Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-19@12:50:11 GMT

معافیت ۸ساله عوارض برای واحدهای خاص +سند

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۰۷۰۸۱

معافیت ۸ساله عوارض برای واحدهای خاص +سند

بر اساس رای معاونت حقوقی رئیس جمهوری، اخذ عوارض آلایندگی در مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه قبل از زمان حاکمیت قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر لغو شد. به گزارش جهان نيوز؛ با رای سرپرست امور هماهنگی و رفع اختلاف دستگاههای اجرایی رئیس جمهور اخذ عوارض آلایندگی مندرج در قانون مالیات بر ارزش افزوده در مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه قبل از حاکمیت ماده (۵۶) قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور لغو شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نامه سرپرست این مرکز به رئیس سازمان مالیاتی کشور تاکید شده است، همانگونه که در نظریات متعدد این معاونت تصریح شده، مقررات ناظر به معافیت از پرداخت عوارض در مناظق آزاد تجاری و صنعتی و ویژه اقتصادی از اعتبار قانونی برخوردار بوده و جاری میباشد. بدیهی است از زمان لازم الاجرا شدن اده (۵۶) قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور، مقررات ماده مذکور برای واحدهای مستقر در مناظق آزاد و ویژه اقتصادی همانند سایر مناطق با رعایت ترتیبات قانون ارزش افزوده لازم الاجرا می‌باشد.

در ماده ۵۶ قانون رفع موانع تولید(مصوب سال۹۴) آمده، واحدهای تولیدی کالا و خدمات آلاینده مستقر در مناطق آزاد شبیه به واحدهای الاینده مستقر در سرزمین اصلی با رعایت ترتیبات مشخص شده در قانون مالیات بر ارزش افزوده و اصلاحات بعدی مشمول عوارض آلایندگی می‌شوند.
بر اساس تبصره ۱ ماده ۳۷ قانون مالیات بر ارزش افزوده(مصوب سال ۸۷)، واحدهای تولیدی آلاینده محیط‌زیست که استانداردها و ضوابط حفاظت از محیط زیست را رعایت نمی‌نمایند، طبق تشخیص و اعلام سازمان حفاظت محیط زیست، علاوه بر مالیات و عوارض متعلق موضوع این قانون ، مشمول پرداخت یک درصد (۱%) از قیمت فروش به عنوان عوارض آلایندگی می‌باشند .
در ادامه بخشنامه سازمان امور مالیاتی در این خصوص قابل مشاهده است. بر اساس حکم معاونت حقوقی رییس جمهور وصول عوارض آلایندگی در بازه سالهای ۸۷ تا ۹۴ از واحدهای مستقر در مناطق آزاد لغو شده است.

در حالی این حکم از سوی معاونت حقوقی رئیس جمهور صادر شده که در قانون مالیات بر ارزش افزوده هیچ نوع تفکیکی برای واحدهای آلاینده مستقر در سرزیمن اصلی یا مناطق آزاد دیده نمی‌شود. منبع: تسنیم

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۰۷۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنعت نفت ایران بالاترین ارزش افزوده را دارد/ علت جذب سرمایه خارجی

فریدون برکشلی رئیس گروه مطالعات انرژی وین در گفت و گو با خبرنگار مهر، با اشاره جهان در سال ۲۰۲۳ شاهد رقمی معادل ۱/۴ تریلیون دلار سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی بود، گفت: روند سرمایه‌گذاری خارجی به تدریج از کشورهای عمده صنعتی مانند آمریکا، ژاپن و اتحادیه اروپا، به سمت کشورهای تازه صنعتی شده و به ویژه آسیای جنوب شرقی سوق پیدا کرده است.

وی ادامه داد: آنچه سرمایه‌گذاری در برخی کشورها را جذاب کرده است، مجموعه‌ای از چهار چوب هاست که غالباً شناخته شده هستند. سرمایه، همواره به دنبال مکان امن است. ثبات قوانین و رعایت پایدار برخی اصول مهمترین اصل در جذاب سرمایه‌گذاری خارجی است. در حقیقت، سرمایه‌گذاری خارجی و بین‌المللی به سوی کشورها و مناطقی هدایت می‌شوند که سرمایه‌گذاری های داخلی در آنجا ایمن هستند.

این کارشناس ارشد انرژی با اشاره به اینکه برخی سازمان‌های بین المللی و بانک‌ها که شاخص‌های مختلف را رصد می‌کنند، اضافه کرد: برای امنیت سرمایه، ضریب بالایی را قائل هستند.

وی اضافه کرد: بدیهی است که صنعت نفت ایران، در میان صنایع کشور، از بالاترین ارزش افزوده برخوردارند و هر آینه افق روشنی در فضای روابط بین‌الملل ایران پیدا می‌شود، صنعت نفت پیشتاز است.

به گفته این کارشناس انرژی در حال حاضر هم جذب سرمایه در صنعت نفت نسبت به سایر بخش‌های صنعتی بیشتر است.

برکشلی یادآور شد: نکته مهم دیگر، مقایسه نسبی ایران با کشورهای همسایه است. برای مثال در دهه‌های ۱۹۹۰ و ۲۰۰۰ میلادی که ایران تحت تحریم‌های سنگین امروز نبود هم، سرمایه گذاران خارجی و شرکت‌های نفتی همسایگان ما را به ما ترجیح می‌دادند.

وی ادامه داد: در حاشیه دریای خزر، جمهوری‌های تازه استقلال بخش مهمی از سرمایه‌گذاری های بین المللی را از آن خود کردند. قانون نفت ایران، امکان عقد قراردادی مشابه با همسایگان را از ما سلب کرده بود. البته حضور بین‌المللی برای صنعت نفت و البته گاز خیلی مهم است.

کد خبر 6081404 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • حقوق و عوارض گمرکی کالا‌های اساسی و ارزش افزوده یک درصد شد
  • صنعت نفت ایران بالاترین ارزش افزوده را دارد/ علت جذب سرمایه خارجی
  • (ویدئو) موافقت دولت با کاهش مالیات بر ارزش‌افزوده کالا‌های اساسی
  • کاهش مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی
  • خدمت رفاهی جدید برای مستمری بگیران کمیته امداد + جزئیات
  • بهادری‌جهرمی: کاهش مالیات ارزش افزوده کالاهای اساسی و دارو
  • سازمان بازرسی به وزیر جهاد کشاورزی هشدار داد
  • بهادری جهرمی: مالیات بر ارزش افزوده به یک درصد کاهش یافت
  • شرط بخشودگی مالیاتی اعلام شد
  • تمدید مهلت اصلاح و تکمیل اظهارنامه برآوردی مالیات بر ارزش افزوده