Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: میزان دسترسی برابر برای زنان در بسیاری از زمینه‌ها یکسان نیست و هنوز هم آمارها نشان دهنده شکاف‌ جنسیتی در دستیابی به فرصت‌هاست؛ این مسئله ضرورت توجه بیشتر به تحقق عدالت جنسیتی در سیاست‌های کلان را یادآور می‌شود.
معصومه ابتکار در آیین نکوداشت خدمات صادقانه شهیندخت مولاوردی در دولت یازدهم که با حضور ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مولاوردی دستیار ویژه رئیس جمهور امور حقوق شهروندی، میدری معاون رفاه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و همچنین محسنی بندپی رئیس سازمان بهزیستی کشور در محل سازمان بهزیستی کشور برگزار شد، افزود: امیدوارم بتوانم در ادامه مسیر راه خوبی را که مولاوردی در دولت یازدهم پایه گذاری کرد ادامه داده و گام‌های موثری را در این مسیر بردارم تا بتوانم بسیاری از نهال‌هایی را که مولاوردی در دولت یازدهم در حوزه زنان و خانواده کاشت، به ثمر برسانم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: امیدوارم آن دسته از برنامه‌ها و سیاست‌هایی را که مولاوردی با همکاری دستگاه‌های مرتبط از جمله سازمان بهزیستی، وزارت رفاه و ... پیگیری می‌کرد نیز ادامه داده و به ثمر بنشانم.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در ادامه با اشاره به حادثه تلخ واژگونی اتوبوس حامل دختران فرزانه در داراب هرمزگان، گفت: به خانواده‌های داغدار دانش آموزان هرمزگانی تسلیت می‌گویم و برای دخترانی که در این حادثه دچار مجروحیت و معلولیت شده‌اند نیز آرزوی سلامتی دارم.
ابتکار در ادامه با تاکید بر آنکه این واقعه بسیار ناگوار است، افزود: با وجود آنکه آمارها نشان دهنده کاهش آمار مرگ و میر ناشی از تصادفات جاده‌ای در کشور هستند اما هنوز هم تا رسیدن به میانگین جهانی فاصله بسیاری داریم و این موضوع نشان می‌دهد که باید بیش از پیش بر نظارت‌ها و استانداردسازی‌ها در کشور دقت کنیم.
وی افزود: با توجه به تحولاتی که مولاوردی با حمایت‌های دکتر روحانی در حوزه زنان به انجام رساندند، در قانون برنامه ششم توسعه شاهد رویکرد و نگاه متعادل به زنان و مردان هستیم.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور همچنین خاطرنشان کرد: میزان دسترسی برابر برای زنان در بسیاری از زمینه‌ها یکسان نیست و هنوز هم آمار نشان دهنده این شکاف‌هاست و این مسئله ضرورت توجه بیشتر به تحقق عدالت جنسیتی در سیاست‌های کلان را یادآور می‌شود.
ابتکار ادامه داد: توجه خاص به آسیب‌های اجتماعی همچون معلولان، سالمندان و ... نیز باید در سیاست‌های کلان و برنامه‌های ملی در دستور کار قرار گیرد.
وی در ادامه با بیان آنکه یکی از شاخص‌های کاری مولاوردی در دولت یازدهم در حوزه زنان و امور خانواده جذب مشارکت‌های سازمان‌های مردم نهاد بود گفت: جذب مشارکت‌های سازمان‌های مردم نهاد در حوزه زنان و امور خانواده مسئله بسیار مهم و کلیدی است. این در حالیست که خوشبختانه ما سرمایه‌های کم نظیری در این حوزه در ایران داریم به همین ترتیب استفاده از توان NGOها و سمن‌ها چه در تصمیم گیری‌ها و برنامه ریزی‌ها و چه در اقدامات اجرایی ضرورت دارد.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور همچنین اظهار کرد: خوشبختانه ظرفیت خوبی برای برون سپاری وظایف در جهت ارتقاء خدمات و کاهش آسیب‌ها در کشور داریم که به این مسئله نیز باید توجه کافی داشته باشیم.
ابتکار ادامه داد: در حوزه سیاست‌های قضایی و حقوقی مربوط به زنان، مولاوردی با توجه به پیشینه حقوقی خود گام‌های موثری را برداشت که امیدواریم بتوانیم این مسیر را ادامه دهیم.
وی در ادامه با بیان آنکه حوزه خانواده یکی از حوزه‌های بسیار مهمی است که باید به آن توجه کافی شود گفت: «شنیدن» یکی از مهارت‌های مهم «گفت‌وگو» است که متاسفانه ما در بسیاری از مواقع برای شنیدن صدای جوانان، دختران و نوجوانان خود وقت کافی را نمی‌گذاریم در حالیکه نیاز است که اگر برای استحکام خانواده تلاش کنیم بیش از هر چیز به اصلاح روابط میان افراد خانواده بپردازیم و روابط را استحکام ببخشیم.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور تاکید کرد: امروز با توجه به شکافی که به موجب رشد آسیب‌های اجتماعی در میان فرزندان و خانواده‌ها ایجاد شده است، برقراری تعامل و گفت‌وگوی سازنده مبتنی بر روابط صحیح میان افراد خانواده را باید در دستور کار خود قرار دهیم.
ابتکار در ادامه با بیان آنکه مولاوردی بسیار دلسوزانه در حوزه زنان و امور خانواده تلاش می‌کرد گفت: همه تلاش‌های مولاوردی در جهت ارتقای نام ایران بود و حمایت خداوند هم شامل ایشان شد به طوریکه امروز شاهد نتایج خوب اقدامات ایشان در حوزه زنان و امور خانواده هستیم و امیدواریم در حوزه حقوق شهروندی هم بتوانیم با ایشان همکاری‌های موثری داشته باشیم.
وی تصریح کرد: در حوزه زنان و خانواده بسیاری از موارد با حقوق شهروندی پیوند جدی خورده و امیدوارم بتوانیم از ظرفیت مولاوردی به عنوان دستیار ویژه رئیس جمهور در امور حقوق شهروندی در راستای حمایت از زنان و استحکام بنیان خانواده استفاده کنیم.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۰۱۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داشتن مردمانی آشنا به علوم جدید می‌تواند در دامنه وقف قرار گیرند

محمدرضا پور معین، عضو انجمن خادمان قرآن در حاشیه بازید از نمایشگاه «دستاوردهای وقف» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، گفت: موجب خرسندی است که نگاه متفاوتی در حوزه وقف در جریان است و با توجه به فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال‌های اخیر در حوزه توجه به دانش بنیان‌ها، سازمان اوقاف و امور خیریه با اینکه شاید انتظار نمی‌رفت یک سازمان فقاهتی و فرهنگی و دینی اینقدر خوب در این امور شرکت کند، حقیقتاً خوب ورود کرده و جای تشکر دارد.

وی اظهار کرد: شاید قبلاً یک آبراه، یک پل یا درمانگاه را به حوزه وقف وارد می‌کردیم اما اکنون شایسته است که واقفان هم در حوزه دین و هم حوزه خدمات به مؤمنان در زمینه رفع نیازهای جدید اقدامات خیرخواهانه خود را انجام دهند.

پورمعین عنوان کرد: در زمینه ایجاد فضای بهداشتی و درمانی که در حوزه دهان و دندان با عنوان ایمپلنت می‌شناسیم، امروز در این نمایشگاه دیدم که کار شگرفی توسط وقف در این حوزه انجام شده که هم با علوم روز و هم با هزینه کمتر به دست مردم می‌رسد.

وی افزود: ساختن مسجد حتماً لازم است اما سلامت نمازگزار نیز واجب است. داشتن مردمانی سالم و با حال و روز خوب با آشنایی علوم جدید می‌تواند در دامنه وقف قرار گیرد. همچنین امروز مشاهده می‌شود که در حوزه وسایل نقلیه ابتکاراتی انجام شده که جای این اقدامات خالی بود و امید است بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

عضو انجمن خادمان قرآن تصریح کرد: در حوزه فرزند آوری و امور اجتماعی و بانکی و زیر ساختهای ارتباطی هنوز جای کار وجود دارد. ما به عنوان تنها کشور شیعه جهان باید مثل یاقوت و الماس بدرخشیم چون هم ابتکارات خوب و هم جوانان هوشمند داریم و هم زمینه فعالیت در این کشور پهناور وجود دارد. باید از همه پتانسیل خود در راه پیشرفت ایران اسلامی استفاده کنیم.

کد خبر 6092198 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • در برخی از حوزه‌های پرستاری پیوست عدالت وجود ندارد
  • انسیه خزعلی توضیح داد؛ طرح زیست عفیفانه در حوزه حجاب و عفاف چیست؟
  • خزعلی ابعاد «طرح زیست عفیفانه» را تشریح کرد
  • ضرورت تدوین کلان روندها برای طراحی آینده متناسب با زیست بوم ایران
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • منشور مشاوره خانواده تدوین و نهایی شد
  • برای تحقق هرچه بیشتر عدالت اجتماعی در کشور چه باید کرد؟
  • تصمیمی برای تفکیک جنسیتی در دانشگاه آزاد اتخاذ نشده است
  • داشتن مردمانی آشنا به علوم جدید می‌تواند در دامنه وقف قرار گیرند
  • بودجه مربوط به زنان و خانواده کافی نیست