Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا عبدالعظیم رضایی روز یکشنبه در نشست هماهنگی جشنواره ملایر، شهر ملی مبل و منبت ایران اظهار کرد: ثبت ملی مبل و منبت ملایر و برگزاری نخستین جشنواره آن، جهش بزرگی را در حوزه های مختلف به ویژه اقتصاد این شهرستان ایجاد می کند.
وی برگزاری این جشنواره را فرصت مغتنمی برای معرفی تمامی ظرفیت ها و پتانسیل های شهرستان در زمینه های مختلف برشمرد و افزود: ملایر موقعیت های ممتازی از نظر جغرافیایی، گردشگری، صنایع دستی و جاذبه های تفریحی و طبیعی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رضایی با بیان اینکه این رخداد مهم در ملایر تاثیرات خود را در حوزه هایی همچون فرهنگی و اقتصادی خواهد گذاشت، خطاب به مدیران و فعالان این صنعت تاکید کرد: در برگزاری هر چه مطلوب جشنواره تعصب، جدیت و دغدغه ویژه ای داشته باشید تا با کمترین نقص و کاستی برگزار شود.
وی خواستار آمادگی تمامی دستگاه های اجرایی، ارائه تخفیف های 50 درصدی رستوران ها و نمایشگاه داران مبل و منبت و نصب برچسب تخفیف های ویژه، ارائه و فروش محصولات تولیدی مبل و منبت با بهترین کیفیت و بیشترین تخفیف های در نظر گرفته شد و گفت: نصب بنر و آذین بندی در تمامی دستگاه های اجرایی، برقراری نظم، امنیت و ترافیک جشنواره و آذین بندی ورودی های شهر ضروری است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان نیز بر لزوم هماهنگی و همراهی همه دستگاه های اجرایی ملایر و فعالان صنعت مبل و منبت تاکید کرد و افزود: مبل و منبت ملایر را باید به عنوان برند معرفی کنیم.
علی مالمیر این رویداد مهم را فرصتی مغتنم برای رشد و توسعه ملایر در تمامی زمینه ها برشمرد و گفت: هر گونه هزینه برای برگزاری جشنواره مبل و منبت و معرفی این ظرفیت مهم در ملایر، یک سرمایه گذاری است که اقتصاد این شهرستان را رشد می دهد.
وی خواستار برگزاری هر ساله جشنواره مبل و منبت در ملایر شد و بیان کرد: این جشنواره باید فاخر و بسیار خوب برگزار، منعکس و اقدامات مستند سازی شود تا مقدمه ای برای سال های بعد و معرفی همه ظرفیت های ملایر برای جذب بیشتر گردشگران باشد.
مالمیر تاکید کرد: تخفیف هایی که برای فروش محصولات تولیدی مبل و منبت در نظر گرفته شده، باید اطلاع رسانی شود تا همه بدانند نباید این فرصت استثنایی را در این شهرستان از دست بدهند.
وی با بیان اینکه در این مدت تمام موزه ها به صورت رایگان است، ادامه داد: نیاز است در مدت زمان برگزاری جشنواره مسابقه عکاسی برگزار شود تا با مستندسازی فعالیت ها در سال های بعد از آنها استفاه شود.
مدیر کل میراث فرهنگی استان همدان با بیان اینکه آمادگی لازم را برای برگزاری جشنواره مبل و منبت در ملایر داریم و تمهیدات لازم اندیشیده شده گفت: 2 اکیپ برای برگزاری برنامه های صبح و بعدازظهر جشنواره در 15 شهریور ماه مستقر خواهد شد.
مالمیر خواستار استفاده از ظرفیت هنرمندان شهرستان در طول برگزاری جشنواره شد و اظهار کرد: بسته های فرهنگی و اقلام تبلیغی که در جشنواره مبل و منبت ارائه می شود، باید حامل پیامی فرهنگی و یا در راستای معرفی ملایر باشد.
15 اردیبهشت ماه امسال با دستور معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور، ملایر به عنوان شهر ملی مبل و منبت در فهرست شهرهای ملی صنایع دستی ایران به ثبت رسید.
به همین منظور 15 شهریور ماه امسال نخستین جشنواره مبل و منبت ملایر برگزار می شود که تا 24 شهریور ماه ادامه دارد.
حدود هشت هزار کارگاه تولید مبل و منبت شناسنامه دار در شهرستان ملایر فعال است و بیش از چهار هزار و 300 تن به صورت مستقیم در این صنعت فعالیت می کنند.
شهرستان ملایر با دارا بودن جمعیتی بالغ بر 300 هزار نفر در 75 کیلومتری شهر همدان واقع شده است.
7528/2087
خبرنگار: معصومه موسوی**انتشار دهنده: زهرا پیرنیا

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۱۵۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست

سرپرست فرمانداری ویژه کاشان گفت: تاکنون اقدامات خوبی در سطح شهرستان انجام شده، اما وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست، مدیران ما با وجود اینکه تلاش می‌کنند اما اطلاع‌رسانی از خدماتشان نمی‌کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، حمیدرضا محمدی فشارکی بعد ظهر امروز _یکشنبه، نهم اردیبشهت_ در جلسه شورای اداری شهرستان کاشان اظهار کرد: امپراطوری رسانه‌ای دشمن همه تلاشش را انجام می‌دهد تا بی‌عفتی و لاابالی‌گری را در جامعه ترویج دهد.

وی افزود: اگر وحدت، همدلی و انسجام نباشد بسیاری از مشکلات رفع نمی‌شود، تصمیماتی که در کاشان گرفته می‌شود همه منطقه را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

سرپرست فرمانداری ویژه کاشان گفت: اگر وحدت و همدلی و انسجام باشد اقدام و عمل رخ می‌دهد، باید بتوانیم بن‌بست‌ها را بشکنیم، با اجرای قوانین و هماهنگی با دستگاه‌های نظارتی و کار کارشناسی می‌توانیم از کار مردم گره گشایی کنیم.

محمدی فشارکی افزود: توجه نکردن دستگاه‌های دولتی به موضوع اطلاع‌رسانی موجب فاصله بین مسئول و مردم، بروز بخشی از بی‌اعتمادی‌ها در جامعه و آسیب به سرمایه‌های اجتماعی و نوعی خود تخریبی است.

وی اظهار کرد: عدم توجه مدیر به مقوله اطلاع رسانی در خصوص دستاوردها توسط دستگاه‌های اجرایی نوعی خود تخریبی و خود تضعیفی است.

سرپرست فرمانداری ویژه کاشان بیان کرد: رسانه‌ها از مسئولان شهرستان کاشان گلایه مند هستند، چراکه برخی از مسئولان خدمات انجام شده در دستگاه خود را به موقع اطلاع‌رسانی نمی‌کنند.

محمدی افزود: تاکنون اقدامات خوبی در سطح شهرستان انجام شده، اما وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست، مدیران ما با وجود اینکه تلاش می‌کنند اما اطلاع‌رسانی از خدماتشان نمی‌کنند و شبکه‌های مجازی شهرستان در دست افرادی قرار می‌گیرد که به جای تقویت روحیه و امیدآفرینی در جامعه تخریب، یاس و ناامیدی را تبلیغ می‌کنند و مردم هم ناامید می‌شوند.

وی اضافه کرد: مردم باید متوجه عملکرد مسئولان شوند و این مهم از طریق بیان دستاوردها و خدمات از طریق رسانه‌ها محقق می‌شود.

هادی کاشانی مدیر بحران کاشان هم در جلسه شورای اداری اظهار کرد: بارش‌های چهارم اردیبهشت باعث بروز بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال به جاده‌ها، خطوط ریلی، خانه‌های سازمانی و بخش کشاورزی در مناطق سیل‌زده بخش مرکزی این شهرستان وارد کرد.

وی افزود: خسارت برآورد شده شامل ۲۱۳ هکتار از باغات و مزارع صیفی و سبزی بود که شامل ارزش‌گذاری نابودی حدود ۸۷۰ تن انواع محصولات باغی و زراعی، ۴۵ رأس گوسفند، تخریب چهار رشته قنات و چند کیلومتر جاده بین مزارع است.

کاشانی با اشاره به اهمیت گزارش‌های هواشناسی تأکید کرد: از بهره‌برداران در بخش‌های مختلف زراعی، باغی و دامداری و گلخانه‌ای، درخواست داریم موارد ایمنی را رعایت کرده و خسارت‌های احتمالی را به واحدهای مربوط در مدیریت جهاد کشاورزی اطلاع‌رسانی کنند.

وی خاطرنشان کرد: لزوم توجه به حفاظت سازه‌های کشاورزی، گلخانه‌ها، واحدهای دام و طیور، شبکه‌های آب، برق، گاز و مخابرات از جمله ضرورت‌هایی است که کشاورزان باید در برابر سیل و بارش رگبار باران مورد توجه جدی قرار دهند.

کد خبر 748920

دیگر خبرها

  • همدان، میزبان برگزاری مسابقات قهرمانی وزنه‌برداری کشور
  • وزیر کشور: انتخابات در بهترین وضع برگزار شود
  • مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم به شکل مطلوب برگزار خواهد شد
  • تاکید وزیر کشور بر برگزاری مطلوب مرحله دوم انتخابات مجلس
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست
  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در شهر زیبای دژکرد
  • برگزاری جشنواره زمین پاک در آستارا
  • ملایر میزبان نخستین جشنواره موسیقی تاک
  • حفظ سرمایه اجتماعی با برگزاری مطلوب کنگره بزرگداشت ۳ هزار شهید سمنان