Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-دبیر شورای عالی فضای مجازی بر لزوم توجه قوه‌قضاییه به مالکیت معنوی و احراز هویت در فضای مجازی تاکید کرد و گفت: به دلیل این که در فضای مجازی هویت ها مشخص نیست کار جدی اقتصادی در فضای مجازی صورت نمی‌گیرد و باعث می‌شود در حوزه‌های سرگرمی بیشتر از حوزه اقتصادی، ترافیک را به خود اختصاص دهد.ابوالحسن فیروزآبادی در مراسم رونمایی از سامانه امضای الکترونیک و احراز هویت قوه‌قضائیه اظهار کرد: فضای مجازی مبتنی بر فضای حقیقی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعنی اگر فضای حقیقی وجود نداشته باشد فضای مجازی معنا نخواهد داشت و ما در فضای مجازی بدون ابزار نمی‌توانیم با دیگران ارتباط برقرار کنیم.

او ادامه داد: در حوزه حقوقی بهتر است فضای مجازی را ادامه فضای حقیقی بدانیم. این ارتباط در دهه های اخیر تبدیل به اتصال شده و افراد چه بخواهند و چه نخواهند به بخشی از این شبکه متصل هستند.

دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت:قدرت در فضای مجازی به میکرو پاور بر می‌گردد و بر اساس تعریف قدرت مبتنی بر تغییر رفتار دیگری می‌شود و با تحمیل اراده می‌تواند در این فضا تحت تاثیر قرار دهد.

فیروزآبادی ادامه داد: مواردی که در قوه قضائیه باید در این خصوص مورد توجه قرار گیرد یکی بحث مالکیت معنوی است و دیگری بحث احراز هویت است.

دبیر شورای عالی فضای مجازی افزود: به دلیل این که در فضای مجازی هویت ها مشخص نیست کار جدی اقتصادی در فضای مجازی صورت نمی‌گیرد و باعث می‌شود در حوزه‌های سرگرمی بیشتر از حوزه اقتصادی، ترافیک را به خود اختصاص دهد.

او بیان کرد: بحث مالکیت معنوی در کشور از کمبود قانون رنج می‌برد و باید در این حوزه گام‌های بلندی برداریم. ثروت‌های فکری و معنوی به شدت در حال گسترش است. گوگل، یاهو و ... شرکت هایی هستند که به شدت در زمینه مالکیت‌ها رشد داشته و حدود ۹۰ درصد از داشته‌های آنها در ارتباط با مالکیت معنوی است.

فیروز آبادی گفت: اگر بحث مالکیت معنوی در کشور ما سروسامان نگیرد مانند این است که در یک مسابقه دو ۴۰۰ متر از حریف۲۰۰متر عقبتر باشیم. بنابراین باید در زمینه مالکیت های معنوی به فکر توسعه باشیم. دارایی معنوی درست است که در سند رسمی کشور به رسمیت شناخته می‌شود اما از کمبود قانون رنج می‌برد.

او تاکید کرد:، رفتار ما در شبکه باید اصلاح شود و مطلوب و دلخواه نیست. بخش بزرگی حدود ۳۸درصد در زمینه سرگرمی استفاده می شود. کانال‌های خبری ۱۰درصد و کانالهایی اقتصادی ۳درصد هستند. در حوزه اطلاع رسانی و بانک‌ها اطلاع رسانی ضعف داریم و برای خروج از این اشکال باید نظام‌های زیادی در کشور صورت گیرد.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۱۶۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در فضای مجازی باید از ارزش‌های اسلامی دفاع کنیم

رئیس دیوان عالی کشور گفت: در این مقطع زمانی جهاد فی سبیل الله و حفظ این نظام الهی بر همه ما واجب است و اگر در این زمینه کوتاهی کنیم عندالله مسئولیم. امروز جهاد تنها مبارزه تن به تن نیست بلکه در فضای مجازی باید از ارزش‌های والای امت اسلامی دفاع کنیم.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام منتظری در جلسه هیأت عمومی دیوان عالی کشور با بیان اینکه امروز فضای مجازی یکی از بسترهای مقابله دشمن با مبانی و ارزش های اسلامی و به دنبال سوءاستفاده در ضربه به اسلام، آموزه های دینی و انقلاب است، گفت: دشمنان امروزه از فضای مجازی برای تحقق خواسته‌های نامشروع خود استفاده و با سرمایه گذاری در این زمینه سعی در تخریب باورهای دینی و اخلاقی مردم دارند، لذا در حال حاضر یکی از جلوه های جهاد فی سبیل الله این است که انسان بتواند در این فضا به نبرد با تبلیغات دشمن بپردازد.

وی ادامه داد: در این مقطع زمانی جهاد فی سبیل الله و حفظ این نظام الهی بر همه ما واجب است و اگر در این زمینه کوتاهی کنیم عندالله مسئولیم. امروز جهاد تنها مبارزه تن به تن نیست بلکه در فضای مجازی باید از ارزش‌های والای امت اسلامی دفاع کنیم.

رئیس دیوان عالی کشور افزود: قضات شریف با قلم خود می توانند در زمره مجاهدان فی سبیل الله و در عرصه جهاد تاثیرگذار باشند و از طریق احقاق حقوق مراجعان، پاسخگویی توأم با گشاده رویی و تکریم به ارباب رجوع و صدور حکم عادلانه در این مسیر نقش آفرین باشند.

منتظری در پایان با اشاره به اقدامات اخیر رژیم صهیونیستی در حمله به رفح خاطرنشان کرد: جنایات صهیونیست‌ها در غزه و رفح با پشتیبانی آمریکا، تقابل با اسلام است و این رژیم به خوبی نشان داد که به هیچ یک از ارزش‌های دینی، اخلاقی و حتی شرف انسانی پایبند نیست و ان شاءالله به زودی مضمحل و نابود خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حکمرانی فضای مجازی نباید به دست دشمنان بیفتد
  • حمایت مرکز مالکیت معنوی از دستاوردهای دانش‌آموزان استعداد درخشان
  • حمایت سازمان ثبت از استعدادهای درخشان
  • در فضای مجازی باید از ارزش‌های اسلامی دفاع کنیم
  • تصویب قانون «مالکیت فکری» جهاد دانشگاهی در آینده‌ای نزدیک/ متخصصان جهاد دانشگاهی پای کار آمدند
  • ۳ پرونده در دادسرای مشهد در خصوص جرایم انتخاباتی تشکیل شد
  • تشکیل ۳ پرونده قضایی در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان رضوی
  • حکم محمود مهرابی قابل فرجام‌خواهی در دیوان عالی کشور است
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد