Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-06@19:22:00 GMT

اکران «رستاخیز» همه جا جز ایران

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۱۰۶۰۱

اکران «رستاخیز» همه جا جز ایران

در بخشی از اظهارات، این مدیر دولتی به تعیین وضعیت فیلم‌های توقیفی اشاره کرد و درباره عملکرد کمیته بازبینی مجدد فیلم‌هایی که مجوز نمایش نگرفته بودند که دستور تشکیل آن ازسوی وزیر قبلی صادر شده بود، توضیحاتی ارائه کرد.

او افزود: «این کمیته قرار بود با هم‌فکری کارگردان، تهیه‌کننده و مشورت همدیگر اصلاحاتی را که به فیلم کمک می‌کند صورت‌جلسه کنند و فیلم اصلاحی را در اختیار شورای پروانه نمایش قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

١٢ فیلم در این کمیته بررسی شدند که پنج فیلم اصلاحاتش انجام شد و در اختیار شورای پروانه نمایش قرار گرفت. در نهایت این پنج فیلم توانستند مجوز بگیرند و همان‌طور که می‌دانید، مجوز نهایی و قانونی را فقط شورای پروانه نمایش می‌تواند برای فیلم‌ها صادر کند».

معاون نظارت و ارزشیابی سازمان امور سینمایی از نام‌بردن اسامی این پنج فیلم امتناع کرد و گفت: «بهتر است اجازه دهیم این فیلم‌ها در شرایط آرامی به نمایش دربیایند، زیراکه معمولا حساسیت به فیلم‌های توقیفی بیشتر از دیگر فیلم‌هاست. بعضی اوقات سخت‌گیری‌های بیشتری در بازبینی‌های مجدد فیلم‌ها صورت می‌گیرد و من از کارگردانان و تهیه‌کنندگان این فیلم‌ها به‌خاطر همراهی‌شان با ما تشکر می‌کنم».

واقعیت این است که بنا بر گفته منبع آگاه، هیچ مدیر دولتی‌ای به فیلم «ارادتمند نازنین بهاره تینا»، به کارگردانی عبدالرضا کاهانی، مجوز نمی‌دهد.

فیلم «خانه پدری»، به کارگردانی کیانوش عیاری، یا با حذف آن سکانس خاص [قتل دختر به دست پدر] یا با درجه‌بندی سنی قابلیت اکران دارد که البته عیاری زیر بار هیچ نوع حذفی نرفته است. فیلم‌های «خیابان‌های آرام» و «خرس» همچنان در توقیف به‌سر می‌برند. فیلم «خانه دختر»، به کارگردانی شهرام شاه‌حسینی، با اعمال حذفیات قابل نمایش است و البته شاه‌حسینی سکانس پایانی فیلم را مجددا فیلم‌برداری می‌کند. فیلم «عصبانی نیستم» با اعمال حذفیات و دورشدن فیلم از فضای سیاسی قابلیت نمایش دارد.

«آشغال‌های دوست‌داشتنی» هم با حذف صحنه‌های حساسیت‌برانگیز و تبدیل آن به فضای مسالمت‌آمیز می‌تواند اکران شود.

در فیلم «رستاخیز» باید صحنه‌های مربوط به حضرت ابوالفضل (ع) نورانی شود و درویش زیر بار نرفته و فیلم همچنان مجوز نمایش در ایران ندارد و تنها مجوز نمایش آن در خارج از کشور صادر شده است. موضوع شکایت تهیه‌کننده از وزارت ارشاد هم به دلیل خسارت به فیلم به دلیل پایین‌کشیدن از پرده سینماها همچنان در دیوان عدالت اداری در دست بررسی است.

فیلم «کاناپه» هم قرار نیست سازمان سینمایی درباره آن تصمیم بگیرد و اصولا خارج از توان دولت است. فیلم «وقت داریم حالا»ی کاهانی هم تاکنون به شورای پروانه نمایش ارائه نشده. مشکل فیلم «پارادیس» هم مرتفع شده است. هیچ‌کدام از فیلم‌ها هم هنوز موفق به دریافت پروانه نمایش قطعی نشده‌اند و تنها «زادوبوم» توانست مجوز نمایش را دریافت کند که این روزها در سینما‌ها در حال اکران است.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۱۰۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت تا سال ۱۴۰۸ از حق‌السهم فیبر نوری چشم‌پوشی می‌کند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیر محمد زاده لاجوردی رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در شبکه اجتماعی ویراستی در خصوص و ویژگی پروانه یکپارچه شبکه و خدمات (UNSP) که به سه اپراتور مخابرات ایران، رایتل و مبین نت توسط وزیر ارتباطات اعطا شده بود نوشت:

«تمرکز این الحاقیه (پروانه) بر یکپارچه‌سازی خدمات ثابت و سیار و همچنین توسعه فیبر نوری است.

 پروانه مشمولین تا سال ۱۴۱۰ تمدید و متعهد می‌شوند تا سال ۱۴۰۴ سرجمع ۲۰ میلیون پوشش فیبر نوری در کشور ایجاد کنند.

دولت هم تا سال ۱۴۰۸ از حق‌السهم خود از محل سرویس فیبر تقریباً چشم‌پوشی کرده است.»

گفتنی است اوایل اردیبهشت ماه، پروانه یکپارچه شبکه و خدمات (UNSP) به سه اپراتور مخابرات ایران، رایتل و مبین نت توسط وزیر ارتباطات اعطا شد تا به ترتیب مخابرات ایران متعهد به ایجاد ۷ میلیون، مبین نت ۳ میلیون و شرکت رایتل ۲ میلیون پوشش خانوار در پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کار‌ها شوند.

                   

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حذف پروانه کسب های کاغذی از ۵۰۰ هزارتا عبور کرد
  • تسهیل فرایند صدور مجوز تشکل‌های قرآنی مردمی
  • ۴۰ درصد پروانه های کسب در لرستان الکترونیکی شد
  • آیا مست عشق پای ستارگان ترکیه‌ای را به سینمای ایران باز می‌کند؟
  • «نمایش» به اکران آنلاین رسید/ «تیر خلاص» به فرانسه
  • با چند کلیک مجوز بگیرید | چگونه در کمترین زمان پروانه کسب بگیریم؟
  • دولت تا سال ۱۴۰۸ از حق‌السهم فیبر نوری چشم‌پوشی می‌کند
  • الکترونیکی شدن ۴۷۷,۰۰۰ پروانه کسب کاغذی تا ۱۵ اردیبهشت ماه
  • عکاسان برای مشارکت در پروژه‌های سینمایی مجوز بگیرند
  • پارسا پیروزفر، مهران مدیری و الناز شاکردوست رکوردداران روز اول اکران