Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@22:45:39 GMT

فعالیت‌های آموزشی در استان مرکزی کیفیت‌بخشی می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۱۴۹۵۸

فعالیت‌های آموزشی در استان مرکزی کیفیت‌بخشی می‌شود

معاون آموزش و پرورش استان مرکزی گفت: فعالیت‌های آموزشی در استان مرکزی کیفیت‌بخشی و کیفی‌سازی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساوه، مجتبی حیدری ظهر امروز در آیین تودیع و معارفه مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه با اشاره به مشکلات موجود در آموزش و پرورش اظهار داشت: مهمترین مشکلی که در آموزش و پرورش وجود دارد کمبود منابع مالی و انسانی است این در حالی است که تمام کشور‌ها حتی کشور‌های توسعه یافته کمبود منابع وجود دارد و برای این مشکل یک مدیریت به نام علم برنامه‌ریزی را پیشه کار قرار داده در نتیجه مشکل خود را حل کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: علم برنامه‌ریزی در کنار مدیریت معنا‌دار می‌شود که در این زمینه کاهش تعارض و توسعه منابع انسانی در توسعه مدیریت آموز و پرورش لازم است.

معاون آموزش و پرورش استان مرکزی تصریح کرد: در شایستگی پایه مدیریتی باید از صاحب نظران به گونه‌های مختلف استفاده کرد تا خلا ناشی از نیرو‌های انسانی برطرف شود، همچنین در ارتقای نیروی انسانی با استفاده از فرهنگ‌های مختلف از فرصت بوجود آمده استفاده می‌کنیم و زمانی که این مجموعه را مورد تفقد قرار ندهیم یک سازمان غیررسمی تشکیل می‌شود که تهدید جدی را در پیش دارد.

حیدری بیان کرد: در جامعه امروز، در ایین تعلیم و تربیت بر عهده نقش‌آفرینان نظام آموزشی است و در این حوزه مشکلاتی زیادی در زمینه منابع مالی و انسانی وجود دارد.

وی ادامه داد: برای رقابت با سایر کشور‌‎ها باید تلاش خود را در زمینه تربیت دانش‌آموزانی که قدرت تحلیل و پاسخگویی آن‌ها بالا است را بیشتر کنیم، همچنین با استفاده از نیرو‌های غیربومی و افراد مختلف موجب تنوع در دیدگاه‌ها و نظرات و سبب ایجاد قابلیت‌های گوناگونی در مدرسه‌ها می‌شود.

معاون آموزش و پرورش استان مرکزی عنوان کرد: در این دوره که دوره دانش و نوآوری و توسعه و اطلاعات است باید دانش‌آموزان را متناسب با این دوره و دانش آموزانی که دارای روحیه پاسخگو، تحلیلگر و پر انرژی هستند و همچنین نیرو‌هایی که در آینده از علم و دانش خود به بهترین نحو استفاده می‌کنندتربیت کرد.

حیدری خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش شهر ساوه به عنوان یک آموزش و پرورش تاثیرگذار توانسته در توسعه کمی و کیفی در سطح استان از این ویژگی خود استفاده صحیح کند که این موضوع نشان‌دهنده مشارکت تمام عوامل این دستگاه با وجود تمام مشکلات موجود است.

ضرورتشناسایی نیروی متعهد در آموزش و پرورش ساوه

مدیر جدید آموزش و پرورش شهرستان ساوه هم در این مراسم با اشاره به عرصه نظام تعلیم و تربیت گفت: نقاط ضعف موجود در مسیر موفقیت را با تقویت آن‌ها از بین می‌بریم و به عنوان چراغ راه از آن استفاده می‌کنیم.

ابراهیم فراشیانی افزود: مشکلاتی از قبیل کمبود نیروی انسانی و مشکلات مالی موجود در نظام آموزش و پرورش مدیریت را با دشواری روبه رو کرده و آن را با سایر مدیرت‌ها متفاوت ساخته اما سعی داریم با برنامه‌های لازم و عملی این کمبود‌ها را جبران کنیم و با با تقویت همدلی و همکاری بین بخشی و استفاده از ظرفیت شورای آموزش و پرورش، انجمن اولیا و مربیان، مجمع خیرین مدرسه‌ساز، مدیران، همکاران و دانش آموزان مسیر تعالی فرهنگ جامعه را هموار کرده و ماموریت خود را به بهترین شکل ممکن به انجام می‌رسانیم.

مدیر جدید آموزش و پرورش شهرستان ساوه عنوان کرد: شناسایی نیروی متعهد از مهمترین اقدامات و وظایف است و به وسیله راهکاری که از سوی نیروی انسانی متعهد ارایه می‌شود مشکلات را برطرف و گره‌های موجود را باز می‌کنیم و راه درست را در پیش می‌گیریم.

انتهای پیام/

R41371/P1492/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۱۴۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه ویژه به ارتقای شاخص‌های آموزشی در سفر رئیس‌جمهور به سمنان

استاندار سمنان گفت: به منظور ارتقای بیش از پیش شاخص‌های آموزشی در سطح استان در بحث تخصیص اعتبارات دور دوم سفر رئیس ‌جمهور به استان، نگاه و رویکرد ویژه‌ای در دستور کار قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سمنان، سیدمحمدرضا هاشمی امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در نشست شورای آموزش و پرورش استان اظهار کرد: به منظور ارتقای بیش از پیش شاخص‌های آموزشی در سطح استان در بحث تخصیص اعتبارات دور دوم سفر رئیس‌جمهور به استان، نگاه و رویکرد ویژه‌ای در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: سطح کیفی استان سمنان در حوزه آموزش و پرورش و موارد و مسائل مرتبط با این حوزه همواره باید سرآمد کشور باشد.

استاندار سمنان خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی به منظور پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در حوزه آموزش و پرورش از طریق برگزاری اردوهای راهیان نور و برنامه‌های ورزشی و با نشاط از دیگر مسائلی است که ضرورت دارد به صورت ویژه مدنظر باشد.

هاشمی تصریح کرد: توجه به مباحث و مسائل فرهنگی و دینی در سطح مدارس با استفاده از ظرفیت مشاوران فرهنگی و دینی به صورت ویژه در دستور کار قرار گیرد.

وی ادامه داد: بحث آزمون امتحانات نهایی یکی از موارد اولویت‌دار فعلی آموزش و پرورش استان است که باید تمام امکانات لازم با تشکیل ستاد پیشتیبانی از آزمون برای این مهم فراهم شود.

استاندار سمنان گفت: در راستای ارتقای مسئولیت‌پذیری و تقویت احساس تکریم از مقام معلم، ضرورت دارد تا اجرای برنامه‌های هفته گرامیداشت مقام معلم در سطح استان با نقش‌آفرینی و محوریت دانش‌آموزان برگزار شود.

کد خبر 747556

دیگر خبرها

  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • نگاه ویژه به ارتقای شاخص‌های آموزشی در سفر رئیس‌جمهور به سمنان
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت
  • افتتاح خانه محیط زیست دماوند همزمان با هفته زمین پاک 
  • تعطیلات مدارس در تابستان باشد یا بین دو نیمسال تحصیلی؟
  • مدارس کار راهکاری برای کاهش ترک تحصیل / برنامه درسی هنوز برمبنای دهه ۶۰ است
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف