از اين دست است و همچنين دولت بايد در راستاي حل مشکلاتي که در دولت يازدهم وجود داشت اهتمام ويژه‌اي داشته باشد.
سبحاني‌نيا بابيان اينکه يکي از مشکلات دولت يازدهم ناهماهنگي در تيم اقتصادي دولت بود که باعث مي‌شد تلاش‌ها نتيجه‌اي را در بر نداشته باشد،‌ تصريح کرد: اين دولت بايد تلاش کند که آن ضعف‌ها برطرف شود و از جمله آن ضعف‌ها بحث هماهنگي در تيم اقتصادي دولت است.
وي ادامه داد: اين‌يکي از دغدغه‌هاي مردم است و بعد از تعيين تيم اقتصادي جديد هنوز اين دغدغه و نگراني احساس مي‌شود که آن هماهنگي لازم در تيم اقتصادي وجود نيامده و فرماندهي واحدي در تيم اقتصادي وجود ندارد.
دبير کل کانون نمايندگان ادوار مجلس افزود: آقاي رئيس‌جمهور وقتي از ايشان در مورد فرماندهي تيم اقتصادي سؤال مي‌شود مي‌گويند حدود 200 جلسه در دولت يازدهم در اين مورد داشتيم ولي اينکه فقط جلسات رئيس‌جمهور و بودن ايشان اين هماهنگي را در تيم اقتصادي ايجاد کند جاي بحث است. کما اينکه ديديم حاصلي در برنداشت. اگر دولت دوازدهم نيز فقط به جلسات اکتفا کند خيلي نمي‌شود به هماهنگي در تيم اقتصادي دولت اميدوار بود.
وي بابيان اينکه هرکدام از وزرا و معاونين اقتصادي نگاه واحدي دارند، خاطرنشان کرد: ولي درعين‌حال بايد در يکجا حرف آخر زده شود و در اين زمينه بايد هماهنگي جدي انجام شود ولي تاکنون اين نگراني وجود دارد تيم اقتصادي کماکان هماهنگي لازم را نداشته باشد.
سبحاني‌نيا تأکيد کرد: رئيس‌جمهور بايد اين هماهنگي را به‌طورجدي از تيم اقتصادي مطالبه کند تا اين کشمکش‌ها باعث هدر رفتن نيرو در حوزه اقتصادي نشود و شاهد آثار بهتري از وضع موجود و تلاش‌هايي که در آينده انجام مي‌شود باشيم.
دبير کل کانون نمايندگان ادوار مجلس در پايان با اشاره به ايجاد کارگروه‌هاي جديدي در تشکل متبوع خود اظهار داشت: کانون نمايندگان ادوار مجلس در حال راه‌اندازي کميته‌هايي در حوزه‌هاي سياست خارجي، انرژي، بهداشت و مسائل ديگر است و اکنون در حال تفکيک نمايندگان در اين کارگروه‌ها هستيم.
وي افزود: محل اين کانون در داخل مجلس و زير نظر حوزه رياست مجلس و چون يک تشکل سياسي است با مجوز وزارت کشور فعاليت مي‌کند.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۹۷۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی در نشست مشترک اعضای هیأت دولت و استانداران با حضور رئیس جمهور، عنوان کرد: مشکلات استان هایی که دچار بیکاری مزمن هستند و تورم بالاتری نسبت به میانگین کشور دارند، با روال عادی و برنامه های فعلی حل نمی شود و این استانها نیازمند توجه و حمایت های ویژه هستند.

وی پیشنهاد داد که برای اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر، یک کارگروه چابک و اثرگذار در سطح ملی تشکیل شود.

به گفته صحرایی، یکی از مهمترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در این استان ها، تکمیل طرح ها و اقدامات نیمه تمام است. به عنوان نمونه دولت گذشته در یک اقدام نادرست، جشن پایان باسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه را برگزار کرد، در حالی که بسیاری از ساختمان و زیرساخت های زلزله زده این استان همچنان نیازمند بازسازی هستند.

استاندار کرمانشاه ادامه داد: اکنون ترمیم تخریب های زلزله و تکمیل عملیات بازسازی در کرمانشاه، حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. همچنین جبران افتتاح زودهنگام راه آهن کرمانشاه، حدود هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

استاندار کرمانشاه یکی دیگر از طرح های زیربنایی و اشتغالزای استان را «راه آهن کرمانشاه - خسروی» نام برد و اضافه کرد: حمایت های بانکی و اعتباری ویژه از پنج استان دچار نرخ بیکاری بالاتر، می تواند منجر به رونق طرح ها و کسب و کار و در نتیجه اشتغالزایی بیشتر در این استان ها شود.

موافقت رئیس جمهور و دستور تشکیل کارگروهی به ریاست معاون اول

در ادامه این جلسه، رئیس جمهور با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها و استقبال از پیشنهاد مطرح شده، دستور داد کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس جمهور و استانداران، به فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مذکور تلاش کنند.

انتهای خبر/

کد خبر: 1229635 برچسب‌ها کرمانشاه هیات دولت سید ابراهیم رئیسی اشتغال

دیگر خبرها

  • این نماینده زن مجلس متولد سال ۱۳۶۵ است /کدام نمایندگان زن دهه شصتی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • چه کسی رئیس سنی مجلس دوازدهم خواهد شد؟ | جدول مسن‌ترین و جوانترین نمایندگان | ۲ نماینده همسن باشند چه می شود؟
  • رئیس سنی مجلس دوازدهم چه کسی خواهد شد؟
  • کانون موسیقی نواحی تشکیل می‌شود/ معرفی مدیر هماهنگی
  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست؛ تندرو‌ها شمشیر را از رو بسته‌اند
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود