Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم ورامین در مجلس با اشاره به اینکه ۱۵کشور همسایه بازارهای خوبی برای محصولات ما هستند گفت: از آنجا که ما آمادگی بسته‌بندی و تأمین دائمی محصولات را نداریم، هیچ‌کدام از تولیدکنندگان ما نمی‌توانند با کشورهای همسایه قرارداد داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ورامین، سیدحسین نقوی حسینی در دیدار با علی محمدی مقدم رئیس اداره دامپروری ورامین که صبح امروز در محل اداره دامپروری این شهرستان برگزار شد اظهار داشت: همه دستگاه‌ها موظف هستند در جهت اجرایی و عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی حرکت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه زیرساخت اقتصاد مقاومتی دامداری و کشاورزی است بیان کرد: در سایر حوزه‌ها رقابت ما سخت است؛ مثلا در حوزه خودروسازی نمی‌توانیم با بسیاری از شرکت‌ها رقابت کنیم البته باید در این زمینه هم تلاش کنیم؛ اما آن حوزه ما را به اقتصاد مقاومتی نمی‌رساند.

نماینده مردم ورامین در مجلس تصریح کرد: 15 کشور همسایه داریم که اینها بازارهای خوبی برای ارائه محصولات ما هستند، گاهی خود این کشورها مراجعه می‌کنند و برای فروشگاه‌های خود متقاضی محصولات ما هستند، ولی ما توانایی تأمین خواسته‌های آنها را نداریم؛ مثلا می‌گویند سیب ما را تأمین کنید اما با دو شرط بسته‌بندی با برچسب دیگر اینکه دائمی باشد.

نقوی‌حسینی با اشاره به اینکه از آنجا که ما آمادگی بسته‌بندی و تأمین دائمی را نداریم، هیچ‌کدام از تولیدکنندگان ما نمی‌توانند این قرارداد را داشته باشند عنوان کرد: در این حوزه هر چه سرمایه‌گذاری کنیم کم است.

وی افزود: حوزه دامپروری حوزه قابل توسعه‌ای است و باید حوزه دامی، سلامت و دامپزشکی پشتیبانی شود، اما به دلیل مشکلاتی که وجود دارد، این بخش‌ها نمی‌توانند درست کار کنند و می‌ترسند‌؛ لازم است که تحولی ایجاد شود البته در حوزه دامپروری ورامین تاکنون مشکلی وجود نداشته است.

نماینده مردم ورامین در مجلس خطاب به مدیر دامپزشکی گفت: از این که در کنار دامداران هستید و سلامت آنها را تضمین می‌کنید تشکر می‌کنم، دامپرور گرفتار انواع دلالی‌ها، مشکلات و بیماری‌های دام است.

نقوی‌حسینی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تبریک هفته ولایت و اعیاد سعید قربان و غدیر اظهار داشت: یک میلیون نفر در این سه شهرستان جمعیت داریم، با این حال در این شهرستان‌ها فقط فرماندار داریم، این در حالی است که ایلام 350 هزار نفر جمعیت دارد، اما استاندار، اداره کل دامپروری وغیره دارد.

وی با بیان اینکه تعداد کل دام‌های ورامین به اندازه مجموع دام‌های استان‌های سمنان و البرز است تصریح کرد: به اندازه دو اداره کل دامپزشکی در ورامین دام داریم اما با یک اداره دامپزشکی، که باید به دو برابر این میزان خدمات بدهیم و به همین دلیل ما بحث استان شدن را مطرح می‌کنم.

نماینده مردم ورامین در مجلس تأکید کرد: من 4 سال گذشته با اولین دور ملاقات با رئیس‌جمهور، استان شدن تهران شرقی، غربی و مرکزی را عنوان کردم و ایشان هم موافقت کردند؛ روستایی داریم که 25 هزار نفر جمعیت دارد ولی با دهیاری اداره می‌شود و این ظلم است چون اداراتی که باید به آنها خدمات برسانند وجود ندارند و استان شدن حق منطقه است.

نقوی‌حسینی با اشاره به اینکه جمعیت ما از 9 استان کشور بیشتر است اظهار داشت: خدا را شکر که قرچک و پیشوا شهرستان شد، در صورتی که بسیاری مخالفت کردند که نقوی دارد این شهرستان را تکه تکه می‌کند؛ قرچک بخش بود و باید بخشداری آن را اداره می‌کرد، اعتبارات به ورامین می‌آمد و باید به عنوان بخش در قرچک و پیشوا تقسیم می‌شد.

وی خاطرنشان کرد: ما آن زمان همه تهمت‌ها را به جان خریدیم؛ هنوز هم این وضعیت کافی نیست و باید ادارات کل در منطقه مستقر شوند که در حال پیگیری مقدمات آن هم هستیم ولی در سکوت چون معتقد هستم باید موتور روشن و چراغ خاموش کار کنیم.

در ادامه نیز علی محمدی مقدم رئیس اداره دامپروری ورامین با اشاره به نیاز به واکسن رایگان در شهرستان اظهار داشت: ورود غیرقانونی دام به شهرستان باعث ورود بیماری‌های دام به شهرستان شده که تنها با ورود نیروی انتظامی می‌توان از این مسئله ممانعت کرد.

در پایان جلسه مقرر شد 30 هزار واکسن رایگان در شهرستان توزیع شود.

انتهای پیام/

R7840/P41362/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۱۰۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت

محمد قادری در گفت وگو با خبرنگار مهر از تشکیل شورای راهبردی توسعه گردشگری در راستای تحقق شعار سال و افزایش مشارکت عمومی در این شهرستان خبر داد و افزود: فعالیت های تخصصی این شورا در ۵ کمیته از جمله کمیته آمو زش و پژوهش، کمیته گردشگری و برند سازی، کمیته رسانه، تبلیغات و فضای مجازی، کمیته صنایع دستی و صادرات و همچنین کمیته صیانت از آثار تاریخی و فرهنگی خواهد بود.

وی در ادامه افزود: در این شورا همه حوزه های فعال در گردشگری شامل دفاترسیاحتی، اقامتگاههای بوم گردی وخانه مسافر، هتل ها، رستوران‌ها، راهنمایان تور، صنایع دستی و سایر مراکز بخش خصوصی نماینده خواهد داشت.

قادری تصریح کرد: سرفصل های کاری این شورا در راستای تحقق شعار سال با مشارکت حداکثری مردم و ارائه کیفیت مطلوب به گردشگران خواهد بود و خروجی‌ها و جمع‌بندی‌های انجام شده در این کمیته ها جهت پیگیری فعالیت‌ها و رفع نواقص و مشکلات احتمالی و سرعت بخشیدن به توسعه همه حوزه‌های گردشگری و صنایع دستی در اختیار مدیریت شهرستان و استان قرار می گیرد.

وی عنوان کرد: سرفصل های کاری این شورا را در ۲۰ محور از جمله آموزش در حوزه گردشگری، شناسایی ظرفیت های گردشگری شهرستان و تبدیل آن به برند، پژوهش و هماهنگی چرخه اطلاعات و اقتصاد بین جوامع گردشگری دارای مجوز، ایجاد بانک جامع اطلاعات گردشگری شهرستان و ارائه به مدیران و برنامه ریزی با قابلیت اجرایی کردن آن، ایجاد سایت متمرکز گردشگری جهت معرفی جاذبه ها و خدمات گردشگری، آسیب شناسی حوزه گردشگریو صنایع دستی و ارائه راهکار است.

قادری گفت: تسریع درانتقال دستورالعمل ها و بخشنامه های اداری و کمک به اجرای آن، اولویت بندی سرفصل های گردشگری شهرستان و تلاش در جهت پیگیری آن، شناسایی فرصت های فصلی در جهت برگزاری جشنواره ها و کمک به اقتصاد شهر و جامعه گردشگری، پیگیری و شناسایی قابلیت های مناطق مختلف گردشگری، شناسایی مناطق دارای ظرفیت موزه، آداب و رسوم، گردشگری و مردم شناسی روستایی و پیگیری ایجاد آن، تهیه کتابچه و سند توسعه گردشگری شهرستان، راه اندازی بازارچه دائمی و نمایشگاههای ماهانه صنایع دستی، تبلیغات محیطی و پیگیری نصب تابلوهای راهنمایی گردشگر در حوزه شهری و روستایی با مشارکت بخش خصوصی و دولتی، صیانت از آثار و بافت تاریخی و نمای بومی و محلی، معرفی بسته های سرمایه گذاری و کمک به جذب سرمایه‌گذار و ایجاد اشتغال پایدار از دیگر محورها است.

کد خبر 6093734

دیگر خبرها

  • آغاز به‌کار پروژه‌های نهضت ملی مسکن در جنوب شرق تهران
  • باید برای رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه ریال را به رسمیت بشناسیم
  • ثبت جشنواره «گل محمدی و گلاب» شهابیه خمین در تقویم ملی
  • اقامتگاه سنتی گل‌سنگ دربند افتتاح شد
  • طرح نهضت ملی مسکن جنوب شرق استان تهران آغاز شد
  • شورای راهبردی توسعه گردشگری در ساری شکل گرفت
  • سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی باید در کنار تعاملات امنیتی با کشور هدف پیگیری شود
  • دستگیری ۵ حفارغیر مجاز در شهرستان سوادکوه
  • امارات ولش کن، ما اماراتش کردیم | کدام کشورهای همسایه را آباد کردیم؟ | فیلم
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر