Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران به نقل از رسا در ساری، حجت الاسلام ناصر شکریان، مدیر کل تبلیغات اسلامی مازندران امروز در بازدید از فعالیت های تبلیغی مبلغان دینی در مناطق گردشگری غرب استان با تقدیر از برنامه های تبلیغی طلاب در سواحل دریای استان، این فعالیت ها را بسیار اثرگذار دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان این که برنامه های دینی و فرهنگی طلاب و روحانیان در سواحل دریای مازندران در کاهش آسیب های اجتماعی بسیار اثرگذار است، افزود: حضور مستمر روحانیت در صحنه ها و عرصه های مختلف همواره عامل رشد و تعالی جامعه بوده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با اشاره به این که متأسفانه وضعیت سواحل دریای استان به دلیل حضور گردشگران از لحاظ فرهنگی مناسب نیست، خاطرنشان کرد: باید برای ساماندهی سواحل دریا فکری اساسی شود چون در غیر این صورت شاهد بحران های فرهنگی در این مناطق خواهیم بود.
حجت الاسلام شکریان با اشاره به این که وجود آسیب های فرهنگی در سواحل و مناطق گردشگری استان موجب نگرانی و ناراحتی بسیاری از مؤمنان و دلسوزان شده است، خاطرنشان کرد: نباید به بهانه حضور گردشگران و مسافران شاهد بروز معضلات فرهنگی و ناهنجاری های اجتماعی در این مناطق باشیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با بیان این که عدم ساماندهی سواحل دریا به طور حتم خسارت های فرهنگی بسیاری برای جامعه در پی خواهد داشت، تصریح کرد: خوشبختانه حضور مبلغان دینی و طلاب در سواحل دریا و اجرای برنامه های دینی و فرهنگی بسیاری ازآسیب های احتمالی را کاهش داده است.
حجت الاسلام شکریان با اشاره به این که تجربه ثابت کرده هر جا حضور روحانیت پررنگ تر باشد هجمه های فرهنگی دشمن نیز کاهش خواهد یافت، خاطرنشان کرد: باید از ظرفیت های تبلیغی موجود در جهت تقویت و رشد باورهای دینی جامعه به خوبی استفاده کنیم.
استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که طلاب با بصیرت و انقلابی در لبیک به ندای رهبری به صورت کاملاً خودجوش در طرح ساماندهی سواحل شرکت کردند، تصریح کرد: این طلاب علاقه مند با ارتباط چهره به چهره با گردشگران و مسافران به تبلیغ ارزش های دینی و اخلاقی می پردازند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی، این اقدام ارزشمند طلاب و مبلغان دینی را یک نوع جهاد تبلیغی در راستای تقویت دین و ارزش های دینی در جامعه دانست و خاطرنشان کرد: حفظ و حراست از ارزش های دینی و اسلامی همواره مهم ترین دغدغه روحانیت بوده است.
حجت الاسلام شکریان با بیان این که روحانیت بدون هیچ چشم داشتی همواره در میدان دفاع از دین و انقلاب حاضر بوده است، تصریح کرد: روحانیت انقلابی دفاع از دین و انقلاب را تکلیف و وظیفه ذاتی خود می داند و همواره با همه توان در این مسیر حاضر بوده است.
استاد حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که مبلغان دینی با رها کردن خانه و خانواده خود به مناطق دور افتاده و محروم اعزام می شوند تا بتوانند در جهت تبلیغ دین و انقلاب گام مثبتی بردارند، خاطرنشان کرد: این حرکت مبلغان دینی یک نوع جهاد فی سبیل الله است که به طور حتم از اجر و پاداش دنیوی و اخروی بسیاری نیز برخوردار است.
مدیر کل تبلیغات اسلامی مازندران با بیان این که علما و روحانیت در طول تاریخ همواره مهم ترین دغدغه آنها حفظ و حراست دین و ارزش های اسلامی بوده است، تصریح کرد: در طول تاریخ نیز شخصیت های دینی بسیاری در راه حفظ دین به شهادت رسیدند.
حجت الاسلام شکریان با اشاره به این که روحانیت تنها قشری است که می تواند با زبان گویای خود به شبهات پاسخ مناسب دهد و جامعه دینی را در مسیر رشد و تعالی رهمون سازد، خاطرنشان کرد: روحانیت با آگاهی دادن به جامعه، مسیر صحیح زندگی را به عموم مردم نشان می دهد.
استاد حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که متأسفانه امروز در مناطق تورریستی و تفریحی شاهد مظاهر بدحجابی هستیم و گسترش این موضوع بسیار نگران کننده است، تصریح کرد: نباید بگذاریم مناطق توریستی مازندران به منطقه امنی برای ترویج بی بندوباری و فساد عده ای باشد.
مدیر کل تبلیغات اسلامی مازندران، وظیفه دستگاه های فرهنگی و تبلیغی در مقابله با معضلات فرهنگی و اجتماعی را بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: امروز برای کاهش ناهنجاری های فرهنگی و اجتماعی نیازمند یک مدیریت صحیح در عرصه دینی و فرهنگی کشور هستیم.
استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که امروز دشمن برای ضربه زدن به انقلاب و آرمان های اصیل آن تلاش می کند هویت دینی را در جامعه کمرنگ کند، خاطرنشان کرد: برای مقابله با این هجمه دشمن باید از همه ظرفیت های موجود در جهت تقویت ارزش های اصیل انقلاب استفاده کنیم.
مدیر کل تبلیغات اسلامی مازندران با اشاره به این که دشمن از هر ابزار جدیدی برای گسترش آسیب های اجتماعی نظیر طلاق، اعتیاد و بدحجابی در جامعه اسلامی استفاده می کند، افزود: بهترین راه مقابله با این هجمه های دشمن ترویج و تقویت مبانی دینی و انقلابی در جامعه اسلامی است.
حجت الاسلام شکریان با تأکید براین که نباید بگذاریم آرمان های اصیل انقلاب دچار خدشه شود، تصریح کرد: تضعیف آرمان های اصیل انقلاب اسلامی موجب تحقق اهداف شوم دشمنان در ضربه زدن به این نظام دینی می شود.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۰۵۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان برگزار می‌شود 

قائم مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از برگزاری اختتامیه نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان در آبان ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: این رویداد ادای دین به باورهای دینی مردم و جزو نوآوری‌های جشنواره فرهنگی هنری امام رضا (ع) است. 

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سیدمحمد هاشمی امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در دیدار مدیران و دبیران جشنواره امام رضا (ع) اظهار داشت: در دور جدید جشنواره بین‌المللی فرهنگی و هنری رضوی چند ایده مرکزی برای این کار وجود داشت که برای تخصصی شدن به سمت کارهای مردمی و اثرگذار پیش برود.

وی افزود: دومین ایده استفاده از چهره‌های فرهنگی و هنری بود که در صدر آن فرهاد قائمیان با تعهد همیشگی و عشق به امام رضا (ع) این مسئولیت را پذیرفت و اهتمام کامل و ویژه به کار گذاشتند؛ دیگر افرادی که همت کردند تا جشنواره‌ای برگزار شود و با کارگاه‌ها و رویکرد آموزشی آن دامنه‌های جدیدی در عرصه فرهنگ و هنر شکل بگیرد. با این مجموعه کارها، به این هدف خود نزدیک‌تر شدیم.

قائم مقام وزیر فرهنگ اضافه کرد: تلاش شد با تجمیع جشنواره‌های همگون و با اهتمام اعضا در بخش‌های سیاستی و اجرایی، کار قوام بیشتری پیدا کرده است.

برگزاری جشنواره دینی فیلم رضوان در آبان ۱۴۰۳

هاشمی گفت: اختتامیه اولین فیلم دینی فیلم رضوان آبان ۱۴۰۳ با دبیری محمدحسین لطیفی در این دوره از جشنواره رضوی برگزار می‌شود که امید است نقطه عزیمتی در این کار شود و با این کار ادای دینی در باورهای دینی مردم کرده باشیم و کار مؤثری باشد و این رویداد جزو نوآوری‌های جشنواره امام رضا (ع) است.

وی عنوان کرد: تلاش شده تا خروجی‌های جشنواره‌ها را تا انتها دنبال کنیم تا نتایج اثرگذاری داشته باشد و در خروجی انتهایی کار این نیت را به منصه ظهور برسانیم و به سبد محصولات رویدادهای مردمی اضافه شود.

قائم مقام وزیر فرهنگ با بیان اینکه راهبری جشنواره دوره بیست‌ویکم با مدیریت فرهاد قائمیان انجام شده است، عنوان کرد: امسال در کنار دیگر رویدادها، روایت آوای رضوی با حضور هوشنگ جاوید و احمد صبری به دبیری سیدمجتبی ذبیحی در حال انجام است، همچنین جشنواره روستایی رضوی در سطح ملی و به صورت حرفه‌ای با دبیران تراز ملی شکل مطلوبی به خود گرفته است.

منبع: ایرنا کد خبر 748336

دیگر خبرها

  • درخواست یک فعال سیاسی درباره کاظم صدیقی
  • نگذارید قصه کاظم صدیقی، استخوان لای زخم بماند /حضورش در نماز جمعه و توجیهات طلبکارانه اش، سوءتفاهم ها را افزایش داد
  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!
  • کیهان: فاجعه برجام در انتظار لایحه عفاف! /جمهوری اسلامی: روحانیت خودش پیشقدم شود/از پرواز با بال استعداد‌ها تا پرواز با جت شخصی
  • بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند
  • مشکلات فرهنگی با ارائه آمار و ارقام رفع نمی‌شود
  • اگر حکومت دینی برپا نمی‌شد چه اتفاقی می‌افتاد؟
  • نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان برگزار می‌شود 
  • مأموریت ویژه جامعه قرآنی ارتقای ظرفیت‌های معنوی کشور است
  • برنامه‌های گردشگری باید با پیوست‌های فرهنگی و دینی تدوین شود