Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا هوشنگ عشایری، یکشنبه، در آیین آغاز عملیات احداث شبکه فاضلاب شهرک مهدی آباد شیراز افزود: 19 میلیون نفر از جمعیت کشور ساکن محله های هدف باز آفرینی هستند که از این تعداد 11 میلیون نفر در حاشیه شهرها و سکونت گاه های غیر رسمی و هشت میلیون نفر در بافت های ناکار آمد میانی و بافت تاریخی شهرها زندگی می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او اظهار کرد: به جای اینکه شهر را در نقاط جدید شهری ببینیم و مردم را به محله هایی که وجود نداشتند بکشانیم یعنی زمین به محدوده شهر اضافه کنیم و شهر را در سمت افقی توسعه دهیم، انتظار دولت این است که حرکت به سمت بافت قدیم و بافت ساخته شده برای احیا و باز زنده سازی آنها باشد.
عشایری گفت: برای تحقق این هدف، ظرف سال های 93 و 94 سندی تنظیم و یک برنامه جامع برای باز زنده سازی و احیای محله های مورد هدف باز آفرینی تدوین شد و به تمام نهادهای مرتبط که شامل وزارتخانه های کشور، بهداشت و درمان و آموزش پزشکی، راه و شهرسازی، وزارت نیرو و همچنین ساکنان این محلات ابلاغ شد و برنامه ها باید بر اساس این سند پیش روند.
وی افزود: در سال های 95 و 96 هم فعالیت اجرایی آغاز شده و سال 95 نزدیک به 40 پروژه با اعتباری بیش از 400 میلیارد ریال توسط شرکت عمران و بهسازی شهری ایران اجرا شد که این رقم امسال به 680 پروژه با اعتباری افزون بر 6 هزار و 400 میلیارد ریال رسیده است.
عضو هیات مدیره شرکت عمران و بهسازی شهری ایران ادامه داد: این امر حاکی از این است که دولت در این مورد نگاه ویژه دارد و رئیس جمهوری هم بر فعالیت بی وقفه در این محله ها تاکید دارد.
عشایری افزود: تا سال 1400 باید خدمات شهری در این محله ها را هم از حیث کالبدی و هم به لحاظ فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی به میانگین شهری در همان شهرها برسانیم و این هنگامی محقق می شود که نگاه برنامه جامع مشترک به این برنامه وجود داشته باشد و تمام دستگاه های مرتبط مسئولانه در این مناطق کار کنند.
مدیر کل راه و شهرسازی فارس هم گفت: در شهر شیراز کار مطالعه بر روی 30 محله که نیازمند باز زنده سازی هستند انجام شد که از این تعداد 10 محله انتخاب و در اولویت قرار گرفته اند.
فیروز تکاور، اجرای شبکه فاضلاب شهرک مهدی آباد شیراز را اقدامی برای محرومیت زدایی از این محله دانست و افزود: این کار با اعتباری بیش از 45 میلیارد ریال و با پنج هزار متر لوله گذاری انجام می شود و اعتبار مورد نیاز نیز از سوی وزارت راه و شهرسازی تامین شده است.
وی، وضعیت فاضلاب این محله را بسیار نامطلوب توصیف کرد و اظهار داشت: با توجه به شرایط کنونی فاضلاب این محله، لازم است که این طرحبه سرعت اجرا شود تا این محله از این وضعیت رهایی یابد و می کوشیم تا این طرح که زیر نظارت آبفای شیراز اجرا می شود، ظرف کمتر از یک سال به بهره برداری برسد.
تکاور ادامه داد: امسال 85 میلیارد ریال توسط شرکت عمران و بهسازی شهری ایران به اجرای طرح های مختلف در شهر شیراز اختصاص یافته است.
6122 /6118
خبرنگار: سارنگ عبداللهی ** انتشار دهنده: پرویندخت پاردسویی شیرازی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۱۶۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم فردا برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، این سلسله نشست‌ها به ابتکار شهرداری تبریز برگزار خواهد شد و در ماههای آینده به صورت مستمر بین شهرداران شهرهای جاده ابریشم ادامه خواهد یافت.

یعقوب هوشیار شهردار تبریز در این نشست که در قالب وبینار برگزار خواهد شد به ارائه ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی و توریستی شهر تبریز و تبیین جایگاه ژئوپلتیک این شهر در مسیر جاده ابریشم می پردازد.

نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت با حضور موتونوبو ناکاگاوا شهردار نارا (از شهرهای ژاپن)، فضل‌الدین عمراف شهردار سمرقند (از شهرهای ازبکستان) و یعقوب هوشیار شهردار تبریز برپا خواهد شد.

معرفی شهر نارا، جایگاه بین المللی و نقش آن در مسیر جاده ابریشم و همچنین معرفی شهر سمرقند توسط شهردار این شهر از دیگر بخش‌های این وبینار خواهد بود.

رویداد دوجانبه «مجمع ژاپن و ایران در زمینه معماری و مسائل شهری» که در ژاپن بین فوریه و می در سال ۲۰۱۸ برگزار شد، بستر این تبادل فرهنگی را تشکیل داده است. در این راستا و در ادامه فعالیت‌های دیپلماسی شهری و پس از ارایه نامه رسمی شهردار تبریز به شهردار نارا، گفتگو های مابین دو شهر برای اولین بار آغاز شده و امید است گفتگوی شهرداران نتایج خوب و ملموسی را برای شهروندان طرفین داشته باشد.

این نشست به عنوان پیش زمینه‌ای برای نشست دوم که همزمان با همایش فرصت‌های سرمایه گذاری تبریز در سال جاری برگزار می‌شود، خواهد بود.

از نتایج پیش بینی شده برای این نشست می‌توان به برگزاری هفته‌های فرهنگی در شهرهای جاده ابریشم، مفاهیم مدرن و بروز در حوزه تعاملات بین المللی در دیپلماسی شهری بین شهرها، توسعه شهری شهرهای تاریخی حول محور تاریخی، تبیین سیاست‌های جاده ابریشم در حوزه‌های تبادلات فرهنگی، گردشگری و احیا بافت‌های تاریخی و توسعه و گسترش تعاملات علمی بین شهرهای جاده ابریشم از طریق برگزاری جلسات و کنفرانس‌ها و بسترسازی توسعه این ارتباطات اشاره کرد.

کد خبر 6092841

دیگر خبرها

  • رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده
  • احیای خانه های تاریخی با هدف جذب گردشگری در تبریز
  • نورپردازی المان‌های شهری شیراز با رنگ آبی در روز جهانی اتیسم
  • درگیری شدید دولت و مجلس بر سر گزارش‌های مرکز پژوهش‌ها
  • مدیریت شهری شانس گرفته شده از مردم برای دوچرخه ها را دوباره به آنها برگرداند
  • آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان
  • تبریز گردشگرپذیر می شود/ احیای خانه های تاریخی در دل شهر
  • نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم فردا برگزار می‌شود
  • تکمیل پارکینگ محله چهل اختران قم