Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر اجرایی اولین کنفرانس بین‌المللی فناوری‌های نوین در علوم از حضور دانشمندان برتر ۵ کشور خارجی در این کنفرانس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از آمل، فرید صمصامی خداداد عصر امروز در نشستی خبری با اصحاب رسانه آمل، اظهار داشت: در برگزاری اولین کنفرانس بین‌المللی فناوری‌های نوین در علوم دانشمندان برجسته و مطرح دانشگاه‌های علمی دنیا حضور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این کنفرانس یک درصد دانشمندان برتر دنیا در 5 کشور خارجی نظیر پرفسور دلف از هلند، سیروس صابری مقدم از فرانسه، سنگاپور و ایتالیا به همراه 35 استاد برتر دنیا و 180 دانشجوی دانشگاه‌های کشور حضور دارند.

صمصامی خداداد با بیان اینکه برای نخستین بار در بین دانشگاه‌های ایران مدرسه تابستانه یوسرن با حضور دانشمندان برتر دنیا در این دانشگاه برگزار می‌شود، گفت: دانشمندان جوان به مدت سه روز همراه دانشمندان نسل قبل هستند و از تجربیات علمی و دانشگاهی آنها استفاده می‌برند که باعث انتقال بار علمی این دانشمندان به آنها می‌شود.

دبیر اجرایی کنفرانس بین‌المللی فناوری‌های نوین در علوم برگزاری این کنفرانس را ایجاد فضایی برای پژوهش‌های کارآفرین و سرمایه‌گذاری عنوان و مطرح کرد: برای این کنفرانس هزار مقاله ارسال شده که 450 مقاله مورد تایید واقع شد.

وی یادآور شد: این مقالات در سه حوزه فناوری مهندسی با 200 مقاله، علوم پایه با 105 مقاله و سلامت کشاورزی با 120 مقاله بوده که با برگزاری چهار نشست علمی و پنج موضوع متنوع و سخنرانی علمی ارائه می‌شود.

آمل میزبان دانشمندان برتر دنیا

رئیس دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل نیز در این نشست گفت: نخستین کنفرانس بین‌المللی فناوری‌های نوین در علوم(یوسرن) با حضور دانشمندان یک درصد برتر دنیا به میزبانی آمل برگزار می‌شود.

داود دومیری گنجی گفت: با برنامه‌ریزی انجام شده، هیئت امنا دانشگاه مهر ماه امسال جذب هزار دانشجوی دولتی و راه اندازی چهار رشته کارشناسی ارشد را مدنظر دارد.

وی با بیان اینکه دانشگاه فناوری نوین آمل با وجود آموزش سه ساله رشته‌های کارشناسی و عدم فارغ‌التحصیلی جذب دانشجوی مقطع ارشد از تلاش‌های عوامل اجرایی این دانشگاه برمی‌گردد، افزود: هم‌اکنون در این دانشگاه 11 رشته تخصصی در حوزه‌های فناوری نوین به آموزش پرداخته می‌شود که راه اندازی 6 دانشکده با برنامه‌ریزی جذب 200 الی 300 هیئت علمی به منظور اهداف بلند دانشگاه برای نسل سوم در وزارت علوم دستور کار است.

دومیری گنجی با اعلام اینکه 800 دانشجو در این دانشگاه در بخش رشته‌های دامپزشکی، گیاهان دارویی و دو رشته حوزه فناوری نوین آموزش می‌بینند، گفت: به منظور رسیدن اهداف دانشگاه معرفی آن با حضور دانشمندان یک درصد برتر دنیا در برگزاری کنفرانس بین‌المللی فناوری‌های نوین در علوم با نام یوسرن برنامه‌ریزی شد.

رئیس دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل برگزاری این کنفرانس را از 14 تا 16 شانزدهم به مدت سه روز به میزبانی دانشگاه فناوری‌های نوین آمل عنوان و مطرح کرد: در این کنفرانس با حضور افراد محقق و شاخص دانشگاه‌های دنیا طی فعالیت خارج از مرز و وابستگی به بخشی از یونسکو برگزار می‌شود که نخستین دانشگاه دارای مجوز یوسرن می شویم.

انتهای پیام/

R41358/P1377/S6,74/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۰۴۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت مصرف با روش‌های هوشمند امکان‌پذیر است

به گزارش خبرنگار مهر، محسن افشارچی صبح چهارشنبه در آئین آغاز به کار بیست و هشتمین کنفرانس بین‌المللی شبکه‌های توزیع نیروی برق که در دانشگاه زنجان برگزار شد، تحقق مدیریت مصرف انرژی را در گرو حرکت به سمت هوشمندسازی این عرصه عنوان کرد و گفت: متأسفانه همه ساختارها و فرآیندها در کشور به صورت غیربهره‌ور در کشور شکل گرفته است.

وی یکی از دلایل اصلی در غیر بهره‌ور بودن ساختارها و فرآیندها را که به قبل از انقلاب برمی‌گردد، ناشی از متکی بودن به اقتصاد نفت عنوان کرد و افزود: یکی از عرصه‌هایی که باید به سمت هوشمندسازی حرکت کند، بحث توزیع برق است؛ چرا که این رویکرد منجر به مدیریت مصرف در حوزه انرژی خواهد شد.

دبیر علمی این کنفرانس نیز با بیان اینکه بیش از ۱۰۰۰ نفر در این کنفرانس بین‌المللی شرکت کردند، یادآور شد: ۲۷۹ مقاله در این کنفرانس پذیرش شد که داوری این تعداد مقاله را ۵۷۰ داور از سراسر کشور بر عهده داشتند.

علی ابدالی با اشاره به اینکه ۱۰ مقاله برتر فارسی در دو ژورنال و ۱۰ مقاله برتر انگلیسی نیز با داوری مجدد به چاپ خواهد رسید، خاطرنشان کرد: در کل ۸۲۱ مقاله به این کنفرانس ارسال شد که افزایش ۹ درصدی داشت.

گفتنی است، بیست و هشتمین کنفرانس بین‌المللی شبکه‌های توزیع برق به میزبانی شرکت توزیع برق زنجان در دانشگاه زنجان در حال برگزاری است و بیش از ۱۰۰۰ نفر از سراسر کشور از بخش دولتی صنعت برق، بخش خصوصی و دانشگاهی طی سه روز برگزاری این کنفرانس حضور خواهند داشت.

کد خبر 6094163

دیگر خبرها

  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • مدیریت مصرف با روش‌های هوشمند امکان‌پذیر است
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران در قم آغاز شد
  • کنفرانس فیزیک بنیادی در قم آغاز شد
  • یک دانشگاه آزادی عضو کمیته اجرایی کنفرانس بین‌المللی پرتغال شد
  • یک دانشگاه آزادی عضو کمیته اجرایی در کنفرانس بین‌المللی پرتغال شد
  • وضع مقررات برای استفاده تسلیحاتی از هوش مصنوعی
  • «بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم
  • افزایش تعداد دانشمندان بین المللی ۱ یا ۲ درصد
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر