Web Analytics Made Easy - Statcounter

در سال‌های اخیر تکنولوژی، با سرعت غیرقابل تصوری در حال پیشرفت است. روزبه‌روز تعداد ابزار دیجیتالی که به بازار وارد می‌شود، در حال افزایش است.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تعادل، از سال 1995 تاکنون سرعت پیشرفت تکنولوژی به حدی بالا بوده که می‌توان گفت در سال‌هایی نه‌چندان‌دور، تصویر جهان امروز به افسانه‌های علمی شباهت داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آن زمان ایده ساخت تلفن‌های بی‌سیم با قابلیت دسترسی به جهان پهناوری از ارتباطات، سرگرمی‌ها، فیلم‌‌ها و موسیقی بیش از اندازه غیرعادی به نظر می‌آمد. در سال 2005، بسیاری افراد تصور می‌کردند که با ورود تلفن‌های همراه هوشمند و ابزار مدرن دیجیتال، استفاده از وسایل الکتریکی قدیمی کاهش می‌یابد. اتفاقی که امروزه بازار تکنولوژی برای سال‌های بعد پیش‌بینی می‌کند؛ بسیاری از کارشناسان گفته‌اند که با ورود نسل جدید تلفن‌های همراه هوشمند و ابزارهای دیجیتال، دستگاه‌های قدیمی‌تر از چرخه مصرف خارج خواهند شد.

گزارش‌ها اما چیز دیگری را نشان می‌دهد. نتایج پیش‌بینی منسوخ شدن ابزارهای دیجیتالی که در سال 2005 وارد بازار شده بودند، با توجه به آمارها، متفاوت بوده است. طبق نظرسنجی صورت‌گرفته، بسیاری از امریکایی‌ها، با وجود گسترش نفوذ تلفن‌های هوشمند و ابزارهای دیجیتال مدرن، همچنان از دستگاه‌های قدیمی استفاده می‌کنند.، مهم‌ترین تاثیر جهان دیجیتال، بر نحوه استفاده کاربران از فایل‌های موسیقی، فیلم و بازی بوده است.

بسیاری از ابزارهایی که یکی ‌پس از دیگری وارد بازار دیجیتال شدند، قابلیت دسترسی به موسیقی و فیلم را بسیار راحت‌تر از CD و نوارهای کاست و ویدیویی در اختیار کاربران قرار می‌دهند. با این‌حال، طبق آمار به دست آمده، هنوز حدود 49درصد از امریکایی‌ها از CD‌های موسیقی و فیلم استفاده می‌کنند. با اینکه در بسیاری از گزارش‌ها از تحول گسترده دستگاه‌های پخش دیجیتال در بازار می‌گویند اما آمار نشان می‌دهد که همچنان ابزارهای قدیمی منسوخ نشده و تقریبا کاربران بسیاری دارد. ماشین‌حساب از دیگر ابزاری است که تحولات بسیاری داشته اما همچنان کاربران خود را حفظ کرده است. زمانی که نرم‌افزارهای حسابرسی، یکی پس از دیگری وارد بازار می‌شدند، یا با مجهز شدن تلفن‌های هوشمند، به نظر می‌رسید که استفاده از ماشین‌ حساب‌های سنتی منسوخ شود اما همچنان ماشین‌حساب‌های قدیمی کاربران خود را دارند. طبق آمار به دست آمده، حدود 40درصد از امریکایی‌ها، همچنان ترجیح می‌دهند برای فعالیت‌های حسابرسی خود، از ماشین‌حساب‌های قدیمی استفاده کنند.

از آنجا که تلفن‌های همراه، برقراری ارتباط را در هر مکانی راحت‌ کرده و همچنان با قابلیت ذخیره شماره‌های تلفن، افراد را از داشتن دفترچه‌های یادداشت و شماره‌گیری بی‌نیاز کرد، به راحتی جایگزین مناسبی برای دستگاه‌های تلفن شد، هرچند که هزینه‌ مکالمه با تلفن‌های همراه بسیار بیشتر از خطوط تلفن خانگی است. با این‌حال، همچنان 36درصد از امریکایی‌ها، از دستگاه‌های تلفن استفاده می‌کنند و اعتقاد دارند که تلفن‌های همراه نتوانسته این دستگاه را منسوخ کند.

همان‌طور که گفته شد، ابزارهای مدرن پخش فیلم و موسیقی، به سرعت وارد بازار‌های دیجیتال شده‌ و کاربران بسیاری دارند. هرچند که نوارهای ویدیویی به دلیل کاهش استفاده در صنعت فیلم‌سازی و منسوخ شدن دستگاه‌های پخش‌کننده آنها، تقریبا بی‌استفاده شده‌اند، اما حدود 17درصد از امریکایی‌ها، همچنان از طرفداران دستگاه‌های پخش نوارهای ویدیویی هستند. در این میان، صفحه‌های گرامافون نیز، طرفداران خاص خود را دارند. علاوه بر اینکه عده‌یی برای زنده کردن خاطرات، دستگاه‌های گرام را خریداری می‌کنند، حدود 11درصد از امریکایی‌ها، هنوز هم از خریداران صفحه‌های گرام به‌شمار می‌آیند.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۰۷۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش ها در ۲۲ استان همچنان منفی است | این ۳ استان بیشترین رشد بارش را تجربه کردند | کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور

به گزارش همشهری آنلاین، بر اساس داده‌ها و اطلاعات بارش‌های سازمان هواشناسی کشور از ابتدای سال جاری آبی تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بیشترین کاهش بارش با منفی ۴۳ درصد مربوط به استان قزوین است.

پس از قزوین، استان‌های سمنان و تهران به ترتیب به رشد منفی ۴۱.۳ و ۳۹.۸ درصد در رده‌های دوم و سوم کمترین بارش‌ها در بازه اشاره شده قرار دارند. میزان کاهش بارش در تهران ۹۳.۵ میلیمتر بوده؛ این در حالی است که با وجود بارش‌های قابل توجه طی روزهای اخیر در کشور، اما همچنان بارش‌ها در ۲۲ استان منفی است. بارش‌ها در استان‌های ایلام، خراسان جنوبی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت افزایش یافته است.

بیشترین بارش‌ها برای استان سیستان و بلوچستان با رشد ۵۴.۲ درصدی، یزد ۴۱.۵ درصد و خراسان جنوبی با ۱۹.۷ درصد ثبت شده است.

در مجموع از ابتدای سال آبی جاری تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بارندگی در کشور ۸.۹ درصد و میزان بارندگی‌ها در کشور در بازه زمانی ذکر شده ۱۸.۶ میلیمتر کاهش یافته است.

کد خبر 849149 منبع: مهر برچسب‌ها خبر مهم سازمان هواشناسي باران

دیگر خبرها

  • وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • بارش ها در ۲۲ استان همچنان منفی است | این ۳ استان بیشترین رشد بارش را تجربه کردند | کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • نرخ‌گذاری دلار کانال‌های تلگرامی در روز تعطیل/ خرید و فروشی نیست
  • ۵ دقیقه ای وارد بازار ارز دیجیتال شوید (+لینک)
  • ۵ دقیقه ای وارد بازار ارز دیجیتال شوید
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • ژاپن بر روی اینترنت نسل۶، ۵۰۰برابر سریع‌تر از نسل۵ کار می‌کند!
  • اعلام قیمت انواع خودرو / عرضه همچنان ضعیف است
  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف