Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه فناوری _ غول‌های فناوری آمریکایی با مخاطب قرار دادن دونالد ترامپ و دیگر رهبران سیاسی، خواستار ادامه‌ی اجرای برنامه‌ای شدند که به مهاجران جوان فاقد مدرک اقامت، اجازه می‌دهد در کشور باقی بمانند.

به گزارش بولتن نیوز وبه نقل از زومیت ، تعویق اقدام علیه مهاجران یا به اختصار داکا (DACA) برنامه‌ای است که به ابتکار رئیس جمهور سابق ایالات متحده، باراک اوباما شکل گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این برنامه که به نام برنامه‌ی رؤیاها نیز معروف است، این فرصت را به مهاجران جوان می‌دهد که در صورت برخورداری از شرایط و ضوابط معین، به‌جای اخراج از آمریکا، در این کشور باقی بمانند و صاحب شغل بشوند یا به تحصیل بپردازند.

گزارش‌های مختلف حاکی از آن هستند که دولت ترامپ مشغول حذف این برنامه است. در صورت لغو این برنامه، آینده‌ی تقریبا ۸۰۰ هزار تن در هاله‌ای از ابهام قرار می‌گیرد. با وجود آنکه صحت این گزارش‌ها تاکنون تأیید نشده‌ است، یک گروه فعال سیاسی که در سال ۲۰۱۳ توسط فیسبوک شکل گرفت، با پشتیبانی غول‌های فناوری آمریکا در نامه‌ای از این برنامه دفاع کرده‌ است.

این گروه در حمایت از این برنامه، یک نامه‌ی سرگشاده خطاب به رئیس‌جمهور و دیگر رهبران سیاسی منتشر کرده‌ است:

۳۱ آگوست ۲۰۱۷.

به: رئیس‌جمهور دونالد ترامپ.

از: سخنگوی گروه پل رایان، رهبران گروه، نانسی پلوسی، میچ مک‌کانل و چارلز شومر.

ما به‌عنوان کارآفرینان و رهبران تجاری، نگران سیاست‌های تازه‌ای در حوزه‌ی مهاجرت هستیم که آینده‌ی مهاجران جوان غیر قانونی را که به آمریکا آمده‌اند در معرض تهدید قرار می‌دهد.

تعویق اقدام علیه کودکان از راه رسیده یا داکا که به تقریبا ۸۰۰ هزار تن از مهاجران، حق طبیعی داشتن شغل یا تحصیل بدون خطر اخراج از کشور می‌دهد در مخاطره قرار گرفته است. تمام افراد ذی‌نفع از برنامه‌ی داکا، در آمریکا بزرگ شده‌اند، اسامی آن‌ها ثبت شده، بررسی سابقه به‌صورت گسترده‌ای در قبال آن‌ها انجام شده است و مالیات می‌پردازند.

بیش از ۹۷ درصد آن‌ها اکنون در مدارس مشغول هستند یا به‌صورت نیروی کار درآمده‌اند. ۵ درصد آن‌ها کسب‌وکار خود را راه‌اندازی کرده‌اند، ۶۵ درصد اقدام به خرید یک وسیله‌ی نقلیه کرده و ۱۶ درصد آن‌ها مالک اولین خانه‌ی خود شده‌اند. حداقل ۷۲ درصد از ۲۵ کمپانی ثروتمند برتر از ذی‌نفعان برنامه‌ی داکا به‌عنوان کارکنان خود استفاده می‌کنند.

در صورتی که ما اقدام به حفظ برنامه‌ی داکا نکنیم، تمام این ۷۸۰ هزار مهاجر سختکوش، امکان فعالیت قانونی را در این کشور از دست خواهند داد و تک‌تک آن‌ها در معرض خطر اخراج از آمریکا قرار خواهند گرفت. اقتصاد ما ۴۶۰.۳ میلیارد دلار از تولید ناخالص داخلی و ۲۴.۶ میلیارد دلار از مالیات‌ تأمین اجتماعی و مراقبت‌های پزشکی را از دست خواهد داد.

مهاجران برای آینده‌ی کمپانی‌های ما و اقتصاد ما ضروری هستند. با وجود آن‌ها، ما رشد می‌کنیم و شغل ایجاد می‌کنیم. آن‌ها یکی از دلایل برتری اقتصاد ما در سطح جهان هستند.

ما از رئیس‌جمهور ترامپ درخواست می‌کنیم تا برنامه‌ی داکا را حفظ کند. ما از کنگره درخواست می‌کنیم تا این برنامه را حفظ کنند یا قانونی وضع کنند تا برای این مهاجران جوانی که در کشور ما بزرگ شده‌اند، فرصت اقامت دائم فراهم کند.

اسامی مدیرانی که این یادداشت را امضا کرده‌اند از این قرار است: برایان چسک، مدیرعامل Airbnb، جف بزوس، مدیرعامل آمازون، تیم کوک، مدیرعامل اپل، آرون لوی، مدیرعامل باکس، دیوید ونیگ، مدیرعامل eBay، شریل سندبرگ، مدیر ارشد فیسبوک، ساندار پیچای، مدیرعامل گوگل، جان زیمر و لوگان گرین، بنیان‌گذاران لیفت، رید هستینگز، مدیرعامل نت‌فلیکس، مارک بنیوف، مدیرعامل سیلزفروس، توان فم، مدیر ارشد اوبر و بسیاری دیگر.

کمپانی‌های دیگر نیز در حمایت از این برنامه‌، به‌صورت جداگانه اقدام کرده‌اند. برد اسمیت، مدیر ارشد و رئیس مایکروسافت، در نامه‌ای اعلام کرده است که موافقت اعضای برنامه‌ی «نیرومندتر کردن آمریکا» در لغو برنامه‌ی داکا، یک قدم رو به عقب برای تمام کشور خواهد بود. ساتیا نادلا، مدیرعامل مایکروسافت دیدگاه‌های خود را به‌عنوان یک مهاجر مطرح کرده و توضیح داده است که قدرت آمریکا از ترکیب جمعیتی جهانی آن‌ نشات می‌گیرد.

مارک زاکربرگ، مدیرعامل فیسبوک اعلام کرده است که این افراد جوان نماینده‌ی آینده و اقتصاد کشور ما هستند. همچنین کمپانی اوبر در بیانیه‌ای اعلام کرد که مهاجران شایسته‌ی این هستند تا فرصت پیگیری رؤیای آمریکایی خود را داشته باشند.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۰۹۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله بایدن به ژاپن و هند/ آن‌ها بیگانه هراس هستند!

به گزارش جماران؛ به نقل از نشریه تایم، رییس جمهوری آمریکا؛ جو بایدن در یک سخنرانی تازه، ژاپن و هند را کشورهای «بیگانه هراس» خواند که از مهاجران استقبال نمی‌کنند و این دو کشور را با چین و روسیه در یک ردیف قرار داد.

این اظهارات، در یک رویداد جمع‌آوری کمک‌های مالی، تنها سه هفته پس از آن بیان می‌شود که کاخ سفید میزبان فومیو کیشیدا؛ نخست وزیر ژاپن برای یک دیدار رسمی در ایالات متحده بود که طی آن دو رهبر آنچه را که بایدن «اتحاد ناگسستنی»، به ویژه در مورد امنیت جهانی خواند، جشن گرفتند. علاوه بر این؛ کاخ سفید تابستان گذشته از نارندا مودی؛ نخست وزیر هند در یک سفر دولتی به آمریکا، استقبال کرد.

گفتنی است؛ ژاپن مهم‌ترین متحد ایالات متحده در شرق آسیا است و هند، یکی از پیشروترین اقتصادهای جهان و یک شریک حیاتی در هند و اقیانوس آرام برای ایالات متحده به حساب می‌آید.

بایدن در این سخنرانی گفت: انتخابات آتی ایالات متحده  برای «آزادی، آمریکا و دموکراسی» است و اقتصاد این کشور به خاطر وجود شما و بسیاری دیگر در حال رونق است و دلیل آن به این خاطر است که ما از مهاجران استقبال می‌کنیم.

بادین در بخش دیگری از صحبت‌های خود می‌گوید: چرا چین از نظر اقتصادی به شدت در حال توقف است؟ چرا ژاپن مشکل دارد؟ چرا روسیه؟ و چرا هند آنگونه که باید به توسعه نمی‌رسد؟ چراکه آن‌ها بیگانه هراس هستند. آن‌ها مهاجران را نمی‌خواهند. اما مهاجران کسانی هستند که ما را قوی می‌کنند و ما هجوم کارگرانی را داریم که می‌خواهند این‌جا باشند و به ما کمک کنند.

گاف بایدن

این در حالی است که هنوز هیچ واکنشی نه از سوی دولت ژاپن و نه از سوی دولت هند اعلام نشده است. با این حال، جان کربی؛ سخنگوی امنیت ملی کاخ سفید روز گذشته در رابطه با صحبت‌های بایدن در مورد متحدان آسیایی آمریکا گفت: «بایدن در مورد موضع ایالات متحده در قبال مهاجرت صحبت‌های گسترده‌ای کرده است و متحدان و شرکای ما به خوبی می‌دانند که بایدن چگونه برای آن‌ها ارزش قائل است. دوستی، همکاری و توانایی آن‌ها در طیف وسیعی از موضوعات و نه فقط مربوط به امنی، برای آمریکا مهم است. آن‌ها می‌دانند که بایدن تا چه اندازه به ایده اتحاد و مشارکت با متحدان ارزش می‌دهد.»

ژاپن

گفتنی است؛ ژاپن به مشکلات کاهش جمعیت خود اذعان کرده است و بر اساس داده‌های منتشر شده در ماه فوریه، تعداد نوزادان متولد شده در این کشور در سال 2023 برای هشتمین سال متوالی کاهش یافته است. کیشیدا نرخ پایین زاد و ولد در ژاپن را بزرگ‌ترین بحرانی که ژاپن با آن مواجه است، نامیده اما این کشور مدت‌هاست که به موضع درهای بسته‌تر در قبال مهاجرت مشهور است.

هند

در همین حال، جمعیت هند افزایش یافته و به بزرگ‌ترین جمعیت جهان تبدیل شده است و سازمان ملل اعلام کرده است که هند در مسیر رسیدن به 1.425 میلیارد نفر است. البته جمعیت هند نیز جوان‌تر است. در اوایل سال جاری، هند قانون جدید شهروندی را تصویب کرد که به سرعت تابعیت هندوها، پارسی‌ها، سیک‌ها، بودایی‌ها، جین‌ها و مسیحیان را که از افغانستان، بنگلادش و پاکستان به هند فرار کرده بودند، وضع کرد. اما این قانون، مسلمانان را که در هر سه کشور اکثریت هستند، مستثنی می‌کند و این اولین بار است که هند معیارهای مذهبی را برای شهروندی تعیین می‌کند.

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذار معروف: هوش مصنوعی راهی برای کلاهبرداری است
  • چرا اظهارات بایدن برای هند و ژاپن غافلگیرکننده بود
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • صدور خدمات فنی و مهندسی یک ضرورت است/ اجرای پروژه اومااویا به دست متخصصان ایرانی
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرمیت زدایی و عمرانی در سروستان
  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد
  • خبر مهم وزارت رفاه درباره ادامه طرح کالابرگ / جزئیات برنامه دولت برای تداوم طرح فجرانه
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • حمله بایدن به ژاپن و هند/ آن‌ها بیگانه هراس هستند!