Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-07@09:35:32 GMT

فروش علنی مخدر «ناس» در بسته‌بندی موادغذایی

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۰۷۰۲۶

فروش علنی مخدر «ناس» در بسته‌بندی موادغذایی

متاسفانه این عکس‌ها نشان می‌دهد که برخی‌ها در سایه غفلت نهادهای نظارتی، اقدام به فروش علنی ماده مخدر «ناس» در بسته بندی با برند محصولات غذایی «م» می‌کنند. به گزارش جهان نيوز؛ چندسال پیش بود که موضوع ورود «پان پراگ» به کشور و عرضه آن خبرساز شد؛ ماده‌ای شبیه «ناس» که با عنوان خوشبو کننده دهان در برخی نقاط کشور به راحتی عرضه می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماده‌ای با اثرات مشابه «ناس» داشت و با همان شیوه و شگرد مصرف می‌شد و بسیاری از مسئولان ستاد مبارزه با مواد مخدر نسبت به عرضه این ماده مخدر که در بسته‌بندی‌های زیبا و فریبنده عرضه می‌شد هشدارهای تند و تیزی را دادند. اما با این وجود وقتی در شهرهای استان‌ سیستان و بلوچستان قدم بزنید، به روشنی عرضه علنی «ناس» و «نسوار» قابل مشاهده است.
بر اساس این گزارش در برخی شهرهای جنوب شرقی کشور «ناس ایرانی» و «ناس پاکستانی» و «پان» در بسته‌بندی‌های دستی و حتی کارخانه‌ای با آرم و برندهای مختلف و حتی با برندهای ایرانی و تحت عنوان «مواد غذایی» در خیابان‌ها و در دکه‌های کنار خیابانی و حتی مغازه‌ها عرضه می‌شود و این در حالی است که به نظر می‌رسد نه تنها مصرف کنندگان، بلکه فروشندگان این ماده خطرناک نیز از عوارض و مضرات آن مطلع نیستند.
این در حالی است که پیش از این گفته شده بود با توجه به اینکه در قوانین، «ناس» به عنوان موادمخدر شناخته نشده به همین دلیل نیروی انتظامی نمی‌تواند در این زمینه وارد شده و اقدام به جمع‌آوری آن کند و پلیس تنها در مواردی می‌تواند از ورود ناس جلوگیری کند که به عنوان کالای قاچاق محسوب شود.

ناس به عنوان یکی از کثیف‌ترین موادی که در گروه مخدرها قرار گرفته شناخته می‌شود. نحوه استفاده ناس به این‌گونه است که این ماده را به لب و دندان‌های خود می‌زنند یا با انگشت زیر لثه قرار می‌دهند و بعد از مدتی مکیدن، آن را با بزاقی غلیظ به بیرون پرتاب می‌کنند که قرمزرنگ است.
عوارض مصرف ناس در دفعات اول عبارت است از احساس سرگیجه، سردرد و تهوع و سایر عوارض استفاده مدید از ناس شامل از دست دادن تعادل رفتاری و حرکتی، ایجاد حرکات غیر طبیعی در چشم‌ها، تغییرات محسوس در فشار خون، افزایش ضربان قلب، دندان قروچه، لرزش، اختلال در خواب، وابستگی روحی و روانی، بیماری‌ها و سرطان لثه، سرطان حنجره و روده بزرگ و نارسایی‌های کلیوی است.
منبع: تسنیم

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۰۷۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب‌ بسته بندی چه مزیت هایی دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی انصاری، با بیان اینکه آب‌های بسته بندی دارای مزایای متعددی هستند، از عدم وجود آلودگی‌های میکروبی و انگلی بیماری‌زا، وجود محدوده‌های مجاز املاح و فلزات سنگین و آفت کش‌ها به عنوان بخشی از این مزایا یاد کرد و گفت: دلیل کنترل کیفیت این محصولات در محل تولید از منبع اصلی آب گرفته تا پایان فرایند است در حالی که برای آب چاه کنترلی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه اظهارنظر در مورد اینکه مصرف آب چاه فقط منجر به بروز سنگ کلیه می‌شود، غیرمسئولانه و غیرکارشناسی است، یادآور شد: آب چاه‌ها ممکن است آلودگی‌های زیادی داشته باشند که ممکن است به دلیل نزدیکی به مناطق مسکونی، کشاورزی، مراکز صنعتی و منابع دیگر آب‌های زیرزمینی متصل آلودگی به ترکیبات آلی، نیترات و سولفات داشته باشد.

انصاری ادامه داد: در تولید و عرضه آب‌های بسته بندی، فرآیندهای صنعتی رعایت شده و مجوزهای لازم پس از بررسی‌ها و آزمایشات متعدد اخذ می‌شود. هر محصول یک شرایط نگهداری دارد که توسط تولید کننده در بسته بندی محصول، اعلام می‌شود که مصرف کننده، فروشنده و توزیع کننده ملزم به رعایت الزامات انبارداری، حمل و نقل و نگهداری هستند.

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو تاکید کرد: اگر شرایط نگهداری هر محصولی رعایت نشود، طبیعی است که شاید خطراتی برای مصرف کننده به همراه داشته باشد و این هم محدود به یک فرآورده مانند آب بسته بندی شده نیست. ظروف بسته بندی پت در ایران و دنیا، مختص آب‌های آشامیدنی نیست بلکه در نوشابه‌ها، روغن‌های خوراکی، برخی لبنیات و شیشه‌های شیرخوری کودکان نیز از مواد پت استفاده می‌شود.

کد خبر 6097527 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • توصیه به مصرف آب چاه به جای آب معدنی اشتباه است
  • قیمت تخم مرغ در میادین تره‌بار
  • قیمت تخم مرغ در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار اعلام شد
  • واکنش سازمان غذا و دارو به توصیه به مصرف آب چاه
  • آب معدنی استفاده کنیم یا نه؟
  • در جلسه علنی شورای شهر شیراز چه گذشت؟
  • ناکامی قاچاقچیان در انتقال ۱۵۰ کیلو ماده مخدر شیشه در نرماشیر
  • آب‌ بسته بندی چه مزیت هایی دارد
  • ۶۳ معتاد متجاهر و خرده فروش مواد مخدر در اردستان دستگیر شدند
  • فرایند خشک کردن و بسته بندی پرتقال در یک کارخانه کره‌ای (فیلم)