Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز، برخی از اپوزیسیون منتقد «رضا پهلوی» و «مریم رجوی»، کلیپی در فضای مجازی منتشر کرده‌اند که در آن به موضوع تجزیه طلبی ایران توسط این دو نفر پرداخته شده است. از نظر این اپوزیسیون، «ربع پهلوی و مریم رجوی» در حال خیانت به ایران بوده و تجزیه ایران را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی است طرح تجزیه ایران بزرگ به عنوان یکی از راهکارهای مهم مقابله با جمهوری اسلامی و تضعیف آن مدتهاست که در دستور کار آمریکا و کشورهای همپیمان آن قرار گرفته است. به عنوان نمونه خبرگزاری فارس در تاریخ «۱۳۹۱/۰۶/۰۸» در خبری نوشت: وزارت خارجه آمریکا از دریافت نامه نماینده کنگره در خصوص درخواست وی از جدا شدن منطقه آذربایجان از ایران و پیوستن آن به جمهوری آذربایجان خبر داد.

هم چنین خبرگزاری تسنیم در تاریخ «۱۳۹5/۰5/۱۱» نوشت:در یک حساب توئیتری منتسب به انور ماجد عشقی ژنرال بازنشسته سعودی که با اسرائیل رابطه‌ای نزدیک دارد نوشته است که در نقشه آینده منطقه چند کشور از روی نقشه حذف خواهند شد. بر اساس آنچه که در این حساب توئیتری آمده است: ایران به 6 کشور کوچک تقسیم خواهد شد که این کشورها شامل آذربایجان، کردستان، عربستان، بلوچستان، ترکمنستان و فارس خواهد بود.

خبرگزاری مشرق نیز در تاریخ ۲۷ دی ۱۳۹۵ در خبری تحت عنوان«آمریکا به دنبال «جنبش سبز 2» و تجزیه ایران در دوره ترامپ است» با استناد به سخنان «اندرو کوریبکو» کارشناس آمریکایی و نظریه‌پرداز جنگ ترکیبی، تحلیلگر سیاسی و عضو شورای تخصصی «مؤسسه پیش‌بینی‌ها و مطالعات استراتژیک» به تشریح طرح آمریکا برای تجزیه ایران پرداخت.

مسئله تجزیه ایران از سوی شبکه‌های ماهواره‌ای معاند نیز به عناوین مختلف مورد حمایت قرار گرفته است. به عنوان نمونه خبرگزاری فارس در تاریخ «۱۳۹6/۰5/۱7» در خبری تحت عنوان «سناریوی تجزیه ایران در شبکه من و تو» به ارائه فیلمی پرداخت که در آن کارشناسان شبکه «من‌وتو» کردستان ایران را اشغال شده می‌نامند و مسئله جدایی آن از ایران را مطرح می‌کنند.

دانلود/ فیلم منتشر شده توسط اپوزیسیون در انتقاد از ربع پهلوی و رجوی

در پایان لازم به ذکر است که یکی از شیوه‌های دشمن برای تجزیه ایران پررنگ کردن مسئله گویش‌های قومیتی و اصالت دادن به آن در مقابل تمامیت ارضی ایران است تا بدین وسیله بتواند تعصبات قومیتی را تحریک کرده و زمینه را برای تجزیه ایران آماده کند که این مهم هوشیاری مسئولان و اقوام ایرانی را می‌طلبد تا با دقت و ظرافت از تبدیل شدن تفاوت‌های قومیتی که نقطه قوت ملت ایران است به نقطه ضعف و محل اختلاف جلوگیری کنند.

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۱۷۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، در این نشست افشین کسالائی در تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور با تاکید بر تحلیل اهم شاخص‌های توسعه‌ای برنامه ششم، برنامه‌ریزی برای توسعه را ایجاد بستری دانست که در پهنه آن توسعه اجتماعی، اقتصادی، سیاسی کشور در چارچوب‌های مبتنی بر نظریه‌های علمی و تخصصی طراحی، تدوین و اجرا شود.

معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در تبیین نقشه راه برنامه هفتم توسعه کشور به تشریح پارادایم، اصول حاکم، ویژگی‌ها، اهداف و الزامات و پیش نیازهای تحقق آن سخن گفت و اظهار داشت: برنامه هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است و در تدوین آن تلاش شده سیاست‌های ابلاغی رهبر انقلاب به عنوان محورهای اصلی برنامه در نظر گرفته شود.

کسالائی با اشاره به اهم احکام قانونی با رویکرد استانی لایحه برنامه هفتم توسعه، گفت: تمرکززدایی و تقویت نقش استان‌ها در این برنامه  مورد تاکید ویژه قرار گرفته است.

وی رویکرد اصلی برنامه هفتم توسعه را بر اساس موضوعات کلیدی و پیشران‌های کشور با رعایت ملاحظات اسناد آمایش سرزمین، سیاست‌ها، تمرکز بر پیشران‌های توسعه، مسایل بحران‌زا و بسترسازها ( ابر پروژه‌ها) عنوان کرد.

تبیین چارچوب تدوین سند توسعه و برنامه‌های عملیاتی استان و تبیین و تحلیل اصلی‌ترین موضوعات و تبصره‌های قانون بدجه مرتبط با استان از دیگر مباحث مطرح شده توسط معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در این نشست بود که به آن پرداخته شد.

شایان ذکر است؛ این نشست با توجه به تصویب و ابلاغ قریب الوقوع برنامه هفتم توسعه و مبنای عمل قرار گرفتن در سال جاری و ضرورت تبیین مبانی و احکام آن به همت معاونت توسعه و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی برگزار شد.

دیگر خبرها

  • تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه
  • خودروی سفارشی محمدرضاشاه پهلوی هم برقی شد! /عکس
  • (ویدیو) انتشار سند همکاری مسعود رجوی با ساواک
  • افشای سندی مهم درباره افرادی که مسعود رجوی به ساواک لو داد | ویدئو
  • نظری: دشمنان به دنبال تضعیف و تجزیه افغانستان هستند
  • افشای همکاری مسعود رجوی با ساواک | ویدئو
  • ستون gc چیست و انواع ستون gc کدام‌اند ؟
  • «رضاخان را بهتر بشناسیم»
  • کشف سیارکی که بچه ماه است!
  • هوش مصنوعی چه نقشی در مدیریت شهر دارد؟