Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-طبیعتاً به اصلاح طلبان نزدیک هستم اما رفقای صمیمی من از هر دو طیف هستند.استاندار تهران درباره عضویت خود در حزب کارگزاران گفت: امروز دیگر عضو این حزب نیستم. من و آقای جهانگیری از شورای مرکزی بیرون آمده‌ایم؛ طبیعتاً به اصلاح طلبان نزدیک هستم اما رفقای صمیمی من از هر دو طیف هستند.
سید حسین هاشمی استاندار تهران و نماینده سابق پنج دوره در مجلس شورای اسلامی با حضور در برنامه تلویزیونی دست خط به سوالات مجری این برنامه پاسخ گفت که مشروح این گفتگوی تلویزیونی به شرح زیر است:

«-شما ۲۰ سال نماینده مجلس بودید؟
هاشمی: از دوره چهارم تا پایان دوره هشتم نماینده مردم شریف و عزیز شهرستان میانه از استان آذربایجان شرقی بودم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


-به نظر شما ۲۰ سال دوره نمایندگی مجلس سخت‌تر بود یا این ۴ سال که استانداری هستید؟
هاشمی: استانداری سخت‌تر است. کار بسیار سخت‌تری است چرا که کار چند وجهی است و شما مسئول آن چه که در استان اتفاق می‌افتد هستید و امکان ندارد بگویید به من ربطی ندارد و باید پاسخگو باشید.
-چطور شد در دولت یازدهم استاندار شدید؟
هاشمی: بحث بود که به وزارت صنایع بروم. بحث قائم‌مقامی وزارت صنایع شده بود. روز چهارشنبه‌ای بود- چهارشنبه همیشه برای من خاطره خوبی است- اولین بار که معاون وزیر شدم چهارشنبه بود، اینجا هم دوباره چهارشنبه بود. آن زمان درست نزدیک ایام میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) بود که حکم من را هم با این تیتر زدند.
بعد از ظهر گفتند آقای دکتر رحمانی با شما کار دارند و من خدمت ایشان رفتم. با ایشان نشستی داشتیم. ایشان آذربایجان شرقی را بیان کرد و گفتند جزو نوادر افرادی هستید که در استان روی شما حساسیت ندارند. یعنی اختلاف نظر وجود ندارد و اجماع خوبی شده است.
من اشاره کردم در این شرایط برای من از تهران خارج شدن سخت است. ایشان گفت "پس خود تهران". چون با هم رفیق بودیم خیلی چیزی نگفتم و جدی نگرفتم. چهارشنبه ساعت ۷ شب بود.
یک شنبه خانمم را دندانپزشکی برده بودم که زنگ زدند و گفتند در دولت بحث شما برای استان تهران مطرح است.
-الان محدوده استان تهران از شمال، جنوب، شرق و غرب چطور است؟
هاشمی: از یک طرف به استان البرز متصل هستیم و از طرفی به استان مازندارن ،سمنان، قم و مرکزی متصل هستیم.
-وسعت چقدر می‌شود؟
هاشمی: وسعتی که استان تهران دارد از ۱۶ شهرستان بزرگ تشکیل شده است و جمعیتی بالغ بر ۱۳ میلیون ۶۰۰ و خرده‌ای هزار نفر دارد. در مجموع تراکم جمعیت در برخی شهرستان‌ها همانند بهارستان ۹ هزار و خرده‌ای نفر در کیلومتر مربع است. خود تهران ۸۵۰ نفر و در کل کشور متوسط ۴۰۰ و خرده ای نفر است. تراکم بسیار بالایی دارند. شهرستان بهارستان بالای ۶۰۰ هزار نفر جمعیت شهرستان است.
هر شهرستان را اگر نگاه کنید متوجه می‌شوید از برخی استان‌های کشور جمعیت شهرستان ما بیشتر است. این ویژگی استان تهران است که ۱۳ میلیون و ۶۰۰ هزار و خرده‌ای جمعیت دارد و در قالب تهران ۸ میلیون خرده‌ای، نزدیک به ۹ میلیون هست. بقیه هم شهرستان‌های اطراف استان تهران است.
-در جایی گفته بودید استان تهران به رقم آنچه در ذهن متبادر می‌شود یکی از محروم‌ترین استان‌های کشور است. واقعا چنین است؟
هاشمی: اعتراف می‌کنم که خودم زمانی که در مجلس بودم فکر می‌کردم تهران همه چیز دارد. احساسم این بود که در تهران با توجه به اینکه پایتخت کشور است همه چیز دارد. وقتی استاندار شدم بررسی کردم و متوجه شدم که شهرستان‌های اطراف تهران و خود تهران با یک محرومیت بسیار بسیار سختی مواجه است.
چه کردم؟ اولین کاری که من انجام دادم این بود که هویت تهران و اطراف تهران را به یک طریقی نشان دهم. یکی از روش‌ها صداوسیما و شبکه تهران بود. صحبت کردیم که تهران را بشناسانید. شهرستان‌های اطراف تهران در سایه تهران فراموش نشوند.
فرض کنید شهرستان ملارد که بیش از ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد یک تخت بیمارستانی ندارد. بهارستان هم چنین بود. ۶۰۰ و خرده‌ای هزار جمعیت دارد و تخت بیمارستانی نداشت. قرچک هم با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت دارد و یک تخت بیمارستانی ندارد.
اینها بدون این که به انها امکاناتی داده شود شهرستان شده بودند. هیچ امکاناتی نداشت. نه قوه قضائیه اینجا امکانات خوبی داشت و نه قوه مجریه. تنها تابلو شهرستان خورده بود بدون این که امکاناتی ایجاد شده باشد. برنامه اجازه شروع کار جدید نمی‌داد و باید کار نیمه تمام به پایان رسد.
با دکتر روحانی صحبت کردیم و تقاضا کردیم سفرهای استانی را در تهران در ۵ سفر تنظیم کردند که سه سفر به غرب و جنوب تهران انجام شد. و سفر پربرکتی بود. بهارستان بیمارستان افتتاح شد. بیمارستان قرچک در حال افتتاح است. ملارد نیمه کاره است و در حال کار است.
از ۴۱ تصفیه‌خانه در کشور ۱۰ مورد در تهران افتتاح شد. بعد شروع به کار در راه آهن و حومه کردیم. ریاست محترم قوه قضائیه سفر استثنایی به استان تهران داشت و در این سفر خیلی به ما کمک کرد. هم به لحاظ اداری تجهیزات بخش دادگستری و غیره را در سفر پوشش دادند یعنی در حقیقت سفرهای رئیس‌جمهور و رئیس قوه قضائیه تقریبا بخشی از کار استان ما را به سرعت پیش برد.
ما سه چالش عمده در تهران داشتیم. یکی آب شرب بود. ۵۰ میلیون مترمکعب در شرق تهران ما کسری آب داشتیم. رقم بسیار بالایی بود. این را جزو اولویت ‌استان قرار دادیم. آبفای تهران و آب منطقه به خوبی کار کردند. امروز که در خدمت شما و مردم تهران هستیم به لحاظ کمیت و کیفیت هیچ مشکلی نداریم.
ان‌شاالله اتفاقی که در شهریور انجام خواهد شد این است که ما برای این که آب تهران آب تضمینی باشد و اگر مشکلی پیدا کرد طرف دیگر بتواند آن را پوشش دهد (طرحی به نام قمربنی هاشم علیه السلام را که خوابیده بود) گفتیم چرا این طرح خوابیده است؟ گفتند مشکل بودجه وجود دارد. این را مصوب کردیم تا اجرا شود.
۲۰۰ میلیارد تومان پروژه است که تمام شده و ان‌شاالله شهریور ماه افتتاح شود غرب و شرق به هم متصل می‌شوند و هر منطقه مشکل داشت منطقه دیگر او را پوشش می‌دهد.
یک نوع تضمین آب تهران است البته این را اشاره کنم که صرفه‌جویی یک اصل است و خشکسالی و کمبود آب داریم و مردم باید صرفه‌جویی را به عنوان یک اصل قرار دهند که بتوانیم بحران خشکسالی را به سلامت طی کنیم.
-آلودگی هوا همیشه با تهران است و چند سال اخیر برای مردم اذیت‌کننده شده است. ما سمت پائیز و زمستان می‌رویم و الودگی جزو اصلی ترین مسائل می‌شود و تعطیلی‌ها را خواهیم داشت. در این زمینه چه کردید؟
هاشمی: به نظر من بهترین بحث در دولت بود. دولت مصوب کرد و همانجا هم مهندس زنگنه قبول کرد که تمام بنزین‌های تهران یورو ۴ شود. اولین شهر هم بود که در کل کشور بنزین به یورو ۴ تبدیل شد. این خیلی کمک به ما کرد.
بحث دوم بحث خودروها بود. نوسازی ناوگان اتوبوس‌رانی و تاکسی‌رانی در تهران ضرورت است که در دولت تصویب شد و نزدیک ۸۰ هزار و خرده‌ای تاکسی در کل کشور جابه‌جا شوند. عمده برای تهران بود و فکر می‌کنم این هم کمک کرده هوای تهران نسبت به گذشته وضع بهتری پیدا کرده است. هنوز باید تلاش شود هوای سالم باشد که بحثی اساسی است و ان‌شاالله در شورای شهر جدید و شهردار جدید همکاری را ادامه دهند و بتوانیم با کمک یکدیگر این بحث را به طریقی برسانیم که تهران از یک هوای مناسب پاک برخوردار باشد.
-به شهرداری اشاره کردید، در تهران همکاری شهرداری و استانداری کارها را تسهیل می‌کند. در آلودگی هوا چقدر تعامل داشتید؟
هاشمی: روز اول من بحثی کردم که خیلی خبری شد. من اشاره کردم می‌خواهم دیوار بتی بین استاندار و شهرداری را بردارم.
-سه جلسه هم با آقای قالیباف داشتید؟
هاشمی: بله. اولین جلسه را ایشان آمدند و دو جلسه را من رفتم. بعد جلسه قطع شد. به این معنا نبود که این دیوار کشیده شد، یعنی من اعتقاد داشتم باید این ارتباط زیادتر شود، بدنه کارشناسی ما و معاونین ما و شهرداری می‌توانستند در بخش های مختلف جلسات داشته باشند و هر سه ماه ارزیابی کنیم که چه اتفاقی رخ داده است. این متاسفانه بعد از مدتی متوقف شد.
-علت چه بود؟
هاشمی: من خیلی پیگیری کردم. وقتی جواب مثبت نشد من هم قضیه را پیگیری نکردم.
-از سوی شهرداری پیگیری نشد؟
هاشمی: پیگیری نشد. جلسات پیگیری نشد، البته بدنه ارتباط را داشت و همین باعث شد در برخی جاها کارهای ما خوب پیش رود.
-قصه بودجه مترو در جاهای مختلف مطرح شد. دولت چرا بودجه مترو را پرداخت نکرد؟
هاشمی: بحث طولانی است. بودجه عمومی کشور از سه منبع تامین می‌شود. نفت، مالیات و سال درآمد است. وقتی از ارزش افزوده، از آلایندگی‌ها و جرائم به شهرداری مستقیم پول پرداخت می‌شد بودجه عمومی کشور است وبودجه ای نیست که بگوییم این جز بودجه دولت نیست، بله، بگوییم دولت این بودجه را داده و دست او درد نکند، چون خزانه باید بدهد و این مقدار هم باید برای فلان بخش کمک کند.ولی وقتی گفته می‌شود هیچ کمکی انجام نشده قدری کم‌لطفی می‌شود. گفتم بیش از ۳ هزار میلیارد تومان از ارزش افزوده به شهرداری تهران داده می‌شود. هیچ نظارتی به این مبلغ نیست.
-یعنی نظارتی از سوی شما نیست؟
هاشمی: خیر. خیلی بحث مهمی است که شما ۴-۳ هزار میلیارد تومان بودجه دهید ، در حالی که بودجه عمرانی تهران ۳۰۰ و خرده‌ای میلیارد تومان است. برای این میزان چقدر موافقت‌نامه امضا می‌شود و چقدر نظارت می‌شود؟ چه دقت‌هایی می‌شود؟
آنجا مستقیم در اختیار شهرداری است و استفاده می‌کند. برای تهران این را پیشنهاد کردیم که بعد کشوری شد و قبول کردند که شورای برنامه‌ریزی استان حداقل نظارت کلی به این قضیه داشته باشد.
-مصوب شد؟
هاشمی: خیر. ما پیشنهاد به دولت کردیم و دولت به مجلس داد و مجلس در کمیسیون تائید کرد و در صحن مجلس به هر طریق رای نیاورد.
-الان در استان‌های دیگر استانداری‌ها نظارت بر شهرداری دارند؟
هاشمی: در تمام استان‌های دیگر مسئول مشخص است که فرمانداری است و در تهران، قانون مجلس است و آن قانون برای ما متاع است. مسئول شده شهرداری تهران. این درواقع نظارت را از استانداری گرفته و به وزارت کشور رفته است؛ از نظر رده نظارتی چنین است. تهران پایتخت است و مسئله ای نیست، ولی این نافی امر حاکمیت هم نمی‌شود که استانداری بگوید من خود را کنار می‌کشم؛ چون امنیت با ما است.
-پیش‌بینی می‌شود دوران شیرین استانداری و دولت با شهرداری تهران پیش رو باشد؟
هاشمی: در واقع یک هماهنگی و تعامل خوبی می‌توانند با هم داشته باشند و بهانه‌ای برای قضیه وجود ندارد. سه دسته در ذیل این کار قرار می‌گیرند و اینها با هم نزدیک هستند و خیلی از بحث‌ها و گلایه‌ها که در گذشته بود، کمتر می‌شود و خدمت‌رسانی بیشتر شود.
ما دو مشکل با شهرداری تهران داشتیم؛ یکی بحث حاشیه‌نشینی و دیگری بحث حریم‌ها بود. خیلی تمایل داشتیم این را تمام کنیم و مخصوصا حریم‌ها را تعیین تکلیف کنیم که متاسفانه نشد. امیدواریم در شورای جدید و شهرداری و فرمانداری و استانداری بتوانیم این بحث حریم تهران را به سرانجام خوبی برسانیم.
-الان در تهران چقدر معتاد متجاهر داریم؟
هاشمی: آمار نمی‌توان گفت؛ آمار متفاوت است. عده‌ای می‌گویند ۱۵ هزار نفر و برخی می‌گویند ۱۲ هزار نفر هستند، آن طور که در تهران جدی عمل کردیم ۸ هزار و خرده‌ای جمع‌آوری کردیم، تقریبا در تهران کم دیده می‌شوند. یک گرفتاری در تهران داریم که نتوانستیم حل کنیم.
-چه چیزی است؟
هاشمی: وقتی این افراد جمع می‌شوند و غربال می‌شوند، یکسری افرادی بالای ۶۰ سال هستند و افرادی هم دارای امراض خاص هستند. اینها را نمی‌توانیم در محل ماده ۱۶ نگهداری کنیم. باید به بیمارستان‌ها بروند و انها هم از پذیرش این افراد خودداری می‌کنند و می‌گویند اینها بیایند ایجاد مشکل می‌کنند چون بیماری های خاص دارند و نزدیک هزار تا دو هزار نفر هستند. به ما قول داده‌اند برای اینها کاری کنند که اگر مرکزی برای این افراد داشته باشیم می‌توانیم هزار و خرده‌ای نفر را برای درمان در آنجا نگهداری کنیم.
-مشکل حل می‌شود؟
هاشمی: نمی‌گوییم مشکل حل می‌شود، حداقل فضا آرام می‌شود. یقیناً فضای تهران فضای بهتری خواهد شد.
-تا چه زمانی عملیاتی می‌شود؟
هاشمی: این تا یک سال طول خواهد کشید. قرار است مرکز به روز برای این افراد با تمام امکانات باشد حتی آموزش بعد از درمان هم بدهیم. آموزش کار دهیم تا بتوانند کارهای فنی و حرفه‌ای را انجام دهند. ان‌شاالله اجرایی شود و در اختیار استان قرار گیرد.
-تعداد معتادهای متجاهر چند درصد زن و مرد هستند؟
هاشمی: ما تقریبا یک سال پیش مرکز «شفق» را برای نگهداری متعادین متجاهر زن مشخص کردیم؛ تقریبا ۵۰۰-۴۰۰ نفر جمع کردیم و تقریبا در خیابان زنان معتاد را نمی‌بینیم.
-سقف همان ۴۰۰ تا ۵۰۰ نفر بود؟
هاشمی: بله؛ حالا تا هزار نفر.
-سوالات تلخ باید پرسیده شود. از پدیده شوم نوزاد فروشی چه خبر؟
هاشمی: این را مطرح کردیم و به جد سند خواستیم. به صرف گفتن که نمی‌شود. آنچه از نیروی انتظامی و اطلاعات استان اطلاعات گرفتیم چنین چیزی را گزارش ندادند، به این شدتی که مطرح شد.
-مسئله ای دیگری هم که وجود دارد این است که زن های معتاد نوزادان معتاد به دنیا می‌آورند. چیزی که الان اعلام هم شده است، البته دقیق به خاطر ندارم در سال چقدر نوزاد معتاد به دنیا می‌آید. برای اینها چه فکری شده است؟
هاشمی: بهزیستی برای اینها دارد فکری می‌کند. کار خوبی شروع کرده‌اند که البته از نظر قانونی هم گرفتاری‌هایی داریم؛ از نظر مکان نگهداری هم مشکل داریم.
-از لحاظ قانونی، منظورتان مشکلات قضایی و امثال آن است؟
هاشمی: بله. برخی هویت و شناسنامه ندارند که کار ما سخت شده. ما با سازمان ثبت احوال صحبت کردیم و هم با بهزیستی صحبت کردیم که اینها وقتی جمع‌اوری می‌شوند اگر ادعا کنند که هیچ چیزی ندارند، شناسنامه می‌دهیم و انگشت‌نگاری می‌کنیم و هویتی به اینها داده می‌دهیم تا دفعه بعد که گرفتار شدند بدانیم چه کسانی هستند. چون بار دوم و سوم که گرفتار شوند، جرم تلقی می‌شود.
-قضیه عقیم‌سازی را گفتند استانداری تهران مطرح کرده؛ درست است؟
هاشمی: خیر؛ این تکذیب شد. مدیرکل ما مطلبی را بیان کرد که بعداً تکذیب شد و به آن صورت نبود.
-تکذیب کرد یا شما گفتید تکذیب کنند؟
هاشمی: نه، واقعا ما نگفتیم. ایشان نظر علمی داده بود و در دنیا هم مطرح است. این اصلا منظوری نداشت. من هم گفتم و ایشان هم گفت نظرم اصلا این نبود و بعد مصاحبه کرد و اطلاعی داد و نظر خود را صریح بیان کرد.
-طلاق در استان تهران طبق آخرین آمار چه میزان است؟
هاشمی: رقم طلاق توافقی کمتر شده است.
-کاهش داشتیم؟
هاشمی: بله.
-کمیته کاهش طلاق توانسته کاری انجام دهد؟
هاشمی: کار سختی است. در قدیم که ازدواج می‌کردند طور دیگری بود، الان جوانان سریع تصمیم به ازدواج می‌گیرند و سریع هم پشیمان می‌شدند. زمان ما با الان فرق داشت. نگذاریم با احساس تصمیمی بگیرند و با احساس هم از هم دور شوند.
-سراغ مسکن مهر برویم. شما مخالف مسکن مهر بودید؟
هاشمی: ما که آمدیم مسکن مهر در تهران حدود ۲۵ درصد مسکن کشور بود.
-زمانی که در مجلس بودید مخالف بودید؟
هاشمی: من با این شکل مخالف بودم، به این علت که ما بافت فرسوده داریم و من معتقدم بافت فرسوده باید سریع نوسازی و بازسازی شوند، چرا که خطر وجود دارد و ما هم بخواهیم یا نخواهیم روی کمربند زلزله هستیم. طبیعت کشور ما چنین است و این را نمی‌توان منکر شد. باید بافت فرسوده را مقاوم سازی کنیم. آنجا را رشد دهیم. در مجلس هم نظر من چنین است.
اگر مسکن مهر می‌سازیم جاهایی بسازیم که کمتر هزینه بردارد؛ مثلا مسکن مهر پردیس را ببینید. فازهای ۹ و ۱۰ و ۱۱ و بالاتر را که می‌روید ۸-۷ برابر مکان های دیگر هزینه زیرساخت آنها پرداخت می‌شود. چون دره و تپه و کوه را انتخاب کرده‌اند. وقتی می‌خواهید جاده بکشید و آب ببرید و برق و زیرساخت ببرید بیش از ۷ برابر هزینه‌های جاهای دیگر باید هزینه کنید.
-این ۷ برابر، دقیق است؟
هاشمی: بله. از مردم که گرفته نمی‌شود و باید از جایی تأمین شود و بودجه‌ای هم برای این پیش‌بینی نشده است. در ابتدای دولت بحثی بود که قرارداد امضا شده ولی در امضا دقت نشده که باید در مقاطع مختلف زمانی باید پرداخت شود. فکر کرده پول و وام را که داده، تمام شده است و صاحبخانه شده‌؛ یعنی کسانی را که مسکن مهر گرفتند، توجیح نکردند.
-الان در تهران چقدر مسکن مهر باقی مانده؟
هاشمی: مسکن مهر تهران را ان‌شاالله تا اخر امسال تمام می‌کنیم. فقط در پردیس یکسری مشکلات حقوقی داریم که در بخش قوه قضائیه است و امیدواریم سریع‌ تعیین تکلیف شود. ولی امیدواریم تا آخر امسال مسکن مهر کل تهران به ایان برسد.
-تا الان چند درصد تحویل داده شد؟
هاشمی: تقریبا چیز زیادی باقی نمانده است و بالای ۸۰ درصد تحویل داده شد.
-ولی قبول کنید که منابع پیش‌بینی نشد یا درست برنامه‌ریزی نشد، این مسئله به مردم مرتبط نیست! حالا چه این دولت چه آن دولت، دودش به چشم مردم که نباید برود!
هاشمی: ببینید، دولت درباره پشتوانه منابع مالی خوب کمک کرد. الان حدود ۹۰۰ هزار تا که اعلام شد که وزیر در کل کشور اعلام کرد...
-آقای هاشمی قرار بود در سال دوم تحویل شود الان سال چهارم هم گذشت؟
هاشمی: این طور نگاه کنید که وقتی وارد خانه می‌شوید باید آب و برق و گاز تامین باشد. نمی‌توانید فقط خانه را تحویل بدهید، بعد دنبال آب، برق، مخابرات و گاز بگردید. ما در تهران یک شرط با مهندس نریمان گذاشتیم که زمانی اجازه افتتاح می‌دهیم که اینها تامین شده باشد. اگر تامین نشده باشد اجازه تحویل نمی‌دهیم.
حتی اگر زمانی به یاد داشته باشید حدود ۴ هزار مورد خواستند تحویل دهند چون مشکل حل نشد من جلوی آن را گرفتم. تا حل شد و تحویل دادند.
-شما گفته بودید در تهران بی خانمان نداریم؟
هاشمی: نه، اشتباه کردند. دوستان ما برخی مواقع چیزهایی می‌گویند، من گفتم کسی که در تهران گرسنه بخوابد، نداریم.
-واقعا نداریم؟
هاشمی: این توهین به کمیته امداد و بهزیستی و «ان ‌جی او» هایی است که مردم را پوشش می‌دهند.
-مسئله «توهین» را کنار بگذاریم؛ واقعیت جامعه چیست؟
هاشمی: نه، اشکال ندارد؛ بهزیستی یا کمیته امداد یا مردم‌نهادها و بخش‌های مردمی افراد بی‌بضاعت را پوشش می‌دهند. نان را حداقل به آنها می‌دهند که، یارانه ۴۵ هزار تومان که به آنها داده می‌شود. کمیته امداد ماهی ۷۵ تومان می‌داد. اینها را داریم. نان را می‌توانند بخرند و نباید نظام را زیرسوال برد. اینجا نظام را زیرسوال بردن کل نظام است.
این نانش را که دارد! با ۷۵ هزار تومان کمیته امداد نان خود را می‌تواند تامین کند! این را باید قبول کنیم و این را هم باید قبول کرد که باید به اینها توجه بیشتری کرد. در برنامه ششم هم دولت و مجلس خوب فکر کردند که اول امسال هم شروع شده است.
-بله، تصمیم خوبی گرفته شد و حداقل‌ها را بالا بردند.
هاشمی: همین را می‌گویم؛ ۳ برابر کردند و این خیلی کمک کرد. این که می‌گوییم حتما نان اینها تامین است واقعیت است. کمیته امداد ۷۵ تومان می‌دهد و بهزیستی هم همین مقدار می داد. یارانه هم دریافت می‌کردند. این که نان را نمی‌توانند تامین کنند را قبول نمی‌کنم.
- نه، قبول کنید که با ۷۵ هزار تومان خانواده‌ای که ۳ بچه دارد، نمی‌رسد دیگر!
هاشمی: تک‌تک بچه‌ها ۷۵ تومان دریافت می‌کنند.
- نه کل خانواده ۷۵ تومان دریافت می‌کنند. از امسال زیاد شده است؟
هاشمی: ۴۵ هزار تومان که برای تک‌تک افراد هست.
-۴۵ تومان بله.
هاشمی: آن هم ۷۵ تومان؛ می‌توانند نان خالی را بخورند. نگوییم نان ندارند و این برای نظام بد است. این را من الان هم قبول نمی‌کنم. ولی ما مشکل خانه داریم.
-شما استاد ما هستید ولی من به عنوان یک فرد رسانه‌ای می‌گویم که اعتماد مردم برای ما ارزشمندترین چیز است.
هاشمی: صد درصد چنین است.
-نظام هم در حد خود تلاش می‌کند و ما نمی‌خواهیم به نظام خدای نکرده... نظام که این همه خون شهید به پای آن رفته و همچنان هم می‌رود، ولی واقعیت‌ها را قبول کنیم که این همه کار شده و ممکن است، چنین چیزی هم باشد. به نظرم اینجوری با احتیاط صحبت کنید بهتر است و گرفتاری خودتان کمتر می‌شود.
هاشمی: نه، آن مسئله که «بی‌خانمان نداریم» را بد منعکس کردند، ولی نان را...
-چون من به شما ارادت ویژه دارم عرض می‌ک

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۰۴۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب فیلم منتسب به شهردار فردیس

محمدرضا احمدی نژاد شهردار فردیس فیلم منتسب به خود که مدعی برخورد ناشایست با شهروندان بود را تکذیب کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری تسنیم از فردیس، از صبح امروز ویدئویی در فضای مجازی با ادعای برخورد ناشایست شهردار فردیس با تعدادی از شهروندان در حال انتشار است که شهردار فردیس این ادعا را تکذیب کرد.

محمدرضا احمدی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم ضمن اعلام این مطلب، گفت: فیلمی که منتسب به شهردار فردیس در شبکه های معاند و فضای مجازی منتشر شده، هیچ ربطی به این شهرداری فردیس ندارد.

وی گفت: فیلم منتشر شده به نام شهرداری فردیس، مربوط به چندین سال قبل است که در یکی از شهرهای اقمارى استان البرز روی داده است.

وی گفت: این فیلم به نام شهردار فردیس و اینجانب در حال انتشار در فضای مجازی و شبکه‌های معاند است که هیچ گونه ارتباطی با شهرداری فردیس و همکاران اینجانب در این شهرداری ندارد.

محمد رضا احمدی نژاد در ادامه با اشاره به تلاش پاکبان و سبزبان این شهرداری اشاره کرده و گفت: پاکبانان سهم بسزایى در موفقیت و پیشبرد اهداف مجموعه مدیریت شهرى فردیس داشته و دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیشگیری از وقوع سیل در ابرکوه
  • پشت پرده خشم احمدی نژاد از معاون تازه فوت شده‌اش
  • این مرد کیف پول ۷۲ میلیونی را به صاحبش برگرداند
  • این مرد کیف پول ۷۲ میلیون تومانی را به صاحبش برگرداند
  • بازگرداندن کیف پول ۷۲ میلیون تومانی به صاحبش
  • در غیاب احمدی‌نژاد
  • عفونت زخم‌های مجروحان حادثه تروریستی کرمان باساچمه های آلوده
  • فراهم شدن شرایط برقراری پروازهای خارجی در یاسوج
  • تصاویری از حضور کاظم صدیقی در مجلس ترحیم معاون احمدی‌نژاد
  • تکذیب فیلم منتسب به شهردار فردیس