Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-09@02:29:47 GMT

تشکيل کمپين «سفيران ديابت» در مدارس پايتخت

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۶۲۰۰۲۴

خبرگزاري آريا- مديرکل سلامت شهرداري تهران از تشکيل کمپين «سفيران ديابت» در مدارس پايتخت خبر داد.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از روابط عمومي معاونت امور اجتماعي و فرهنگي شهرداري تهران، سمانه زماني در دومين نشست دبيران کانون پيشگيري از ديابت مناطق 22 گانه در سال 96 که به ميزباني اداره سلامت منطقه شش برگزار شد؛ ضمن قدرداني از تلاش هاي دبيران در زمينه اقدامات داوطلبانه، اظهار داشت: بيماري ديابت يکي از بيماري هايي است که در دهه هاي اخير افزايش يافته است بنابراين وظيفه خطيري بر عهده دبيران کانون در جهت آگاهي بخشي به شهروندان قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مديرکل سلامت شهرداري تهران تاکيد کرد: لازمه آگاهي بخشي به شهروندان تغيير فضاهاي مشارکتي است و بايد از فضاهاي صرف آموزش خارج شويم و با برگزاري تورهاي تفريحي آموزشي، زمينه ارتقاي آگاهي آنان در اين زمينه را فراهم کنيم.
زماني، با اشاره به افزايش آمار ابتلا به بيماري ديابت و کثرت افراد مستعد ابتلا، گفت: آگاهي بخشي شهروندان و برنامه ريزي به منظور پيشگيري از بيماري بيش از پيش ضروري است و اين امر جز با تلاش اعضاي کانون در زمينه آموزش جامعه نگر و تشويق مردم به خصوص بيماران ديابتي و خانواده آنها براي مشارکت در اين امر مهم ميسر نيست.
سپس غفوري، قائم مقام شهردار منطقه 6 ضمن عرض خيرمقدم و خوش آمدگويي در خصوص اهميت و توجه ويژه به موضوع ديابت و پيشگيري از آن توضيحاتي ارائه داد.
در ادامه مهدي اميري معاون اداره کل سلامت شهرداري تهران ضمن ارائه توضيحاتي در خصوص فعاليت هاي کانون ديابت، اين کانون را يکي از مهمترين کانون ها در ارتقاي سطح سلامت شهروندان دانست و افزود: کانون ديابت نيازمند مشارکت همه دبيران است و با توجه به اينکه در راستاي انجام هر چه بهتر فعاليت هاي کانون نيازمند دبيران فعال در سطح مناطق هستيم با توجه به ثابت بودن تعداد اعضاي کانون هاي ديابت در بيشتر مناطق نسبت به معرفي فعاليت هاي کانون و فراخوان و شناسايي و جذب شهروندان بايد اقدام لازم صورت پذيرد.
بنا به گفته معاون اداره کل سلامت شهرداري تهران، انتخابات دبير کل وابسته به انتخابات دبير منطقه اي و محله اي است و بايد ابتدا در سطح محلات و مناطق انتخابات دبير محله اي و منطقه اي برگزار شود و مناطق نسبت به اين امر اهتمام لازم را داشته باشند.
همچنين خانم حسيني دبير کل کانون ديابت، از اعضاي کانون که هميشه و در تمام طول سال فعاليت هاي سلامت محور شايان توجهي را در زمينه هاي مختلف چون غربالگري و تست قند خون و... انجام مي دهند قدرداني کرد و در ادامه دبيران مناطق ضمن ارائه گزارش فعاليت ها و نقطه نظرات خود، به بحث و تبادل نظر پرداختند.
بر اساس اين گزارش، تشکيل سفيران ديابت در مدارس، استفاده از بسته هاي آموزشي سبک زندگي سالم به منظور استفاده در امر آموزش و برگزاري تورهاي آموزشي – تفريحي ويژه اعضاي کانون با همت ادارات سلامت مناطق از مصوبات اين نشست بود.
همچنين با توجه به نياز سنجي به عمل آمده، کارگاه آموزشي 4 ساعته با همکاري يکي از انجمن هاي فعال در زمينه انواع ديابت، با موضوع عوامل ابتلا به بيماري ديابت، تغذيه صحيح و مصرف انواع روغنها براي دبيران برگزار شد.
در پايان از تلاش هاي دبيران کانون ديابت مناطق جهت اجراي فعاليت هاي داوطلبانه تقدير به عمل آمد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۲۰۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخی شهرک‌های زنجان کمبود مدرسه دارند

ایسنا/زنجان  مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان گفت: اکنون مناطقی مانند گلشهر کاظمیه و پونک در شهر زنجان، کمبود مدرسه دارند.

حمیدرضا اسلامی امروز (۱۹ اردیبهشت ماه) در نشست خبری، با بیان اینکه سال گذشته اعلام شد طبق هدف‌گذاری ۲۳۴ کلاس درس در قالب ۴۴ پروژه تحویل آموزش‌ و پرورش می‌دهیم، اظهار کرد: از این تعداد ۲۱۷ کلاس درس در قالب ۴۰ پروژه تحویل آموزش‌ و پرورش شد که شامل دو پروژه به‌صورت ورزشی و ۳۸ باب مدرسه بود.

وی با بیان اینکه توزیع این پروژه‌ها به این نحو بود که چهار پروژه در ابهر، سه پروژه ایجرود، ۱۲ پروژه در خدابنده، ۹ پروژه در زنجان، هشت پروژه در ماهنشان، دو پروژه در طارم و دو پروژه در سلطانیه داشتیم، ادامه داد: این پروژه‌ها در مجموع ۲۱۷ کلاس درس را شامل می‌شود.

اسلامی با اشاره به نامگذاری سال به‌عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: برنامه ویژه‌ای برای امسال داریم. این برنامه مبنی بر جهش همکاری و همیاری خیران مدرسه‌ساز است که کمک حال ساخت و توسعه مدارس هستند. 

وی با اشاره به اینکه یکی از منابع تامین اعتبار برای مدارس، مجامع خیران مدرسه‌ساز و خود خیران مدرسه‌ساز هستند، بیان کرد: این مجامع جذب کمک‌های خیران را حمایت و هدایت می‌کنند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان با اشاره به اینکه هدف‌گذاری به این منوال بود که پروژه‌هایی که به‌صورت خیرساز بودند و بویژه در مناطق روستایی به سمت حذف مدارس تخریبی و احداث مدارس مقاوم پیش رود، اظهار کرد: این امر گامی در راستای برقراری عدالت آموزشی در استان و بویژه مناطق کم‌برخوردار و دورافتاده استان است.

او با یادآوری اینکه سال گذشته طرحی موسوم به طرح شهید پناهی با عنوان حذف مدارس کانکسی بالای ۱۰ نفر دانش‌آموز را داشتیم، گفت: از این تعداد هدف‌گذاری شده دو پروژه هنوز به پایان نرسیده است، اما امیدواریم تا مهر ماه به پایان برسد.

وی با توضیح اینکه از مهر ماه امسال مدرسه کانکسی با بیش از ۱۰ نفر دانش‌آموز در استان نخواهیم داشت، افزود: حدود ۶۷۰ مدرسه معادل ۳۰ درصد از ۲۲۳۸ مدرسه استان به مقاوم‌سازی نیاز دارند.

اسلامی با اشاره به ضرورت تامین زیرساخت‌های آموزشی در طرح‌های نهضت ملی مسکن قبل از استقرار جمعیت در آنها، گفت: توجه به این موضوع، مانع بروز مشکل در آینده می‌شود.

او با اشاره به ماده ۱۸ قانون شورای عالی آموزش‌ و پرورش، اظهار کرد: طبق این قانون، انبوه‌سازانی که ساخت بیش از ۲۰۰ واحد مسکونی را عملیاتی می‌کنند، موظفند خدمات آموزشی از جمله ساخت مدرسه را برای ساکنان این واحدها اجرا کنند. اکنون در مناطقی مانند گلشهر کاظمیه و پونک این قانون عملی نشده است و این مناطق با کمبود مدارس مواجه‌اند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان از برگزاری جشنواره خیران مدرسه‌ساز زنجان در ششم مرداد ماه خبر داد و افزود: تعداد قابل توجهی خیر مدرسه‌ساز در زنجان فعالند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فعالیت ۳۰هزار خادم‌یار رضوی در ۱۹حوزه تخصصی فرهنگی و اقتصادی
  • برخی شهرک‌های زنجان کمبود مدرسه دارند
  • فعالیت‌های کانون پرورش فکری همدان، در راستای ترویج فرهنگ حجاب
  • رونق فعالیت های فرهنگی اردبیل با محوریت کانون های مساجد
  • طرح «نذر سلامت» در استان سمنان برگزار می‌شود
  • رویکرد تربیتی در برنامه‌های تابستانی کانون‌های مساجد اردبیل
  • مدیریت دیده بانی دریایی کشف پیش دوستانه تشکیل شد
  • افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟
  • بیش از ۶۰۰ کانون فرهنگی مساجد در اردبیل فعالیت می کنند
  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری