Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-28@04:58:14 GMT

شرکت‌های داخلی درفاز ۱۱پارس جنوبی حضور دارند

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۵۹۷۴۰۱

شرکت‌های داخلی درفاز ۱۱پارس جنوبی حضور دارند

معاون بخش فراساحل شرکت تاسیسات دریایی می گوید:برای انجام باقی مانده عملیات لوله گذاری فاز ۱۴ پارس جنوبی قصد داریم تا برای نخستین بار از شناور اوشنیک ۵۰۰۰ استفاده کنیم که منحصربه فرد است.

محمدرضا بهاری، معاون بخش فراساحل شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران با اعلام اینکه تنها حدود ۳۵ کیلومتر ازلوله گذاری فاز ۱۴ بی باقی مانده است، گفت: لوله گذاری بخش اول فاز ۱۴ پارس جنوبی با استفاده از شناور سی مستر به طور کامل انجام شده است که رقمی حدود ۱۰۰ کیلومتر خط لوله دریایی را به خود اختصاص می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر، او ادامه داد: برای انجام باقی مانده عملیات لوله گذاری فاز ۱۴ پارس جنوبی قصد داریم تا برای نخستین باراز شناور اوشنیک ۵۰۰۰ استفاده کنیم. گفتی است که قابلیت لوله گذاری این شناور منحصر به فرد است. به این معنا که خط تولید ( لوله گذار- fire line) آن در بخش میانی شناور قرار دارد که همین ویژگی موجب می شود تا عملیات لوله گذاری در شرایط مختلف آب و هوایی به خوبی انجام شود. این در حالیکه است که خط تولید سایر شناورهای لوله گذار در بخش های کناری قرار دارد که همین امر عملیات لوله گذاری را با سختی مواجه می کند.

این مقام مسوول با بیان اینکه لوله گذاری فاز ۱۳ بی پارس جنوبی انجام شده است، اضافه کرد: قرار است تا عملیات لوله گذاری فاز ۱۳ ای به تاسیسات دریایی سپرده شود.

به گفته بهاری ظرفیت تولید میعانات گازی هر یک از فازهای ۱۳ و ۱۴ پارس جنوبی معادل ۲۵ میلیون مترمکعب در روز است. این در حالی است که بر اساس برنامه ریزی های انجام شده ترمیم خط لوله فاز ۱۶ در اولویت قرار دارد.

معاون بخش فراساحل شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی با اشاره به اینکه ساخت جکت فاز ۱۳ بی پارس جنوبی به این شرکت داخلی سپرده می شود، تصریح کرد: برای ساخت جکت های فاز ۱۱ در مناقصه شرکت کردیم. البته تاسیسات دریایی در این مناقصه تنها نیست و سایر پیمانکاران این حوزه نظیر ایزوییکو و قرارگاه خاتم الانبیا نیز از بخش داخلی حضور دارند. این درحالی است که قرار است پروپوزال بخش خط لوله و سکو را نیز برای شرکت در مناقصه ارائه دهیم.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۹۷۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متعهد به خرید داخلی مرغ از مرغداران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از شرکت پشتیبانی امور دام کشور، حسین شیرزاد مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام، اظهار داشت: امروز بازار نهاده‌ها در آرامش کامل است. شرکت پشتیبانی امور دام کشور با اعطای نهاده مدت دار و عرضه بیش از یک میلیون تن نهاده با ارز ترجیحی و بهره گیری از مکانیزم استمهال، خدمت مهمی به جامعه مرغداران کرده است، به گونه‌ای که عمده انبار‌های مرغداران و زنجیره‌ها پر از نهاده است.
وی ادامه داد: صنعت مرغداری وارد یک کلاس جهانی جدید شده و ما نیازمند یک گفتگوی ملی با مرغداران کشور هستیم، زمان آن رسیده که با بهره وری و کارایی بالاتری تولید کنیم.
شیرزاد یادآور شد: در حال حاضر همکاران شرکت و مدیران استانی بدون محدودیت به خرید بیش بود مرغ در استان‌ها مشغول هستند و با همه ظرفیت مان متعهد به خرید مرغ هستیم و با شیبی ۲۷ درصدی طی یکماه گذشته شرکت به رکورد خرید روزانه ۱۰۰۰ تن خرید مرغ رسیده است.
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور با بیان اینکه در ماه رمضان حدود ۱۷ هزارتن مازاد مرغ از استان‌ها خریداری شد، گفت: شرکت پشتیبانی امور دام امسال واردات گوشت مرغ را از دو ماه قبل در فراخوان و مناقصه‌های بین المللی متوقف کرده و تکمیل، کهنه و نو شدن ذخایر استراتژیک مرغ کشور با تولید داخل صورت می‌گیرد.
شیرزاد گفت: صنعت مرغداری نیاز به منابع مالی جدید، سرمایه درگردش مکفی و بیمه قیمت محصولات دارد. حتما باید کریدور‌های صادراتی فعال شود. صادرکنندگان مرغ باید مشوق‌های صادراتی و بسته‌های حمایتی دریافت دارند.
وی ادامه داد: صادرات موفق مرغ وابسته به زیرساخت‌های مناسب صادراتی و ظرفیت‌های کشتارگاهی استاندارد است که در حال حاضر در آن ضعف داریم و نیاز به تقویت کمی تعداد کشتارگاه‌ها و ارتقای کیفیت مدیریت صادرات مرغ در کشور داریم.

دیگر خبرها

  • برگزاری همزمان مرحله دوم و سوم لیگ آب‌های آرام و مرحله پایانی لیگ کانوپولو
  • تولید ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های پارس جنوبی
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • متعهد به خرید داخلی مرغ از مرغداران
  • تولید بیش از ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی
  • خرید روزانه هزار تن مرغ از مرغداران داخلی
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است
  • مدیر شرایط اضطراری و بحران پتروشیمی‌های منطقه ویژه پارس منصوب شد
  • بازگشت به کار کارگران اخراجی شرکت پارس طبیعت سلولز گروه صنایع کاغذ پارس
  • فروش بیش از ۵۵ هزار تن گوگرد در پالایشگاه گاز ایلام