Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، امیر سرتیپ امیر حاتمی در گفتگو با شبکه العالم گفت: مقاومت در فرهنگ جمهوری اسلامی است، ملت ما در انقلاب و همینطور در دوران دفاع مقدس آثار دفاع مقدس را دید و از مقاومت نتیجه گرفت.

امیرحاتمی افزود: شاید ترس اصلی قدرت های استکباری در مورد رابطه ما و محور مقاومت به این برمیگردد که نمی خواهند چنین الگویی درمقابل چشم آنها باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر دفاع خاطرنشان کرد: مقاومت به مفهموم دفاع درمقابل استکبار ستیزی، و مقابله با ظلم و ستم است؛ بر اساس تعالیم اعتقادی، ما ظلم، غصب و تعدی را نمی پذیریم، و به کسانی که در این محور مقاومت می کنند، بر اساس همین تعالیم کمک می کنیم.

امیر حاتمی گفت: آنچه که تا به امروز انجام شده بر اساس خواست کشورهای دوست و دولتهای قانونی در عراق و سوریه در حد کمک های مستشاری بوده، البته توان نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بسیار بیشتر از این است ولی در همین حد نیاز بوده که کمک کنیم و از این به بعد نیز به همین ترتیب خواهد بود و ما کمک هایی را که برای مقابله با ظلم، ستم و غصب در منطقه مورد نیاز است انجام می دهیم، و آن را در راستای اعتقادات و آرمانهای خودمان می دانیم و امنیت در منطقه به همین ترتیب انجام می شود. به عبارت دیگر منافع ملی و امنیت ملی ما هم ایجاب می کند که با ناامنی ها در منطقه مقابله کنیم، زیرا درغیر صورت دامن کشورهای بیشتر در منطقه از جمله کشور ما را می تواند بگیرد.

امیرحاتمی تأکید کرد: از محور مقاومت با قدرت مانند گذشته و حتی بهتر از گذشته انشاء الله حمایت خواهد شد.

برنامه و اولویت های وزارت دفاع

امیرحاتمی درخصوص برنامه وزارت دفاع گفت: برنامه کاملی در ادامه برنامه های گذشته وزارت دفاع داریم. بحمدالله وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران سابقه طولانی از قبل و بعد از انقلاب به ویژه در دوران دفاع مقدس و بعد از آن دارد که این برنامه در تکمیل آن برنامه هاست.

وی افزود: ما در این دوره به همه اولویت های قدرت دفاعی خواهیم پرداخت و تقویت ضریب امنیت ملی کشور براساس آن خواهدبود. در حوزه های رزم به ویژه حوزه موشکی ما برنامه مشخصی برای تقویت قدرت موشکی جمهوری اسلامی ایران داریم. انشاالله قابلیت های رزمی موشک های بالستیک و کروز ایران دراین دوره ارتقا پیدا خواهدکرد.

تقویت برنامه موشکی

وی افزود: در مورد تقویت برنامه موشکی همانطور که عرض کردم دشمنان ما کارهایی را برای تضعیف یا بی اثرکردن یا کم اثرکردن قدرت موشکی ما انجام می دهند، ما این را با دقت رصد و پایش می کنیم و متناسب با آن قابلیت ها و توان موشکی را افزایش خواهیم داد. حتما روی موضوع جنگ الکترونیک، قدرت تخریب موشکی و مانور پذیری و مسائلی از این دست، برنامه های دقیقی در حال برنامه ریزی و اجرا هست که انشالله موجب تقویت برنامه موشکی خواهدشد.

امیر حاتمی تصریح کرد: علاوه بر قدرت موشکی، حتما به سمت حوزه های رزم و قدرت هوایی راهبردی خواهیم رفت.

امیر حاتمی تأکید کرد: زمینه سازی خوبی در برنامه دیده شده قدرت دریایی که یکی از قدرت های بازدارنده ما می باشد، با توجه به اینکه کشورمان یک کشور دریایی است.

وی افزود: آنجا برنامه های خوبی پیش بینی شده برای پدافند هوایی که امروز خط مقدم ماست. این روزها هم روز پدافند هوایی در کشور هست برنامه های خوبی پیش بینی شده در حوزه رزم زمینی با توجه به تهدیدات تروریستی در منطقه که امروز یک معضل برای منطقه هست پیش بینی شده یگان ها به ویژه تیپ های واکنش سریع تجهیز شود، همچنین یگان های مرزبانی تجهیز و تقویت شوند.

نیروهای مسلح ما دارای انسجام واقعی هستند

وی خاطرنشان کرد: طبیعتاً این پشتیبانی از همه نیروهای مسلح بطور متناسب و با توجه به نیازهای آنها و شرایط آنها انجام خواهدشد. بحمدالله نیروهای مسلح ما دارای انسجام واقعی هستند ما یک فرمانده مقتدر و حکیم در بالای سر نیروهای مسلح داریم فرماندهی معظم کل قوا در سایه تدابیر ایشان نیروهای مسلح مثل دو برادر مکمل هم هستند کار می کنند، حتما با توجه به عکس العمل هایی که شما در همین ایام انتخاب هیئت دولت و رأی اعتماد دیدید حتما ما نیروهای مسلح را در این دوره منسجم تر خواهیم داشت ما هم از همه نیروهای مسلح متناسب با نیازشان پشتیبانی خواهیم کرد.

به سمت هواپیمای سنگین خواهیم رفت

امیر حاتمی درخصوص برنامه های موجود برای نیروی هوایی کشور گفت: در زمینه صنایع هوایی ما زیرساختها و محصولات خوبی داریم، از جمله هواپیما، بالگرد و پهپادهای خوب، و در این دوره انشاء الله به سمت هواپیمای سنگین خواهیم رفت که موجب تقویت قدرت راهبردی هوایی ما خواهد شد، زمینه های این کار فراهم شده و طرح ریزی ها در حال انجام است و انشاء الله پایه های محکمی برای این کار گذاشته خواهد شد.

دیپلماسی دفاعی از فرازهای مهم برنامه های ما است

وزیر دفاع درخصوص همکاری های بین المللی و به ویژه همسایگان اظهار داشت: دیپلماسی دفاعی یکی از فرازهای مهم برنامه های ما است. در منطقه ای که مسأله اصلی آن ثبات و امنیت است، حتما دیپلماسی، روابط و تعامل نقش برجسته ای دارد و ما به عنوان بخش دفاع، کمک مؤثری را می توانیم انجام دهیم.

امیرحاتمی افزود: بخش قابل توجهی از مسائلی که در منطقه وجود دارد به بی اعتمادی کشورهای منطقه برمی گردد که وجود روابط دفاعی و امنیتی می تواند کمک مؤثری برای کشورهای منطقه داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: اولویت ما کشورهای همسایه، کشورهای منطقه و کشورهای اسلامی است، و امیدوارم که بتوانیم از طریق توسعه دیپلماسی دفاعی در ثبات و امنیت منطقه و ایجاد اعتماد متقابل بین کشورها کمک مؤثری داشته باشیم.

وزیر دفاع درباره توانمندیهای جمهوری اسلامی در زمینه صنایع تسلیحاتی و تولید سلاح و صدور اسلحه به کشورهای همسایه گفت: همان طور که اشاره کردید ما امروز از ظرفیتهای بسیار خوبی در زمینه ساخت سلاح های مورد نیاز دفاع بومی خودمان برخوردار هستیم در همین زمنیه ها اشاره کردم: موشکی، زمینی، هوایی، دریایی، پدافند زمینی در همه زمینه ها این کار متکی به توانایی ها و زیرساختهای داخلی کشور است.

وی افزود: ما بحمد الله دانشمندان و نیروهای نخبه خوبی داریم زیرساخت های صنعتی علمی و آزمایشگاهی و فناوروی خوبی داریم و نیاز خودمان را به خوبی تأمین می کنیم.

هدف ما از صادرات سلاح با بقیه کشورها متفاوت است

امیرحاتمی خاطرنشان کرد: در مورد صادرات، هدف ما با بقیه کشورها متفاوت است؛ کشورها عمدتا با هدف کسب منافع اقتصادی و منافع سیاسی یعنی وابسته کردن سایر کشورها، اقدام به صدور سلاح می کنند. ما نگاهمان به صادرات سلاح بر اساس کمک برای جلوگیری از جنگ و نزاع است. در جایی که کشوری ضعیف شود، دیگران ترغیب می شوند که آن را مورد تهاجم قرار بدهند در این صورت ما از طریق صادرات سلاح به کشورها در واقع کمک می کنیم به عنوان یک هدف اصلی. هدف اصلی ما تأمین نیازهای خودمان و قطع وابستگی در امر مهم تسلیحات و تجهیزات دفاعی است اما آنجایی که لازم باشد برای افزایش ضریب امنیتی منطقه و کشورها به منظور اینکه جنگی اتفاق نیفتد صادرات سلاح هم انجام می دهیم.

امیرحاتمی درباره تهدیدهای مسئولان کاخ سفید درخصوص توطئه های نظامی، گفت: مدتی است این حرف را نشنیدیم امیدوار هستم که این امر ناشی از رسیدن به یک فهم درست تری در مسئولین امریکایی باشد و این حرف بی پایه و اساس را ما دیگر نشنویم. یک روز آمریکایی ها این حرف را خیلی تکرار می کردند؛ این حرف خلاف منشور ملل متحد است، دخالت در امور داخلی یک کشور و مغایر استقلال کشورهاست؛ حرف غلطی است و اصولا نباید با این زبان در دنیا حرف زده شود به خصوص با جمهوری اسلامی که یک کشور مستقل است؛ این حرف در اصل حرف بی پایه ای است شما کارهایی که امریکایی در منطقه کردند ببینید. وضعیت عراق و افغانستان و سوریه را ببینید.

امیر حاتمی اظهار داشت: همه این بحثهایی که پیش آمده ناشی از همین دخالتهای بی مورد و بیجا و غلط و در عین حال بی اثر در منطقه است. این داعشی که امروز ایجاد شده و شکل گیری این گروه های تروریستی پیامد همین کارهای غلط است.

توصیه می کنم که استراتژیست های آمریکایی ادبیات جدیدی تولید کنند

وی افزود: اگر منظورشان از گزینه روی میز گزینه نظامی و دخالت نظامی باشد آثارش اینهاست. اینها درباره کشورهایی است که شرایطشان کاملا با جمهوری اسلامی متفاوت است. جمهوری اسلامی یک قدرت متکی به خود است دارای قدرت واقعی است و اصولا این حرف در مورد جمهوری اسلامی حرف بیهوده و بی موردی است جز ایجاد تنفر و بی اعتباری برای آمریکایی ها اثری ندارد من واقعا توصیه می کنم که استراتژیستهای آمریکایی یک ادبیات جدیدی تولید کنند. این حرف خیلی کهنه شده همه امروز می دانند که این حرف بی معنی و بی اثر است و یک حرف بی پشتوانه است امیدوارم این حرف را دیگر نشنویم.

وزیر دفاع تأکید کرد: عرض کردم امیدوارم این حرف را نشنویم ولی این را اضافه می کنم که در هر صورت ما وضعیت برایمان روشن است در مقابل تهدید، قاطعانه تهدید می کنیم اینجور نیست که این حرف زده شود و به فرمایش مقام معظم رهبری «دوره بزن و دررو» تمام شده است. حتما اگر این حرف را بزنند البته بررسی می کنیم. یک موقع بلوف است یک موقع تهدید است اگر تهدید باشد حتما قاطعانه در مقابلش تهدید می کنیم اگر عمل شود تکلیف روشنتر است حتما عمل روشنتری انجام خواهد شد.

مراکز نظامی هر کشوری حتما جزو اسرار آن کشور است

وزیردفاع درخصوص مطرح شدن ادعای بازدید از مراکز نظامی و موشکی، و اظهارات اخیر نماینده آمریکا در سازمان ملل گفت: اصولا نمی خواهم وارد این موضوع شوم. یک کسی حرف بی پایه ای را در یک جای دنیا بزند لزومی ندارد ما راجع به آن حرف بزنیم ما رابطه ای با آژانس داریم کاری را انجام داده ایم. در موضوع برجام یک ارتباطی بر اساس یک ادعای غلطی در بحث «پی ام دی» و جنبه ادعایی نظامی موضوع مطرح بود کارهای لازم انجام شد تمام شد. الان چنین بحثی مطرح نیست. ما الان راجع به این صحبت کنیم که مراکز نظامی در هر کشوری حتما جزو اسرار ان کشور است و اسرار به جد و با تمام وجود مراقبت می شود حتما در کشور ما که دشمنان بیشتری داریم این جدی تر است در هر صورت اهمیتی ندارد این حرفی که زده می شود و قابل پرداختن نیست.

امیرحاتمی درخصوص تحریم های آمریکا علیه مقامات نظامی گفت: تحریم برای ما یک کار جدیدی نیست؛ ما صبح پیروزی انقلاب، حوزه دفاع و صنعت دفاعی و نیروهای مسلح با تحریم مواجه بودند با همه کارهایی که در این سالها چه در دفاع مقدس چه بعد از آنکه در مراحل مختلف با تهدید مواجه بودیم همه آن کارها را در شرایط تحریم انجام دادیم اگر امروز ما در یک شرایط بازدارندگی هستیم توانستیم بازدارندگی را محقق کنیم که با وجود این تهدیدات امنیت کشور مستحکم و پایدار است به واقع در حوزه دفاعی تهدید برای ما یک فرصتی بوده که ما بدانیم راهی جز اتکا به خود و تواناییهای خود نداریم و همین راه را باید ادامه دهیم.

امیرحاتمی درخصوص برنامه وزارت دفاع در حوزه فضایی و پرتاب موشک های علمی و تحقیقاتی گفت: حوزه فضایی یک حوزه مهم است اگر شما می خواهید اهمیتش را بیشتر متوجه شوید، در دنیا کشورهای محدودی اجازه پیدا کرده اند در این حیطه و حریم کار علمی و تحقیقاتی موفق انجام دهند برای ما هم یک پیشران علمی و تحقیقاتی محسوب می شود و در دامنه هایی این کار، کارهای علمی و تحقیقاتی بزرگی اتفاق می افتد. ما امروز وضعیت خوبی داریم هم کشور و صنعت دفاعی وضعیت خوبی داره ما نیازهای واقعی در حوزه های فضایی و ماهواره ها و استفاده از ظرفیتهای فضا داریم که برای آن برنامه داریم، در ادامه برنامه هایی که داشتیم و یک کارهایی هم برای خودمان و کشور انجام می دهیم مثل پایگاه های فضایی و ماهواره برها بنابراین برنامه ای داریم که رشد و تقویت این حوزه هم ادامه پیدا خواهد کرد، هم مورد تأیید و افتخار دانشمندان ایرانی است و دیگر کشورها نسبت به این موضوع در ایران اذعان دارند که کار خوبی در ایران انجام شده است.

فضای کشور ما از امن ترین کشورها است

امیرحاتمی در پایان خاطرنشان کرد: مردم از نیروهای مسلح خود راضی هستند و به آنها اعتماد دارند و پاسخ ما به این رضایت و اعتماد این است که بتوانیم انشاء الله مسیر پرافتخار دفاع از کشور را با قدرت به نحوی ادامه دهیم که مردم همچنان در امنیت و آسایش زندگی کنند و بتوانند سرمایه گذاری کنند و کارهای اقتصادی خودشان را پیش ببرند و دیگران ببینند که فضای خوبی است و فضای واقعی همین است. خیلی ها تلاش می کنند که ادعا کنند فضای کشور پر ریسک است، درحالیکه اینطور نیست و فضای کشور ما بحمد الله از امن ترین کشورها است، و باید این فضا را تقویت کنیم.

به اشتراک گذاری کد خبر : 2979128494938531711 برچسب‌ها : مراکز نظامی برنامه موشکی تقویت برنامه موشکی / استراتژیست های آمریکایی ادبیات جدیدی تولید کنند برجام لینک کوتاه : اخبار مرتبط صادرات تجهیزات نظامی در راستای ایجاد امنیت پنج شنبه 9 شهریور 1396 20:00 امیر حاتمی: مؤسسات مالی و اعتباری وابسته به نهاد نظامی واگذار نمی‌شود جمعه 10 شهریور 1396 12:19

ارسال نظر

مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید: 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید. 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود. 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود. تصویر امنیتی : پربازدیدها چراغ سبز مصر و ترکیه به بشار اسد / دو بازنده بزرگ تحولات جدید در منطقه زوجی که هرگز زیر یک سقف زندگی نکرده اند+عکس بلایی که توالت فرنگی سر شما می آورد! فواید مهم درمانی و زیبایی تفاله چای ماشین عروس جالب در ایران +عکس جریمه نقدی عابران پیاده در چهار راه ولیعصر قصاص؛ پایان قتل برادرزن زیباترین استخر های هتل‌های لوکس جهان + عکس قتل مرد جوان در استودیو ضبط صدا علت واژگونی اتوبوس دانش آموزان هرمزگانی اعلام شد لیست همه پربازدیدها برگزیده‌ها قطعات یدکی نامرغوب و معیوب از نگاه دوربین مخفی خواندن کچلیک در کنسرت محمد رضا گلزار روش جدید یک فیلیپینی برای دعوت همسرش به اسلام سکه طرح جدید ۲۷ هزار تومان گران شد / دلار در بازار ۳۸۸۲ تومان ظریف: ادعای نیکی هیلی ازاساس نادرست است مرگ دلخراش موتور سوار مریوانی‌ها تئاتر خیابانی به راه انداختند جنایت سعودی ها با دختر پنج ساله یمنی و خانواده‌اش + فیلم چه خودروهایی جانشین پراید می‌شوند؟ اسمارت‌فون جدید موتو X4 با دوربین دوگانه رونمایی شد + عکس آخرین مطالب همه سایت 18:45 تقویت برنامه موشکی / استراتژیست های آمریکایی ادبیات جدیدی تولید کنند 18:30 توافق هسته ای با ایران سرمشق دیپلماسی با کره شمالی شود 18:20 40 زن و کودک پناهجوی میانماری در رودخانه غرق شدند 18:15 کاهش هزینه مکالمه مشتریان خوش حساب مخابرات 18:00 قطعات یدکی نامرغوب و معیوب از نگاه دوربین مخفی 17:36 خواندن کچلیک در کنسرت محمد رضا گلزار 17:32 مرگ ۲نفر بر اثر درگیری خونین در یک روستا 17:28 آمانو: به همه مراکز نظامی و غیر نظامی ایران دسترسی داریم! 17:27 پرداخت صورتحساب با لبخند! +عکس 17:26 قدیمی‌ترین عکس از چاه زمزم فهرست همه مطالب جام جم آنلاین © 2015 | کلیه حقوق این وب سایت متعلق به موسسه فرهنگی مطبوعاتی جام جم است. ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

منبع: جام جم آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۰۴۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجمعات در آمریکا از روی انسانیت و عدالت خواهی است

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام حمید شهریاری در این دیدار طی سخنانی با تاکید براهمیت کشور هندوستان در اشاعه ادبیات وحدت و مقاومت، اظهار داشت: هر تحلیلی از هر منطقه‌ای در جهان هستی و در روزگار کنونی، نیازمند یک نگاه کلی به جغرافیای جهان و به خصوص جغرافیای سیاسی جهان است، بدون آنکه بدانیم در جهان کنونی چه اتفاقاتی رخ می‌دهد نمی‌توانیم محدوده جغرافیایی خود و محلی که فعالیت می‌کنیم را تشخیص دهیم.

وی افزود: نگاه کردن از بالا باعث می‌شود انسان دید کلی نسبت به مسائل پیرامون خود پیدا کند که سبب خواهد شد نسبت به تصمیمات خود دقت بیشتری داشته باشد، نکته دیگر این است که در وضعیت دنیای کنونی عده‌ای سرمایه دار به مانند قارون حاکم بر جهان هستند و قدرت و ثروت ظاهری جهان را در اختیار دارند؛ طبیعتاً دل مردمان عادی را به سمت خودشان جذب می‌کنند، این جذابیتی که براثر ثروت و قدرتی که استکبار جهانی دارد بر کسی پوشیده نیست و امروز آمال بسیاری است.

شهریاری اظهار داشت: یک زرق و برقی در دنیای استکبار وجود دارد که باعث جذب آنان می‌شود که البته امری عادی است؛ در مقابل عده قلیل و کمی هستند که معتقدند ثروت قارون و قدرت فرعون یک مسئله ظاهری و موقت است و قدرت و ثروت واقعی در ید الهی است.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، عدالت محوری را یک اصل دانست و تصریح کرد: این دو اعتقادی است که هر کدام، پیروان خاص خود را دارد، اما تکلیف چیست، معیارمان در ارزشگذاری و بالاترین ارزشی که باید در سخنرانی‌ها و توصیف و توضیحاتمان تاکید کنیم دوگانه‌ای است بین عدالت و ظلم؛ از بهشت و جهنم، اوصاف خداوند و اخلاق حسنه پیامبر (ص) سخن می‌گوئیم اما در حقیقت ارزشمندترین موضوعی که بر روی زمین باید بدان توجه نمود عدالت است.

وی گفت: اگر از نظر قدرت و ثروت در این صحنه بخواهیم با پول و قدرت ظاهری دنیا حرکت کنیم، شکست خواهیم خورد، باید معیاری داشته باشیم و اندیشه فاخر اسلامی را در دل این افرادی که دل به جایی دیگر بسته اند جذب کنیم تا برسد آن روزی که قارون‌ها شکست بخورند و همین‌ها که حمایت می‌کنند و ثروت قارون را دنبال می‌کنند، مشاهده کنند که قارون و ایادی‌اش در دل زمین فرو می‌روند و می‌گویند چه خوب شد که ما این مسیر را نرفتیم؛ لذا عدالت بدین معنا است که خون کسی بی گناه ریخته نشود.

شهریاری بیان داشت: طبیعی است که هر موجود زنده حق زندگی دارد و اگر این حق از او گرفته شود ظلم شده است و عدالت اقتضا می‌کند انسان‌ها زندگی کنند، حال از هر دین و مذهب هم باشد، تا شمشیر دست نگرفته و خون نریخته است کشتن او جایز نیست؛ لذا باید در دل جوان‌هایمان عدالت خواهی را زنده کنیم، البته معنای عدالت و ظلم را همه می‌دانند؛ زن و کودک فلسطین را به خاک و خون کشیدند اما افرادی که حتی مسلمان نیستند و از روی انسانیت و عدالت خواهی در آمریکا تجمعاتی بر حمایت از فلسطین برپا می‌کنند را همگان مشاهده می‌کنند، بنابراین آنچه که می‌تواند تمام اختلافات را حل کند، ادبیات عدالت محور است در این میان بالاترین ارزش آسمانی تقوا و بر روی زمین عدالت است و ضد آن ظلم.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، در ادامه گفت: فرهنگ مقاومت در برابر ظلم هم یک وظیفه انسانی و هم یک وظیفه دینی و شرعی است که از امام حسین (ع) یاد گرفته ایم؛ باید ویژگی‌هایی که امام حسین (ع) در راه عدالت خواهی و مقابله با ظلم و مقاومت شهید شدند را گفت و این نوع ادبیات را باید تولید کرد.

وی افزود: در مقابل این ادبیات، استکبار جهانی به عنوان ظالم اصلی بر روی زمین است که به دنبال گسترش صفت اختلاف و جنگ میان شیعه و سنی و درگیری میان هندو و مسلمان در هندوستان می‌باشد و این ذات استکبار جهانی است که باید بدان توجه کرد.

شهریاری خاطر نشان کرد: اکنون توسط آمریکا ۳ پروژه اساسی در دنیا دنبال می‌شود، اول اسلام هراسی، که در هندوستان این مسئله را به خوبی مشاهده می‌کنید مانند ایجاد گروه داعش و قرآن سوزی، دوم پروژه شیعه هراسی است که اکنون نیز جریان دارد.

وی افزود: می‌گویند اگر حماس پیروز شده است به اتکای شیعه پیروز شده و نه به اتکای سران اهل سنت، این مسئله را تداوم راه شیعیان اعلام می‌کنند که در مقابل باید ادبیات عدالت خواهی و عدالت محور را تولید کرد و ترویج داد، لذا ادبیاتی که باید تولید شود، این است که پروژه شیعه سازی پروژه دشمن است، اگر عالم به سمت امام حسین (ع) گرویده می‌شود به دلیل عدالت خواهی و ظلم ستیزی او است.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی اظهار داشت: پروژه سومی که استکبار تولید می‌کند، ایران هراسی است به مانند ضدیت با زبان فارسی؛ ایران هراسی در منطقه توسط دشمن به شدت دنبال می‌شود لذا باید مراقبت کنیم در مقابل این ادبیات دشمن بایستیم.

شهریاری ابراز داشت: هر کس در منطقه جغرافیایی خود باید ادبیات بومی خود را تولید کند و هندوستان کشوری بزرگ و با ایالت‌های مختلف است که ظرفیت بزرگی در این مسئله دارد و می‌تواند ادبیات ستیز با ظلم را ترویج و تولید کند.

وی در پایان با اشاره به اهمیت پروژه "آی محسن" و توجه جهان اسلام به این پروژه، تاکید کرد: پروژه آی محسن در مقابل پروژه‌های "ایران هراسی و اسلام هراسی " دنبال می‌شود که با حضور گروه‌های مختلف از کشورهای مختلف در ایران و بازدید از مناطق و مراکز معنوی کشور، بسیاری از شبهات برطرف می‌شود و می‌تواند در خنثی نمودن پروژه‌های دشمن کارآمد باشد و در قسمتی دیگر امکاناتی برای حمایت از ملت مظلوم غزه فراهم شده است.

کد خبر 6098309 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • کتاب‌هایی که اگر فیلم شوند، پرفروش می‌شوند
  • تجمعات در آمریکا از روی انسانیت و عدالت خواهی است
  • رزمایش اتمی روسیه با «تسلیحات غیر راهبردی»
  • اجرای ۱۸۰ برنامه شاخص هفته بسیج در شاهرود پیش‌بینی شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • تبیین نقشه راه سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • فو فایتر؛ چشم پنتاگون در مدار زمین برای ردیابی موشک‌ها!/ عکس
  • سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق