Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «نامه نیوز»
2024-05-03@22:32:55 GMT

افسار کودکان قلدر را با این ترفند‌ها در دست بگیرید

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۱۸۳۴۰

افسار کودکان قلدر را با این ترفند‌ها در دست بگیرید

یک کارشناس ارشد مشاوره توانبخشی گفت: والدین باید در برخورد با کودکان قلدر با اقتدار و عاطفه عمل و نباید وی را به حال خود ر‌ها کنند.
یلدا فروید کارشناس ارشد مشاوره توانبخشی درباره کودکان قُلدُر اظهار کرد: این کودکان معمولاً زورگو هستند و همواره سعی می‌کنند که در بین همسالانشان حرف خودشان را به کرسی بنشانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش نامه نیوز، وی بیان کرد: کودکان قُلدُر تمایل دارند نقش رهبری گروه را بر عهده و حق انتخاب بیشتری داشته باشند. آن‌ها احساس می‌کنند که در مقایسه با سایر کودکان برتر هستند. برخی از کودکان از سنین پایین قُلدُری می‌کنند و تا بزرگسالی ممکن است این رفتار آن‌ها ادامه داشته باشد.
این کارشناس ارشد مشاوره توانبخشی افزود: برخی از کودکان پس از ۲ تا سه سالگی دوست دارند، استقلال‌طلبی داشته باشند. از این رو ممکن است، زورگویی کنند و گفته خودشان را به اثبات برسانند؛ بنابراین این رفتار آن‌ها لزوماً به معنای قُلدُری نیست.
فروید عنوان کرد: برخی از کودکان تا دوران نوجوانی نیز زورگویی می‌کنند و حرف خودشان را به کرسی می‌نشانند؛ بنابراین این رفتار آن‌ها طبیعی نیست و طرد آن‌ها از گروه همسالانشان را موجب می‌شود. کودکان قُلدُر همواره تمایل دارند خواسته هایشان اجرا شود و دستور بدهند.
وی تاکید کرد: امروزه برخی از نوجوانان نیز در فضای مجازی از کلمه‌های تهدیدآمیز استفاده و از این طریق قُلدُری می‌کنند؛ بنابراین والدین باید بر رفتار فرزندانشان در شبکه‌های اجتماعی به شکل صحیح کنترل داشته باشند و آموزش‌های لازم را با محبت و عاطفه به آن‌ها در مورد استفاده صحیح از فضای مجازی بدهند.
این کارشناس ارشد مشاوره توانبخشی توصیه کرد: در صورتی که مادر می‌بیند که فرزندش قُلدُری می‌کند باید با نهایت آرامش دست کودک را بگیرد و اجازه بازی به وی را ندهد. البته باید این کار را به گونه‌ای انجام دهد که به شخصیت کودک خدشه وارد نشود.
فروید تصریح کرد: والدین باید به کودک قُلدُر بگویند که زمانی می‌تواند در گروه بازی کند که به سایر کودکان نیز اجازه بدهد که نظر خودشان را بیان کنند.
وی گفت: والدین در شکل‌گیری الگوی تربیتی فرزندان نقش موثری دارند. آن‌ها باید سعی کنند که جو خوبی در خانه حکم فرما باشد و با اقتدار و عاطفه عمل کنند. کودک باید در عین حالی که از والدینش محبت، عاطفه و آرامش می‌گیرد بتواند روی صحبت‌های آن‌ها نیز حساب باز کند.
این کارشناس ارشد مشاوره توانبخشی اظهار کرد: رفتار والدین با کودکان اهمیت بسزایی دارد. بسیاری از والدین در جمع به کودک می‌گویند که برو حقت را بگیر یا اگر کودکی شما را کتک زد او را بزن. در حالی‌که این رفتار والدین اشتباه است و سبب تقویت قُلدُری کودکان می‌شود.
فروید بیان کرد: اگر والدین می‌بینند که کودکشان قُلدُری می‌کند باید عکس‌العمل نشان بدهند و نباید وی را به حال خودش ر‌ها کنند، زیرا اگر کودک قُلدُر را به حال خود ر‌ها کنیم ممکن است این رفتار در وی ماندگار شود.
وی عنوان کرد: والدین باید به فرزندانشان دفاع کردن از خودشان را آموزش بدهند. البته این بدان معنا نیست که کودک در برخورد با کودکان قُلدُر مقابله به مثل کند. مقابله به مثل کردن موجب تقویت قُلدُری کودکان می‌شود.
فروید یادآور شد: انجام بازی‌درمانی گروهی هفته‌ای یک تا دو بار و هر بار به مدت یک ساعت با حضور درمانگر می‌تواند تاثیر چشمگیری در رفع قُلدُری کودکان داشته باشد.کودکان از طریق بازی‌درمانی گروهی بسیاری از مهارت‌های اجتماعی و آداب معاشرت را یاد می‌گیرند.

منبع: نامه نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namehnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نامه نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۱۸۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره فیلم کودک معرفی شدند

با حکم محمد خزاعی معاون وزیر و رییس سازمان سینمایی کشور، ۱۲ تن از مدیران و فعالان فرهنگی هنری و سینماگر کودک و نوجوان به عنوان اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره بین المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اصفهان معرفی شدند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مجید زین العابدین، علی قاسم زاده، کمال حیدری، یوسف افشارنیا، سید مهدی سیدین، فرزانه کلاهدوزان، اصغر فارسی، وحید نیکخواه آزاد، پوران درخشنده، وحید ملتجی، احمد مقیمی و علی صالحی، به عنوان اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک منصوب و معرفی شدند. 
محمد خزاعی در حکم انتصاب اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک و نوجوان، با تاکید بر این نکته که برگزاری جشنواره این رویداد فرصتی ارزشمند برای توجه به نقش مهم آثار مهم کودکان و نوجوانان است، برنامه‌ریزی، سیاستگذاری و تصمیمات اثر بخش در زمینه رشد سرمایه انسانی دغدغه‌مند، تقویت فکر و ایده‌های نو، تکامل چرخه تولید و اکران، تشویق و معرفی استعدادهای جوان و جهش تولید با مشارکت فیلمسازان در سینمای راهبردی کودک و نوجوان را از اعضای شورای مذکور خواستار شده است. 
سی و ششمین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان، به دبیری مجید زین العابدین در اصفهان برگزار می شود.

دیگر خبرها

  • کودکان گمشده غزه؛ در حسرت دیدار پدر و مادر
  • مطالبات پارلمان کودک مورد پیگیری قرار می گیرد
  • دریافت هزینه از والدین بر اساس الگوی جدید تعیین شهریه کودکستان‌ها
  • سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملوء از کودک بود
  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • معرفی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک
  • ۵ هزار کودک خیابانی در تهران
  • اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • ترفندهای کاربردی تربیتی برای جلوگیری از لجبازی کودک
  • علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟