Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-07@22:47:23 GMT

جشنواره انگور فرصتی برای بیان مشکلات باغداران

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۱۳۰۰۷

جشنواره انگور فرصتی برای بیان مشکلات باغداران

به گزارش برنا آذربایجان غربی، محمد حضرت پور با اشاره به برگزاری پنجمین جشنواره انگور ارومیه از تاریخ ۱۶ شهریورماه تا ۲۴ این ماه اظهار کرد: پنجمین دوره از جشنواره انگور با تفکری نو و برنامه ریزی های متفاوت برگزار خواهد شد و سعی داریم تا درآمدزایی در تمامی بخشها را برای شهرمان رقم بزنیم.

وی افزود: جشنواره انگور ارومیه علاوه بر اینکه فرصتی برای شناساندن رقم های مختلف و با کیفیت بالای انگور ارومیه است، می تواند در جذب گردشگران نیز نقش ایفا کرده و توجه سرمایه گذاران در این حوزه و همچنین حوزه فرآورده های کشاورزی را جلب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار ارومیه گفت: انگور ارومیه امروز نیازمند توجهات ملی و بین المللی است تا با فروش رفتن آن به قیمت واقعی خود مطابق با بازارهای منطقه ای و بین المللی شاهد قدردانی از زحمات کسانی باشیم که بخش مهمی از چرخه اقتصادی شهر و استانمان را برعهده گرفته اند.

حضرت پور با اشاره به وجود انتقاداتی در جشنواره های دوره های گذشته ادامه داد: مطمئناً هرکاری که انجام می گیرد موافق و یا منتقدانی خواهد داشت و در این بین سعی کرده ایم تا با در نظر گرفتن بزرگان شهر و متخصصان امر بخشی از انتقادها را پاسخگو باشیم.

وی یادآور شد: شهرداری ارومیه برای تبلیغ و بازاریابی انگور این شهر هرآنچه در توان داشته در سالهای گذشته بکار برده و انگور ارومیه در حال تبدیل شدن به برند این شهراست و حجم وسیع مطالب و اخبار منتشرشده از انگور ارومیه در سالهای گذشته و در طی این جشنواره در رسانه های ملی اعم از مکتوب، مجازی و صداوسیما نشانگر آن است.

حضرت پور تصریح کرد: امسال نیز همانند سالهای گذشته در بحث صنایع دستی و گردشگری با اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و در بحث علوم و فنون جدید کشاورزی و باغداری و بیان مشکلات باغداران با جهادکشاورزی و سازمان نظام مهندی کشاورزی و منابع طبیعی استان جلساتی داشته و همکاری های متقابل را شاهد خواهیم بود و غرفه هایی را به این امر اختصاص داده ایم.

وی اظهار کرد: انگور برای شهر ارومیه یک فرهنگ است و در این فرهنگ در ادبیات، فولکلور و سنن این دیار رسوخ کرده و ماندگار شده است و وظیفه نهادهای فرهنگی برجسته کردن آداب و رسوم اصیل و بومی است.

حضرت پور ادامه داد: از این رو شهرداری ارومیه با عمل به وظیفه خود در حوزه های فرهنگی در این موضوع نیز ورود کرده و طی برنامه ها، غرفه ها و نمایشگاههایی فرهنگ اصیل مردمان ارومیه را به رخ گردشگران خواهد کشاند و بنابر اعتراف متخصصان حوزه گردشگری یکی از مهمترین حوزه های جذب گردشگر و تبلیغ آن استفاده از جاذبه های فرهنگی است که ارومیه در این مورد یکی از اصیلترین شهرهای کشور است.

شهردار ارومیه گفت: در این جشنواره تمامی تلاشمان بر این خواهد بود که فرهنگ، هنر، ادب، تاریخ ، آداب و رسوم و ظرفیت های کشاورزی و باغداری و همچنین صنایع دستی و گردشگری شهر ارومیه و استان زیبای آذربایجان غربی را برای بازدیدکنندگان معرفی و همچنین کشاورزان و باغداران مدعو و بازدیدکننده را نیز با روش های نوین اصول آبیاری و باغداری آشنا کنیم.

حضرت پور تصریح کرد: امیدواریم امسال با کمک اصحاب رسانه و مطبوعات بتوانیم توانمندیهای شهر خود را بیش از پیش در اوضاع اقتصادی فعلی در سطح ملی و بین المللی بنمایانیم و هدف ارتقاء شهر ارومیه در تمامی حوزه ها باشد و اگر انتقاداتی نیز داریم در کنار اطلاع رسانی دلسوزانه برای شهرمان آنها را به گوش مسئولان اجرایی جشنواره برسانیم تا در روند کارها مدنظر قرار گیرد.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۱۳۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی

به گزارش «تابناک» به نقل از نامه نیوز، مجلس یازدهم در حوزه اقتصادی آنچنان که ادعا می‌کرد توانست عمل کند؟ و حالا که مشکلات اقتصادی در کشور به عنوان یک امر واقع وجود دارد باید بررسی کرد که وظیفه مجلس بعد برای رفع مشکلات موجود چیست؟

مهرداد لاهوتی، فعال سیاسی، درباره این موضوع به «نامه‌نیوز» گفت: «مجلس یک وظیفه قانون‌گذاری دارد و یک وظیفه نظارتی. مجلس یازدهم اولویت‌های اقتصادی و مشخصا رفع مشکلات اقتصادی را در قانون‌گذاری‌اش قرار نداد و طرح‌ها و لوایحی را بررسی کرد که خیلی از آنها ضرورتی نداشت. در واقع مجلس یازدهم در اولویت‌بندی مسائل مهم کشور ضعیف عمل کرد و حالا مجلس دوازدهم باید در حوزه اولویت‌بندی مسائل به بهترین شکل عمل کند. در حوزه نظارتی هم مجلس کنونی نتوانست از اختیارات خود به بهترین شکل استفاده کند».

او ادامه داد: «تمرکز مجلس آینده باید بر موضوع اقتصاد و اصلاح‌ ساختارهای اقتصادی باشد. اکنون مشکلاتی در کشور وجود دارد که اگر به آنها توجه نشود، از حالت چالش به ابرچالش تبدیل می‌شوند مثلا موضوع ناترازی‌هایی که در بانک‌ها داریم یکی از آنهاست و اگر به این موضوع توجه نکنیم تبدیل به بحران می‌شود».

این منتخب مجلس دوازهم همچنین بیان کرد: «واقعیت این است که باید ناترازی‌های بانک‌ها حل شود. ما در حوزه انرژی هم ناترازی‌های زیادی داریم. افزایش قیمت بنزین راهکار رفع ناترازی نیست بلکه باید خودروهای فرسوده را با خودروهای جدید جایگزین کنیم، باید سوخت مدیریت شود و... در صندوق‌های بازنشستگی هم ناترازی هست. در مجموع من تصور می‌کنم مهم‌ترین اولویت مجلس آینده باید رفع ناترازی‌ها باشد».

لاهوتی در پایان گفت: «نکته آخر هم این است که مجلس آینده باید فکری به حال موضوع فرونشست هم بکند زیرا ما دومین کشوری هستیم که دچار بحران فرونشست هستیم به این دلیل بخش زیادی از منابع زیرزمینی آب را استفاده کرده‌ایم».

دیگر خبرها

  • کارگاه آموزشی شعر رضوی در ارومیه برگزار می‌شود
  • رفع مشکلات بیجار با برنامه‌ریزی محقق می‌شود
  • دانشجویان پرانگیزه؛ اما مسئولان همچنان در خواب غفلت!/ دل نوشته‌های دانشجویی را جدی بگیرید تا مشکلات مملکت حل شوند
  • دستور سرپرست فرمانداری ملارد برای برخورد با انشعابات غیرمجاز
  • ضرورت اهتمام شهرداری ارومیه برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر سالگرد ارتحال شیخ غلامرضا حسنی
  • مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی
  • این میوه خوشمزه هم کبد چرب را درمان می‌کند هم باعث طول عمر می‌شود
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • کنترل جمعیت حیوانات بلا صاحب در ارومیه
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند