Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-06@15:28:33 GMT

لزوم تشکیل اتاق فکر برای اثرگذاری بیشتر طرح‌ ملی بشارت

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۹۷۲۲۲

لزوم تشکیل اتاق فکر برای اثرگذاری بیشتر طرح‌ ملی بشارت


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، عبدالعلی علی‌عسکری، رئیس سازمان صدا و سیما در حاشیه مراسم اختتامیه طرح ملی – قرآنی بشارت 1451 و در جمع خبرنگاران بیان کرد: قرآن یک معجزه الهی است و برای زندگی، اخلاق، دین و بقای اجتماعات ما حیاتی محسوب می‌شود باید بیش از پیش بدان اهمیت دهیم. برگزاری چنین برنامه‌هایی که علاقه‌مندی مردم به قرآن را افزایش می‌دهد برای ما از اهمیت بالایی برخوردار است و امیدواریم جوانان ما و همه آحاد مردم با قرآن انس بگیرند و از ثمرات آن برای زندگی دنیوی و اخروی استفاده نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس رسانه ملی در ادامه با تأکید بر این که قرآن می‌تواند سد بزرگی برای تهاجم فرهنگی دشمن باشد تصریح کرد: آن چیزی که می‌تواند سد بزرگی در مقابل مطامع جهان‌خواران و غربی‌ها بشود که می‌خواهند لطماتی به فرهنگ و هویت ما وارد کنند، قرآن و قرآنیان هستند، این افراد قرآنی هستند که می‌توانند پیام‌های قرآن را جامه عمل بپوشانند و به طور جدی در مقابل تهاجمات فرهنگی دشمن بایستند و همه ما باید در این راستا تلاش کنیم و امیدواریم که این تلاش‌ها موثر واقع و ان شالله حتما هم اثرگذار خواهد بود.
علی‌عسکری در پایان ضمن تشکر از عوامل برگزارکننده بشارت 1451 گفت: باید از همه عوامل این طرح که آن را به این جا رسانده‌اند، تشکر کنم و اکنون باید دیدگاه‌ها و نظرات همه کارشناسان و صاحب‌نظران را در یک اتاق فکر جمع‌آوری نماییم تا بتوانیم گام‌های بعدی را در این جهت که این طرح چگونه می‌تواند رشد کند و از همه مهم‌تر اثرگذاری داشته باشد، به خوبی طراحی کنیم.
یادآور می‌شود، مراسم اختتامیه بشارت 1451 شب گذشته، 10 شهریور ماه با حضور حجت‌الاسلام محمدی گلپایگانی، رئیس دفتر مقام معظم رهبری و دیگر مسئولان کشوری و مردم قرآن‌دوست در حرم مطهر امام خمینی(ره) برگزار شد.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۹۷۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی‌ و مطالعه تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران/ لزوم تطبیق طرح با شرایط امروز جمعیتی

استاندار تهران با اشاره به نام شهرستانهای غربی و جنوب شرقی استان تهران، جزئیات و ملاک‌های مورد مطالعه برای تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران را تشریح کرد.

علیرضا فخاری در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

تطبیق طرح تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر ج​​​​​معیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد

مباحث اقلیمی و جمعیتی باید به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا با عدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندیها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم تخصیص زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی
  • پیگیری درخواست ها و نامه های مردم در سفر دوم رئیس جمهور به استان سمنان
  • فصل‌های بعدی «برمودا» ساخته می‌شود
  • لزوم ثبت قرارداد اجاره مسکن در سامانه خودنویس
  • مرتضوی: عمل به قرآن در جوامع اسلامی سبب اتحاد بیشتر می‌شود
  • لزوم توجه نمایندگان مجلس به نقش دانشگاه در توسعه مازندران
  • لزوم تجهیز امامزاده ابراهیم(ع) به سیستم اطفای حریق شبکه ای
  • واریز ۲هزار و ۳۰۰میلیارد تومانی به دهیاری‌ها
  • واریز ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان به دهیاریهای آذربایجان شرقی
  • بررسی‌ و مطالعه تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران/ لزوم تطبیق طرح با شرایط امروز جمعیتی